:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, s.tugba+
huu deli kız naber gittimi misafirleerin
2 deli yanyana kaydirigubbakcemile5
ben geldim ama kimsecikler yok boshayallersmile
sen nasılsın canım nasıl gidiyo bu arada canım ya şu çizelgeyi nasıl yapcez banada v ersene şu meslek sırrının azcık ucundan
evlilik çizelgesine diyorsun değilmi bak ben bu adresten yaptım http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/198325-evlilik-takvimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
çizelgeyi profile ekleyince hata veriyor ..ama takvimini hazırlayıp kazen beye msn de iletirsen o sana yardımcı olacaktır
kedersiz açık görünüyo ama ismi görünmüyo nasıl oldu bu iş anlayamadım jollitam hoş geldin ya ne alaka dicen ama senin ismini gördüğüm zaman canım jelibon istiyo kız:)))))
iyi akşamlar canım hoşgeldiniyi akşamlar kızlar...
ben geldim ama kimseler yok...
burdaki güzellerin yerini dolduramam tabi ama ben varım yetmezmi kedersiz sultan:1hug:
iyi akşamlar canım hoşgeldin
senin resmini gördüm profilde çok şirinsin kendine haksılık etme hem önemli olan iç güzelik senin içinin güzeliği taaa topiğime kadar yansıyor yetmezmi
kazen beyde senin kadar yardımcı oldu sadece adresi verdi ama beceremedim neyse uğraşayım bi ara ..bu arada bişi dicem komşum dediki havada yapılan dua kabul olur ne kadar doğru kıs acaba cuma günü allahın izniyle uçuyorum bol bol dua edicem hepimiz için inşallah doğrudur kız bu söylenti:Saruboceq:
sen bana evliik yıldönümünü söyle ben senin için hazırlarım istersen kendi zevkime göre yaparım bişiler
kız nere uçuyon öyle istanbulamı gidiyorsun ...bence sadece söylenti o dediğin öyle bişey olabilirmi ALLAH kabul ettikten sonra zamanı geldikten sonra nerde olursan ol kabul olur bence ben hiç inanmadım bu söylentiye ama sen yinede bizi unutma havada kaydirigubbakcemile3
ya evlilik değil kıs hani senin varya beklenen bebekle alakalı bişiler evet ist.gidicez allahın izniyle ama ne bileyim öle dedi bende ne duysam yapıyorum du bakalım bellimi olur hem unutmak ne demek siz havada karada her zaman her yerde aklımdasınız yeminlen sölüyorum bak çok alıştım size samimiyetinizin eşi benzeri yok nerden bulcam elin erzurumunda bu kadar candan insanlarıkaydirigubbakcemile3
çok sıcak ya benim odam çok sıcaklandım
çok sıcak ya benim odam çok sıcaklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?