Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

seçtik çok şükür marmarise karar verdik canım çok güzele benziyor ilk defa hoşuma gitti inşallah memnun kalırız ne diyeyim ama ben hala adet olmadım eşimde dün bana sakın tatilde adet olayım deme dedi az gülmedim var yaa

evet sevom bacım bal gibiler maşallah sende kavuş yeğenine allah tan benimkiler yakın kız kardeşiminkide arada geliyor böyle kokusunu burnumuza bırakıp gidiyor o biraz uzak evetttttttt randevumu aldım çok heyecanlıyım bakalımmm neler olacakksevom seninle aynı zamanlara denk gelir belki benim içime öyle doğdu nedense

kızlar tatlıdan bahsetmişken aklıma geldi dün kardeşim tatlı yaptı çokkk lezizdii şerbetli muhallebili tarzı çok hoşuma gitti 2 haneye daha verdik onlarda çok beğendiler tavsiye ederim kızlar

ismi etimek tatlısı.. bu sitede yemek tariflerinin içinde tatlılar bölümünde var

bende etimek tatlısını çok severim hep yapıyorum valla çok hafif oluyor gene yapsam mı ne
bide kadayıflı kazandibili tatlısı var onuda deneyin derim canlarım

Günaydın akideler cicoşlar

keyifler nasıl çiğdem tatil işini halletmşin hadi gözün aydın nereye yolculuk bacım

kamercim yeğen sevgisi nasıldır bilmiyom çok güzeldir herhal aahh aaahh abim bi evlenmedi be yaaa

nevomm canım nasılsın kuzular nasıl öperim onları yürüyorlarmı misafirin geliyomuş allah yardımcın olsun bebelerle zor benim paşa iyi akşam bez bağlatmıycakmış yakalıycakmışım onu

tuyenada canım birşey olmamıştır içini ferah tut Allaha sığın canım

şifam herkes taşınınca benmde taşınasım geldi ben balkonu geniş ev istiyorum kirada oturuyorum inşallah bi gün kendi evim olur

hadi inşallah güzeldir canım
ee bencede tatilde adetmi olunurr yaa yarım tatil olur o

farkındayım bacım heyecanlısınn ne güzelll
yaa demek içine öle doğuyoo hadi inşallah canım aynı zamana gelir benim tahminlerime göre adetlerim rötar yapmazsa 25 eylülde adet olucam 18-20 ekim arası sonuçlanmış olacak inşallah

inşallah ablammm valla onunla etkisi varmıdır bilmem dünde yemek kokusu pis geldi burnuma psikolojikmidir bilemedim....

kıs accık rahat ol
anaaam tuğba 2 yolda
ben öle bi öğürürdüm ki midem ağzımda gezdim beş ay (biliyorum burası çok iğrenç oldu oruçlu oruçlu kusura bakmayın)
Allaha sığın ya müheymin oku sürekli hiç bişi olmaz evel Allah

mahsus mu yapıyon nan sevo
bi de beni tatlıyla mı uğraştıracan yaw

inşallah gönlünüzce eğlenir birbirine daha fazla aşık
3 kişi dönersiniz.....

bende etimek tatlısını çok severim hep yapıyorum valla çok hafif oluyor gene yapsam mı ne
bide kadayıflı kazandibili tatlısı var onuda deneyin derim canlarım

hımm muhallebili kadayıftanmı bahsediyon acep tarifini yazarmısın özelime canım bende tel kadayıf aldım ne yapsam bilemedimm

günaydın durucumm
Ege seninle oyun oynamak istiyor demek senin onunla ilgilenmeni istiyoo
yaa canımız sağolsun nevomun dediği gibi ev alamazsak asinin evlerine geçeriz

inşallah neyse ben çıkıyorum doktorum çok gezinme yat dedi görüşürüz kendinize iyi bakın dualarınızda benide unutmayın.....

yok be nevomm senin vaktinmi var tatlı yapmaya boşver gitsin bacımm al hazır tatlılardan yapmaya uğraşmaya deymez

bu arada nevomm şu vakıa 40 günmüydü 41 günmü bacım
ben şuan adetim allah razı olsun melike illa yapalım didi nurcikle ikisi ben adetken okudular bu akşam inşallah temizleniyorum ben devam edicem de yanlış olmasın canım bide her akşam okurken isteğimimi söyleyeceğim nasıl olcek :26:

valla bilemiyecemm canımmm ama olmam inşallah hayatım da ilk defa erkenden bugün adetim olsun istedim ve dua bile ediyorum allahım şu hallere bak yaaa manyadım sanki

inşallah gönlünüzce eğlenir birbirine daha fazla aşık
3 kişi dönersiniz.....

inşallah ablacım inşallahhh görecez demii o günleriii

yazayım canım yanımdaysa tarifff

canımmmm sevo alıntılamasa görmicektim mesajını
iyiyim tatlım hamdolsun bu günümüze kuzular tutunup kalkma hatta tırmanma modunda henüz yürüyen yok asker misali talim yapıyolar her daim sürünüyolar şimdilik
inşalalh Rabbim herkese huzurla oturulacak evler versin

biz yaparız o tatlıyı bende bayılırımmmmmm

41 gün yapılıyo canım
bi kere niyet yeterli keşke ben de okuyabilsem sana keşkeeeee

41 gün yapılıyo canım
bi kere niyet yeterli keşke ben de okuyabilsem sana keşkeeeee

allah razı olsun cnaım okumuş kadar oldun ben kimseye okutma düşüncesinde değildim hatta yapmayıda gözüm yemiyodu ama melike ısrar edince başladık işte onlardan da bugün devir teslim yapıcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…