beğendiğine sevindim hadi bakalım hayırlı olsun canım
ayy bak havaya girdim hoşgeldin apla nasılsınn
hoşgeldin sevdam ..bugün neler neler kaçırdın sen.. ama dayanmaz gelir birazdan
iyiyimm canımmm bi bakayım dedimmm sizleree
sormaa yaa neler olmuşş yerimseniben hadi bakalım ben varken gelsinde biraz bende neşelenimmm kaydirigubbakcemile3 demek ipeğimimle tuyaneda nın adet zamanları geçt yada geömeye yakınnn inşallahhh olmazlarrdaa güzel haberlker vaerirlerrr :Saruboceq:
neyse ben çıkayım duş alıcam evi toplıcam sonra yatcam kalkcam işe gitcem sırnaşık şey Çok üzgünüm çoook
öptümm sizlerii yarın görüşürüzzz :asigim: a.s. :smiley-cool:
selam kızlar bende burdayım şöle geçmişi bi okiyim dedim ne var ne yok kociş işe bi gitip geliyim dedi bende fırsat bu fıırsat geldim neler yapıyonuz bakiyim beni sorarsanız eeeeeh işte iyi olmaya çalışıyorum :çok üzgünüm: kızlar bu arada yorumlarınıza desteğinize hepinize ayrı ayrı çok teşekkür opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansizde olmasanız .....ben herzaman giremiyorum nete ama çalışırken hep aklım topikte
merhaba canım
ne demek canım hoşgeldin aramıza ..daha önce tedavi falan gördünmü canım inş daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz boshayallersmile
sağol canım geçen sene mart ayında tüp bebek denedik. hamile olduğumu öğrendiğim gün düştü.... temmuzda dondurulmuşlarla denedik tutmadı............ ogünden beride kendimi bir türlü toplayamadım. tekrar cesaretim yok deneme . maddi manevi çok zor. zaten doğal yolla olmuyo... bide böyle olunca....inşallah canım sen kaç senelik evlisin
evet tatlıım çok güzel bi duygu inan otomatikman nazlı oluyosun herkez göbişini okşuyo hadi bakalım hayırlısı olsun diyolar canının her istediğini aş erme sanıyosun ama sonuç hüüüüüüüüüüsraaan inşallah benim yaşadığımı hiç biriniz yaşamayın Rabbim herkeze istediğini gönlüne göre versin Amiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım ya kısmeti yokmuş demek üzlme demiyecem üzülmemek elde değil ama yıpratma kendini canım kısada olsa o duyguyu tattın inş en kısa zamanda RABBİM sana yine nasip etsin :teselli:
bende 7. seneme girdim canım daha önce bende 2 defa tüpbebek denedim ama olmadı 3. ne maddi ne manevi gücümüz yok ...bizimde doğal yoldan olmaz diyo dr lar ama ALLAH büyük tabi O verdikten sonra hiç bişey engel değil
AMİİİİİİİİİN CANIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi
abla hiç umudunu kaybetmee ben o kadar çok duydum ki mesela eşimle aynı iş yerinde çalışan bi abla vardıı onada doktor senin bebeğin asla olmaz olursa da şurdan atarım kendimi demiş ama doktor onları derken kadın hamileymişti kurban olduğum RABBİM verdikten sonra. inşallah apla size de verir rabbim.
canım benim allah herşeyin hayırlısını versin umudunu kaybetme rabbim büyük o ol deyince oluyor inan herşeye kadirbende 7. Seneme girdim canım daha önce bende 2 defa tüpbebek denedim ama olmadı 3. Ne maddi ne manevi gücümüz yok ...bizimde doğal yoldan olmaz diyo dr lar ama allah büyük tabi o verdikten sonra hiç bişey engel değil
merhaba kızlar bende varım bu yolda yürümeye calışannnnnn
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:. ne yapalım bizimde sınavımızda buymuş. Allah tan kardeşlerimin çocukları varda onlarla avunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?