Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

guzum buldunmu ev bacım ben geçmişe bakamadım canım güle güle otur yawrum yeni evinde olarmıııı

yok bidenem henüz ev yok ortada annemlere gittiğimizde bakacaz buluruz herhalde die düşünüyorum etimesguta gidersek ev hazır ama pursaklarda yok henüz
sen nasısın quzumm

guzum buldunmu ev bacım ben geçmişe bakamadım canım güle güle otur yawrum yeni evinde olarmıııı

heeee bide kolay gelsin canım halılardan başlamışsın
darısı benim başıma diycem ama bir vazgeçiyorum taşınmaktan bi istiyombir aklımda kredimin bitmesine 10 ay kaldı bekle 10 ay çek ev kredisi ev al diyo napsam bilemedimev kredisinden de korkuyorum 10 yıl öde öde bitermi yaw bide diyorum elaleme kira ödüyoruz her ay en azından kendi evimizi öderiz

saol bidenemm
Rabbim gönlüne göre versin inşalah aman aplam nasılsa kira ödüyosunn mantıklı amam dimi evede oturursun üstüne biraz katıp krediyi ödersin ne güsel wallaa

yok bidenem henüz ev yok ortada annemlere gittiğimizde bakacaz buluruz herhalde die düşünüyorum etimesguta gidersek ev hazır ama pursaklarda yok henüz
sen nasısın quzumm

ha anladım yawrum e inşallah istediğin gibi olur o zaman evin
bende napıyım yazdım aşağıda, kararsızım 10 ay bekleyip ev kredisi çekesim var ama korkuyorum ondan da be yawww ya ödeyemezsek allah korusunn

saol bidenemm
Rabbim gönlüne göre versin inşalah aman aplam nasılsa kira ödüyosunn mantıklı amam dimi evede oturursun üstüne biraz katıp krediyi ödersin ne güsel wallaa

öylemi diyon guzu bizde öyle düşünüyoz bakalım allah sağlık verrir inşallah bakalım çalışır öderiz inşallah ben askıya aldım bu aralar kiralık ev işini ama bana belli olmaz esiverir bir anda fikrim geri değişir

bende napıyım yazdım aşağıda, kararsızım 10 ay bekleyip ev kredisi çekesim var ama korkuyorum ondan da be yawww ya ödeyemezsek allah korusunn
aplam Allah açar bi kapı Rabbim büyük gzel gönlüne göre versinn

hayırlısı olsun inşalahh haklısın zor kredi ödemekte 10yıl bide hayırlısı bakalımm

Herkese günaydınlar nasılsınız kızlar

kamerim hoşgeldin canım evet tatil kısa olunca doyamamışsındır.. Demek bu ay aşılama olacaksın hadi hayırlısı canım doktorun çok açıklayıcı konuşmuş ve sizin için iyi şeyler demiş inşallah sonucuda güzel olur cnaım. Bu arada bence bu aralar taşınma derim zaten aşılama için para lazım bide taşınma masrafın olmasın derim.. Ev kredisi içinde pek uygun zamanlar değil canım faiz oranları ve masrafları yükseldi şuanda ve daha da yükselecek gibide duruyor benden söylemesi..

Melikecik demek bugünde halı yıkayacaksın kolay gele sana canım

şifam ne güzel eşin süpriz yapmışş maddi şeyler önemli değil bence bu durumlarda en güzeli böle onun sevgisini aşkını bilmek seni düşünmesi yeter

aplam Allah açar bi kapı Rabbim büyük gzel gönlüne göre versinn

hayırlısı olsun inşalahh haklısın zor kredi ödemekte 10yıl bide hayırlısı bakalımm

saol bitanemm ohh ün işe de galmedinn abinlere gitmişs,in ne güsel olmuş wallaa

ben kaçıyom şekerlerr evi toparlayım işe girişecemm

ahh ahhhhhh sevom bacım hoşgeldin önce nerde hemen öyle basitmi bacım ev kredisi çekmek en az 10 ayımız var bakalım inşallah kısmet olur bizede bir ev
evet dohtorum çok iyi memnun kaldım bu ay denemek için kendimizi zorluycaz sevo biraz kredi kartından çektiriri biraz nakit veriri biraz avans çekerim falan filan bişeyler yapıcam işte
zaten doktorada söyledim doktor bey maddi anlamda çokta hazır değiliz ama bir kere baş koydum bu tedaviye başlıcam diye bu ay için kararımdan geçmek istemiyorum dedimoda isabetli bir kakar olmuş daha fazla beklemeyin dedi her konuda yerdımcı olmaya çalışırım dedi.
bakalım bacım böyle işte :26::26::26::26:taşınmıcam zaten vazgeçtim bende aynı fikirdeyim

edaaaa tebrik ederim seni canım,dün gece sevo aradı haber verdi çok sevindim canım Allah tamamıanada erdirsin inşallahhh ,çok şükür bu özlemden bir kişi daha kurtuldu darısı bekleyen diğer arkadaşlarımında başına inşallahhhhhh,,ne zamandır kutlama yapmıyorduk bir iki göbek atıp halay çekiyim yokmu bana eşlik edennnn

ben de tuttum einden bacım hoşgeldin inşallah darısı herkesin basına arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…