evet biliyorum canım hayıt düşürüyormuş ama gelde şu ihmalkarcı bacına sor herşeyden vazgeçmişim hiç birşey yapasım yok artık
bu zamana kadar o kadar çok şey yaptıkki hiç biri bi işe yaramadı o yüzden kalmadı inancım böyle şeylere be bacım
bu zamana kadar o kadar çok şey yaptıkki hiç biri bi işe yaramadı o yüzden kalmadı inancım böyle şeylere be bacım
ama biz orucuzzz olmazkiii:82:ayy inşalahh gardaşımm benimm
bende oynucamm zuun eşşekk ben oruç değilim hadin takılın baaa
ayy kurban olduğum Rabbim inşalahh meleklerizie ol derrr çifter çifter alırz haberleriiiiiiiiiii
olur olur zamanı geldiği zaman hi,ç bir şey engel olamazöle canımm ama napalımm iştee boş durmaklada olmuyokii
bak ya ne biçim konuşuyoooooooooooooo
kıslarr tubişler konuştum canım benim ya ev temizlemeye gidiyolar eşiylee
eşii halıları yıkıcakmış halıfileks miş
tubişte cam kapı falan olnarı halledecek Allah kolaylık versinn
sana burdan uçarımm delüüüüüüü nebiçim konuluyon oalrmı öle şeyy
kızlar yanlış anladınız herhal hiç bir şeye inancım kalmadı dediysem böyle alternatif tıp gibi şeylere kalmadı demek istemiştim yoksa Rabbim sonsuz ve şüphesiz inancım varoruç senin başına vurmuş bacım böyle düşünme seckset yap minnoşum olacak olacak olacak
ben kağıda yazıp yatağımın başlına yapıştıracam vallaaa
selamlar hatun güzelleri nasılsınız,ben öğlene kadar uyuduğum için anca teşrif edebildim.menikem nabersin kuzu nasıl gidiyo annelik minnakın nasıl yayamas mı,sevom senden naber aaa yurcanım da burdaymış amma gitmniş sanırsam
ayy canımm yaaa kıyamam ona benn :85:kıslarr tubişler konuştum canım benim ya ev temizlemeye gidiyolar eşiylee
slmm pampişlerrrr
nasılsınız bakımmmm
biz iyiyizz çok şükürrr ev arayışındayızzz
anam bi akıllı ev bulamadık bende başlamadım daha toplanmayaa aman ya eşlim bu seferde dio ki pursaklarda bulamazsak etimesguta taşınırız dio orda uygunmuş fiyatlar ama annemlere burası kadar uzakk parayı kim icat ettiysee ellerinden öpüyümmmmmmm...........
ne bu beee bunaldımm wallaaaaa artık hayırlısı olsun bakalımm
kıslar ya herşey yoluna girermi dersinizz
çiğdem gözün aydın canım bulmuşsunuz kendize göre bir otel çok sevindim canım ..tadını çıkarın eşinle
frtkrdmr ömürlü olsun bebişlerin allah analaı babalı büyütsün
kıslarr tubişler konuştum canım benim ya ev temizlemeye gidiyolar eşiylee
kızlarr çıkıyorum eşim oturacakmış bende bir duş alıp namazımı kılıp kuran okuyayım görüşürüzzz
kızlarr çıkıyorum eşim oturacakmış bende bir duş alıp namazımı kılıp kuran okuyayım görüşürüzzz
ayy tuğbiş evmi temizlemeye gidiyo yazık bacıma yaa rahatlıkla bir hamilelik geçiremediiallah kolaylıklar versinn keşke yanında birileri olsada yardımcı olsalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?