inşallahh canım herşey düzelicek zamanla
3-2-1kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güle güle guzummmm canını sıkma herşey yoluna girer bebemmmmmmmm
kızlarrrrrrrr napıyonuzzz
ne zamandır bu kadar uzun geçmiş okumamıştım gözlerim şaşıbeş oldu yawww
nevom gelmiş kaçırmışım onu birde çaktırmadan fırçalamış beni sanki uzun eşeği bir başıma oynadım
kamer tedaviye karar verdin sonundaaaaaainşalllah aksilikler çıkmazda hayırlısıyla başlarsın artık tedavine
gardaşım aklına kötü düşünceler getirme ne biliyorsun belki daha güzel daha bir yerde bulursunuz evi
eda korkma canım Allahın izni ile hiç bişey olmamıştır bebişini .sabah namazında aklıma geldin bu sabah öyle içten dua ettimki sana inşallah rabbim kabul eder canım
uzun zamandır böyle çıkış yapmıyodukk
napakk kamerimm bi yandan çalışıyom bi yandan burdayım canım sen napıyonn
ramazan ramazan günaha sokacan biziböylemi oldun bacım hdi bidaaaaa oynayakmı uzun eşekk he bacım tedaviye başlıcam hayırlısı pazartesi ilk adımmmmmmmmm allah yardımcım ve yardımcımız olsun
he bende aynısını yapıyom bacım
ramazan ramazan günaha sokacan biziorucumuz mekruh olacak olmaz, bayramda oynarızz artık :86::86::86:
inşallah canım inşallah seninde sevomunda sonuçları pozitif olur
ramazan ramazan günaha sokacan biziorucumuz mekruh olacak olmaz, bayramda oynarızz artık :86::86::86:
ayy sevom sorma saldım çayıra mevlam kayıra misali söylediklerini hiç birini yapmıyorum ilacıda yarım yamalak içtim çapaya gidiyordum ozaman unutup içmiyordum sonra bıraktım zaten şimdi kim bilir ne halde prolaktinim ,hehe evet bayrama saklayakktaa bayramda burası in cin top oynar gibi geliyo :26:
inşallah cnaımm inşallahhh
bu arada sen ateşini ölçmüyonmu yaa hiç demiyon bişey banabak ateş topğinden bu 10 gündür 3 hamile haberi geldi sende ölç lütfen bırakmaa hem doktor kontrollerin ne oldu,prolaktin için ilacını içiyonmu ayy annen gibi hissettim kendimi
evet öyleymiş dün magazin programında gördüm bende .darısı başımıza diyek ne diyek :97:tuğba büyüküstün de ikiz hamileymiş bak yawwwwwwwwwwww:82::82::82:
kızlar patron geldi çok yazamayabilirim haberiniz ola..
evet ikize hamile darısı bizlerin başına diyek
nurcikk ihmalkarlık yokk bayramdan sonra ozaman herşeye yeniden başlıyosun..ilaç içmezsen hayıtta prolaktini düşürmeye çok iyi geliyo haberin ola canım
evet biliyorum canım hayıt düşürüyormuş ama gelde şu ihmalkarcı bacına sor herşeyden vazgeçmişim hiç birşey yapasım yok artık
bende öleyim canımdolapta böğürtlen kökü suyu duruyo kaç kavanoz içmiyom gerçi ben bilerek bişey kullanmıyorum tedaviden önce oynamasın hormonlarım diye..
hele şu ramazan hayırlısıyla geçsin enerjimiz yerine gelsin yeniden başlarsın canım
ayy inşalahh gardaşımm benimmne zamandır bu kadar uzun geçmiş okumamıştım gözlerim şaşıbeş oldu yawww
nevom gelmiş kaçırmışım onu birde çaktırmadan fırçalamış beni sanki uzun eşeği bir başıma oynadım
kamer tedaviye karar verdin sonundaaaaaainşalllah aksilikler çıkmazda hayırlısıyla başlarsın artık tedavine
gardaşım aklına kötü düşünceler getirme ne biliyorsun belki daha güzel daha iyi bir yerde bulursunuz evi
eda korkma canım Allahın izni ile hiç bişey olmamıştır bebişlerine .sabah namazında aklıma geldin bu sabah öyle içten dua ettimki sana inşallah rabbim kabul eder canım
bende öleyim canımdolapta böğürtlen kökü suyu duruyo kaç kavanoz içmiyom gerçi ben bilerek bişey kullanmıyorum tedaviden önce oynamasın hormonlarım diye..
hele şu ramazan hayırlısıyla geçsin enerjimiz yerine gelsin yeniden başlarsın canım
bu zamana kadar o kadar çok şey yaptıkki hiç biri bi işe yaramadı o yüzden kalmadı inancım böyle şeylere be bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?