Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:. ne yapalım bizimde sınavımızda buymuş. Allah tan kardeşlerimin çocukları varda onlarla avunuyorum.

bende eltimin bebişlerini seviyorum o yokken :sinifsinif:

sabır canım sabır biz bu sınavımızı sabırla geçicez inş

Kızlar ben bebek gÖrmeye dayanamıyorum benım gÖzler doluyo

Kızlar ben bebek gÖrmeye dayanamıyorum benİm gÖzler doluyo

yapma canım ya seni anlıyorum ama kendini hırpalama fazla ..bak ne diyecem belki haberin vardır biz burda dualar okuyoruz salavatı tefriciye duası.. bu cuma senin içinde başlarız hı ne dersin

ben çocuğumuzun doğal yolla olmayacağını öğrendiğim zaman birisinin hamile haberine bile dayanamıyodum.......... mafoldumben

bende görümcemin çocuklarıyla avunuyomm maşallah o yanlışlıkla 3. ye hamile
ben hastaneye gittiğimde yanımdaki kadın 3. ye hamileydi ve aldırmaya gelmişti kocası hayırsız çalışmayan biriymiş ablasıyla gelmiş ve düşünün onunda 20 senedir çocuğu olmamış Allahım bizim gibi isteyen herkeze versin inşallah

inşallah ablaaaaaaaa. aminnnnn. evlat özlemiyle yznıp tutuşuyozzz Rabbim nolur ol dee

yapma canım ya seni anlıyorum ama kendini hırpalama fazla ..bak ne diyecem belki haberin vardır biz burda dualar okuyoruz salavatı tefriciye duası.. bu cuma senin içinde başlarız hı ne dersin
canım yaaa çok sevinirim valla ama ben okuyamam fazla çalıştığım için nası olur ama elimden geldiği kadar okurum nasıı başlıcam baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…