Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuyaneda tahlil günün ne zamandı canım melike hoşgeldin nasıl gdiidiyor

iyidir yavrus ne olsun idare ediyoruz ama tek sıkıntım sıvı tüketme konusunda,idrar yolu enfeksiyonu var bol su içmem lazım ama taş çatlasın 2 litre zor içiyorum,sonra da vc yollarını mesken tutuyorum

canlarım yavaş yavaş çıkıyorum tam çıkmak üzereyken siz geldiniz kötü zamanlama olduuuyavaş yavaşş şirkete gidip izin kağıdını vermem lazım ordan da kocişle vınnnnn el verili tatil turlarııı

çok şükür iyiyim maşşallah herşey yolunda inşallah sonuda güzel olacak kavuşacağım sıpalarımaaaa

tuayenda sennle de tanışmadık hadi tanışalım melike ben namı diğer minnak,minik falan değilim hatta melikenini büyük olanıyım ama öle ayrılıyoruz işte.hamişmisin oh oh ne güsel sıpalar dmeişsin ikiz mi yksa ne kadarlık

memnun oldum yavrus,kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın flan filan anlat işte çok sordum ama merak ediyorum napıyım ha ha

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim canım 2 kere üst üstte yumurtalıklarımdan ameliyat oldum bu kistlerin yüzünden allahım beterinden saklasın bebiş istiyoruz korunmuyoruz :)))

iyidir yavrus ne olsun idare ediyoruz ama tek sıkıntım sıvı tüketme konusunda,idrar yolu enfeksiyonu var bol su içmem lazım ama taş çatlasın 2 litre zor içiyorum,sonra da vc yollarını mesken tutuyorum

iç canım iç yanında bulundur şişeyi arada dikiver başına susamayı bekleme biliyosun senin suya çok ihtiyacın var kesedeki suyuyn çok olmasıda buna bağlı

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim canım 2 kere üst üstte yumurtalıklarımdan ameliyat oldum bu kistlerin yüzünden allahım beterinden saklasın bebiş istiyoruz korunmuyoruz :)))

çok çok geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda kervanımıza katılırsın.vee diğer tüm yavruslarım innşallah,hepiniz için dua ediyorum aklımdasını zher zaman

tanışalım bacım ben eda 25 yaşındayım 3yıllık evliyim hamiş değilim tüp bebek yaptırdık yeni emriyo transferi oldu onun için sıpalarımı kucağıma alırım falan dedim tutar inşallahhh iki emriyo koyuldu sıpalar dememde ondan tutarsa ikiz olacak inşallahhhhhh.....

Teyzeler meyhabaaaaaaa nasılsınız prenseslerım 16 gunluk oldular teyzelerı darısı sızlerın basına ama ıkız cok yorucu haberınız ola resmen hayattan kopmus durumdayım onlara yetıscem dıye yemek yıyemıyorum wcye gıdemıyorum sıkayetcı degılım sukurler olsun sadece zor oldugunu belırtıyorum ınsallah burdakı ısteyen herkesın ıkızlerı ucuzlerı dorduzlerı olurrrrrrr

hemşommmmm napıyon canım görüşemiyoruz uzunnnnnnnnn zamandırr gel öpem seni kız özledim
sanada kolay gelsin canım
canımsınn bende çok özledim sağolasın hemşommm

hadi bakalım taşınalım hemşom senin başın kelmi :86: şaka bi yana zor oluyorr iyi bilirim taşınmak ama inşş memnun oluruz hepimiz yeni evlerden

şifam hem kaygana hem görümce allah kolaylık versin ne diyim be yaa yünlerini yıkayıp didiyonmu ohh mis gibi

aanaaaaammm taşınan taşınana benimde taşınasım geldi
hee bakalım durucuğum yünlerimle başbaşayım bu aralar hem yıkıyom hem didiyom sonra kısmet olursa köpüyeceğim yatak yorgan yapıcamm inşş taşınasın mı geldi yok kız bu iş imrenilecek bişi değil evinden memnunsan otur oturduğun yerde derim ben

canım benim sağol inşallah inşallah merkezde oturur feraha ererim komşu komşu oluru z inşşş

Evet sonra o taksitler bitmiyoo
canım sevommm o avatarındaki belinde çemberi döndere döndere kaç kilo verdin bakıyım şaka bi yana son resimlerin yüklü değil facede galiba ama içimden bi ses kilo verdin diyooo

canım üzülme lütfen inşşş yüce Rabbim tedavilere gerek kalmadan versin bebişlerimizi ben hep hepimiz için böle dua ediyommm inşşş inşşşş mucizelere doyacağız

canımm çok sağol inşşş kabul olsun dualarımız

canımmmmm hoş geldin gözün aydın bebişlerin artık kucağında ha hey maşallah ayyy kocaman öp tatlım yerimize sonra bi ara resimlet teyzelerine Rabbim nazarlardan esirgesin sağlıklı ve analı-bablı büyütsün inşşş

çok çok geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda kervanımıza katılırsın.vee diğer tüm yavruslarım innşallah,hepiniz için dua ediyorum aklımdasını zher zaman

inşallah canım inşallahhh allahım yüzümü güldürecek inşallahhhhhsağolasın canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…