oyyyyyy ne güzel allah sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin canımTeyzeler meyhabaaaaaaa nasılsınız prenseslerım 16 gunluk oldular teyzelerı darısı sızlerın basına ama ıkız cok yorucu haberınız ola resmen hayattan kopmus durumdayım onlara yetıscem dıye yemek yıyemıyorum wcye gıdemıyorum sıkayetcı degılım sukurler olsun sadece zor oldugunu belırtıyorum ınsallah burdakı ısteyen herkesın ıkızlerı ucuzlerı dorduzlerı olurrrrrrr
vallah kel değil sevom taşınacam bendecanımsınn bende çok özledim sağolasın hemşommm
hadi bakalım taşınalım hemşomsenin başın kelmi :86: şaka bi yana zor oluyorr iyi bilirim taşınmak ama inşş memnun oluruz hepimiz yeni evlerden
hee bakalım durucuğum yünlerimle başbaşayım bu aralarhem yıkıyom hem didiyom sonra kısmet olursa köpüyeceğim yatak yorgan yapıcamm inşş taşınasın mı geldi yok kız bu iş imrenilecek bişi değil evinden memnunsan otur oturduğun yerde derim ben
canım benim sağol inşallah inşallah merkezde oturur feraha ererim komşu komşu oluru z inşşş
canım sevommmo avatarındaki belinde çemberi döndere döndere kaç kilo verdin bakıyım şaka bi yana son resimlerin yüklü değil facede galiba ama içimden bi ses kilo verdin diyooo
canım üzülme lütfeninşşş yüce Rabbim tedavilere gerek kalmadan versin bebişlerimizi ben hep hepimiz için böle dua ediyommm inşşş inşşşş mucizelere doyacağız
canımm çok sağol inşşş kabul olsun dualarımız
canımmmmm hoş geldin gözün aydın bebişlerin artık kucağında ha hey maşallahayyy kocaman öp tatlım yerimize sonra bi ara resimlet teyzelerine Rabbim nazarlardan esirgesin sağlıklı ve analı-bablı büyütsün inşşş
günaydın canlarım nasılsınız bakalım beni sorarsanız çok uykum varrr sahura çok zor kalktım valla
oyyyyyy ne güzel allah sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin canım
vallah kel değil sevom taşınacam bendeev bulsam bi herkese tembihledim abime arkadaşlara felan ama bakalım işte istediğim kriterlerde ev olması lazım
günaydım canım havadar biyere otur bari uyursun yoksa
hepinize günaydın pampişlerimmmmben bugün çok mutluyum yeğenim bizdeydi bugün doyamadım sıpacığaaa sabah öpe koklaya bir hal oldum ama doyamıyorumki allahtan akşamda görecem annemlere gidip öyle tatlı ki kızım teyzeleri bir görseniz yersiniz beyaz pamuk gibi tombiş yeşil gözlü bakmaya sevmeye doyamıyorummm neyse haydi gelin artık ben yalnız kaldımm
günaydın canım aman maşallah nazarlayacan kızııbol bol nazar duası okuyun canım allahım bağışlasın sanada böyle güzel hayırlı evlat nasip etsin doyulmazki canım haklısın bende yeğenlerimi öperken sanki kalbimin içine sokacam fırsatı bulsam
hayırlı bereketli ramazanlar olsun minnoşlar....
iftara misafirim var fazla vaktim yok aslında
ama eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi artık ne çıkarırım akşama kadar bilemiyorum
aklımda bi kaç bişi var dur hele karar veririm herhal.
ipeğim geçmiş olsun atlatır paşa bol bol emzir şifa bulsun kuzucuk
bu arada şifacım gelmiş hoşgelmiş
tuğba kızına isim öneriyorum ELVİN
yabancı isimmiş gibi dursa da kutadgu bilig'de geçtiğini ve öz türkçe olduğunu biliyorum yanlış değilse...gökkuşağının her bir rengine denirmiş bi de sen araştır bakalım
kızlar leydimin mervesi çıktı mı hastaneden haberiniz varsa yazın olar mı. melike kuzu bilir.
melikem inşallah kendi evine taşınırsın bi gün Rabbim tez zamanda nasip etsin. artık bi ev alamazsak asicik birini bize verirnasıl olsa bu gidişle bi ev daha alırlar Allah daha çok versin inşallaaaah. birinde kızı birinde oğlu otursun asicanın
nurcik sultan naparsın kuzu gözümden kaçtı sanma uzun eşek oynamışsınız daha niler nileeerr:82:
çiğdem ben de sahurdan önce 2 saat sahurdan sonra 2 saat uyuyabiliyorum anca bıraksalar şimdi uyurum da uyurum
sevom tedavini senden çok ben iple çekiyom dualarım kalbim seninleeee
durucum egenin tatlı annesi nasıllarrr
kamer de taşınsın inş. yeni evine bebişiylennnn
maiberf inş. benim kadar uzun aşermezsin Allah yardımcın olsun
papatya bu zor günler de geçecek Rabbim sevaplarına sevap katıyor ...
yeterim nuray bebek delisi tarfil elif (unuttuğum kimse varsa hakkını helal etsin) sizler naparsınız güzellikler
frtkrdmr Allah sana güç bebişlerine uzun ömür versin...yalnız mı bakıyosun kaynanan vardı hatırladığım kadarıyla o yardımcı olsun sana bea
şimdi nevo yemek yapsın ama ne yapsın
ayran aşı çorbam var
musakka
pilav
göbek salata
düşünüyorum
tatlıyı herüf grtirsin yapamicam
zaten yemek yenmiyo suyla doyuyoruz resmen.kalkıp yapmaya başlasam iyi olacak.misafirler iki erkek o yüzden rahatım kadın olunca daha panik oluyorum.valla biz kadınlar biraz fazla inceliyoruz her şeyiiii:104:ay ne komikmiş bu baksanıza....
günaydın bacılar bişey sorucam dün sahurda kocişe yemek hazırlarken sigara kokusundan midem bulandı isifrar ederken biraz zorladım kendimi sanırım bebişlerime bişey olmuşmudur?doktorumu aradım kanama yoksa sorun yok dedi çok şükür yok ama çok korkuyorum....
günaydın bacılar bişey sorucam dün sahurda kocişe yemek hazırlarken sigara kokusundan midem bulandı isifrar ederken biraz zorladım kendimi sanırım bebişlerime bişey olmuşmudur?doktorumu aradım kanama yoksa sorun yok dedi çok şükür yok ama çok korkuyorum....
günaydın canım inşallah olmamıştır da tutumuştur sana iyice inşallahhhhh
canım benim tecrübeli bak nevo sana yardımcı olurr ama korkma bence ben hiç duymadım kusarken düşük yapan :44::44::44:hatta çok zorlanıp kan kusan boğazları tahriş olduğu için bile duydum korkma bence
herkese günaydınlarrrr
nevomm canım benim allah razı olsun demek sende heyecanlısın benim kadar
yemeklerin gayet güzel canım ellerine sağlık diyorum şimdiden,bencede tatlıyla hiçç uğraşmaaevet bayan misafir olunca daha farklı oluyo daha çok çeşit ve özen oluyo yaa erkek ne versen önüne yer çünkü
kamerimm maşallahh diyorumm yeğenineeçokk seviliyooo bu yeğenlerrr yaa bende çok özledim köyde şuan haftaya gelcek inşallahhh hala halaa demesinii, beni bırakmamasını,arkamdan ağlamasını ösledimmm :2:
bu arada hadi bu seferki randevuna gideceksin inşallahh artık ne gerekiyosa tedavinde hayırlısı ne ise o olsun inşallahh
çiğdemcim demek seçtiniz sonunda otelinizi nereye gidiyonuz bakemm
tuyanedaa demek haftaya yarın test gününn beklemek çok zor dimii günler geçmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?