Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi geceler canlarım kimsecikler yokkk bugün baya yoruldum ama değdi şükür en sonunda güzel bi otel bulduk şükür bide gidip gelelim bakalım kızlar keşke hepimiz biarada olsak otele denize girsek eğlensek o günleri görürüz demiihepinizi çok çok öpüyorum bu gece karnıcıklarımıza melekler konsun inşallahhhhh

oyyyyyy ne güzel allah sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin canım
vallah kel değil sevom taşınacam bendeev bulsam bi herkese tembihledim abime arkadaşlara felan ama bakalım işte istediğim kriterlerde ev olması lazım
günaydın canlarım nasılsınız bakalım beni sorarsanız çok uykum varrr sahura çok zor kalktım valla

günaydım canım havadar biyere otur bari uyursun yoksa

haklsıın canım vallaa

hepinize günaydın pampişlerimmmmben bugün çok mutluyum yeğenim bizdeydi bugün doyamadım sıpacığaaa sabah öpe koklaya bir hal oldum ama doyamıyorumkiallahtan akşamda görecem annemlere gidipöyle tatlı ki kızım teyzeleri bir görseniz yersiniz beyaz pamuk gibi tombiş yeşil gözlü bakmaya sevmeye doyamıyorummmneyse haydi gelin artık ben yalnız kaldımm

günaydın canım aman maşallah nazarlayacan kızııbol bol nazar duası okuyun canım allahım bağışlasın sanada böyle güzel hayırlı evlat nasip etsin doyulmazki canım haklısın bende yeğenlerimi öperken sanki kalbimin içine sokacam fırsatı bulsam

maşallah maşallahh allah nazardan korusun bebişleri

hayırlı bereketli ramazanlar olsun minnoşlar....
iftara misafirim var fazla vaktim yok aslında
ama eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi artık ne çıkarırım akşama kadar bilemiyorum
aklımda bi kaç bişi var dur hele karar veririm herhal.

ipeğim geçmiş olsun atlatır paşa bol bol emzir şifa bulsun kuzucuk
bu arada şifacım gelmiş hoşgelmiş

tuğba kızına isim öneriyorum ELVİN
yabancı isimmiş gibi dursa da kutadgu bilig'de geçtiğini ve öz türkçe olduğunu biliyorum yanlış değilse...gökkuşağının her bir rengine denirmiş bi de sen araştır bakalım

kızlar leydimin mervesi çıktı mı hastaneden haberiniz varsa yazın olar mı. melike kuzu bilir.

melikem inşallah kendi evine taşınırsın bi gün Rabbim tez zamanda nasip etsin. artık bi ev alamazsak asicik birini bize verir nasıl olsa bu gidişle bi ev daha alırlar Allah daha çok versin inşallaaaah. birinde kızı birinde oğlu otursun asicanın

nurcik sultan naparsın kuzu gözümden kaçtı sanma uzun eşek oynamışsınız daha niler nileeerr:82:

çiğdem ben de sahurdan önce 2 saat sahurdan sonra 2 saat uyuyabiliyorum anca bıraksalar şimdi uyurum da uyurum

sevom tedavini senden çok ben iple çekiyom dualarım kalbim seninleeee

durucum egenin tatlı annesi nasıllarrr

kamer de taşınsın inş. yeni evine bebişiylennnn

maiberf inş. benim kadar uzun aşermezsin Allah yardımcın olsun

papatya bu zor günler de geçecek Rabbim sevaplarına sevap katıyor ...

yeterim nuray bebek delisi tarfil elif (unuttuğum kimse varsa hakkını helal etsin) sizler naparsınız güzellikler

frtkrdmr Allah sana güç bebişlerine uzun ömür versin...yalnız mı bakıyosun kaynanan vardı hatırladığım kadarıyla o yardımcı olsun sana bea

şimdi nevo yemek yapsın ama ne yapsın
ayran aşı çorbam var
musakka
pilav
göbek salata
düşünüyorum
tatlıyı herüf grtirsin yapamicam
zaten yemek yenmiyo suyla doyuyoruz resmen.kalkıp yapmaya başlasam iyi olacak.misafirler iki erkek o yüzden rahatım kadın olunca daha panik oluyorum.valla biz kadınlar biraz fazla inceliyoruz her şeyiiii:104:ay ne komikmiş bu baksanıza....

allah sabır güç kuvvet versin canım nasıl dayanıyorsunuz az uykuyla allahım yardımcın olsun canım demek akşama misafirlerin var yorma fazla kendini kolay gelsinnn

günaydın bacılar bişey sorucam dün sahurda kocişe yemek hazırlarken sigara kokusundan midem bulandı isifrar ederken biraz zorladım kendimi sanırım bebişlerime bişey olmuşmudur?doktorumu aradım kanama yoksa sorun yok dedi çok şükür yok ama çok korkuyorum....

nevbahar canım sağol allah razı olsun kız maşallah herkesi aklında tutmuşsun ben yarısını bile tutamamallah kolaylık versin akşama çok var 10 çeşit yemek yaparsın maşallah bizim topikimizin hatunları her konuda becerikli Nazar

günaydın canım inşallah olmamıştır da tutumuştur sana iyice inşallahhhhh

canım benim tecrübeli bak nevo sana yardımcı olurr ama korkma bence ben hiç duymadım kusarken düşük yapan :44::44::44:hatta çok zorlanıp kan kusan boğazları tahriş olduğu için bile duydum korkma bence

canım benim tecrübeli bak nevo sana yardımcı olurr ama korkma bence ben hiç duymadım kusarken düşük yapan :44::44::44:hatta çok zorlanıp kan kusan boğazları tahriş olduğu için bile duydum korkma bence

inşallah olmamıştır çok şükür şimdilik kanamam yok olmaz inşallah....

herkese günaydınlarrrr

nevomm canım benim allah razı olsun demek sende heyecanlısın benim kadar

yemeklerin gayet güzel canım ellerine sağlık diyorum şimdiden,bencede tatlıyla hiçç uğraşmaa evet bayan misafir olunca daha farklı oluyo daha çok çeşit ve özen oluyo yaa erkek ne versen önüne yer çünkü

kamerimm maşallahh diyorumm yeğeninee çokk seviliyooo bu yeğenlerrr yaa bende çok özledim köyde şuan haftaya gelcek inşallahhh hala halaa demesinii, beni bırakmamasını,arkamdan ağlamasını ösledimmm :2:

bu arada hadi bu seferki randevuna gideceksin inşallahh artık ne gerekiyosa tedavinde hayırlısı ne ise o olsun inşallahh

çiğdemcim demek seçtiniz sonunda otelinizi nereye gidiyonuz bakemm

tuyanedaa demek haftaya yarın test gününn beklemek çok zor dimii günler geçmiyoo

yok cnaım sorun olmaz allahın izniyle de neden yanında sigara içiriyosun ben ona takıldım

evet geçmiyo valla sonu iyi olur inşallah....

canımsııııınn olmamıştır sen merak etme pimpiriklenme nolur
hiçççç korkma
inş. bu bulantı bize halay çektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…