Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynı yaşız canım hadi bulalımda gelelim lidyalıları üzülme lütfen inşallah herşey yolunda gitsin inşallah hakkımızdakiler
cidden canım yaaa bulabilsek yada napolyonumu kıstırsak tenhada ne diyom ben ya neyse
inşallah canım vakyi saati gelince nasip edecek illaki RABBİM

ipeğim geçmiş olsun inşallah bugünü kolay atlatırsınız ev işine gelince ben sanırım anca anahtarı alınca inanacam ev sahibi olduğumuza

şifam doğmuş iyi ki doğmuş kocasıyla ormantik kutlamalar yapmış bi gece randvulaşalım da buluşalım topikte beyin kızmassa görüşemiyok gerçekten

nurcik prensesim battaniyeleri gösterdin emme çookkk geçti bizimkiler battaniyelikten çıkmıştı o yüsden hayıflandım accık

melikem sen eşini ikna edersin annene yakın olman iyi olur hele bi de çalışmayı düşünüyosan uzun vadeli düşünüp kararlar verin

eda ne güzeeeeeeeeeeellllll bi haber Allahım şükür saaanaaaaaaaaaaaaa sağlıkla vakitlice kucağına alman dileğiyle tebrikler

serapım gelmiş hepimizi mıncırmışşşşşşşşşş ne tatlısın kuzu ya tuttum bu lafı biz de seni mıncırdık emiiiiiiiiiiiiiii

sağol ALLAH RAZI olsun inşallah RABBİM hepimize meleklerimize kavuştursun inşallah amiinnnnn....

GÜnaydın cicoşlarım sabah sabah ne güzel bir haber edacım hayırlı olsun tebirk ederim Darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah dur bir halay çekim ben teyy teey teeeyyyyyy

amanınnnnndönüşüm muhteşem oldu gerçektenedacımm çok çok çok tebrik ederim seni allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah

pampişlerim benimmmm günaydın hepinize çok özledim sizi tatilim bitti aman çabucak hemde
çok fazla bişey yapamadık evde dinlendim bol bol deniz havuz yaptık biraz o kadar ayyyy edaya çok sevindim yaw sabah sabah içim açıldı, darısı bütün arkadaşlarımla birlikte banada olsun inşallah

bu arada bizde gittik doktora, bu ay aşılama oluyorum inşallah olurum tabi biraz maddi sıkıntımız olabilir 550 tl aşılama ücreti tahliller ilaçlar hariç, ilaçlarım için yardımcı olacaklar anlaşmalı bir hastaneden ilaç raporu çıkaracam, bakalım hayırlısı bu ayki adetimde ilk muayeneye gidiyorum arkadaşlar belki sürpriz olur
dohtorum dediki şansınız çok yüksek normalde hiç bir probleminiz yok dedi. aşılamaya güvenin tüp bebekten çokta farklı olmayan bişeydir aslında dedi.
aşılamada şansın %15 tüp te %55 dedi
tüp bebek birazda doktorun maharetine bağlıdır, günü ve zamanı tututurmak önemlidir dedi
aşılaman birde benim elimden olsun belki uğurlu gelirim dedi
güzel ve çıklayıcı sohbet ettik çok iiyii bir doktor. benden bu kadar:82:

canım beniimmmm hakkında hayırlısı olsun inşallah RABBİM hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah

canım beniimmmm hakkında hayırlısı olsun inşallah RABBİM hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah

edacım tekrar tebirik edrim canımçok sevindim kucağınada alırsın inşallah
ikizmi tekmi değerinden mi anladın ikisininde tututuğunu daha kese oluşmamaıştır diye düşündüm:26::26::26:
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

sağol allah razı olsun çok dua et bize kabul olur inşallah bebişlerle birlikte et olurmu

etmez olurmuyummm canım beniimmmmm yok kese falan daha görmedik eczacı ve bi arkadaşım dedi bende baştan beri ikiz dedim rüyalarımada hep öyle girdi hayırlısı abi bende ikizim bitanedaha benden var oda kız çocuklarımda ikiz olursa süper olur...

walla süper olur çalışman herm eve destek hem senin için kafan daüılır ya hayırlısıyla bende istiyorum bakalım bi süre sonra inşalahh
çok sevindim güsel geçtiğine maşlaah sizee hep böle geçsin günleriniz inşalahhaman aplam huzur olsundaa
inşallah canım çok sağol 49 olacak maşallah annişime bende 29 dan gün alıcam
ah şu parayı icat edeni bi bulsam bacım
bulursan bana da haber ver quzum yaa
inşalah aplamm ikna edebilirimm kıyamıyorum da ama gerçekten istemiyotum orayıı yine uzakkkkkk
miniklerimiz nasıl aplamm
hadi aplam inşalahh özlemin bitsinn halaycıklarr çekelimmmmmmmm
Rabbim şu mübarek günlerdee yavruna ol desinn

değerin kaç canım kaçırmışım habere dalıncaa

günaydınn şekerlerr nabersinizz yaff ben bugünde halı yıkıcam bi tane halım var onuda yıkıcam büyükleri yıkamaya verecemm
aman yaa toplanmayada başlıyorum yavaş yavaşş

136.6 ÇIKTI canım doktor henüz ikiside tuttu falan demedi bu benim ecczacının ve arkadaşın teorisi:)

günaydınn şekerlerr nabersinizz yaff ben bugünde halı yıkıcam bi tane halım var onuda yıkıcam büyükleri yıkamaya verecemm
aman yaa toplanmayada başlıyorum yavaş yavaşş

guzum buldunmu ev bacım ben geçmişe bakamadım canım güle güle otur yawrum yeni evinde olarmıııı

guzum buldunmu ev bacım ben geçmişe bakamadım canım güle güle otur yawrum yeni evinde olarmıııı

yok bidenem henüz ev yok ortada annemlere gittiğimizde bakacaz buluruz herhalde die düşünüyorum etimesguta gidersek ev hazır ama pursaklarda yok henüz
sen nasısın quzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…