Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bi bildiği vardır diye aldım içiyorum şimdi bitane daha içmem zaten hiç sevmem böyle içecekleri güç toplamam içinmi verdi acaba bilemedim....

enerji toplaman için demiştir doktorun sonuçta vucut bitkin düşüyo ya kendini toparlaman için demiştir eğer iyiysen içmene gerek yok zaten. vucudun kendinde olacakki transferde sorun olmasın

enerji toplaman için demiştir doktorun sonuçta vucut bitkin düşüyo ya kendini toparlaman için demiştir eğer iyiysen içmene gerek yok zaten. vucudun kendinde olacakki transferde sorun olmasın

Sadece bugün içtim dün çk ağrım oldu ondan zannedersem kendimi toplayayım diye veri diye düşündüm bende inşallah sorunsuz olur herşey yolunda gier kovuşurum bebeişlerime rabbim herkezi meleklerine kavuştursun inşallah....

evet canım bayramda tedavim başlıcak inşallah eylül sonuna doğru bebiş haberini vercem sizlere inşallah

çok yakın sevom çok yakın inş.
vakıayı yapmadıysan bu ara yap derim
keşke vaktim olsaydı sana ben de okurdum

bilmeyenler için
kırk gün vakıa okunuyo
ve her gün bir tane artırılıyo
yani kırkıncı güne gelindiğinde kırk vakıa okunacak
bi kişinin okuması şart değil
dağıtılabilir
bu her dilek için yapılıyo
ve çevremdeki çok kişi fayda gördü ben de dahil
ben tedavimle başlamıştım okumaya daha doğrusu bizim adam okudu
biraz naz yaptı okurken ama mecbur okudu
ilk başlar kolay da kırklara gelindiğinde zor valla
nurcanım da okumuştu ban Allah razı olsun

kızlar ben çıkayım bizim cadı oğlana vurdu
oğlan da dede diye ağlıyo dede uçaktaaaa
birbirlerine dalıyolar hade görüşürük

evet canım aslında yapabilsem inan çalışmasam evde olsam kolay da dediğin gibi 40 lara doğru çok zor olur eşim zaten okumaz,ama olmazsa bi deneyeyim yaa anneme de derim oda okur

kızlar ben çıkayım bizim cadı oğlana vurdu
oğlan da dede diye ağlıyo dede uçaktaaaa
birbirlerine dalıyolar hade görüşürük

tamam cnaım kendine iyi bak görüşürüz

sağol canım hiç saygısızlık yapmadım onlara bugüne kadar
bu durumda da susan yine ben oldum
he kız kaynanayla yirler birbirlerini şimdi

yisinlerr ellemee

evet canım bayramda tedavim başlıcak inşallah eylül sonuna doğru bebiş haberini vercem sizlere inşallah

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyi akşamlar kızlar benimde mesai bitti görüşürüz

benimde netim gitti sinir oldum şimdi geldi ama bende çıkacam pazartesi görüşürük inşalalh nasip kısmetsee kendinize iyi bakın muck muck muckkkk

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende bebek özlemi çekenlerdenim tedaviye 2.kez başladık allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

ben bugün geç kaldım herkesler gitmiş haliyle..bensiz uzun eşek oynanmış bekleseydiniz ben üzerinize atlar pestilinizi çıkarırdım
kilodan konu açılmışken bende son halimi aktarayım hemen 80 kiloyla hamile kaldım 90 la doğuma gittim kırkım çıktığında tekrar 80 kilo oldum şimdide 79 dayım yai hamilelik kiloları 40 gün içinde gitti şimdi geriye 2 ,5 yıl içinde iğnelerle gelen 20 kilo kaldı özel bir diyet yapmıyorum hamileyken yediğim şekilde yiyorum koşu bandı alıyoryz yürüyüşe balarım emzirme dönemi bu şekilde geçer sonra allah kerim ....kamer iyi tatiller ....sevom inşallah tedavin hayırlı olur vakıada istersen yardım ederim ...arkadaşlardan birirnin annesi hasta galiba kim hatırlıyamadım kusura bakmasın geçmiş olsun...nevom benimde kaynana ne yapsam tersini söylüyo bir arada olunca her saniye konuşuyo çenesi hiç durmuyo ben senin kadar sabırlı değilim hayır öyle değil böyle diyorum hatta bir defa tartıştık bile ....asim evin uğur getirsin inşallah ağız tadıylaoturmak nasip olsun ....geçmşten aklımda bunlar kaldı pazartesi görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…