valla çok güzel yapmışınız canım
aynısını bende yapıyordum eşimin bozuk paralarını alıp koyuyordum bende eşime dedim ki bu paralarla tatile gidecez ellemiyeceksin dedim güldü bana sonra baktım paralar eksiliyor eşimin aldığını biliyorum sigara parası çıkartıyor kumbaradan söyledim şakayla espriyle itiraz ediyor durr dedim bi sabah uyurken kumbrayı karıştırıyordu bi bağırdım adamın yüreği ağzına geldi hani almuıyrodun dedim pis pis güldü sonra evde ki kumbarayı aldım işe getirdim bend eiyi yapmışmıyım canım bende çok konuştum kusura bakmayın emi aklıma geldi paylaşmak istediydimmm
kızlar benim kendi laptopum bu çok iyi bişey değil zatenformatlık değil şarz giriş yeri arızalı şarzı çok zor tutuyor ve çok aşırı ısınıyor yanmasından korkuyom valla o yerinde tamiri çok zor ve pahalıymış yani böyle böyle idare edecem artık
evet izine çıkıyorummm ama gezip tozamıcaz kibenimki çalışıyor iş sezonu yeni açılmış ve elinde işleri varken nasıl yapacaz bşeyler çok zor artık hevesimizi bayrm tatiline sakladık bizde
hatta parasını biriktirmeye başladık bilesigarayı bıraktıkya biz eşimle birlikte hergün kumbaraya para atıyoruz en az 2 lira şartlandık baya birikti şimdiye kadar onu tatil parası yapacaz nasıl fikirrrrrrrr
kızlar hepinize hayırlı cumlarrrr demeyide unutmayımm canlar
anneminde senin bahsettin gibi oluyor rennie diye bişey var eczanede satılıyor ağzında eritiyorsan çok iyi geliyor dedi bende kullandım bi daha aman maşallah aynı sorunu yaşamadımm yaşamam inşallahh çok kötü bişey yaaa
ahhh sevom çok zor olacak sıcakta gerçekten tutanlar allah sabır versin
kafvaltıda ağır bişilermi yedin ondan olabilir
ne güzell demek para biriktiriyonuz çok güzel bak zehir yerine tatil yapacaksınız..ee aramıyosun dimi sigarayı
bu arada laptoplar için ısınmasın diye fanlı bir alet var çokta pahalı değil 10-20 tl sanırım o ısınmasını önlüyo canım
yaa sormaa canım yaa çok fenaa rennie kullandım şurubunu ama diğer mide ilaçlarımda var ama kullanamıyorum ki maalesef çocuk meselesi için mide hapları iyi değil kullanmamı istiyolar zorunlu kalmadıkça
ne güzell demek para biriktiriyonuz çok güzel bak zehir yerine tatil yapacaksınız..ee aramıyosun dimi sigarayı
bu arada laptoplar için ısınmasın diye fanlı bir alet var çokta pahalı değil 10-20 tl sanırım o ısınmasını önlüyo canım
yaa sormaa canım yaa çok fenaa rennie kullandım şurubunu ama diğer mide ilaçlarımda var ama kullanamıyorum ki maalesef çocuk meselesi için mide hapları iyi değil kullanmamı istiyolar zorunlu kalmadıkça
simit yedim ama tos makinesinde ısıttım sanırım susam yaptı bilemiyorum yada meyve suyu yada akşam salatada soğan vardı o üff herşey olabilir
valla çok güzel yapmışınız canım
aynısını bende yapıyordum eşimin bozuk paralarını alıp koyuyordum bende eşime dedim ki bu paralarla tatile gidecez ellemiyeceksin dedim güldü bana sonra baktım paralar eksiliyor eşimin aldığını biliyorum sigara parası çıkartıyor kumbaradan söyledim şakayla espriyle itiraz ediyor durr dedim bi sabah uyurken kumbrayı karıştırıyordu bi bağırdım adamın yüreği ağzına geldi hani almuıyrodun dedim pis pis güldü sonra evde ki kumbarayı aldım işe getirdim bend eiyi yapmışmıyım canım bende çok konuştum kusura bakmayın emi aklıma geldi paylaşmak istediydimmm
herkeze selam nasılsınız?dün yumurtalar toplandım bugünde biraz ağrım var dün çok fenaydım ama sonu iyi olur inşallah sizde ne var ne yok?
canlarım ben yemeğe çıkıyorum arkadaşla buluşacam hepinizi öperim muck muck muck kendinize iyi bakın hayırlı cumalar tekrar öğleden sonra görüşürükkkk
hayrılı cumalar kızlarrrrrrrrrrrr
Bu mıde yanmaları ıcın o rennıe denen sey hap gıbı olanı kullan surubu vrmı bılmıorum gavıskonmudr nedr o bana hıcbısey yapmıodu ama bu rennıenın tabletı gerckten ıyı bıde mıdenız yandıkca 2 yudum sogut sut ıceckmıssnz her yandıkca ıkı yudum soguk sut ALLAH sabır versın gecmıs olsn
yok sevon zorlanmalarım kalmadı çok şükür bir aydan fazla oldu ama eşimden korkuyorum bazen her an başlayacakmış gibi duruyorrr inşallah başlamaz yoksa bende dayanamıyorum çok geldi başımıza çünküama hiç bukadar uzun bırakmamıştı eşim inşallah başlamaz/QUOTE]
amann diyeyimm inşallah başlamazsınız
bende sabahları susam domates yumurta bunlar yapıyoröğleden sonra yapmaz ama nedense sabahları oluyor
sucuk sosis zaten yapar o ayrı
herkese hayırlı cumalar rabbim gönlümüzdekilerle bizleri buluştursun burda sela okunuyo allahım burdaki arkadaşların ve tüm çocuk isteyen çocuk özlemiyle kavrulan biz aciz kullarını bu günler hürmetine bebeklerimizle kavuştur allahım hastalara şafi isminle şifa veren sin allahım biz ki hiç bişeye güc ü y etmeyen yanlız senden dileyen ve senden isteyen aciz kullarının yüzlerini güldür rabbim senin herşeye gücün yeter aminnn
kızlar benimde bir haftadır midem bulanıyor devamlı sinir oldumpazartesi hastalandığımdan beri bulantı başladı gitmedi:26:boğazlarım iyileşti midem hala bulanıyor hiç bişey yiyiemiyorum sanırım 1 haftada 3 kilo felan vermişimdir çünkü günlük yediğimin toplamı 100 gram değildir inanın akşam aç kurt oluyodum 1 dilim ekmeği yiyemiyorum 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?