Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnn nnnn tüm kalbimleee

aa ölemi bundan kolay ne var ki yaparım tabikii çok sağol canım

kızlar ben ara veriyorum biraz çaktırmadan tesbih çekeyim

güle güle allah kabul etsin ama sadece çekirdeği eritiyor miğde ilginçtir ki zeytinin kabuğunu eritemiyormuş

bende çıkıyorum kızlar biraz gözlerimi dinlendireyim tuhaf oldu görüşürüz gelirim sonra

Son düzenleme:
rabbim gönlünüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinnn sağlık huzur bebek ev yuva para her ne geçiyorsa ihityacınız varsa rabbim onu nasip etsinnn

valla harikasın canım banka gibi acımadan faiziyle aldım diyorsunnn iyi yapmışsın bende yapayım bariii

simit yedim ama tos makinesinde ısıttım sanırım susam yaptı bilemiyorum yada meyve suyu yada akşam salatada soğan vardı o üff herşey olabilir

canım susaölı şeyler mideye başlı başına dertmiş mümkün olduğunca yemiyecekmişin hem bide kabız yapıyormuş bide ilaç içme diyorlarsa eğer keten tohumunu duymuşundur her yemeklerden önce aç karınla 1 tatlı kaşığı ye derim canım

hayrılı cumalar kızlarrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar canımmmm

allahım kabul etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amannn beaa deli oluyom ne laf sokuyon
tınnnnn
gir bebemmmm ee senin arkana kim geçecek çok kısa eşek oluyo birilerini daha bulalım çiğdemde atlasın sonra değiş tokuş yaparızzz :76:
bende varımm hemide üstte olarmıı

canım benim hayırlı olsun evin sağlıkla sıhhatle otur inşalah meleğinde cee desin yeni evindee
quuzmm hayırlısı aplamm inşalah tedavin hayır olsunn kurban olduğm bu güzel günün yüzü suyu hürmetine ol desinn
nuray ve yeter hoşgeldiniz hayırlı cumalar sizede

kamer tam mide sorunları mevsimii maalesef keşke bende kilo versemm öle sen zaten doğru dürüst bişey yemiyodun iyice kesildin demek

datlımm ya geçmiş olsunn bi ben dengesizim herhall yedikçe yiyommmm wallaa

kamer plam geçmiş olsun sanada

canım çok sağol seninde goğumgünün tekrar kutlu olsunbu arada ben sabah kutlamıştım ama kaybolmuş mesajım anlamadım neden:26::26:
kocişin ne yaptı anlat bakem, illede bişey yapmalı maddi olmasada manevi bişey yapsın demi

çiğdem keten tohumu mideyemi iyi geliyo aslında zamanında almıştım bağırsaklar içindi sanırım

melikemm tamam sende çık bakalımm üstümüzee

yaşasın kötülük cadıyımdır ben cadııı

melikem doğum günün kutlu olsun canım face girmeyince onuda görmedim kusura bakma canım..nice mutlu huzurlu bereketli sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah

melikem doğum günün kutlu olsun canım face girmeyince onuda görmedim kusura bakma canım..nice mutlu huzurlu bereketli sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah

melikecimmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle daha güzel nice mutlu yıllara canım herşey gönlünce olsun inşalalhhhh

selam cicoşlar nasılsınız keyifleri nasıl

melikecim burdanda kutlayım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere eşin oğlun ve ailenle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…