Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama diş fırçalama ne için anlamadım kıs

Neyse ablacım ben Çıkıyorumm mutfaĞı toplucam allaha emanet olun hayırlı akŞamlarr kocamancanak ÖptÜmm ıyı gecelerrr

canim,gecmis olsun,insallah hic bi sey olmaz .RABBIM SENI VE YAVRUNU KORUSUN.AMIN

rica ettik eşimin patranu sağolsun o bize yardımcı oldu biz aşılama felan yaptırmadık

sen ne cahil cühela takımıymışsın be kızım bizimle kafa bulduğunu mu sanıyosun
avukatım deme bide yada avukatçılık oynuyosun madem bir iki yazı oku komik duruma düşme bu işler rica minnet işi değil arızamısın sen sabah sabah geldim bi arkadaşlar dün ne yapmış bakıyım dedim sinir ettin beni ya

günaydın güzeller nasılsınız bakalım ben geçmişi okurken önce çok sinirlendim ama sonra da çok güldüm
kedersiz dr atlamışmı diye sormuşsun ya resmen kahkaha attım arkadaşta şaşırdı ne oluyo diyo
bugün inşallah nevomdan ve tuyanedadan mutlu haberler alırız

günaydınlarrrr
ipeğimmm sen açmışsın topiğin kapısını nasılsın canımm.Sorma dün avukat (güya) gelmiş bende karşılaşamadım ama en son ateşlenmişti sönmeye gitti sanırım :roflol:
inşallahh dediğin gibi bugün arkadaşlar güzel haberler getirir ardından bir bakmışsın asıl müjdeyi sen vermişsin hayırlısı diyelim ve bekleyelim öyle değilmiii.Açıkçası insan tedaviden hemen sonra sanki umudu çok yükseliyo hamile olma ihtimali oluyo diğer aylardan çok bende de öyle olduda..

kedersizimm takvim çok güzel olmuş ellerine sağlıkk birşey dicem takvimdeki bebek varya önceki üyeliğimdeki takvimin bebeği biliyonmu nasıl denk geldiii :uhm:

ayyy yaaa hamiş listemizz süperrr yaaa :a015: bizde olcakmıyız o listede acaba :uhm: bu arada benim sinirler acayip koy vermiş eşime oftan puftan bağırıyorum lmaz: oda küstü bana haklı olarak öpmeden gitti benii :gitme: offf noluyo bana anlamıyprumm iyice kendim olmaktan çıkıyorumm bu stres gerginlik mahvetti benii.Hangi diziyi açsam elinde bebeği şefkatle seviyo öpüyo hep bebek üzerine herşeyyy deli oluyorumm bazenn..ne kadar takmamaya çalışsakta çok etkileniyorum demekki :gitme:
iki tane bebek görmeye gidicem 2 ay oldu hala gitmedim hediyeleri bile hazırr ama gidemiyorummm

iyiyim sevdam sen nasılsın dediğin gibi insanın içinde bi umut oluyo gerçekten
bu ay bende birde böyle adetten bir hafta on gün sonra sormuştum sizede hatırlarsan sanki
iğne batmaları falan akıntı olmuştu acaba diyorum yumurtlamış olabilirmiyim bekleyip görücez bakalım hayırlısı olur inşallah

ayyy ipeğim nolmuş ya kim bu avukat
sayfalar çoktu okuyamadım
bi avukat gelmiş ortalığı mı karıştırmış
anaaaamm gitsin başka topiklerde kafa bulsun
burası yeri değil beee klava:
zaten dertliyiz alsanaalsanasmile

ipeğim bugün daha iyiceneyim
tahlili öğleden sonra vercem
eşimin sabah duruşması vardı
ben giderim dedim ama beraber gidelim dedi
o yüzden öğleden sonraya kaldım canım
opuyorumnanaktan

evet canım ya bende sinir oluyorum eşimin arkadaşının hanımı ikinicye hamileymiş
dün gelmiş bana kızları olucakmış diyo acaip gıcık oldum banane nesi olursa olsun dedim
sadece tedavi olup uğraşan neler çektiğini bildiğim arkadaşlarıma seviniyorum sizlere yani bir kişi daha bu çileden kurtuldu diyorum onun dılşında sadece diziler değil gerçek hayattada sinir oluyorum

evet bekleyelimmm canım benimmm en iyisi bu sonra insan daha kötü oluyo olumunekankayizsmile cumaya kadar olmazsan yap ama bişeyler ona göre sabır küplük yapma sakın şimdiden anlaşalım kaydirigubbakcemile3

nevomm hoşgeldinn canımm nasılşsınnn geçtimii lekelenmen doktora bugünmü gidicen

aynenn canımm aynı senin gibiyim bende eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…