baya ucuzmuş canım ne güzel olsun kendi evinmiş canım o pislik heryerde var ahh bende isterim şöle çağdaş modern herkes herkesi düşünerek hareket eden,ses olaylarına dikkat eden,hanzoluk yapmayan bi yerde oturmak
çok şükür ALLAH herkeze nasip etsin inşallah kim istemez güzel yerde oturmak bunada şükür....
ayy bu ev çok hoşuma gittigerçi yüksek katlı senin kriterlerin çok fazla bulması gerçekten zor
Sahibinden 2+1 Kiralık Daire 400 TL Antalya Muratpaşa - 53244401
evet canım bunada şükür
benim işyerimin olduğu yerde kiralık daireler eski ev bakımsızları 650 tlyenileride 700 ve üzeri
bu kadar kira vereceğime gider kredi ödeyip evime geçerim daha iyi
evet bacım güzel evmiş de ulaşımı zor oranın önünde bir cadde bir orman ormanın gerisi deniz kundu orası biraz berilere gel
ne bilem canım ilerisi olduğunu güzeloba diyince onu buldumayy o ev benim olsaaa havuzuna girsemmm güneşlensem eşim beni gebertsee
sahibinden com a bakıyodum bende zatennsevom havızlı olmasın bacım 60- 70 lira aidatmı vereyim çıçı pohlu girmediğim havuza
benim rüyam cinsel içeriklio yüzden detay yazarsam beni banlarlar burdan
demek cam gördün şöle tabir buldum
Temiz ve berrak ise yaklaşan huzurlu Günleri işaret eder. Renklerine göre de yorumlanır.
Rüyada cam görmek aydinliga isarettir. Rüyasinda bir pencere önünde oldugunu ve camdan disari baktigini görmek bir yolculuga veya bir yazliga gitmek istedigine ; pencerede camin olmadigini veya kirik oldugunu görmek, mahkemede bir davasi ol duguna ve bu davanin aleyhine sonuçlanacagina; kirik bir camin parçalarini yerden topladigini görmek, halka yarar bir is için onlara yardim edecegine isarettir. Cam ayni zamanda, asli olmayan seylere de yorumlanir. Rüyanizda pencerenize cam taktiginizi görmek, asli olmayan bir haber alarak sasiracaginiza delalet eder. Pencerenizin cami kirilarak parçalarinin etrafa dagildigini görmek, isittiginiz bir yalan sözün sonradan asli olmadigini ve olayin dedikodudan ibaret oldugunu ögreneceginize isarettir.
şeytanın çok anlamı varr ben bunu aldım
bazen de seytan görmek, coluk-cocuga isarettir. seytani görmek ferahlik, yalan ve sehvete de isarettir
niye gıı girersin benim eş bişey demese ben girerimm
slm canlarım ben geldim acil çıkmak zorunda kaldım canlarımmm evlerden konuşulmuş ahh ahh şu paranın gözü kör olsun inşallah ne varsı herkes kendi evinde otursa
benim eşim bişey demez girmeme bacım ben kendim girmem minicik havuz mikrop yuvasıdır abooooo iyice mikrop kapalımda temelli kısır kalalım:76::76: Kıç kıça elin kıllı komşu herifleriyle g..t kadar havuzda ööğğğğ
slm canlarım ben geldim acil çıkmak zorunda kaldım canlarımmm evlerden konuşulmuş ahh ahh şu paranın gözü kör olsun inşallah ne varsı herkes kendi evinde otursa
yok bacılar bulamadım ben zaten sahibinden demişler ama hepside emlakçılardan 400 depozito, 400 emlakçı, 400 peşinat etti sana 1200 durup dururken olmadı şimdikEmlakçısız bulmalıyım
yok bacılar bulamadım ben zaten sahibinden demişler ama hepside emlakçılardan 400 depozito, 400 emlakçı, 400 peşinat etti sana 1200 durup dururken olmadı şimdikemlakçısız bulmalıyım
ayyyyyyyy evet inşallah canım
evet canımm mikrop yuvasıdır gerçi ilaçları falan varda kim doğru dürüst kullanıyodurki
inşallah canım birgün bizimde evimiz olacak
şu sayısal çıksın bana eğer 1. çıkarsam yardımcı olurum ev için,
nurcikimede hemen en şaşalısından tüp bebe yaptırcam
Tuğbişime hemen bir yardımcı
Melikenin eşine bir iş kurulacak :82:
Kamerimi o işyerinden kurtarcam :81:
çiğdeme duruya şifaya ve evi olmayanlara hemen evvv
Ee bana ne kaldıı
Ayy hayali bile güzell
evett yaa bide taşınma masrafıı
offf offfff allahım yardımcınız olsun
evet hayali bile güzelll düşünmen söylemen güzel canımmm sana ne mi kaldı sanada gezmek
evet canımm mikrop yuvasıdır gerçi ilaçları falan varda kim doğru dürüst kullanıyodurki
inşallah canım birgün bizimde evimiz olacak
şu sayısal çıksın bana eğer 1. çıkarsam yardımcı olurum ev için,
nurcikimede hemen en şaşalısından tüp bebe yaptırcam
Tuğbişime hemen bir yardımcı
Melikenin eşine bir iş kurulacak :82:
Kamerimi o işyerinden kurtarcam :81:
çiğdeme duruya şifaya ve evi olmayanlara hemen evvv
Ee bana ne kaldıı
Ayy hayali bile güzell
evett yaa bide taşınma masrafıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?