Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

naber melike canım sıkkın benim pazartesi izinim iptal oldu yaaa
hayrola kamer neden iptal oldu peki kullanamıcakmısın içerdeki iznini :26:

aaay saçımı başımı yolasım geldi bak şimdi bi selam verseydin önce yaa allah yardımcın olsun senin doğumun kasım yada aralık galiba bence sen kasım yada aralık annelerine yaz bunları onların mutlaka önerileri vardır... bencede allah gönlüne göre versin

gönderme yapmadımki melikem açıkça yazdım buradaki arkadaşların bağrı yanık dedim ot kök yüzünden ne acılar çekmişler dedim daha duyarlı,dikkatli olalım dedim sonradan görmüşlük olmasın dedim ama yok anlamak isteyen anlar üstünede alırdı bu arkadaş haftalarca gelmeyip gelincede kimseyi sormadan selam verip hamişleliğindne aşermesinden iştahından yaşadığı güzelliklerden bahsediyo peki bu kul hakkına girmiyomu burası bebek özlemi, çekenlerin mekanı deidm ama yok açıkcası ben durumunu kimsenin merak ettiğini zannetmiyorum çünkü gelip kimseye selam vermez kimsenin gönlünü almaz kendini yazar çıkar bide bana geçmişi özet geçin der özet geçilsede bi sonraki gelişinde okumaz bile ben biraz gebelikten bahsetsem burada ki nadiren yazarım rahatsızlığın dışında yani inan bana çıkınca acaba yanlışmı yaptım diyorum hatta geçenlerde eşimle aramızda bi isim muhabbeti geçti bayağı komikçeydi buraya yazdım tam yayınlıcakken sildim kızlar yanlış anlar yada içleri geçer deidm ay sinir bastı ya şimdi anladınızmı nedne buraya eskisi gibi gelmediğimi

selam bacılar iyi geceler hepinize nasısınız?ben çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim yarın emriyo transferim var benim için dua edermisiniz?

Tubişim gece kuşum hoş geldin nasılsın tatlım doğuma ne kadar kaldı
canımmm sana ayrıyetten bi hoşgeldin diyorum nerelerdesin sen bakem gerçi bende eskisi gibi sık girmiyorum bu topiğe
hamdolsun iyiyim şifamm kısmetse ekim 27 görünüyor ama dün dr 10 hafta dişimi sıkmam gerektiğini söledi galiba daha önce gelicek velet bu arada böbrek rahatsızlığım varda onun için 10 hafta sık dişini dedi dr

selam bacılar iyi geceler hepinize nasısınız?ben çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim yarın emriyo transferim var benim için dua edermisiniz?
etmezmiyiz hiçne mübarek günde transfer oluyon haydi hayırlısı transferden sonra sola yat ilk üç 4 saat kalkma ayapğı dr lar günlük hayatına devam et desede inanma yediğine içtiğine dikkat et bolca dua allahın izniyle hayırlı haberle gel inşallah

etmezmiyiz hiçne mübarek günde transfer oluyon haydi hayırlısı transferden sonra sola yat ilk üç 4 saat kalkma ayapğı dr lar günlük hayatına devam et desede inanma yediğine içtiğine dikkat et bolca dua allahın izniyle hayırlı haberle gel inşallah

teşekkür ederim tatlım hoş buldum anladım ağırlaştın tabi sen arada bi uğra yeter canım benim benim pc bozuktu ondan yoktum ahh canım geçmiş olsun inşallah sağsağlim doğurursun sağlıklı ve hayırlı evladını

sağol canım benim ALLAH RAZI OLSUN.İnşallah bebişlerim tutunurlar zaten yatıp dinlenerek süreci geçirmeyi düşünüyorum RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKEZE....

heyecanlı olmaz olurmu yaaa bebeğine bir adım daha yaklaştığını hisediyo insan ..dfualarımız seninle canım allahım emeklerini boş çevirmesin yüzünü güldürsün

tubişim inşallah zamanında doğacak kızın moralini şimdide erken doğum yapacam diye bozma

aleyküm selam edacığım hoş geldin canım benim tüp bebek tedavisindesin hııı maşallah bismillah inşallah duarımız kabul olur kısa süre sonra müjdenle koparız burda

sağol canım benim ALLAH RAZI OLSUN.İnşallah bebişlerim tutunurlar zaten yatıp dinlenerek süreci geçirmeyi düşünüyorum RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKEZE....
inşallah yüzümüz gülecek inşallah canım çok dua edeceğiz hepimiz aminn inşallah tabi tabi yat dinlen mümkün olduğunca

aminnn ablam sağol rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin inşallah

şifacım burdanda hoşgeldin sefalar getirdin diyorumm taşınma olayın varmış yine hayırlısı olsun canım merkezde daha rahat edeceksiniz inşallah,tedavi içinde git gel olmuyacak .

şifacım burdanda hoşgeldin sefalar getirdin diyorumm taşınma olayın varmış yine hayırlısı olsun canım merkezde daha rahat edeceksiniz inşallah,tedavi içinde git gel olmuyacak .
hoş buldum canım tekrardan sağolasın evet yaaa her bişeye merkeze koşup duruyoruz daha iyi olacak inşallah önce eşimin tayin çıkması için çabalıyacağız olursa daha iyi olacak tayin olmazsa bile eşim taşınalım diyo ben gidiş geliş yaparım diyo :97: kocişim için zor olacak gidiş-geliş hayırlısı bakalım hakkımızda ki herşeyin ama tedaviye hemen başlayamacağız taşınınca münasip bi iş bulup , çalışmalıyımmmm :87:

inşallah gerek kalmaz git gelmelere eşinin tayinide çıkar canım..
eşin çalışmana bişey demiyorsa çalış valla kendi emeğinle kazandığın para gibisi yok :))tedavin için biriktirirsin azar azar

alıntılarda gitti off net yavaş ya burada fena toz var evde toz kokuyo nefes alamıyorum hava bile havasız düşünün nurcikim inşallah dediğin gibi olur vaktinde alırım kucağıma burada nemi oluyo boşver annem ağzı olan konuşuyo çömez ustaya akıl veriyo tecrübesiz tecrübeyi eziyo küçük büyüğü tanuımıyo bayram gelsinde şeker yiyek ağzımız tatlansın

canlar ben çıkıyorum dinleneyim biraz size haber vermeye çalışacağım dualarınızı benden eksik etmeyin şimdiden dua edenden de etmeyenden de hepinizden ALLAH razı olsun....

inşallah gerek kalmaz git gelmelere eşinin tayinide çıkar canım..
eşin çalışmana bişey demiyorsa çalış valla kendi emeğinle kazandığın para gibisi yok :))tedavin için biriktirirsin azar azar
inşallah canım inşallah tayin olur da rahatça gideriz merkeze yok canım eşim çalışmama bişi demez çünkü zaten çalışıyordum sadece 2 yıldır ev hanımıyım :87: mecburum ki zaten tedavi için iyi -kötü birikim lazım :97: Yüce Rabbim eğer nasibimizde evlat varsa( hayırlı ve sağlıklı ca ) hepimize inşallah tedavisiz nasit etsin inşallah , maddi manevi çökertmesin inşallah , elalemin lafından sözünden kurtulalım , hayat bi başka güzel olsun tabi başta sağlık , sonra yuvalarımıza huzur ve sonra gönlümüzdekiler tez zamanda ve hayırlı-sağlıklıca olsun inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…