Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkeze selam nasılsınız?dün yumurtalar toplandım bugünde biraz ağrım var dün çok fenaydım ama sonu iyi olur inşallah sizde ne var ne yok?

canlarım ben yemeğe çıkıyorum arkadaşla buluşacam hepinizi öperim muck muck muck kendinize iyi bakın hayırlı cumalar tekrar öğleden sonra görüşürükkkk

benimkide almış çaktırmadan arasından 30 lira anladım tabe çünkü kumbaranın anahtarını nerde bilmiyordum :26:bi baktım benim toka kutusunun içinde en üstte duruyor yani yeni kullanılmış belli tabi itiraf ettirdim ve ertesi gün 35 lira olarak geri aldımmm

ne güzell demek para biriktiriyonuz çok güzel bak zehir yerine tatil yapacaksınız..ee aramıyosun dimi sigarayı
bu arada laptoplar için ısınmasın diye fanlı bir alet var çokta pahalı değil 10-20 tl sanırım o ısınmasını önlüyo canım

yaa sormaa canım yaa çok fenaa rennie kullandım şurubunu ama diğer mide ilaçlarımda var ama kullanamıyorum ki maalesef çocuk meselesi için mide hapları iyi değil kullanmamı istiyolar zorunlu kalmadıkça

ahhh sevom çok zor olacak sıcakta gerçekten tutanlar allah sabır versin
kafvaltıda ağır bişilermi yedin ondan olabilir

simit yedim ama tos makinesinde ısıttım sanırım susam yaptı bilemiyorum yada meyve suyu yada akşam salatada soğan vardı o üff herşey olabilir

Bu mıde yanmaları ıcın o rennıe denen sey hap gıbı olanı kullan surubu vrmı bılmıorum gavıskonmudr nedr o bana hıcbısey yapmıodu ama bu rennıenın tabletı gerckten ıyı bıde mıdenız yandıkca 2 yudum sogut sut ıceckmıssnz her yandıkca ıkı yudum soguk sut ALLAH sabır versın gecmıs olsn

yok sevon zorlanmalarım kalmadı çok şükür bir aydan fazla oldu ama eşimden korkuyorum bazen her an başlayacakmış gibi duruyorrr inşallah başlamaz yoksa bende dayanamıyorum çok geldi başımıza çünküama hiç bukadar uzun bırakmamıştı eşim inşallah başlamaz

simit yedim ama tos makinesinde ısıttım sanırım susam yaptı bilemiyorum yada meyve suyu yada akşam salatada soğan vardı o üff herşey olabilir

bende sabahları susam domates yumurta bunlar yapıyor öğleden sonra yapmaz ama nedense sabahları oluyor
sucuk sosis zaten yapar o ayrı

bende işyerinde kumbara tutuyorum uzunnn zamandır hatta 2 ay önce 200 tl yapmıştı biriktirdiklerim.altın yükselişe geçmediği zamanlarda her ay altın alıyodum çok iyi oluyodu..

herkeze selam nasılsınız?dün yumurtalar toplandım bugünde biraz ağrım var dün çok fenaydım ama sonu iyi olur inşallah sizde ne var ne yok?

geçmiş olsun canım evet ağrılı oluyo biraz kaç tane toplandı ne durumdalar canım

canlarım ben yemeğe çıkıyorum arkadaşla buluşacam hepinizi öperim muck muck muck kendinize iyi bakın hayırlı cumalar tekrar öğleden sonra görüşürükkkk

tamam canım afiyet olsun

kızlar benimde bir haftadır midem bulanıyor devamlı sinir oldum pazartesi hastalandığımdan beri bulantı başladı gitmedi:26:boğazlarım iyileşti midem hala bulanıyor hiç bişey yiyiemiyorum sanırım 1 haftada 3 kilo felan vermişimdir çünkü günlük yediğimin toplamı 100 gram değildir inanın akşam aç kurt oluyodum 1 dilim ekmeği yiyemiyorum 1 haftadır

evet canım duydum sütü ama ben süt kendimi bildim bileli içmedim direkten öle sevmiyorum ama alışmam lazımm biliyorumm

herkese hayırlı cumalar rabbim gönlümüzdekilerle bizleri buluştursun burda sela okunuyo allahım burdaki arkadaşların ve tüm çocuk isteyen çocuk özlemiyle kavrulan biz aciz kullarını bu günler hürmetine bebeklerimizle kavuştur allahım hastalara şafi isminle şifa veren sin allahım biz ki hiç bişeye güc ü y etmeyen yanlız senden dileyen ve senden isteyen aciz kullarının yüzlerini güldür rabbim senin herşeye gücün yeter aminnn

sevo sana bişey diğcem belki saçma gelebilir banada saçma gelmişti ama ddiyim ben sende araştır
hergün bir-iki tane zeytin çekirdeği yut canımzeytin çekirdeğinin mide özsuyuyla karışır karışmaz eridiğini ve zeytinin içindeki özünün mide rahatsızlıklarına çok iyi gelip geçirdiğine (seninkiler gibi mesala) bende inanmamıştım ama bana iyi geldiğini düşünüyorum benimde çok olurdu önceden şimdi olmuyor
önce araştır sonra dene istersen

nuray ve yeter hoşgeldiniz hayırlı cumalar sizede

kamer tam mide sorunları mevsimii maalesef keşke bende kilo versemm öle sen zaten doğru dürüst bişey yemiyodun iyice kesildin demek

aminnnn aminn aminnnnnnn

geçmiş olsun tatlım allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…