nuray ve yeter hoşgeldiniz hayırlı cumalar sizede
kamer tam mide sorunları mevsimii maalesef keşke bende kilo versemm öle sen zaten doğru dürüst bişey yemiyodun iyice kesildin demek
herkese hayırlı cumalar rabbim gönlümüzdekilerle bizleri buluştursun burda sela okunuyo allahım burdaki arkadaşların ve tüm çocuk isteyen çocuk özlemiyle kavrulan biz aciz kullarını bu günler hürmetine bebeklerimizle kavuştur allahım hastalara şafi isminle şifa veren sin allahım biz ki hiç bişeye güc ü y etmeyen yanlız senden dileyen ve senden isteyen aciz kullarının yüzlerini güldür rabbim senin herşeye gücün yeter aminnn
sevo sana bişey diğcem belki saçma gelebilir banada saçma gelmişti ama ddiyim ben sende araştır
hergün bir-iki tane zeytin çekirdeği yut canımzeytin çekirdeğinin mide özsuyuyla karışır karışmaz eridiğini ve zeytinin içindeki özünün mide rahatsızlıklarına çok iyi gelip geçirdiğine (seninkiler gibi mesala) bende inanmamıştım ama bana iyi geldiğini düşünüyorum benimde çok olurdu önceden şimdi olmuyor
önce araştır sonra dene istersen
aminnn nnnn tüm kalbimleee
aa ölemi bundan kolay ne var ki yaparım tabikii çok sağol canım
kızlar ben ara veriyorum biraz çaktırmadan tesbih çekeyim
benimkide almış çaktırmadan arasından 30 lira anladım tabe çünkü kumbaranın anahtarını nerde bilmiyordum :26:bi baktım benim toka kutusunun içinde en üstte duruyoryani yeni kullanılmış belli tabi itiraf ettirdim ve ertesi gün 35 lira olarak geri aldımmm
simit yedim ama tos makinesinde ısıttım sanırım susam yaptı bilemiyorum yada meyve suyu yada akşam salatada soğan vardı o üff herşey olabilir
hayrılı cumalar kızlarrrrrrrrrrrr
aminnn nnnn tüm kalbimleee
aa ölemi bundan kolay ne var ki yaparım tabikii çok sağol canım
kızlar ben ara veriyorum biraz çaktırmadan tesbih çekeyim
amannn beaa deli oluyom ne laf sokuyonhahaha ben senin yanında kuş misali olurumm :80: :79: :76: :76: :76:
dün kaygana laf çarpıyo bana fındık kırıyom yiyin yiyin sonra alın kilolarıonlar bizler kadar stresli olup,bu kadar ialç kullansalar ne olurlardı acep :84:
bende varımm hemide üstte olarmııgir bebemmmmee senin arkana kim geçecek çok kısa eşek oluyo birilerini daha bulalım çiğdemde atlasın sonra değiş tokuş yaparızzz :76:
kamerim benim ki erkek patron evet o kiloda hatta daha da fazladır..bence 100 tl falan tak altın çok pahalandı hiçbişey takmamazlıkta olmaz şimdi.
çiğdemcim hiç belirtilere kanma bu belirtiler hep aldatıyo adamı
ayşe hoşgeldin evet günüm geçti kızlarda coşturdu işte aslında bişey yokbakalım yarın ateşim yüksek çıkarsa test yapcam içimiz rahatlasın
kızlar ben kaçarrrr öpüyorumm sizleriii:92: :92:
canım benim hayırlı olsun evin sağlıkla sıhhatle otur inşalah meleğinde cee desin yeni evindeeslm kızlarrrrrrr ben deldiiiiiiiiiiiimmm:3
çok şükür evime taşındım yerleştiiim allahın izniyleee aranızdayımmm nörüyonuz bakeeeem bi gelişmeler varmıııı pek geçmişe gidemedimm erindimm wallaaaa
kısaca gelişmeleri aktarırsanız sevinirriiim bacılarımmm şimdilik kaçıyorum beennn görüşürüz inşallahhhh....
quuzmm hayırlısı aplamm inşalah tedavin hayır olsunn kurban olduğm bu güzel günün yüzü suyu hürmetine ol desinnherkeseee günaydınlarrr
tuğbişimm ne bilek cnaım yaa sen can halindeydin böyle düşünceğini bilseydik çağırırdık bacım
asi güle güle sağlıcakla bol bol bebişle oturursun inşallah evinde. darısı bizlerin başına bizde evlenirizzz inşallahh
çiğdeemm son kahvaltılarının tadını çıkarr ohh ne güzell afiyet olsunn
nurcikimm bacımm bugün ateşim düştü 36.4 lere yinede yaptım test içimiz rahatlasın diye koca bir negatif aldımzaten aksi olsaydı şaşardım bir an önce adet olsamda tüp bebek zamanım değişmese yaa :44:
nuray ve yeter hoşgeldiniz hayırlı cumalar sizede
kamer tam mide sorunları mevsimii maalesef keşke bende kilo versemm öle sen zaten doğru dürüst bişey yemiyodun iyice kesildin demek
amannn beaa deli oluyom ne laf sokuyon
tınnnnn
bende varımm hemide üstte olarmıı
canım benim hayırlı olsun evin sağlıkla sıhhatle otur inşalah meleğinde cee desin yeni evindee
quuzmm hayırlısı aplamm inşalah tedavin hayır olsunn kurban olduğm bu güzel günün yüzü suyu hürmetine ol desinn
datlımm ya geçmiş olsunn bi ben dengesizim herhall yedikçe yiyommmm wallaa
kamer plam geçmiş olsun sanada
valla harikasın canım banka gibi acımadan faiziyle aldım diyorsunnniyi yapmışsın bende yapayım bariii
canım susaölı şeyler mideye başlı başına dertmiş mümkün olduğunca yemiyecekmişin hem bide kabız yapıyormuş bide ilaç içme diyorlarsa eğer keten tohumunu duymuşundur her yemeklerden önce aç karınla 1 tatlı kaşığı ye derim canım
hayırlı cumalar canımmmm
allahım kabul etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çiğdem keten tohumu mideyemi iyi geliyo aslında zamanında almıştım bağırsaklar içindi sanırım
melikemm tamam sende çık bakalımm üstümüzee
canım keten tohumu mide bağırsak olan kısma çok iyi geliyormuş canım dene derim
hımm tamam denerim ozaman onuda :))
hımm tamam denerim ozaman onuda :))
selam cicoşlar nasılsınız keyifleri nasıl
melikecim burdanda kutlayım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere eşin oğlun ve ailenle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?