aplamm kocişim gece saat 24e vurduğunda öperek uynadırdı benii kutladıı doğum günümü bakalım bugün erken gelecek 8 gibi bi planı mı var bilmiyorum bakalım ne olacakkcanım çok sağol seninde goğumgünün tekrar kutlu olsunbu arada ben sabah kutlamıştım ama kaybolmuş mesajım anlamadım neden:26::26:
kocişin ne yaptı anlat bakem, illede bişey yapmalı maddi olmasada manevi bişey yapsın demi
melikem doğum günün kutlu olsun canım face girmeyince onuda görmedim kusura bakma canım..nice mutlu huzurlu bereketli sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah
oyy kurban olurum beaa çok saol aplamm canımm pampişimm benimmm çok mersii aldım bi ısırıkk
canımmmm çok teşekkür ederimmmmamin inşalahhmelikecimmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle daha güzel nice mutlu yıllara canım herşey gönlünce olsun inşalalhhhh
aplamm Allah raız olsun inşalahh çok saollselam cicoşlar nasılsınız keyifleri nasıl
melikecim burdanda kutlayım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere eşin oğlun ve ailenle birlikte
oyy kıyamam geçmiş olsun aplammmm gözün aydıonnnnnnnnnnnnselam minnoşlar
nasılsınız canlarım
k.peder bendeydi gelemedim o yüzden
şu yaşlıları anlamak zor iş
geldiğinden beri çocukların her şeyine karıştı
yedirmemden uyutmama kadar bütün düzenleri altüst oldu
anlıyorum uykuları geldiğini odalarına alacam engel oluyo
neymiş efendimmm uykuları gelmişse zaten uyurlarmış
çok zırladılar zavallılar
yemek vakti yok çok yedirdin yok az yedirdin offff offff
kızımı 2 kere düşürdü
kızım henüz ayakta duramıyo sadece emekliyo
koymuş sehpanın üstüne camın mermerinden de tutturmuş
düşecek baba dedim
baktım kız yamuldu
tam tutayım derken düştü gözünün kenarını dikiş makinesine çarptı
bi de bana demesin mi sen tuttun da düştüüüüüü
saygımdan susutum bişi diyemedim
her tarafım isilik oldu hep kapalı gezmekten
neyseki şimdi uçakta
sağ salim gitsin inşallaaaaaah
kaynana bağrıyo telde gelmesiiiiinn
onu da fitil etmiş
inşalahh aplamm inşalahh Rabbim o güzel gönlüne göre versinn kızz mesj okurken ghözlerim dolduu inşalahh olacakkevet canım bayramda tedavim başlıcak inşallah eylül sonuna doğru bebiş haberini vercem sizlere inşallah
maşalah aplam sana zamanla giderrben bugün geç kaldım herkesler gitmiş haliyle..bensiz uzun eşek oynanmış bekleseydiniz ben üzerinize atlar pestilinizi çıkarırdım
kilodan konu açılmışken bende son halimi aktarayım hemen 80 kiloyla hamile kaldım 90 la doğuma gittim kırkım çıktığında tekrar 80 kilo oldum şimdide 79 dayım yai hamilelik kiloları 40 gün içinde gitti şimdi geriye 2 ,5 yıl içinde iğnelerle gelen 20 kilo kaldı özel bir diyet yapmıyorum hamileyken yediğim şekilde yiyorum koşu bandı alıyoryz yürüyüşe balarım emzirme dönemi bu şekilde geçer sonra allah kerim ....kamer iyi tatiller ....sevom inşallah tedavin hayırlı olur vakıada istersen yardım ederim ...arkadaşlardan birirnin annesi hasta galiba kim hatırlıyamadım kusura bakmasın geçmiş olsun...nevom benimde kaynana ne yapsam tersini söylüyo bir arada olunca her saniye konuşuyo çenesi hiç durmuyo ben senin kadar sabırlı değilim hayır öyle değil böyle diyorum hatta bir defa tartıştık bile ....asim evin uğur getirsin inşallah ağız tadıylaoturmak nasip olsun ....geçmşten aklımda bunlar kaldı pazartesi görüşürük