Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

08.06.2008 abla

abla bişey sorcam sanki benden rahatsız oluyomuşsun gibi hissediyorum eğer öyleyse bi daha girmem

senin böyle düşünmen beni gerçekten çok üzdü neden senden rahatsız olayımki canım benim ben sana ablacım diye hitap ediyorum neden böyle bişey düşündün anlamdım gerçekten ..gel hele buraya çatlak Şeniz

bilmiyorum abla ama üzüldümm zaten dokunsam ağlıcam göz yaşım hiç kurumucak mı benim,

merhaha kızlar ben bu siteye dün üye oldum ve bu site dikkatimi çekti bende bebek hasreti çekenlerdenim. taaaaaaaaaaaaaaam 8 yıldır .beni aranıza alırsanız sevinirim.

Kedersiiiiz acil yardım canım kociş beklemekten bi hal oldu kazen beyle görüştüm saol canım ya sen sölemişsin yaptık diyo ama göremiyorum nire bakmam lazım bacım

gördüm hayatım çok çok çok teşekkür ederim saol bacım ya valla hızır acil gibisin oleeeey artık benimde çizelgem var e ben artık herifi bekletmesem diyorum hadi öpücüklere boğuyorum hepinizi

bilmiyorum abla ama üzüldümm zaten dokunsam ağlıcam göz yaşım hiç kurumucak mı benim,

kız deli abuuu topik delilerle doldu valla ne dedimki ben sana üzüldün bak şuanda senin takvimin için uğraşıyorum en güzelini yapmak için bekle birazdan tamamlanacak olumunekankayizsmile

selammm akşammm güzelleriiii nasılsınızzz bakalımmm
bugün kim girmiş yaa avukat falann okudumm koptumm sizee kaydirigubbakcemile3 ben hatırlamıyorumm bu avukatı amaa yaa sempatiksalakcinni

gördüm hayatım çok çok çok teşekkür ederim saol bacım ya valla hızır acil gibisin oleeeey artık benimde çizelgem var e ben artık herifi bekletmesem diyorum hadi öpücüklere boğuyorum hepinizi

beğendinmi canım
hade hayırlı uğurlu olsun inş en kısa zamnda hamilelik takvimin yapmak kısmet olsun

merhaha kızlar ben bu siteye dün üye oldum ve bu site dikkatimi çekti bende bebek hasreti çekenlerdenim. taaaaaaaaaaaaaaam 8 yıldır .beni aranıza alırsanız sevinirim.

merhaba canım
ne demek canım hoşgeldin aramıza ..daha önce tedavi falan gördünmü canım inş daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz boshayallersmile

kız deli abuuu topik delilerle doldu valla ne dedimki ben sana üzüldün bak şuanda senin takvimin için uğraşıyorum en güzelini yapmak için bekle birazdan tamamlanacak olumunekankayizsmile

ay apla sen bana bakma bu ara çok alınganım kocişliminde burnundan getirdim .konuşmaya çok ihtiyacım var sağol aplacım teşekkür ederimm doğru bak bu ara iyice delirdim ay bide bilgisayar mezunu olacam utandımm

selammm akşammm güzelleriiii nasılsınızzz bakalımmm
bugün kim girmiş yaa avukat falann okudumm koptumm sizee kaydirigubbakcemile3 ben hatırlamıyorumm bu avukatı amaa yaa sempatiksalakcinni

hoşgeldin sevdam ..bugün neler neler kaçırdın sen.. ama dayanmaz gelir birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…