hoşgeldin canım iyi geceler
cidden canım yaaa bulabilsek yada napolyonumu kıstırsak tenhada ne diyom ben ya neyseaynı yaşız canım hadi bulalımda gelelim lidyalılarıüzülme lütfen inşallah herşey yolunda gitsin inşallah hakkımızdakiler
bende gidim tatlişler müsadenizle erken yatiyim sahura kalmak zor geliyo sonrahadi kızlar çıktım benn:79:
ipeğim geçmiş olsun inşallah bugünü kolay atlatırsınız ev işine gelince ben sanırım anca anahtarı alınca inanacam ev sahibi olduğumuza
şifam doğmuş iyi ki doğmuş kocasıyla ormantik kutlamalar yapmış bi gece randvulaşalım da buluşalım topikte beyin kızmassagörüşemiyok gerçekten
nurcik prensesim battaniyeleri gösterdin emme çookkk geçti bizimkiler battaniyelikten çıkmıştı o yüsden hayıflandım accık
melikem sen eşini ikna edersin annene yakın olman iyi olur hele bi de çalışmayı düşünüyosan uzun vadeli düşünüp kararlar verin
eda ne güzeeeeeeeeeeellllll bi haber Allahım şükür saaanaaaaaaaaaaaaa sağlıkla vakitlice kucağına alman dileğiyle tebrikler
serapım gelmiş hepimizi mıncırmışşşşşşşşşş ne tatlısın kuzu ya tuttum bu lafı biz de seni mıncırdık emiiiiiiiiiiiiiii
GÜnaydın cicoşlarım sabah sabah ne güzel bir haber edacım hayırlı olsun tebirk ederim Darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah dur bir halay çekim ben teyy teey teeeyyyyyy
pampişlerim benimmmm günaydın hepinize çok özledim sizitatilim bitti aman çabucak hemde
çok fazla bişey yapamadık evde dinlendim bol bol deniz havuz yaptık biraz o kadarayyyy edaya çok sevindim yaw sabah sabah içim açıldı, darısı bütün arkadaşlarımla birlikte banada olsun inşallah
bu arada bizde gittik doktora, bu ay aşılama oluyoruminşallah olurum tabi biraz maddi sıkıntımız olabilir 550 tl aşılama ücreti tahliller ilaçlar hariç, ilaçlarım için yardımcı olacaklar anlaşmalı bir hastaneden ilaç raporu çıkaracam, bakalım hayırlısı bu ayki adetimde ilk muayeneye gidiyorum arkadaşlar belki sürpriz olur
dohtorum dediki şansınız çok yüksek normalde hiç bir probleminiz yok dedi. aşılamaya güvenin tüp bebekten çokta farklı olmayan bişeydir aslında dedi.
aşılamada şansın %15 tüp te %55 dedi
tüp bebek birazda doktorun maharetine bağlıdır, günü ve zamanı tututurmak önemlidir dedi
aşılaman birde benim elimden olsun belki uğurlu gelirim dedi
güzel ve çıklayıcı sohbet ettik çok iiyii bir doktor. benden bu kadar:82:
amanınnnnndönüşüm muhteşem oldu gerçekten edacımm çok çok çok tebrik ederim seni allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
canım beniimmmm hakkında hayırlısı olsun inşallah RABBİM hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah
edacım tekrar tebirik edrim canımçok sevindim kucağınada alırsın inşallah
ikizmi tekmi değerinden mi anladın ikisininde tututuğunu daha kese oluşmamaıştır diye düşündüm:26::26::26:
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
sağol allah razı olsun çok dua et bize kabul olur inşallahbebişlerle birlikte et olurmu
walla süper olur çalışman herm eve destek hem senin için kafan daüılır ya hayırlısıyla bende istiyorum bakalım bi süre sonra inşalahhinşallah canım inşallah hepimiz bu topikte mutlu sona ulaşalım inşşevet yaa merkezde olursam bi iş bulup çalışmayı düşünüyorum , çalışmak iyi gelecek sonuçta evde olmak çok zor başta sağlıkkk
çok sevindim güsel geçtiğine maşlaah sizee hep böle geçsin günleriniz inşalahhaman aplam huzur olsundaaoooo bugün tam bir tatil olmuş o zaman sana davetteymişsin ohh ne güzelevet canım kocişim kalpli pasta yaptırmış iftardan sonra hemen kalktı ( ben bi lavaboya gidiyim deyip pastayı getirdi ) mutfaktaydım bende sigara yakmıştım :94: mutfağın ışığı bi baktım sönmüş vaziyette kocişim elinde pasta mumlarıda yakmış ohhh kutladık bu şekilde ama heyecandan mumları söndürürken dilek dilemeyi unuttum işte kutlamamız güzel geçti aslında madden çok sıkışık olmasak canım kocişim beni hediyelerede boğacaktıda olmadı işte :97: böylede güzel bence gözümüz fazlada olmasın demi :86: dilerim sizlerinki daha bi güzel süprizlerle muhteşem geçer
bulursan bana da haber ver quzum yaainşallah canım çok sağol 49 olacak maşallah annişime bende 29 dan gün alıcam
ah şu parayı icat edeni bi bulsam bacım
inşalah aplamm ikna edebilirimm kıyamıyorum da ama gerçekten istemiyotum orayıı yine uzakkkkkkipeğim geçmiş olsun inşallah bugünü kolay atlatırsınız ev işine gelince ben sanırım anca anahtarı alınca inanacam ev sahibi olduğumuza
şifam doğmuş iyi ki doğmuş kocasıyla ormantik kutlamalar yapmış bi gece randvulaşalım da buluşalım topikte beyin kızmassagörüşemiyok gerçekten
nurcik prensesim battaniyeleri gösterdin emme çookkk geçti bizimkiler battaniyelikten çıkmıştı o yüsden hayıflandım accık
melikem sen eşini ikna edersin annene yakın olman iyi olur hele bi de çalışmayı düşünüyosan uzun vadeli düşünüp kararlar verin
eda ne güzeeeeeeeeeeellllll bi haber Allahım şükür saaanaaaaaaaaaaaaa sağlıkla vakitlice kucağına alman dileğiyle tebrikler
serapım gelmiş hepimizi mıncırmışşşşşşşşşş ne tatlısın kuzu ya tuttum bu lafı biz de seni mıncırdık emiiiiiiiiiiiiiii
hadi aplam inşalahh özlemin bitsinn halaycıklarr çekelimmmmmmmmpampişlerim benimmmm günaydın hepinize çok özledim sizitatilim bitti aman çabucak hemde
çok fazla bişey yapamadık evde dinlendim bol bol deniz havuz yaptık biraz o kadarayyyy edaya çok sevindim yaw sabah sabah içim açıldı, darısı bütün arkadaşlarımla birlikte banada olsun inşallah
bu arada bizde gittik doktora, bu ay aşılama oluyoruminşallah olurum tabi biraz maddi sıkıntımız olabilir 550 tl aşılama ücreti tahliller ilaçlar hariç, ilaçlarım için yardımcı olacaklar anlaşmalı bir hastaneden ilaç raporu çıkaracam, bakalım hayırlısı bu ayki adetimde ilk muayeneye gidiyorum arkadaşlar belki sürpriz olur
dohtorum dediki şansınız çok yüksek normalde hiç bir probleminiz yok dedi. aşılamaya güvenin tüp bebekten çokta farklı olmayan bişeydir aslında dedi.
aşılamada şansın %15 tüp te %55 dedi
tüp bebek birazda doktorun maharetine bağlıdır, günü ve zamanı tututurmak önemlidir dedi
aşılaman birde benim elimden olsun belki uğurlu gelirim dedi
güzel ve çıklayıcı sohbet ettik çok iiyii bir doktor. benden bu kadar:82:
etmez olurmuyummm canım beniimmmmm yok kese falan daha görmedik eczacı ve bi arkadaşım dedi bende baştan beri ikiz dedim rüyalarımada hep öyle girdi hayırlısı abi bende ikizim bitanedaha benden var oda kız çocuklarımda ikiz olursa süper olur...
walla süper olur çalışman herm eve destek hem senin için kafan daüılır ya hayırlısıyla bende istiyorum bakalım bi süre sonra inşalahh
çok sevindim güsel geçtiğine maşlaah sizee hep böle geçsin günleriniz inşalahhaman aplam huzur olsundaa
bulursan bana da haber ver quzum yaa
inşalah aplamm ikna edebilirimm kıyamıyorum da ama gerçekten istemiyotum orayıı yine uzakkkkkk
miniklerimiz nasıl aplamm
hadi aplam inşalahh özlemin bitsinn halaycıklarr çekelimmmmmmmm
Rabbim şu mübarek günlerdee yavruna ol desinn
değerin kaç canım kaçırmışım habere dalıncaa
136.6 ÇIKTI canım doktor henüz ikiside tuttu falan demedi bu benim ecczacının ve arkadaşın teorisi:)
günaydınn şekerlerr nabersinizz yaff ben bugünde halı yıkıcam bi tane halım var onuda yıkıcam büyükleri yıkamaya verecemm
aman yaa toplanmayada başlıyorum yavaş yavaşş
maşalahh canımmhadi bakalımm hayırlı hamileleik geçirirsin inşalahh benimki gibi geçer hamileliğin
guzum buldunmu ev bacım ben geçmişe bakamadım canım güle güle otur yawrum yeni evinde olarmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?