Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım tutunurlar pozitif düşün

başladık inşallah sonuda iyi olur ALLAH RAZI OLSUN dua ettiğn için rabbim kimsenin emeklerini boşaçıkartmasın hayırlı evlat nasip etsin inşallah

inşallah bi kız bi erkek tutunsun anneciğine

kızlar bıey sorucam çok kafama takıldı akşam doktorum aradı ağrın varmı nasılsın diye bana enerjı içeceği iç dedi ne gibi bi etkisi var sormadımda neden die sizce neden?fikri olan varmı?

allahım gönlüne göre versin inşallah canımmm

allahım gönlüne göre versin inşallah canımmm

geçmiş olsun nevom ucuz atlatmışsın, tuyenada hayırlı olsun canım, kamercim boğazlarınmı ağrıyoo geçmiş olsun, sevdam miden kötüymüş sanada geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım valla sendeki sabıra helal olsun neyse ki ucuz atlatmışınız geri yolladın kaynanayaaa allahım sana sabır versin canım

çok geçmiş olsun canım valla sendeki sabıra helal olsun neyse ki ucuz atlatmışınız geri yolladın kaynanayaaa allahım sana sabır versin canım

sağol canım hiç saygısızlık yapmadım onlara bugüne kadar
bu durumda da susan yine ben oldum
he kız kaynanayla yirler birbirlerini şimdi

nevomm misafirlik 2 günden sonra eziyet oluyo heleki sıcaklarda bide böle yaşlılar dediğin gibi herşeyi onlar bilirler en iyisini..saygıdan susmuşsun ama kendi kendini bitirmişsin bu çocukların bi düzeni var diyip sıyrıl desemde onlara laf anlatmak zordur..neyseki ucuz atlatmışsın rabbim k.validene sağlık versin ki k. peder yanında kalsın..

tuyaneda maşallahh maşallahh diyorum inşallah en kalitelisinden döllenirler canım adın eda idi dimi canım sana biraz ayetel kürsi okuyacağım allahım kabul etsin bu uğraşların acıların karşılığını bebeklerinle taçlandırsın

ayy duygusala bağladımm tedavim aklıma geldi insanın bebeğine ne kadar yakın olduğunu ancak ozaman hissedebiliyoo herşey tamam olduğunu sadece Rabbim can verirse olacağını bilmek içinde hissetmek tarifsiz bir duygu..elinde olmadan karnını tutup yürümek sanki düşecekmiş gibi..

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

sevdanehri54,papatya_ozmen+,nevbahar76+,kivancigdem,tuyaneda,duru81+,1982kamer,zrhayat,

sağol durucumm yaa evet midem yine hararet yapmaya başladı umarım ramazanda sorun çıkarmaz ama hiçç zannetmiyorum bana nefes aldırmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…