Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok şükür ALLAH herkeze nasip etsin inşallah kim istemez güzel yerde oturmak bunada şükür....

çok şükür ALLAH herkeze nasip etsin inşallah kim istemez güzel yerde oturmak bunada şükür....

evet canım bunada şükür
benim işyerimin olduğu yerde kiralık daireler eski ev bakımsızları 650 tl yenileride 700 ve üzeri
bu kadar kira vereceğime gider kredi ödeyip evime geçerim daha iyi

evet canım bunada şükür
benim işyerimin olduğu yerde kiralık daireler eski ev bakımsızları 650 tl yenileride 700 ve üzeri
bu kadar kira vereceğime gider kredi ödeyip evime geçerim daha iyi

aynen benim ablam 560 milyon kira ödüyo biraz birikimi var birazdaha yapıp tuzladan almak istiyo oda Rabbim isteyen herkeze nasip etsin zor ay dediğin göz açıp kapıyıncaya kadar geçiyo kiracımız var dükkanda o mesela yeni verdi aha öbür kirası geldi zor ALLAH yardımcıları olsun..

sahibinden com a bakıyodum bende zatennsevom havızlı olmasın bacım 60- 70 lira aidatmı vereyim çıçı pohlu girmediğim havuza

cam görmek güzelmiş ozaman ama şeytan olunca işte ben biraz sıkıldımmm

slm canlarım ben geldim acil çıkmak zorunda kaldım canlarımmm evlerden konuşulmuş ahh ahh şu paranın gözü kör olsun inşallah ne varsı herkes kendi evinde otursa

yok bacılar bulamadım ben zaten sahibinden demişler ama hepside emlakçılardan 400 depozito, 400 emlakçı, 400 peşinat etti sana 1200 durup dururken olmadı şimdik emlakçısız bulmalıyım

evet canımm mikrop yuvasıdır gerçi ilaçları falan varda kim doğru dürüst kullanıyodurki

slm canlarım ben geldim acil çıkmak zorunda kaldım canlarımmm evlerden konuşulmuş ahh ahh şu paranın gözü kör olsun inşallah ne varsı herkes kendi evinde otursa

inşallah canım birgün bizimde evimiz olacak
şu sayısal çıksın bana eğer 1. çıkarsam yardımcı olurum ev için,
nurcikimede hemen en şaşalısından tüp bebe yaptırcam
Tuğbişime hemen bir yardımcı
Melikenin eşine bir iş kurulacak :82:
Kamerimi o işyerinden kurtarcam :81:
çiğdeme duruya şifaya ve evi olmayanlara hemen evvv

Ee bana ne kaldıı

Ayy hayali bile güzell

yok bacılar bulamadım ben zaten sahibinden demişler ama hepside emlakçılardan 400 depozito, 400 emlakçı, 400 peşinat etti sana 1200 durup dururken olmadı şimdik Emlakçısız bulmalıyım

evett yaa bide taşınma masrafıı

yok bacılar bulamadım ben zaten sahibinden demişler ama hepside emlakçılardan 400 depozito, 400 emlakçı, 400 peşinat etti sana 1200 durup dururken olmadı şimdik emlakçısız bulmalıyım

offf offfff allahım yardımcınız olsun

ayyyyyyyy evet inşallah canım

evet hayali bile güzelll düşünmen söylemen güzel canımmm sana ne mi kaldı sanada gezmek

kızlar elektrik gitti allahtan çabuk geldi
eeeeee sizler şimdi yarın izinlisisniz ben yarında çalışıcam ama yarından sonra tatil yapacammmmmaman da ne tatil biliyomusunuz bizim kumbaraya biriktirdiğimiz para bana battı gittik eşimle alışveriş yaptık cumartesi günü çünkü tatile çıkamıcaktık o parayla artı eşim çalışıyor bende şeytana uydum harcadım zaten giysiye ihtiyacımız vardı eşimin acil ayakkabıya felan gitti paracıkların hepsii

sağol bacım allah razı olsun yalnız hepsini anladım da şahşahalı tüp bebeyi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…