iyidir yurcanım ballıböreeem az biraz iyiyim işte en azından yemek yapıp yediriyorum amma kendim yiyemiyorum oruç yok zaten,rabbim affetsin artık kısmetse sonra tutucam,bu alternatif tıp dediğin olaya bende hiç girişmedim biliyoır musun ,hep duyup acaba yapsam mı diyenlerdendim ama hiç ilişmedim,mutlak yararı vardır ama Rabbim ol deyince oluyor her şley boş kendimden biliyorum ne kararmıştı umutlarım tam beklenmedik anda güldürüyor güzel Allahım
darısı bizim başımıza inşallah
selamlar hatun güzelleri nasılsınız,ben öğlene kadar uyuduğum için anca teşrif edebildim.menikem nabersin kuzu nasıl gidiyo annelik minnakın nasıl yayamas mı,sevom senden naber aaa yurcanım da burdaymış amma gitmniş sanırsam
güle güle yurcaaan güle güle sevoooo güle güle çiğdeeem herkes gitti yaaa,alooooo menikem niye cevaop vermiyon hayırdır ayran mı içtik yoksa,nereye taşınıcan hayırdır ramzan ramazan??
selamlar hatun güzelleri nasılsınız,ben öğlene kadar uyuduğum için anca teşrif edebildim.menikem nabersin kuzu nasıl gidiyo annelik minnakın nasıl yayamas mı,sevom senden naber aaa yurcanım da burdaymış amma gitmniş sanırsam
güle güle yurcaaan güle güle sevoooo güle güle çiğdeeem herkes gitti yaaa,alooooo menikem niye cevaop vermiyon hayırdır ayran mı içtik yoksa,nereye taşınıcan hayırdır ramzan ramazan??
yawrum ben erkek didim gittiinnşallah canım hepinize dua ediyorum her namazda,31 yaşında anne olucam kart gelin olmuştum aynen devam ediyorum kart ir anne olucam puhaha ama olsun geç olsun güç olmasın dimi..eee herkesede tahmin tahminler vardı benim bezelyeme cinsiyet tahmini yok mu yavruslarım
minnakım iyiyim tatlım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bebişin sağlıkla gelsin ...geçmişi okuyodum onun için geç oldu çevabım
gerçi aklımda da geçmişten bi şey kalmadı ya neeeyse ...annelik iyi gidiyo allah herkese nasip etsin inşallah zor ve güzel bu hafta benim oğlum hasta moralsizim onun içinde çok yorgun hissediyprum kendimi öyle hiç bi şey yapmadan oğluş uyuyo bende başında bekliyorum
ev toz içinde kaldı ama bende yapmaya derman yk moral her şeyin başıymış uykusuz kaldığımız geçeler bile beni böyle yapmamıştı ...eee sen anlat bakalım nasılsın kaç haftalık oldunuz
hoşgeldin canım nasılsın
ben geldimm bak
demek deli gibi cinsiyet merağı var allahım gönlüne göre versin canım en başı eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
yawrum ben erkek didim gittigerçi ipeğe kız demiştim tutmadı ama neyse içimden ilk erkek geçti sana hayırla doğsun büyüsün inşallah aman duaalrını eksik etme canım allah razı olsun
ipekimmmmmmm tosuncuk iyileşir canım bol bol süt alıyor nsılsaolmasaymış iyiymiş ama olmuş bi kere allahın takdiri kendini neden çok yıpratıyorsun canım sen üzülür ve moralsiz olursan bebişe yansır ayrıca sen de hastalanırsın annoşu üzme kendini atlatır allahın izniyle
ben ve gelinimiz hastaneye kontrole götürmüştük yeğenimi6 yıl sonra gelmişti oda kıymetlimiz yani daha 20 günlüktü, çok terletmişiz çocuğun ağzını yüzünü kapatıyoduk bide hava almasın diye halbuki terlediğinden bizimkide bronşit oldu doktor dövecekti bizi 20 günlük bebeği nasıl bronsit ettiniz diye ama oldu işte üzerine titrendği halde iğneler yedi havalar verildi şimdi 3.5 yaşında biraz gribi ağır atlatıyor hava veriliyor ama çok iyi maşallah sende korkma geçirirrsiniz bu durumu olacağı varmış allah şifa versin
hoşgeldin bakalım,hımm gönlüme göresi kız tabiki ama dillendirmiyorum pek,herkes erkek diyor ama bişe bildikerinden değil tabi sadece tahmin.Allah bu müberek ayda hepimizin gönlüne göre versin yavrus,bebek isteyene bebek ,eş isteyene eş,iş isteyene iş hayırlısıyla versn hepsini amiiiiiiiinnn
canım yaaa çok geçmiş olsun minnaka Allah şifa versin tez zamanda turp olsun,ipeğim çok mahçubum sana karşı daha önce de yazdım bilmem okudun mu,oğluşun kocaman oldu ben daha yeni tebrik ediyorum kusuruma bakma olur mu,bene vaziyetler hep dalgalı olduğu için hiç anlatmıyım.neyse 2 aşılamadan sonra tam tüp derken kendiliğinden yola çıktı bezelyem şuan 10.haftadayız çok şükür 17sinde ikiliteste gidicem bakalım,şimdilik fena değil iştah yok,oruç yok toceyle dedeye yemek yapıyorum kendim domates zeytin falan yiyorum öyle işte,senin minnak ne kadar nasıl yayamas mı uslu mu ,üzüyo mu annoşunu
amin minnakım sağol...inşallah ikiliden hayırlı haberlerini bekliyoruz işte bu minnoşlar böyle artık umudum bitti dediğin anda br bakıyosun ya tedavin tutmuş yada kendiliğinden yola çıkmış oluyo ...melike kusura bakma ömer araya girdi uzun sürdü yazmam şimdi kuçağımda ben çıkıyorum minnakım
hımmm tamam kamercim süper ipekte tutmadıya bende de tutmazsa iyi olur valla ne diyim huhaha..ipekim senin kaçıncı haftada belli olmuştu cinsiyet,bazıları ikili testte belli olur diyor ama bilemiyorum amaaan hem kart hem cahil bir anne adayıyım resmen
ne kadar çok düşünürsen o kadar sorunun olur derlet ya çok doğru gözün gibi baktın mı hep hasta oluyorlar ama elde değil sizde baya çok şey atlatmışınız allahım bidaha yaşatmasınlar bebkler hasta olmasın yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?