ama benim takvimde kaç yıl kaç ay kaç gün olduğuda yazıyor ..istiyormusun yapmamamı istemiyorusun sen onu söle yerimseniben
kız valla ne kadarda yeni olsan bende sana çok alıştım çok matrak bir insansın aklinialirimsmile
git kocan ateşini söndürsün kaydirigubbakcemile3
istememmi tamam evlilik tarihinimi yazayım başka ne gerekiyo hayatım sen iste sana nüfus kayıttan örnekler çıkarayım bu arada çok gülen mutlu görünen matrak insanlar aslında çok ağlayan çok duygusal insanlardır biliyosun dimi
kışlar hakkatende öle matrak insanlar en çok ağlayanlardır kendimden biliyommm öle gözüküyomm ama bide sen içime sor
hoşgeldin canım evet çok haklısın
bide takvime ne yazmamı istiyorsun onuda söyle çok uzun değil ama kısa olacak
kıs aynen valla bakma sende bana ben burda öyleyim ama aslında içime çok kapanık bir insanım gerçi bazen sizede yansıtıyorum ama boshayallersmile
hoşbulduk canım benim walla yaş 19 ama 19 gibi hissetmiyom acayip doluyum
nee 19 mu anam naptın sen evlisin birde desene ben evde kalmaktan zor kurtulmuşum sana bakılırsa ben geç evlendim kaydirigubbakcemile3 bu yaşta böle düşünme erken çökersin hayatın güzelliklerini göremeden bi bakarsınki zaman gelip geçmiş tabi insanın yaşadıklarıyla olgunlaşıyor ama bedbaht olma sadece tecrübe edin derim sakın sakın bunalım yapma bu yaşta valla ilerde sinir hastası eder ciddiyim baklmaz:
kızlaaar ben kaçıyorum istemeyerek( kocişim çağırıyo kırmızı ışıklar söndü yine bebek eylemleri başladıı
öpüyorum hepinizi yarın gündüz burdayım oleeeeeeeeey hayırlı geceler canlarım
kızlaaar ben kaçıyorum istemeyerek( kocişim çağırıyo kırmızı ışıklar söndü yine bebek eylemleri başladıı
ya ne arsız bi bayan olmuşum ya valla şimdi okudumda çok utandım benden büyüklerde var çok çok özür lütfenmaruz görün çatlak bu kız deyin geçin :kedi::kedi::kedi:
kedersim aplam sen nasılsın daha iyisin inşallah
iyiym çok şükür bu seferki bunalımı daha çabuk atlattım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?