tuyaneda tahlil günün ne zamandı canım melike hoşgeldin nasıl gdiidiyor
hoşgeldin canım allahım gönlüne göre versin canım eminim herşey çok güzel olacakkkkkdualarımdasınız hepp
iyiyiz canım sen nasılsınn
merhabaa bende çiğdem evet canım burdan hiç çıkmıyorum nerdeyse gecem gündüzüm oldu
çiğdem sanada cevap gelmedi demi canım nick hakkında ne yapsak aceba bu konuda:26::26::26::26::26:
çok şükür iyiyim maşşallahherşey yolunda inşallah sonuda güzel olacak kavuşacağım sıpalarımaaaa
memnun oldum yavrus,kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın flan filan anlat işte çok sordum ama merak ediyorum napıyım ha ha
iyidir yavrus ne olsun idare ediyoruz ama tek sıkıntım sıvı tüketme konusunda,idrar yolu enfeksiyonu var bol su içmem lazım ama taş çatlasın 2 litre zor içiyorum,sonra da vc yollarını mesken tutuyorum
23 yaşındayım 2 yıllık evliyim canım 2 kere üst üstte yumurtalıklarımdan ameliyat oldum bu kistlerin yüzünden allahım beterinden saklasın bebiş istiyoruz korunmuyoruz :)))
iç canım iç yanında bulundur şişeyi arada dikiver başına susamayı bekleme biliyosun senin suya çok ihtiyacın var kesedeki suyuyn çok olmasıda buna bağlı[/QUOTE
il üç ay depodan besleniyormuş o yüzden biraz gevşek davranıyorum çünkü zorlayınca feci midem hortluyor,hiç kusmadım ama suda bile koku varmış gibi geliyor.çok şükür yemekimi yapıyorum toceyle dedesine ama ben iki lokma yiyip kaçıyorum.neyse iki hafta sonra düzelir innşallah ilk üç aydan sonrası rahat olur dşyorlar bakalım.sen ne zaman başlıcan aşılamaya,benim aşılama ilaçlarımdan biraz kalmıştı ama işimne yarar mı bilmem,fazla aldırmıştı dr şimdi elimde kaldı 4-5 tane var sanırım
iç canım iç yanında bulundur şişeyi arada dikiver başına susamayı bekleme biliyosun senin suya çok ihtiyacın var kesedeki suyuyn çok olmasıda buna bağlı[/QUOTE
il üç ay depodan besleniyormuş o yüzden biraz gevşek davranıyorum çünkü zorlayınca feci midem hortluyor,hiç kusmadım ama suda bile koku varmış gibi geliyor.çok şükür yemekimi yapıyorum toceyle dedesine ama ben iki lokma yiyip kaçıyorum.neyse iki hafta sonra düzelir innşallah ilk üç aydan sonrası rahat olur dşyorlar bakalım.sen ne zaman başlıcan aşılamaya,benim aşılama ilaçlarımdan biraz kalmıştı ama işimne yarar mı bilmem,fazla aldırmıştı dr şimdi elimde kaldı 4-5 tane var sanırım
canım çok sağol allah razı olsun bakalım işte pazartesi görüşmeye gidiyim helebir dr. yönlendirmesine göre hareket edecembilgilendiririm seni
canım çok sağol allah razı olsun bakalım işte pazartesi görüşmeye gidiyim helebir dr. yönlendirmesine göre hareket edecembilgilendiririm seni
tamam yavrus bilgilendirirsin innşallah hayırlısı olur,neyse ben şimdi kaçıyım belim kotu biraz dinleneyim akşama ne yemek yapıcam düşünüp taşınayım.sen ne aypıyorun fikir versene balböceem
tamam yavrus bilgilendirirsin innşallah hayırlısı olur,neyse ben şimdi kaçıyım belim kotu biraz dinleneyim akşama ne yemek yapıcam düşünüp taşınayım.sen ne aypıyorun fikir versene balböceem
canım kusura bakma biyndanda işlerime baıyom sayfayı attım aşağı napıyım
dinlen sen kendine dikkat et çok öptüm seni görüşürüz
tuayenda sennle de tanışmadık hadi tanışalım melike ben namı diğer minnak,minik falan değilim hatta melikenini büyük olanıyım ama öle ayrılıyoruz işte.hamişmisin oh oh ne güsel sıpalar dmeişsin ikiz mi yksa ne kadarlık
canımsınn bende çok özledim sağolasın hemşommmhemşommmmm napıyon canım görüşemiyoruz uzunnnnnnnnn zamandırr gel öpem seni kız özledim
sanada kolay gelsin canım
hadi bakalım taşınalım hemşommelike guzum çok sağol bebişim allah razı olsun
kızlar bende taşınmayı düşünüyorumherkes taşınıyomuş benim neyim eksik ama ben ev arıyorum daha zamanı kesin değil, bugün bulsam yarın taşınıcam yani hepimize yeni evlerimiz hayırlı gelir inşallahh
çiğdemm sen nasılsın canımme-mail işini unutma olurmu bebemmmm
hee bakalım durucuğum yünlerimle başbaşayım bu aralarşifam hem kaygana hem görümce allah kolaylık versin ne diyim be yaa yünlerini yıkayıp didiyonmu ohh mis gibi
aanaaaaammm taşınan taşınana benimde taşınasım geldi
canım benim sağol inşallah inşallah merkezde oturur feraha ererim komşu komşu oluru z inşşşipek ablammmm sanada hayırlı ramazanlar kıyamam ben ömerimeee çok geçmiş olsun allahım beterinden esirgesin sende hiç üzülmee eminim sen çok güzel annesindir hiç üzülmeee çocuk o atlatır inşallah en kısa zamanda çok öp benim için ömer paşamızıııı
tubişim bak şimdi bende sinirlendim o ev sahibine biraz daha bekleyememişmiiiii
cnm maşşaaalllahhh kızına allahım nazarlardan saklasınnnnn pek güzel ilerliyoooo
taşınıcan demek aman tubişimmm taşınmak ne zormuş beaaa ben öldüm walla ama rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin inşallahh..
sende evinde güle güle huzur içinde otur inşallahh
cnm şifaaam dahada merkeze taşındım beennn sanada dua edeyimde yakın oturalım inşaLLAHH....
duru ablam çok tşkr ederim rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısından nasip etsin inşallahhh
canım sevommmEvet sonra o taksitler bitmiyoo
canım üzülme lütfenmerhaba hanımlar keyifler yerindedir inşallah ne güzel tatil muhabbetleri benim için hayal tatil deniz kum zaten pek gezen bir çift değildik bu yazda annem tüm yaz günlerimi tam pansiyon kapadı gün içinde markete çıksam beni mutlu etmeye yetiyor gerçi çok şükür sağlığı yerinde allah başimdan eksik etmesin ALLAH annelerimize uzun ömürler versin hepinizin ramazanı mübarek olsun rabbim bu sıcaklarda tutanların mükafatını bol bol versin çok şükür sağliğim yerinde tutuyorum topik benim girdiğimde hep kimsesiz oluyor sohbetlerinizi kısmen okuyup çıkıyorum allaha emanet olun rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız huzur bulsun pskolajimiz düzelsin yakında kafayı yiyecem kafayla konuş konuş ne yapmalıyım hangi doktor ne zaman yumurtladım ne kadar para gerekiyor bu tedavini parasını nasıl denkleştireceğim vs. vs. dahada önemlisi kaybettiğim meleklerimin pişmanlıkları beni mahvediyor neyse kızlar saçmaladım nerden girdim neden bahsediyorum çok sıkıldım daraldım gidecek kaçacak bir yer yok hoş bir yerlere gitsemde bu kafa benimle gittiği sürece ne kadar rahatlaya bilirimki
canımm çok sağol inşşş kabul olsun dualarımızkızlar bakara süresinin 45 - 153 ayeti türkçe açıklaması
45. Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Şüphesiz o (sabır ve namaz), Allah'a saygıdan kalbi ürperenler dışında herkese zor ve ağır gelen bir görevdir.
153. Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Çünkü Allah muhakkak sabredenlerle beraberdir.
ben hamile kalmadan önce 2 rekat kılıp secdede dua ederdim sizde ramazan ayında içinizden geldiği gibi dua edin
canımmmmm hoş geldin gözün aydın bebişlerin artık kucağında ha hey maşallahTeyzeler meyhabaaaaaaa nasılsınız prenseslerım 16 gunluk oldular teyzelerı darısı sızlerın basına ama ıkız cok yorucu haberınız ola resmen hayattan kopmus durumdayım onlara yetıscem dıye yemek yıyemıyorum wcye gıdemıyorum sıkayetcı degılım sukurler olsun sadece zor oldugunu belırtıyorum ınsallah burdakı ısteyen herkesın ıkızlerı ucuzlerı dorduzlerı olurrrrrrr
çok çok geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda kervanımıza katılırsın.vee diğer tüm yavruslarım innşallah,hepiniz için dua ediyorum aklımdasını zher zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?