Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim çok sağol tatilimiz çok iyi geçti ilaç gibi geldi resmen sen nasılsın bu arada

allahım beterinden saklasın yeterki rabbim annelerimizi bize bağışlasın

hadi gözümüz aydın paşamız iyi olacak allahım izniyle inşallahhh

bulamadık be nurcanımmmmm amin inşallahhh

harika o zaman bende destekliyorummmmm

hu huuu ben geldiiiim.nassınız yavruslar.kıvançiğdem seni çok sık görüyorum hazır sakinken ortalık gel tanışalım yavrus,ben melike

selam pampişlerim napıyosunuz canlarım benim ben dohtordan randevumu tekrar aldım pazartesi sabah 9 da doktordayım allahın izniyle inşallah
bakalım neler olacak belki bu ay aşılamaya bilem başlayabalirim dua edin banaaa olurmuu
bugün bankaya ççıkmışken e-devlet şifremide aldım iş günüme baktım onuda doldurmuşum çok şükürbundan sonra neyi yaşamam gerekiyorsa onu yaşıcam inşallahtedavi aşamalarında

hayırlısı olsunRabbim gönlüne göre versin inşallah....

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlünden geçenleri versin innşallah.oh oh bak herşey tıkırında işte sende moralini bomba modunda tut gerisi geliyor emin ol

hoşgeldin canım allahım gönlüne göre versin canım eminim herşey çok güzel olacakkkkkdualarımdasınız hepp

selam kızlar nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…