Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, s.tugba+

huu deli kız naber gittimi misafirleerin

2 deli yanyana kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, s.tugba+

huu deli kız naber gittimi misafirleerin

2 deli yanyana kaydirigubbakcemile5

evet canım gittiler bugün hala alışamamışım diyorum onlardan ayrı olmaya sağolsunlar arada geliyolar yanıma..he valla sen deli ben deli yakarız gemileri boşver kıs kedersizimkaydirigubbakcemile3

sen nasılsın canım nasıl gidiyo bu arada canım ya şu çizelgeyi nasıl yapcez banada v ersene şu meslek sırrının azcık ucundan

kedersiz açık görünüyo ama ismi görünmüyo nasıl oldu bu iş anlayamadım jollitam hoş geldin ya ne alaka dicen ama senin ismini gördüğüm zaman canım jelibon istiyo kız:)))))

kazen beyde senin kadar yardımcı oldu sadece adresi verdi ama beceremedim neyse uğraşayım bi ara ..bu arada bişi dicem komşum dediki havada yapılan dua kabul olur ne kadar doğru kıs acaba cuma günü allahın izniyle uçuyorum bol bol dua edicem hepimiz için inşallah doğrudur kız bu söylenti:Saruboceq:

kedersiz açık görünüyo ama ismi görünmüyo nasıl oldu bu iş anlayamadım jollitam hoş geldin ya ne alaka dicen ama senin ismini gördüğüm zaman canım jelibon istiyo kız:)))))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk canım...
çağrışım yaptı heralde jollita jellibon kaydirigubbakcemile3
ne var ne yok bakalım gündüz yokum artık akşamları gelip kaıcam size...
du bi geşmişe bakayım bakabildiğim yere kadar...

iyi akşamlar kızlar...
ben geldim ama kimseler yok...
iyi akşamlar canım hoşgeldin

burdaki güzellerin yerini dolduramam tabi ama ben varım yetmezmi kedersiz sultan:1hug:

senin resmini gördüm profilde çok şirinsin kendine haksılık etme hem önemli olan iç güzelik senin içinin güzeliği taaa topiğime kadar yansıyor yetmezmi

iyi akşamlar canım hoşgeldin

senin resmini gördüm profilde çok şirinsin kendine haksılık etme hem önemli olan iç güzelik senin içinin güzeliği taaa topiğime kadar yansıyor yetmezmi

canımsın teşekkürler senin samimiyetinden kaynaklanıyor yazdığın güzel sözler..şımartma kıs ben sizin yansımanızım unutma:kedi:

sen bana evliik yıldönümünü söyle ben senin için hazırlarım istersen kendi zevkime göre yaparım bişiler

kız nere uçuyon öyle istanbulamı gidiyorsun ...bence sadece söylenti o dediğin öyle bişey olabilirmi ALLAH kabul ettikten sonra zamanı geldikten sonra nerde olursan ol kabul olur bence ben hiç inanmadım bu söylentiye ama sen yinede bizi unutma havada kaydirigubbakcemile3

ya evlilik değil kıs hani senin varya beklenen bebekle alakalı bişiler evet ist.gidicez allahın izniyle ama ne bileyim öle dedi bende ne duysam yapıyorum du bakalım bellimi olur hem unutmak ne demek siz havada karada her zaman her yerde aklımdasınız yeminlen sölüyorum bak çok alıştım size samimiyetinizin eşi benzeri yok nerden bulcam elin erzurumunda bu kadar candan insanlarıkaydirigubbakcemile3

ama benim takvimde kaç yıl kaç ay kaç gün olduğuda yazıyor ..istiyormusun yapmamamı istemiyorusun sen onu söle yerimseniben

kız valla ne kadarda yeni olsan bende sana çok alıştım çok matrak bir insansın aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…