hayrola kamer neden iptal oldu peki kullanamıcakmısın içerdeki iznini :26:naber melikecanım sıkkın benim pazartesi izinim iptal oldu yaaa
kızlar havalar çok sıcak bugünümüzüde şükür de ben dayanamıorum nefes alamıorum 2.gebeliğim kışa denk gelse acaba ondanda şikayet edermiyimki ........ çok zor oluor sıcaklarda ama olsun dimi RABBİM ginlümüze göre versin
elifciğim daha önce tubiş sana gönderme yaptı ne demek istediğini banada sordun açıkkladım tamam maşalah gebesinn Allah bağışlasın ama biraz düşünceli olmalısın 1. yi almadan 2. gebeliği düşünüyosun tamam o da güsel ama yazman gereken yer burası mı o malumm sencee
canımmm sana ayrıyetten bi hoşgeldin diyorum nerelerdesin sen bakem gerçi bende eskisi gibi sık girmiyorum bu topiğeTubişim gece kuşumhoş geldin nasılsın tatlım doğuma ne kadar kaldı
etmezmiyiz hiçne mübarek günde transfer oluyon haydi hayırlısı transferden sonra sola yat ilk üç 4 saat kalkma ayapğı dr lar günlük hayatına devam et desede inanma yediğine içtiğine dikkat et bolca dua allahın izniyle hayırlı haberle gel inşallahselam bacılar iyi geceler hepinize nasısınız?ben çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim yarın emriyo transferim var benim için dua edermisiniz?
etmezmiyiz hiçne mübarek günde transfer oluyon haydi hayırlısı transferden sonra sola yat ilk üç 4 saat kalkma ayapğı dr lar günlük hayatına devam et desede inanma yediğine içtiğine dikkat et bolca dua allahın izniyle hayırlı haberle gel inşallahselam bacılar iyi geceler hepinize nasısınız?ben çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim yarın emriyo transferim var benim için dua edermisiniz?
teşekkür ederim tatlım hoş buldumcanımmm sana ayrıyetten bi hoşgeldin diyorum nerelerdesin sen bakem gerçi bende eskisi gibi sık girmiyorum bu topiğe
hamdolsun iyiyim şifamm kısmetse ekim 27 görünüyor ama dün dr 10 hafta dişimi sıkmam gerektiğini söledi galiba daha önce gelicek velet bu arada böbrek rahatsızlığım varda onun için 10 hafta sık dişini dedi dr
etmezmiyiz hiçne mübarek günde transfer oluyon haydi hayırlısı transferden sonra sola yat ilk üç 4 saat kalkma ayapğı dr lar günlük hayatına devam et desede inanma yediğine içtiğine dikkat et bolca dua allahın izniyle hayırlı haberle gel inşallah
heyecanlı olmaz olurmu yaaa bebeğine bir adım daha yaklaştığını hisediyo insan ..dfualarımız seninle canım allahım emeklerini boş çevirmesin yüzünü güldürsünselam bacılar iyi geceler hepinize nasısınız?ben çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim yarın emriyo transferim var benim için dua edermisiniz?
canımmm sana ayrıyetten bi hoşgeldin diyorum nerelerdesin sen bakem gerçi bende eskisi gibi sık girmiyorum bu topiğe
hamdolsun iyiyim şifamm kısmetse ekim 27 görünüyor ama dün dr 10 hafta dişimi sıkmam gerektiğini söledi galiba daha önce gelicek velet bu arada böbrek rahatsızlığım varda onun için 10 hafta sık dişini dedi dr
aleyküm selam edacığımselam bacılar iyi geceler hepinize nasısınız?ben çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim yarın emriyo transferim var benim için dua edermisiniz?
inşallah yüzümüz gülecek inşallah canım çok dua edeceğiz hepimiz aminn inşallah tabi tabi yat dinlen mümkün olduğuncasağol canım benim ALLAH RAZI OLSUN.İnşallah bebişlerim tutunurlar zaten yatıp dinlenerek süreci geçirmeyi düşünüyorum RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKEZE....
heyecanlı olmaz olurmu yaaa bebeğine bir adım daha yaklaştığını hisediyo insan ..dfualarımız seninle canım allahım emeklerini boş çevirmesin yüzünü güldürsün
tubişim inşallah zamanında doğacak kızın moralini şimdide erken doğum yapacam diye bozma
aleyküm selam edacığımhoş geldin canım benim tüp bebek tedavisindesin hııı maşallah bismillah inşallah duarımız kabul olur kısa süre sonra müjdenle koparız burda
inşallah yüzümüz gülecek inşallah canım çok dua edeceğiz hepimiz aminn inşallah tabi tabi yat dinlen mümkün olduğunca
hoş buldum canım tekrardan sağolasın evet yaaa her bişeye merkeze koşup duruyoruz daha iyi olacak inşallahşifacım burdanda hoşgeldin sefalar getirdin diyorummtaşınma olayın varmış yine hayırlısı olsun canım merkezde daha rahat edeceksiniz inşallah,tedavi içinde git gel olmuyacak .
inşallah gerek kalmaz git gelmelere eşinin tayinide çıkar canım..hoş buldum canım tekrardan sağolasın evet yaaa her bişeye merkeze koşup duruyoruz daha iyi olacak inşallahönce eşimin tayin çıkması için çabalıyacağız olursa daha iyi olacak tayin olmazsa bile eşim taşınalım diyo ben gidiş geliş yaparım diyo :97: kocişim için zor olacak gidiş-geliş hayırlısı bakalım hakkımızda ki herşeyin ama tedaviye hemen başlayamacağız taşınınca münasip bi iş bulup , çalışmalıyımmmm :87:
inşallah canım inşallah tayin olur da rahatça gideriz merkezeinşallah gerek kalmaz git gelmelere eşinin tayinide çıkar canım..
eşin çalışmana bişey demiyorsa çalış valla kendi emeğinle kazandığın para gibisi yok :))tedavin için biriktirirsin azar azar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?