Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yani değer normalden yüksek olduğu için ve iki emriyo koyulduğu için ikiz dedim kesin bilmiyorum korkacak bişey yok canım stres yapma inşallah rabbim hepimize nasip etsin.doktor konusunda isanbuldaysan yardımcu olabilirim çok iyi doktorum sıkılmadan her soruna cvp veriyor ve olumsuz asla konuşmuyor hakkında hayırlısı olsun canım...

anladım canım benimkide dün nette sorun vardı çok yavaştı neyse olsun
inşallah canım keşke olsa napalım bizimde kısmetimiz bu yoldan olcaksa napalım artık uğraşıcaz didinicez elimizden geleni yapçaz canım

inşallah ikiside tutmuştur canım ne güzel bi seferde iki tane birden hayırlısı olsun bir yada iki yeterki sağlıklı olsunlr canım
canım ben bursadayım sağol yinede ben araştırıyorum arada burdaki topiklere de bi göz atmam lazım yorumlara falan ALLAH yardımcımız olsun uğraşan bütün arkadaşlarımın

ayyy yatmadan topiğe bir akayım dedimkii ne göreyimmm eda hamilesinn tebrikler canımmm hemide değerin yüksek ikizler,in gelecek hayırlısıylaaaa süperrr canımm hem pozitiftin ve sonucuda pozitif oldu allaha şükür.darısı bizlerin başına inşallahh..bu arada doktor bilgilerini ve fiyatını falan bana bildirirmisin özelden canım

daha fazla durup coşmak isterdim ama eşim gözümn içine bakıyo ben kaçtımm iyi geceler diliyorum hepinizee

inşallah amiinnnnnnn

sağol canımmmmmm inşallah ikiz olur doktor bilgilerini yazıyorum hemen

ayy sinir ediyor netten mi pc den mi neyse sağlık olsun aynen canım başa gelen çekilir misali omuzlar dik ve moralle ne gerekiyorsa yapıp , tedbiri alıp , takdiri yüce yaradandan beklemeliyiz

kızlar bende çıkmak zorundayım , kociş sesleniyor , hem mutfak tezgahımı görmeyin sakın :18: öptüm kocaman canım edacığım tekrar tebrikler bu gece senin en huzurlu uyuyacağın gecen oldu rüyanda bebişinide gör

haydi kalanlara hoş sohbetler :80:

serap ve fatmacım sizde burdasınız :3 az daha durayım 5 dk izin aldım

şifacım bu akşam abim çağırdı iftara onlardaydım o yüzden yemek yapmadım canım

bu arada doğum gününü kutladımı eşin bakalımm

serapçım sen nasılsın nasıl gidiyor tedavidemisin canım

iyi geceler canım çabuk kaçtın ama neyse kocişini bekletme canım görüşürüz

oooo bugün tam bir tatil olmuş o zaman sana davetteymişsin ohh ne güzel evet canım kocişim kalpli pasta yaptırmış iftardan sonra hemen kalktı ( ben bi lavaboya gidiyim deyip pastayı getirdi ) mutfaktaydım bende sigara yakmıştım :94: mutfağın ışığı bi baktım sönmüş vaziyette kocişim elinde pasta mumlarıda yakmış ohhh kutladık bu şekilde ama heyecandan mumları söndürürken dilek dilemeyi unuttum işte kutlamamız güzel geçti aslında madden çok sıkışık olmasak canım kocişim beni hediyelerede boğacaktıda olmadı işte :97: böylede güzel bence gözümüz fazlada olmasın demi :86: dilerim sizlerinki daha bi güzel süprizlerle muhteşem geçer

tamam canım hadi kal sağlıcakla görüşürüz öptüm bende sana kolay gelsin canım iyi geceler

oh oh ne güzel yemek derdi olmamış afiyetler olsun bende yarın gidicem annemlere kardeşimle birlikte gidicez hemde annemin doğum günü yarın onu kutlicaz
canım tedaviyi bıraktım şu an bayramdan sonra artık araştırıcam bi merkez seçicem yada özelde yptırabilirim ama oda para durumuna bakıyo biraz onun içinde yılbaşından sonraya kalır gibime geliyo ama rapor çıkartırsam daha erkene alırım tabi hayırlısı artık datlum kısmet

canım anneciğinin doğum gününü şimdiden kutluyorum inşallah seneye anne olarak hediye olursun anneciğine bizlerin yerinede öp anneciğinin ellerini , yanaklarını canım benim tedavide uazdıkça uzuyor şu illet para yüzünden inşşş Rabbim bi kapı açar rast gider işlerimiz, sıkıntılardan kurtuluruz inşşşş

ay ne güzel kız bak süpriz yapmış kocişin ne kadar mutlu olmuşsundur hep böyle mutlu olun bacım inşallah en kötü gününüz böle olsun nice yıllara bu arada canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişler getirsin inşallah

evet yaa canım kocişim özel günlerimizde hiç bişi yapamasa bile mutlaka pasta alır süpriz yapar önüme sunar pastayı sağolsun canım aşkitom inşallah canım mutluluklarımız daim olsun inşallah aminn canım benim aminnn çok teşekkür ederim tekrardan

inşallah canım çok sağol 49 olacak maşallah annişime bende 29 dan gün alıcam
ah şu parayı icat edeni bi bulsam bacım

inşallah canım çok sağol 49 olacak maşallah annişime bende 29 dan gün alıcam
ah şu parayı icat edeni bi bulsam bacım
aynı yaşız canım hadi bulalımda gelelim lidyalıları üzülme lütfen inşallah herşey yolunda gitsin inşallah hakkımızdakiler

iyi geceler kızlar ne güzel bir haberle karşılaştım
EDA allah tamamına erdirsin zamanında kucağına almayı nasip etsin rabbim ikizlerini
iyi geceler canım Ayşem Ayşem hoş geldin ohh valla topiğimize renk geldi edacığım müjdesiyle darısı tez zamanda bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…