tuğbanın takvimi oldu gördğünde süpriz olacak ona:))
abla bana da yaparmısın
yaz bakalım evlilik tarihini
08.06.2008 abla
abla bişey sorcam sanki benden rahatsız oluyomuşsun gibi hissediyorum eğer öyleyse bi daha girmem
senin böyle düşünmen beni gerçekten çok üzdü neden senden rahatsız olayımki canım benim ben sana ablacım diye hitap ediyorum neden böyle bişey düşündün anlamdım gerçekten ..gel hele buraya çatlak Şeniz
bilmiyorum abla ama üzüldümm zaten dokunsam ağlıcam göz yaşım hiç kurumucak mı benim,
gördüm hayatım çok çok çok teşekkür ederim saol bacım ya valla hızır acil gibisin oleeeey artık benimde çizelgem var e ben artık herifi bekletmesem diyorum hadi öpücüklere boğuyorum hepinizi
merhaha kızlar ben bu siteye dün üye oldum ve bu site dikkatimi çekti bende bebek hasreti çekenlerdenim. taaaaaaaaaaaaaaam 8 yıldır .beni aranıza alırsanız sevinirim.
kız deli abuuu topik delilerle doldu valla ne dedimki ben sana üzüldün bak şuanda senin takvimin için uğraşıyorum en güzelini yapmak için bekle birazdan tamamlanacak olumunekankayizsmile
selammm akşammm güzelleriiii nasılsınızzz bakalımmm
bugün kim girmiş yaa avukat falann okudumm koptumm sizee kaydirigubbakcemile3 ben hatırlamıyorumm bu avukatı amaa yaa sempatiksalakcinni
selammm akşammm güzelleriiii nasılsınızzz bakalımmm
bugün kim girmiş yaa avukat falann okudumm koptumm sizee kaydirigubbakcemile3 ben hatırlamıyorumm bu avukatı amaa yaa sempatiksalakcinni
merhaha kızlar ben bu siteye dün üye oldum ve bu site dikkatimi çekti bende bebek hasreti çekenlerdenim. taaaaaaaaaaaaaaam 8 yıldır .beni aranıza alırsanız sevinirim.
ablacım oldu senin takvimin hemde çok şirin oldu umarım beğenirsin
aplam pek tatlı olmuş teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm öpüyom kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?