kaynadı datlum belki birazdan gelir yine dayanamaz. Aynen ablacımm bende öle dedim rabbim ol dedikten sonra. Ayyy kıs bizde çalışmalara başladıkk soğan suyu içiyom bu ayy paso diş fırçalıyommm yaw dişler dökülecek fırçalaya fırçalaya :)
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama diş fırçalama ne için anlamadım kıs
inşallah apla soğan içiyom ya datlumm onun için
hay allah seni bende diş fırçalamayla hamişlik ne alaka diyorum..tamam tatlım git işini yap kolay gelsin ii geceler
Günaydın kızlar
bugün bütün gün burda olup sizinle sohbet edecektim hesapta...sabah açık pembe bi lekelenmem oldu bugün sürekli yatmam gerekiyo. yarın kan tahlilini yenilicem...dualarınızı eksik etmeyin canlarım...herşey nasip ve gerçekten herşey hamile olmakla bitmiyo. rabbim yardımcımız olsun mutluluğumuz kısa sürmez inşallah...
etipufun tefriciyelerini bitirdim kızlar...
rica ettik eşimin patranu sağolsun o bize yardımcı oldu biz aşılama felan yaptırmadık
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
BU LİSTE BÖYLE OLSUN BUNDAN SONRA :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
sen ne cahil cühela takımıymışsın be kızım bizimle kafa bulduğunu mu sanıyosun
avukatım deme bide yada avukatçılık oynuyosun madem bir iki yazı oku komik duruma düşme bu işler rica minnet işi değil arızamısın sen sabah sabah geldim bi arkadaşlar dün ne yapmış bakıyım dedim sinir ettin beni ya
canim,gecmis olsun,insallah hic bi sey olmaz .RABBIM SENI VE YAVRUNU KORUSUN.AMIN
günaydın güzeller nasılsınız bakalım ben geçmişi okurken önce çok sinirlendim ama sonra da çok güldüm
kedersiz dr atlamışmı diye sormuşsun ya resmen kahkaha attım arkadaşta şaşırdı ne oluyo diyo
bugün inşallah nevomdan ve tuyanedadan mutlu haberler alırız
ayyy yaaa hamiş listemizz süperrr yaaa :a015: bizde olcakmıyız o listede acaba :uhm: bu arada benim sinirler acayip koy vermiş eşime oftan puftan bağırıyorumlmaz: oda küstü bana haklı olarak öpmeden gitti benii :gitme: offf noluyo bana anlamıyprumm iyice kendim olmaktan çıkıyorumm bu stres gerginlik mahvetti benii.Hangi diziyi açsam elinde bebeği şefkatle seviyo öpüyo hep bebek üzerine herşeyyy deli oluyorumm bazenn..ne kadar takmamaya çalışsakta çok etkileniyorum demekki :gitme:
iki tane bebek görmeye gidicem 2 ay oldu hala gitmedim hediyeleri bile hazırr ama gidemiyorummm
iyiyim sevdam sen nasılsın dediğin gibi insanın içinde bi umut oluyo gerçekten
bu ay bende birde böyle adetten bir hafta on gün sonra sormuştum sizede hatırlarsan sanki
iğne batmaları falan akıntı olmuştu acaba diyorum yumurtlamış olabilirmiyim bekleyip görücez bakalım hayırlısı olur inşallah
evet canım ya bende sinir oluyorum eşimin arkadaşının hanımı ikinicye hamileymiş
dün gelmiş bana kızları olucakmış diyo acaip gıcık oldum banane nesi olursa olsun dedim
sadece tedavi olup uğraşan neler çektiğini bildiğim arkadaşlarıma seviniyorum sizlere yani bir kişi daha bu çileden kurtuldu diyorum onun dılşında sadece diziler değil gerçek hayattada sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?