Günaydın cicoşlarıııımmm
kamercim izin olayına ne diyim yaaaa sağlık olsun herşeyin hayırlısı olsun
melike nasıl gidiyor hamişlik
tubişiiim tasınıyonmu hayırlısı olsun nereye taşınıon ev sahibinede çok kızdım yaaa ne düşüncesiz heryer batar tabi düşünnmesi lazım düşüncesiz herif
asi sende taşındın demi yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım
melike kuzu sende bayramdan sonramı taşınıyon
şifam hem kaygana hem görümce allah kolaylık versin ne diyim be yaa yünlerini yıkayıp didiyonmu ohh mis gibi
aanaaaaammm taşınan taşınana benimde taşınasım geldi
çiğdem tampon kullanan varmış ben kullanmadım kullananlar rahat diyor pazartesi tatil nereye gidiyon bacım
sevdam oruç tutuyo gibi yiyip içmiyon nasıl gidiyo canıııımmm
ipeğim ömer bronşit olmuş geçmiş olsun canım anne sütü alıyo çabuk toparlanır
nurciiikkkk nasıl gidiyo ramazan
tarfil sen nasılsın
pınar tatil nasıldı
unuttuğum yoktur inaşallah hepicinizi öperim
iyiyz gülüm çok şükür sen nasılsın
merhaba hanımlar keyifler yerindedir inşallah ne güzel tatil muhabbetleri benim için hayal tatil deniz kum zaten pek gezen bir çift değildik bu yazda annem tüm yaz günlerimi tam pansiyon kapadı gün içinde markete çıksam beni mutlu etmeye yetiyor gerçi çok şükür sağlığı yerinde allah başimdan eksik etmesin ALLAH annelerimize uzun ömürler versin hepinizin ramazanı mübarek olsun rabbim bu sıcaklarda tutanların mükafatını bol bol versin çok şükür sağliğim yerinde tutuyorum topik benim girdiğimde hep kimsesiz oluyor sohbetlerinizi kısmen okuyup çıkıyorum allaha emanet olun rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız huzur bulsun pskolajimiz düzelsin yakında kafayı yiyecem kafayla konuş konuş ne yapmalıyım hangi doktor ne zaman yumurtladım ne kadar para gerekiyor bu tedavini parasını nasıl denkleştireceğim vs. vs. dahada önemlisi kaybettiğim meleklerimin pişmanlıkları beni mahvediyor neyse kızlar saçmaladım nerden girdim neden bahsediyorum çok sıkıldım daraldım gidecek kaçacak bir yer yok hoş bir yerlere gitsemde bu kafa benimle gittiği sürece ne kadar rahatlaya bilirimki
selam kızlar ...sabah doktordan geldik bugün dha iyi oğluş tıkalı değilmiş hava ve iğneye gerek yok dedi ventolin şurupa devam edin dedi
5 gün kullanın geçmezse gelin dedi şimdi uyuyo bende bir bakayım dedim sizler nasılsınız ...geçmişi tam okumadım ama gördüğüm kadarıyla taşıma telaşları var taşınan hekese allah yardım etsin yeni evleri sağlık huzur getirsin uğurlu gelsin inşallah ...elifin bana tavsiyelerini okudum kiloyla ilgli beni tamamen yanlış anlamış ben kilomu dert etmiyorum kızlar kilodan konuşmuşlar bende kendimden bahsettim dert ettiğim bi şey yok yani birde arkadaşımızın 2. bebekle ilgili yorumu benmde hoşuma gitmedi tabiki 2. hatta 3. bile düşünülür ama bu şekilde dile getirmek hoş değil allah öne olmayanlara versin bizlerin evlatlarına da sağlıklı ömür versin inşallah ...duru seninle hiç karşılaşamadık özledim seni
merhaba kızlarr nasılsınız bakemmm
ipeğim çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin ömer paşama ,kendini suçlayıpta üzülme lütfen bak bugün daha iyimiş inşallah dahada ,iyi olacak canım
çiğdem bulaamdınızmı bir yer hala:26:bulursunuz inşallah kendinize göre uygun bir otel canım ..
tubişim çok şükür böbrekler biraz daha iyimiş sevindim inşallah doğuma kadar böyle rahat geçer çok az kaldı sık az daha dişini,,gözün aydın lojman çıkmış biraz yüksek katlı çıkmış ama olsun erzurumun manzarasını izlersin artık bol bol :))seninn şu ev sahibinine bende çok sinirlendim nasıl böyle vicdansız oluyorlar yaaa karnı burnunda bir kadına bukadar zahmet verilirmi günler çuvalamı girdi ..illa sorun çıkaracaklar yane,
duru bacım orucu sormuşsun çok şükür geçen seneye göre daha iyiyim son bir saat kala çok susayıp acıkıyorum
kusura bakmayın yaa dün yazamadım eşim oturunca bir daha kalmkmak bilmiyo bende üst kattaki koşmuya çıktım lafladık biraz
evet kadına yönelik şideeti niye destekliyorum şöylekii...
.Kadına Yönelik Şiddeti Destekliyorum... Ancak ; İçten Gelen Minik Bir Tekmeyse
Tilkinin Orucu ( Fıkra ) : ))))))))
Tilki ormanda gezmektedir. Bir ağacın dalında asili bir geyik budu görür.
Açtır a...ma şüphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak.
Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.
Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi de tabi
Tilkiye sorar ne yapıyorsun dostum
Tilki cevap verir hiç Yatıyorum
-Burada bir but var
-Evet var
-Neden yemedin
Tilki sakince cevap verir;
BU GÜN ORUCUM
Kurt kendinden emin;
Ben yiyeyim o zaman
Tilki Buyur afiyet olsun der.
Kurt buta uzanır uzanmaz bir patlama, ortalık toz duman, kurt yaralı, hareketsiz, 10 metre uzakta, perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar.
Bunu gören kurt;
LAN ........ HANI ORUCTUN
Tilki pişkin pişkin;
Biraz önce top patladı duymadın mı ?
selam pampişlerimnapıyosunuz canlarım benim ben dohtordan randevumu tekrar aldım pazartesi sabah 9 da doktordayım allahın izniyle inşallah
bakalım neler olacak belki bu ay aşılamaya bilem başlayabalirim dua edin banaaa olurmuu
bugün bankaya ççıkmışken e-devlet şifremide aldım iş günüme baktım onuda doldurmuşum çok şükürbundan sonra neyi yaşamam gerekiyorsa onu yaşıcam inşallah tedavi aşamalarında
tuyaneda tahlil günün ne zamandı canım melike hoşgeldin nasıl gdiidiyor
hayırlısı olsunRabbim gönlüne göre versin inşallah....
selam pampişlerimnapıyosunuz canlarım benim ben dohtordan randevumu tekrar aldım pazartesi sabah 9 da doktordayım allahın izniyle inşallah
bakalım neler olacak belki bu ay aşılamaya bilem başlayabalirim dua edin banaaa olurmuu
bugün bankaya ççıkmışken e-devlet şifremide aldım iş günüme baktım onuda doldurmuşum çok şükürbundan sonra neyi yaşamam gerekiyorsa onu yaşıcam inşallah tedavi aşamalarında
hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlünden geçenleri versin innşallah.oh oh bak herşey tıkırında işte sende moralini bomba modunda tut gerisi geliyor emin ol
hu huuu ben geldiiiim.nassınız yavruslar.kıvançiğdem seni çok sık görüyorum hazır sakinken ortalık gel tanışalım yavrus,ben melike
selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?