Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aplamm kocişim gece saat 24e vurduğunda öperek uynadırdı benii kutladıı doğum günümü bakalım bugün erken gelecek 8 gibi bi planı mı var bilmiyorum bakalım ne olacakk

melikem doğum günün kutlu olsun canım face girmeyince onuda görmedim kusura bakma canım..nice mutlu huzurlu bereketli sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah

oyy kurban olurum beaa çok saol aplamm canımm pampişimm benimmm çok mersii aldım bi ısırıkk
melikecimmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle daha güzel nice mutlu yıllara canım herşey gönlünce olsun inşalalhhhh
canımmmm çok teşekkür ederimmmmamin inşalahh
selam cicoşlar nasılsınız keyifleri nasıl

melikecim burdanda kutlayım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere eşin oğlun ve ailenle birlikte
aplamm Allah raız olsun inşalahh çok saoll
oyy kıyamam geçmiş olsun aplammmm gözün aydıonnnnnnnnnnnn
evet canım bayramda tedavim başlıcak inşallah eylül sonuna doğru bebiş haberini vercem sizlere inşallah
inşalahh aplamm inşalahh Rabbim o güzel gönlüne göre versinn kızz mesj okurken ghözlerim dolduu inşalahh olacakk
maşalah aplam sana zamanla giderr

selam kızlar nihayet pc tamirden çıktı geldi :92: hepinizi çokkkk özledim inşallah güzel haberleriniz çoktur hepinizi öptüm

Melike ciğim doğum günün kutlu olsun , sevdiklerinle daha nice sağlıklı ve keyifli yıllara

Son düzenleme:

hoşgeldin aplacım gözün aydın
Allah razı olsunn çok teşekkür ederimm

NiceGrL Hoşbulduk sağol canım allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn

hoş geldin kuzum bizde seni özledikkkkkkkkkkkk

bence allah sabrımızı deniyor isyanmı edecek yoksa sabredecekmi hakkımızda hayırlısı bugün doktora gidicem bakalım nedicek bu ay ara versem nasıl olur acaba onuda sorucam

hoşgeldin aplacım gözün aydın
Allah razı olsunn çok teşekkür ederimm
hoş buldum sağol canımmmm

hoş geldin kuzum bizde seni özledikkkkkkkkkkkk
hoş buldum canımm sağolll valla yaa araya 1 ay gibi zaman girdi özlemiştimmm çokkk hepinizi

naber melike canım sıkkın benim pazartesi izinim iptal oldu yaaa
hemşommmmm nasılsın kızzz yaz sezonu işleriniz yoğun mu ki :26: ondan mı iznin iptal :44: neyse sağlık olsun inşşşş salı iznin olurrr

kızlar havalar çok sıcak bugünümüzüde şükür de ben dayanamıorum nefes alamıorum 2.gebeliğim kışa denk gelse acaba ondanda şikayet edermiyimki ........ çok zor oluor sıcaklarda ama olsun dimi RABBİM ginlümüze göre versin

İPEK'ciğim bence kiloları hiç dert etme ben etmiıorum şahsen

bende 73 kiloyla hamile kaldım şimdi 83 kiloyum 6.ayımda 10 kilo aldım daha önümde 3 ay var alırım da vallahi....ama umrum değil bebem sağlıklı olsun da veririm inş..bende doğumdan sonra diyetisyenle zayıflamak istiyorum bilinçsiz diyet sütü kesio doktor kontrolünde sütte sağlıklı oluor cevremde biçok örnek var herşey bebek için unutma biz sağlıklı olacağız ki bebemizde akıllı olsun buarada geçen resim paylaşmışsın ben göemedim çok üzüldüm valla çok merak ediyorumm

bizde seni özlemiştikkkkkkkkkkk

iyi akşamlar gerçi kimse yokta..

ipeğim tşk ediyorum düşünmen yeterli çok sağoll

şifa hoşgeldin yaa bu kadar uzun mu tamiri sürdü canım..özledik valla ama itiraf et bizimi yoksa oyunlarımı çok özledin :)))

Son düzenleme:
canım benim elbette zordur inşallah Rabbim bol sabır ve güç verir

bizde seni özlemiştikkkkkkkkkkk

canım sevom hoş buldum yaaa sorma bilgisayarcı çok yoğundu bizde boş durmadık tabi diğer pc tamircilerine fiyat sorduk filan :26: acayip pahalılardı yaaa eeee haliyle yoğun pc ' cimizi beklemek zorunda kaldık işte bu yüzden uzun sürdü tatlım haaa bu arada yorganlarım ince yataklarımın yünlerini yıkıyorum felan başıma zahmetli iş açtım görümcem bendeydi 10-15 gün kadar ( şu an kaynanamda her an tekrar gelecek :84::84::84:) işlerim yoğundu ki halaaa yoğunummm :95: heeee halk eğitim merkezindeydim 2 hafta kadardır sabahtan öğleye kadar ingilizce kursuna katılmıştım ama devam edemeyeceğim ramazan ayı geldi yaaa :95: ufak ufak ev topluyomm bile :87: ekim yada en geç kasım ayında merkeze taşıncammm büyük büyük ihtimal bana yine taşınmak gözüktü :92::92::92: eeeee daha ne haberler neler neler varmış bende dimi heeeeee şimdi gelelim sorunun cevabına

canımmm sizin yeriniz ayrı oyunun yeri ayrı tabisi de ama eskisi gibi keyif almıyorum oyunlardan :97: Nurcik ve sen karşımda rakip olsanız belkiii tatlı olurdu ama bugün kociş vardı yine oyunlarda öptümmm kocamannnnnn

biri bana bi ara özet geçsin sizlerde ne haberler var bakiyimmmmm

elifciğim daha önce tubiş sana gönderme yaptı ne demek istediğini banada sordun açıkkladım tamam maşalah gebesinn Allah bağışlasın ama biraz düşünceli olmalısın 1. yi almadan 2. gebeliği düşünüyosun tamam o da güsel ama yazman gereken yer burası mı o malumm sencee

Tubişim gece kuşum hoş geldin nasılsın tatlım doğuma ne kadar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…