Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne zamandır bu kadar uzun geçmiş okumamıştım gözlerim şaşıbeş oldu yawww

nevom gelmiş kaçırmışım onu birde çaktırmadan fırçalamış beni sanki uzun eşeği bir başıma oynadım

kamer tedaviye karar verdin sonundaaaaaa inşalllah aksilikler çıkmazda hayırlısıyla başlarsın artık tedavine

gardaşım aklına kötü düşünceler getirme ne biliyorsun belki daha güzel daha iyi bir yerde bulursunuz evi

eda korkma canım Allahın izni ile hiç bişey olmamıştır bebişlerine .sabah namazında aklıma geldin bu sabah öyle içten dua ettimki sana inşallah rabbim kabul eder canım

Son düzenleme:
böylemi oldun bacım hdi bidaaaaa oynayakmı uzun eşekkhe bacım tedaviye başlıcam hayırlısı pazartesi ilk adımmmmmmmmm allah yardımcım ve yardımcımız olsun
uzun zamandır böyle çıkış yapmıyodukk

napakk kamerimm bi yandan çalışıyom bi yandan burdayım canım sen napıyonn

he bende aynısını yapıyom bacım

böylemi oldun bacım hdi bidaaaaa oynayakmı uzun eşekkhe bacım tedaviye başlıcam hayırlısı pazartesi ilk adımmmmmmmmm allah yardımcım ve yardımcımız olsun

he bende aynısını yapıyom bacım
ramazan ramazan günaha sokacan biziorucumuz mekruh olacak olmaz, bayramda oynarızz artık :86::86::86:

inşallah canım inşallah seninde sevomunda sonuçları pozitif olur

ramazan ramazan günaha sokacan biziorucumuz mekruh olacak olmaz, bayramda oynarızz artık :86::86::86:

hehe evet bayrama saklayakktaa bayramda burası in cin top oynar gibi geliyo :26:

inşallah cnaımm inşallahhh

bu arada sen ateşini ölçmüyonmu yaa hiç demiyon bişey bana bak ateş topğinden bu 10 gündür 3 hamile haberi geldi sende ölç lütfen bırakmaa hem doktor kontrollerin ne oldu,prolaktin için ilacını içiyonmu ayy annen gibi hissettim kendimi

hehe evet bayrama saklayakktaa bayramda burası in cin top oynar gibi geliyo :26:

inşallah cnaımm inşallahhh

bu arada sen ateşini ölçmüyonmu yaa hiç demiyon bişey bana bak ateş topğinden bu 10 gündür 3 hamile haberi geldi sende ölç lütfen bırakmaa hem doktor kontrollerin ne oldu,prolaktin için ilacını içiyonmu ayy annen gibi hissettim kendimi

çiğdem gözün aydın canım bulmuşsunuz kendize göre bir otel çok sevindim canım ..tadını çıkarın eşinle

frtkrdmr ömürlü olsun bebişlerin allah analaı babalı büyütsün

ayy sevom sorma saldım çayıra mevlam kayıra misali söylediklerini hiç birini yapmıyorum ilacıda yarım yamalak içtim çapaya gidiyordum ozaman unutup içmiyordum sonra bıraktım zaten şimdi kim bilir ne halde prolaktinim ,

bayramdan sonra oynarız bizde :87::87::87::87::87::87:

kızlar patron geldi çok yazamayabilirim haberiniz ola..

evet ikize hamile darısı bizlerin başına diyek

nurcikk ihmalkarlık yokk bayramdan sonra ozaman herşeye yeniden başlıyosun..ilaç içmezsen hayıtta prolaktini düşürmeye çok iyi geliyo haberin ola canım

evet biliyorum canım hayıt düşürüyormuş ama gelde şu ihmalkarcı bacına sor herşeyden vazgeçmişim hiç birşey yapasım yok artık

evet biliyorum canım hayıt düşürüyormuş ama gelde şu ihmalkarcı bacına sor herşeyden vazgeçmişim hiç birşey yapasım yok artık

bende öleyim canım dolapta böğürtlen kökü suyu duruyo kaç kavanoz içmiyom gerçi ben bilerek bişey kullanmıyorum tedaviden önce oynamasın hormonlarım diye..
hele şu ramazan hayırlısıyla geçsin enerjimiz yerine gelsin yeniden başlarsın canım

bu zamana kadar o kadar çok şey yaptıkki hiç biri bi işe yaramadı o yüzden kalmadı inancım böyle şeylere be bacım

ayy inşalahh gardaşımm benimm
bende oynucamm zuun eşşekk ben oruç değilim hadin takılın baaa

ayy kurban olduğum Rabbim inşalahh meleklerizie ol derrr çifter çifter alırz haberleriiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…