Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:. ne yapalım bizimde sınavımızda buymuş. Allah tan kardeşlerimin çocukları varda onlarla avunuyorum.
peki dr atlamışmı :roflol:
merhaba kızlar bende varım bu yolda yürümeye calışannnnnn
üc aşılama denedim bi tüp bebek ama olmadı 8 senelik evliyim eşimin sperm sayısı 5 milyonlarda normal yolla olmaz yani ama ümüdüm hep var işte keci boynuzu incir kürü falan uğraşıyoz iştte
belki bi gün bizde hamileyiz deriz
yüce rabbim bizede kısmat eder inşallah
aminnnnnnnnnnn
bende eltimin bebişlerini seviyorum o yokken :sinifsinif:
bende eltimin bebişlerini seviyorum o yokken :sinifsinif:[neden o yokken seviyorsun canım yaaaaaaaaa kıyamam. bu arada tanıştığımıza memnun oldum
Kızlar ben bebek gÖrmeye dayanamıyorum benİm gÖzler doluyo
Kızlar ben bebek gÖrmeye dayanamıyorum benİm gÖzler doluyo
bende görümcemin çocuklarıyla avunuyomm maşallah o yanlışlıkla 3. ye hamile
zaten bu yanlışlıka kazayla oldu diyenlere sinir oluyorum
ben hastaneye gittiğimde yanımdaki kadın 3. ye hamileydi ve aldırmaya gelmişti kocası hayırsız çalışmayan biriymiş ablasıyla gelmiş ve düşünün onunda 20 senedir çocuğu olmamış Allahım bizim gibi isteyen herkeze versin inşallahbende görümcemin çocuklarıyla avunuyomm maşallah o yanlışlıkla 3. ye hamile
bende eltimin bebişlerini seviyorum o yokken :sinifsinif:[neden o yokken seviyorsun canım yaaaaaaaaa kıyamam. bu arada tanıştığımıza memnun oldum
eltimle bir ara çok büyük bir kavga ettik bir daha çocuklarıma dokunma demişti o yüzden o yokken seviyorum gerçi uzun zaman önce öyle sölemişti şimdi barıştık ama o dokunma lafından sonra onun yanında sevemiyorum çocuklarını
bende memnun oldum canım vereliniortak
ben hastaneye gittiğimde yanımdaki kadın 3. ye hamileydi ve aldırmaya gelmişti kocası hayırsız çalışmayan biriymiş ablasıyla gelmiş ve düşünün onunda 20 senedir çocuğu olmamış Allahım bizim gibi isteyen herkeze versin inşallah
buyrunn
canım yaaa çok sevinirim valla ama ben okuyamam fazla çalıştığım için nası olur ama elimden geldiği kadar okurum nasıı başlıcam baştanyapma canım ya seni anlıyorum ama kendini hırpalama fazla ..bak ne diyecem belki haberin vardır biz burda dualar okuyoruz salavatı tefriciye duası.. bu cuma senin içinde başlarız hı ne dersin
aferin sana ellerine sağlık çok güzel olmuşama biraz talımı olmuş senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?