Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol canım Allah razı olsunn amin inşallahh
evet aplam kısmetse ama bulduğumuz evler çok pahalıya geliyoo netten bakıyoduk olmuyo bölee eşim gidip kendi arıcakk hayırlısı bakalım
datlım buranıun balkonu tam sana göree çok büyükk gömme bideee
kamerim valla benden daha azmış kiran ne güzel bebeğim olmazsa zaten ege yada akdenize taşınmayı düşünüyorum sahil kıyısına
senin kiran ne kadar datlımmm
hadi bakalım hayırtlısı aplamm
ohh maşalahhhh aldın demek çok şükür sağlıkla büyüt inşalahh
ohh menü harika ellerine sağlık

aplamm leydimin mervemizz çok şükür dün 40 ı çıktıı yeni doğa kilosuna 1 aylıkken ulaşmıştı çok şükür hastaneden çıktı teyesi çok şükür anneciğinin kollarındaa
hee dimi aplam inşalah buluruzz yakın güzel bi ev nolur dua edin herşey yolunda gitsinn
he ben biliyom o tatlıyı çok güzel oluyooo ellerinize sağlık bidenemm
oyy aplammm inşalah kendi evinin balkonu istediğin gibi olsunn
ben her okuduğumda dile getirdim quuzmm
canım 1 taneyle başlayıp hergün 1 artırıyosun 41 gün boyunca
41. günde 41 okunmuş oluyor yani

evettttttttttt

slmm pampişlerrrr
nasılsınız bakımmmm
biz iyiyizz çok şükürrr ev arayışındayızzz
anam bi akıllı ev bulamadık bende başlamadım daha toplanmayaa aman ya eşlim bu seferde dio ki pursaklarda bulamazsak etimesguta taşınırız dio orda uygunmuş fiyatlar ama annemlere burası kadar uzakk parayı kim icat ettiysee ellerinden öpüyümmmmmmm...........
ne bu beee bunaldımm wallaaaaa artık hayırlısı olsun bakalımm

allah yardımcınız olsun melikecim inşallah içinize sinen güzel bi ev bulursunuz arkadaşım

hoşgeldin melikecikk
hımm pahalı dimi evler bide depozito taşınma işleride var yaa allah yardımcınız olsun..annene uzak olursa da sağlık olsun canım bütçeniz nereye yetiyosa oraya taşının gönül isterki herşey istediğimiz gibi olsun ama olmuyo işte..

bu arada benim kiram 450 canım benimde oturmak istediğim yer yani işyerimin olduğu yerde kiralar çok yüksek 650 falan bende zoraki oturuyorum işte.. evim çok iyi sıfırdı zaten girdiğimde ama çevre olarak hiç iyi değil..

çok sağol seyhan ben çıkıyorum canım görüşmek üzere hayırlı günler sana öptüm

tamam pınar güle güle kendine iyi bak

kıslar ya herşey yoluna girermi dersinizz

ya şöle yapsanız tabi eşin izin verirse annene yakın biyerde otursanız oğluşuna baksa annen sende çalışsan hiç olmazsa durumları düzeltirsiniz bu devirde tek maaşla ev geçindirmek çokkk zorr eşin izin verirmi çalışmana

evet walla aplam depozito falann nakliye bayaa varr bakalımm hayırlısı olsun
aplamm gerçekten bunaldım uzak olursa bide burdaki gibi kafa dengi birileri olmazsa tırlatırım gerçekten buraya ilk taşındığımda düşün dışarı çıkmazdım gelene kapı açmazdım nasıl bi psikolojiyse artıkk
zaten eşimde biliyonuz geç geliyoo vakit geçiremiyoruzz yani uzaklığı kaldıramam gibi geliyoo
Allah o güzel gönlüne göre versin aplamm inşalah kendi evini alırsınn

iyiyim allaha şükür tatil çok iyi geldi bi tek çok fazla yanmışım o kadar
oh ne iyi olmuş quuzxm wala adına sevindim boşvir yaa yann havan olsunn:)))

izin verir aplam zaten biraz daha büyüsün düşünüyoruzz birde eşimm bakalım bi işler düşünüyoo emlak üzerine ileride bakalım ne olacak eğpitimini falan alacak bayramdan sonraa
walla benim için de çok iyi olur çalışmak

şkerlerr ben sizi öpüp kaçıyımm daha sexüü geceliğimle oturuyomm değiştiremedimm bii bide işime geliyoo serin serinnn

ozaman sorun yok canım bikaç ay daha idare edin sonra sende çalışmaya başlarsın
inşallah eşinin düşünceleri feraha kavuşturur sizi canım
evet senin içinde iyi olur çok bunaldınn cnaım

şkerlerr ben sizi öpüp kaçıyımm daha sexüü geceliğimle oturuyomm değiştiremedimm bii bide işime geliyoo serin serinnn

tamam canım görüşürüzz

yawrum napıyom bebemmm haydi hayırlısı içinize sinen uygun fiyatlı merhametli bir sahibi olan bir ev bulun canımmmmm
darısı bana inşallahhhhhhh

inşalah aplamm inşalahhh ya eşim erken gelsin beraber vakit geçirekk ayh içim geçtii beaaa

yawrum napıyom bebemmm haydi hayırlısı içinize sinen uygun fiyatlı merhametli bir sahibi olan bir ev bulun canımmmmm
darısı bana inşallahhhhhhh

amin aplam aminn inşalahh
yaa wallaa annemlere yakın olma fikri bile çok iyi geldi banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…