ayy kıyamammm sanaamanken gibi değiliz canım balık etlidende çıktık balina etliyiz valla ben kabul ediyorum dün eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla dışardaydık kız benim yanımda çiroz kaldı kara kuru bişey bende yanında yarmagül gibiydim
,ayy kıyamammm sanaamanken gibi değiliz canım balık etlidende çıktık balina etliyiz valla ben kabul ediyorum dün eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla dışardaydık kız benim yanımda çiroz kaldı kara kuru bişey bende yanında yarmagül gibiydim
bende orantılı alıyorum ama o orantıyı biraz abarttım gerçi benim şuçum yok pco ben bide bir ikiz hamilelik arka arkaya iki tüp bebek tek şuçlu homon ilaçları benim suçum yok(içli keteleri katmerleri mantıları pişileri vb. şeyleri ben yemiyorumda şuçlu ilaçlar)
yok kız 87 değilim şaka yaptım ama dikkat etmezsem çok uzak sayılmaz o kilo bana :))çapaya gitmeden önce 84 kiloydum geçenlerde (ramzana girmeden önce) eczaneden tartıldım 80 kilo olmuştum ..ramazana girdiğimizden beri 2_3 kilo daha verdim diyebilirim dün kaynanatöre iftara gitmiştik görümcem kilo vermişsin yenge dedi nasıl sevindim anlatamam,şu göbek ve basen biraz erise zıpkın gibi olacamm :89::89::89:üff kızlarr acil kilo verinntabi demesi kolay dimii üff bende veremiyom ama aramızda 20 kilo var kızlar naptınızz
bende orantılı alıyorum ama o orantıyı biraz abarttım gerçi benim şuçum yok pco ben bide bir ikiz hamilelik arka arkaya iki tüp bebek tek şuçlu homon ilaçları benim suçum yok(içli keteleri katmerleri mantıları pişileri vb. şeyleri ben yemiyorumda şuçlu ilaçlar)
ne yazıkki doktorlar kilo yapmaz deselerde hormon ilaçları ve tedavi zamanında kilo alınıyo daha doğrusu vucüt şişiyo
amaa katmerler ketelerde ayrıca işin iiçindeyse onu bilmem
,
yaa aslında kabul ettim ,kiloluyum biliyorum ama başkası kilolusun diyincee üzülüyorummm
ne yapcaz bu kilolarıeşime diyorum bende seninle spora gelirim beraber gideriz diyorum yok erkekler varmışta bayan erkek bir arada spor yapıyormuşta ,ozaman sende gitme dedimm tamam hay hayy dedii ben ısrar ediyorumda diye gidiyormuş o memnunmuş halinden
kızlara iftara ne yemekler varr ..bana bak yaaa kapatalım diyorum açan benimm
pınarr amann geçmiş olsunn neyseki evin çok batmamış ama komşunun evi mahvolmuştur evde değillermiydi komşun bu arada
kızlar akşama ne yemek var erken saatte açıldı yawww açıkırımm bakk..yaa bu arada hamişlerimiz süt verenlerimiz var burda yazmasak :26: canları çeker vebalı bize kalır diye üzülüyorum.. ben iftar ve sahurda ne yemek var topiğine abpneyim genelde yazıyorum oraya
evet en az 20 kilo fazlası var gitmesi şart,,ya biz karı kopca çok tembeliz...bize yakın park çok bir ara gittik 4_5 gün dahada gitmedikk gerçi o gelse ben seve seve giderim ama o gelmeyince benimde tek başıma gidesim yokaman diyeyimm eşin hiç vazgeçmesintedaviye başlamadan o kiloların gitmesi şart bence..
canım sizin orda park vardı spor aletleri yokmu orda yada yakın yerde akşamları yemekten bi saat sonra çıkın yapın sporunuzu.ne güzel evdesiniz ikinizde çalışma olayı yok bol bol dinlenirsiniz sonrada..
inan iftarı yapıyos biraz dinleniyom sonra sofrayı topla çay iç derken saat yatma saatimiz geliyo gece kalkınca açıkmamaış oluyoruz eğer geç yatma imkanım olsa sporla değerlendirirdim
kızlar günaydın hepinize nasılsınız bu gece sahurda neler geldi başıma 2 kat üst komşumun evini su bastı gece gece ben de eşimle 3.5 gibi sahur yaptık imsak vaktine kadar balkonda çay içelim dedim çayımı aldım balkona çıktım aaa yağmur yağıyo dedim ama mutfak camını şimdi kapadım orda yağmıyodu ne ara başladı yağmur dedim eşimde yağmur yağmıyo birisi panjurlarını yıkıyo dedi ben de saçmalama hangi çatlak bu saatte panjur yıkar dedim içeri bi girdim bide ne göriyim salonum da ki klorifer borularından sular akıyoaman allahım mehmeeettttttt koş dedim eşime eşimde yazık uykulu uykulu koştu galiba üst komşunun evini su bastı koş vanalarını kapat kapıcıya haber ver dedim bide kapıcıyı aradık ki bizim 2 kat üstümüz deniz olmuş meğer ordan geliyomuş gece gece saat tam 3.5 da konsolumun altına doldu sular allahtan fazla ilerlemeden bitti akıntı yanii anlıcanız kadının evi venedik gibi olmuş bizde evimizin içinde yağmuru yaşadık allah beterinden korusun
anamm anammm en çok sevdiğim yemekler yoğurtlu sarmısaklı yemeklere bayılırımmiştahlısın işte
ben türlü kızartma yapacağım domates sosu üzerine sarımsaklı yoğurt
yanına ne yapsam diye düşünüyorum dün mantı yapmıştım 3 bezi yarısını yedik gelde kilo ver
hoş geldin pınar geçmiş olsun fazla zarar görmeden kurtulmuşsunuz inşallah komşunun eşyaları fazla zarar görmemiştir
link ver linkk çabııkkkkkkpınarr amann geçmiş olsunn neyseki evin çok batmamış ama komşunun evi mahvolmuştur evde değillermiydi komşun bu arada
kızlar akşama ne yemek var erken saatte açıldı yawww açıkırımm bakk..yaa bu arada hamişlerimiz süt verenlerimiz var burda yazmasak :26: canları çeker vebalı bize kalır diye üzülüyorum.. ben iftar ve sahurda ne yemek var topiğine abpneyim genelde yazıyorum oraya
pınarr amann geçmiş olsunn neyseki evin çok batmamış ama komşunun evi mahvolmuştur evde değillermiydi komşun bu arada
link ver linkk çabııkkkkkk
evet en az 20 kilo fazlası var gitmesi şart,,ya biz karı kopca çok tembeliz...bize yakın park çok bir ara gittik 4_5 gün dahada gitmedikk gerçi o gelse ben seve seve giderim ama o gelmeyince benimde tek başıma gidesim yok(herşeyi yarım yamalak yapıyoruz diyeti yarım yapıyoruz spor desen öyle geçenlerde eşim sadece mekik çekrek eritecem bu göbeği dedi bende verirsin sana güveniyorum kafana koydunmu yaparsın sen (gaza getirdim biraz) :)inan mekiğide 1 hafta yapmadı korkarıum spora gidersede en fazla bir ay gider .oda parası boş yere gitmesin diye 1 ay ını tamamlar
abowwww geçmiş olsun kızzz Allhatn hemen farketmişsin yoksa seninde van gölü gibi olurdu evin
anamm anammm en çok sevdiğim yemekler yoğurtlu sarmısaklı yemeklere bayılırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?