Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selamlar hatun güzelleri nasılsınız,ben öğlene kadar uyuduğum için anca teşrif edebildim.menikem nabersin kuzu nasıl gidiyo annelik minnakın nasıl yayamas mı,sevom senden naber aaa yurcanım da burdaymış amma gitmniş sanırsam

kıslarr tubişler konuştum canım benim ya ev temizlemeye gidiyolar eşiylee
eşii halıları yıkıcakmış halıfileks miş
tubişte cam kapı falan olnarı halledecek Allah kolaylık versinn

bu zamana kadar o kadar çok şey yaptıkki hiç biri bi işe yaramadı o yüzden kalmadı inancım böyle şeylere be bacım

oruç senin başına vurmuş bacım böyle düşünme seckset yap minnoşum olacak olacak olacak
ben kağıda yazıp yatağımın başlına yapıştıracam vallaaa

ayy inşalahh gardaşımm benimm
bende oynucamm zuun eşşekk ben oruç değilim hadin takılın baaa

ayy kurban olduğum Rabbim inşalahh meleklerizie ol derrr çifter çifter alırz haberleriiiiiiiiiii
ama biz orucuzzz olmazkiii:82:

öle canımm ama napalımm iştee boş durmaklada olmuyokii
olur olur zamanı geldiği zaman hi,ç bir şey engel olamaz

bak ya ne biçim konuşuyoooooooooooooo

:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

of ya nasıl yapacak onca şeyi bir kadın bulamazlarmı oralardan yaw yazık kıza allah korusun çok tehlikeli yaaaaaaa

sana burdan uçarımm delüüüüüüü nebiçim konuluyon oalrmı öle şeyy

oruç senin başına vurmuş bacım böyle düşünme seckset yap minnoşum olacak olacak olacak
ben kağıda yazıp yatağımın başlına yapıştıracam vallaaa
kızlar yanlış anladınız herhal hiç bir şeye inancım kalmadı dediysem böyle alternatif tıp gibi şeylere kalmadı demek istemiştim yoksa Rabbim sonsuz ve şüphesiz inancım var

yok burdayım minnakım ama her an çıkabilirim canım,,hoşgelsin nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik bulantıların daha iyidir umarım
ayy canımm yaaa kıyamam ona benn :85:

Son düzenleme:
ben hamile olduğumu bilmeden öle bi temizlik yapmıştım ki halıfleks sildim yatak yorgan kaldırdım indirdim Rabbimin izniyle bişe olmadı

allahım gönlünüze göre verecek merak etme canım hayırlısını versin inşallahhhh

kıslar ya herşey yoluna girermi dersinizz

girecek allahım izniyle inşallahhhh

çiğdem gözün aydın canım bulmuşsunuz kendize göre bir otel çok sevindim canım ..tadını çıkarın eşinle

frtkrdmr ömürlü olsun bebişlerin allah analaı babalı büyütsün

bulduk çok şükür canım pazar gecesi yolcuyuzzz

allahım yardımcısı olsun tubiişim çok uzanmasın yormasın kendini söyleyeydin canım

kızlarr çıkıyorum eşim oturacakmış bende bir duş alıp namazımı kılıp kuran okuyayım görüşürüzzz

minnak hoşgeldin canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın nasıl gidiyor..ohh ne güzell öğlene kadar yat

nurcik güle güle canım

kızlar bende çıkıyorum şimdilik

iyidir yurcanım ballıböreeem az biraz iyiyim işte en azından yemek yapıp yediriyorum amma kendim yiyemiyorum oruç yok zaten,rabbim affetsin artık kısmetse sonra tutucam,bu alternatif tıp dediğin olaya bende hiç girişmedim biliyoır musun ,hep duyup acaba yapsam mı diyenlerdendim ama hiç ilişmedim,mutlak yararı vardır ama Rabbim ol deyince oluyor her şley boş kendimden biliyorum ne kararmıştı umutlarım tam beklenmedik anda güldürüyor güzel Allahım

güle güle yurcaaan güle güle sevoooo güle güle çiğdeeem herkes gitti yaaa,alooooo menikem niye cevaop vermiyon hayırdır ayran mı içtik yoksa,nereye taşınıcan hayırdır ramzan ramazan??

ayy tuğbiş evmi temizlemeye gidiyo yazık bacıma yaa rahatlıkla bir hamilelik geçiremedii allah kolaylıklar versinn keşke yanında birileri olsada yardımcı olsalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…