tamam canım sağolasın ama çok uzun ben de çok yavaş okuyorum kuranı acaba türkçesinden okuyabilirmiyim
canlarım vakit gelmiş ben çıkar arkadaşla buluşacam hepinizi öperim bugün çabuk geçti vakit sankii
saol canım Allah razı olsunn amin inşallahhcanım görümcem bekar(daha önce evlilikler yaşadı ayrıldı ) yeniden evlenmeyi düşünüyor görümceciğim :44: evlenene kadar bende kalabilir
Melikeciğim (bynkutluay )[/COLOR] canım sende taşınıyormuşsun bu yazda çok taşınanımız varne deyim tüm taşınanlara kolaylıklar
evet aplam kısmetse ama bulduğumuz evler çok pahalıya geliyoo netten bakıyoduk olmuyo bölee eşim gidip kendi arıcakk hayırlısı bakalımGünaydın cicoşlarıııımmm
kamercim izin olayına ne diyim yaaaa sağlık olsun herşeyin hayırlısı olsun
melike nasıl gidiyor hamişlik
tubişiiim tasınıyonmu hayırlısı olsun nereye taşınıon ev sahibinede çok kızdım yaaa ne düşüncesiz heryer batar tabi düşünnmesi lazım düşüncesiz herif
asi sende taşındın demi yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım
melike kuzu sende bayramdan sonramı taşınıyon
şifam hem kaygana hem görümce allah kolaylık versin ne diyim be yaa yünlerini yıkayıp didiyonmu ohh mis gibi
aanaaaaammm taşınan taşınana benimde taşınasım geldi
çiğdem tampon kullanan varmış ben kullanmadım kullananlar rahat diyor pazartesi tatil nereye gidiyon bacım
sevdam oruç tutuyo gibi yiyip içmiyon nasıl gidiyo canıııımmm
ipeğim ömer bronşit olmuş geçmiş olsun canım anne sütü alıyo çabuk toparlanır
nurciiikkkk nasıl gidiyo ramazan
tarfil sen nasılsın
pınar tatil nasıldı
unuttuğum yoktur inaşallah hepicinizi öperim
senin kiran ne kadar datlımmmkamerim valla benden daha azmış kiran ne güzel bebeğim olmazsa zaten ege yada akdenize taşınmayı düşünüyorum sahil kıyısına
hadi bakalım hayırtlısı aplammselam pampişlerimnapıyosunuz canlarım benim ben dohtordan randevumu tekrar aldım pazartesi sabah 9 da doktordayım allahın izniyle inşallah
bakalım neler olacak belki bu ay aşılamaya bilem başlayabalirim dua edin banaaa olurmuu
bugün bankaya ççıkmışken e-devlet şifremide aldım iş günüme baktım onuda doldurmuşum çok şükürbundan sonra neyi yaşamam gerekiyorsa onu yaşıcam inşallah tedavi aşamalarında
ohh maşalahhhh aldın demek çok şükür sağlıkla büyüt inşalahhTeyzeler meyhabaaaaaaa nasılsınız prenseslerım 16 gunluk oldular teyzelerı darısı sızlerın basına ama ıkız cok yorucu haberınız ola resmen hayattan kopmus durumdayım onlara yetıscem dıye yemek yıyemıyorum wcye gıdemıyorum sıkayetcı degılım sukurler olsun sadece zor oldugunu belırtıyorum ınsallah burdakı ısteyen herkesın ıkızlerı ucuzlerı dorduzlerı olurrrrrrr
ohh menü harika ellerine sağlıkhayırlı bereketli ramazanlar olsun minnoşlar....
iftara misafirim var fazla vaktim yok aslında
ama eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi artık ne çıkarırım akşama kadar bilemiyorum
aklımda bi kaç bişi var dur hele karar veririm herhal.
ipeğim geçmiş olsun atlatır paşa bol bol emzir şifa bulsun kuzucuk
bu arada şifacım gelmiş hoşgelmiş
tuğba kızına isim öneriyorum ELVİN
yabancı isimmiş gibi dursa da kutadgu bilig'de geçtiğini ve öz türkçe olduğunu biliyorum yanlış değilse...gökkuşağının her bir rengine denirmiş bi de sen araştır bakalım
kızlar leydimin mervesi çıktı mı hastaneden haberiniz varsa yazın olar mı. melike kuzu bilir.
melikem inşallah kendi evine taşınırsın bi gün Rabbim tez zamanda nasip etsin. artık bi ev alamazsak asicik birini bize verirnasıl olsa bu gidişle bi ev daha alırlar Allah daha çok versin inşallaaaah. birinde kızı birinde oğlu otursun asicanın
nurcik sultan naparsın kuzu gözümden kaçtı sanma uzun eşek oynamışsınız daha niler nileeerr:82:
çiğdem ben de sahurdan önce 2 saat sahurdan sonra 2 saat uyuyabiliyorum anca bıraksalar şimdi uyurum da uyurum
sevom tedavini senden çok ben iple çekiyom dualarım kalbim seninleeee
durucum egenin tatlı annesi nasıllarrr
kamer de taşınsın inş. yeni evine bebişiylennnn
maiberf inş. benim kadar uzun aşermezsin Allah yardımcın olsun
papatya bu zor günler de geçecek Rabbim sevaplarına sevap katıyor ...
yeterim nuray bebek delisi tarfil elif (unuttuğum kimse varsa hakkını helal etsin) sizler naparsınız güzellikler
frtkrdmr Allah sana güç bebişlerine uzun ömür versin...yalnız mı bakıyosun kaynanan vardı hatırladığım kadarıyla o yardımcı olsun sana bea
şimdi nevo yemek yapsın ama ne yapsın
ayran aşı çorbam var
musakka
pilav
göbek salata
düşünüyorum
tatlıyı herüf grtirsin yapamicam
zaten yemek yenmiyo suyla doyuyoruz resmen.kalkıp yapmaya başlasam iyi olacak.misafirler iki erkek o yüzden rahatım kadın olunca daha panik oluyorum.valla biz kadınlar biraz fazla inceliyoruz her şeyiiii:104:ay ne komikmiş bu baksanıza....
he ben biliyom o tatlıyı çok güzel oluyooo ellerinize sağlık bidenemmkızlar tatlıdan bahsetmişken aklıma geldi dün kardeşim tatlı yaptı çokkk lezizdii şerbetli muhallebili tarzı çok hoşuma gitti 2 haneye daha verdik onlarda çok beğendiler tavsiye ederim kızlar
ismi etimek tatlısı.. bu sitede yemek tariflerinin içinde tatlılar bölümünde var
oyy aplammm inşalah kendi evinin balkonu istediğin gibi olsunnGünaydın akideler cicoşlar
keyifler nasıl çiğdem tatil işini halletmşin hadi gözün aydın nereye yolculuk bacım
kamercim yeğen sevgisi nasıldır bilmiyom çok güzeldir herhal aahh aaahh abim bi evlenmedi be yaaa
nevomm canım nasılsın kuzular nasıl öperim onları yürüyorlarmı misafirin geliyomuş allah yardımcın olsun bebelerle zor benim paşa iyi akşam bez bağlatmıycakmış yakalıycakmışım onu
tuyenada canım birşey olmamıştır içini ferah tut Allaha sığın canım
şifam herkes taşınınca benmde taşınasım geldi ben balkonu geniş ev istiyorum kirada oturuyorum inşallah bi gün kendi evim olur
ben her okuduğumda dile getirdim quuzmmyok be nevomm senin vaktinmi var tatlı yapmaya boşver gitsin bacımm al hazır tatlılardan yapmaya uğraşmaya deymez
bu arada nevomm şu vakıa 40 günmüydü 41 günmü bacım
ben şuan adetim allah razı olsun melike illa yapalım didi nurcikle ikisi ben adetken okudular bu akşam inşallah temizleniyorum ben devam edicem de yanlış olmasın canım bide her akşam okurken isteğimimi söyleyeceğim nasıl olcek :26:
canım 1 taneyle başlayıp hergün 1 artırıyosun 41 gün boyunca
41. günde 41 okunmuş oluyor yani
bende latinden okuyorum canım zaten çok uzun değil 3 sayfa idi sanırım
tamam canım iyi muhabbetler
slmm pampişlerrrr
nasılsınız bakımmmm
biz iyiyizz çok şükürrr ev arayışındayızzz
anam bi akıllı ev bulamadık bende başlamadım daha toplanmayaa aman ya eşlim bu seferde dio ki pursaklarda bulamazsak etimesguta taşınırız dio orda uygunmuş fiyatlar ama annemlere burası kadar uzakk parayı kim icat ettiysee ellerinden öpüyümmmmmmm...........
ne bu beee bunaldımm wallaaaaa artık hayırlısı olsun bakalımm
allah yardımcınız olsun melikecim inşallah içinize sinen güzel bi ev bulursunuz arkadaşım
slmm pampişlerrrr
nasılsınız bakımmmm
anam bi akıllı ev bulamadık bende başlamadım daha toplanmayaa aman ya eşlim bu seferde dio ki pursaklarda bulamazsak etimesguta taşınırız dio orda uygunmuş fiyatlar ama annemlere burası kadar uzakk parayı kim icat ettiysee ellerinden öpüyümmmmmmm...........
çok sağol seyhan ben çıkıyorum canım görüşmek üzere hayırlı günler sana öptüm
inşalah canım benim inşalahhh yaa
sen nasılsın bakalımm
kıslar ya herşey yoluna girermi dersinizz
hoşgeldin melikecikk
hımm pahalı dimi evler bide depozito taşınma işleride var yaa allah yardımcınız olsun..annene uzak olursa da sağlık olsun canım bütçeniz nereye yetiyosa oraya taşının gönül isterki herşey istediğimiz gibi olsun ama olmuyo işte..
bu arada benim kiram 450 canım benimde oturmak istediğim yer yani işyerimin olduğu yerde kiralar çok yüksek 650 falan bende zoraki oturuyorum işte.. evim çok iyi sıfırdı zaten girdiğimde ama çevre olarak hiç iyi değil..
tamam pınar güle güle kendine iyi bak
oh ne iyi olmuş quuzxm wala adına sevindim boşvir yaa yann havan olsunn:)))iyiyim allaha şükür tatil çok iyi geldi bi tek çok fazla yanmışım o kadar
ya şöle yapsanız tabi eşin izin verirse annene yakın biyerde otursanız oğluşuna baksa annen sende çalışsan hiç olmazsa durumları düzeltirsiniz bu devirde tek maaşla ev geçindirmek çokkk zorr eşin izin verirmi çalışmana
oh ne iyi olmuş quuzxm wala adına sevindim boşvir yaa yann havan olsunn:)))
izin verir aplam zaten biraz daha büyüsün düşünüyoruzz birde eşimm bakalım bi işler düşünüyoo emlak üzerine ileride bakalım ne olacak eğpitimini falan alacak bayramdan sonraa
walla benim için de çok iyi olur çalışmak
şkerlerr ben sizi öpüp kaçıyımm daha sexüü geceliğimle oturuyomm değiştiremedimm bii bide işime geliyoo serin serinnn
slmm pampişlerrrr
nasılsınız bakımmmm
inşalah aplamm inşalahhh ya eşim erken gelsin beraber vakit geçirekk ayh içim geçtii beaaaozaman sorun yok canım bikaç ay daha idare edin sonra sende çalışmaya başlarsın
inşallah eşinin düşünceleri feraha kavuşturur sizi canım
evet senin içinde iyi olur çok bunaldınn cnaım
tamam canım görüşürüzz
yawrum napıyom bebemmm haydi hayırlısı içinize sinen uygun fiyatlı merhametli bir sahibi olan bir ev bulun canımmmmm
darısı bana inşallahhhhhhh
inşalah aplamm inşalahhh ya eşim erken gelsin beraber vakit geçirekk ayh içim geçtii beaaa
amin aplam aminn inşalahh
yaa wallaa annemlere yakın olma fikri bile çok iyi geldi banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?