Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

istememmi tamam evlilik tarihinimi yazayım başka ne gerekiyo hayatım sen iste sana nüfus kayıttan örnekler çıkarayım bu arada çok gülen mutlu görünen matrak insanlar aslında çok ağlayan çok duygusal insanlardır biliyosun dimi

kışlar hakkatende öle matrak insanlar en çok ağlayanlardır kendimden biliyommm öle gözüküyomm ama bide sen içime sor

bide takvime ne yazmamı istiyorsun onuda söyle çok uzun değil ama kısa olacak

kıs aynen valla bakma sende bana ben burda öyleyim ama aslında içime çok kapanık bir insanım gerçi bazen sizede yansıtıyorum ama boshayallersmile

23.11 2008 evlilik tarihim alemsiz kedersizim bebek isteyen eline geçmeyen çift ne yazarki takvime artık zamanı gelmedimi bebeğim vs.sen ayarla canım ya ben senin gönderilerini çok beğeniyorum benim içim çökmüş sen daha ii ayarlarsın..

sen 15 mayıssın boğa bende 11 mayısım aynı burçtanız boğa inatçı olduğu kadarda duygusaldır bilmem benim yaradılışı öle sanırım yalnız kalınca çok ağlıyorum boşver sayfayı karartmıcam

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bynkutluay, elakız, jollita, Kedersiz+, s.tugba

nasılsınız?

hoşbulduk canım benim walla yaş 19 ama 19 gibi hissetmiyom acayip doluyum

nee 19 mu anam naptın sen evlisin birde desene ben evde kalmaktan zor kurtulmuşum sana bakılırsa ben geç evlendim kaydirigubbakcemile3 bu yaşta böle düşünme erken çökersin hayatın güzelliklerini göremeden bi bakarsınki zaman gelip geçmiş tabi insanın yaşadıklarıyla olgunlaşıyor ama bedbaht olma sadece tecrübe edin derim sakın sakın bunalım yapma bu yaşta valla ilerde sinir hastası eder ciddiyim bak lmaz:

kızlaaar ben kaçıyorum istemeyerek( kocişim çağırıyo kırmızı ışıklar söndü yine bebek eylemleri başladıı
öpüyorum hepinizi yarın gündüz burdayım oleeeeeeeeey hayırlı geceler canlarım

evet 1.5 yıllık evliyim. hakkatende öle abla psikomanyak oldumm olgunlaştıkk ama herşeyi takıyom kafama kurtulamıyorumm

ya ne arsız bi bayan olmuşum ya valla şimdi okudumda çok utandım benden büyüklerde var çok çok özür lütfenmaruz görün çatlak bu kız deyin geçin :kedi::kedi::kedi:

tamam datlum hayırlı geceler öptümm ALLAH a emanet olunn

hadi bakalım rastgele kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…