Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifam ay niye ağladın annem sen
seni ağlatmak istememiştim canıııııııımm bir arka sayafada hareketli şarkı var bari onu dinle ayy kıyamam sanaaaa

oyy kıyamamm oku okudukça okuyası geliyo insanın yafff
he walla aplamm öle yapıyımm
yunusçuk iyi teyzesi çok şükürr bende iyiym taşınma telaşı var bakalımm kısmett sen nasılsın neler yapıyosunn
canım Allah gönlüne göre versin inşalahh walla e kadar uzak olursa o kadar iyi oluyoo mesafe şart bence o zaman daha tatlı oluyoo sohbetler
walla zor canımn sizin de ya yeni taşınmıştın inşallahheltiye uzak olursunn
bu arada tekrardan doğum günün kutlu olsun inşalahh seneye yavrun hediyeni verir
dualarımdasın her zamann Rabbim büyük hayırlı olanları yaşatsın inşalahh
saol datlım öle yapacam artıkk dediğin gibi silerim yada görümceğin makinası var ona yıkatırım hanfendi yıkarsa
aplamm eşim kanıma giriyo etimesgut işime yakın dio 1-2 sene idare et dioo bi tane ev varmış ama istemiyorum etimesgutudaa
tamam eşimi anlıyorum yardımcı olmak isterim ama uzak olmaktan çok bunaldımm darak geldii pursaklar benim içinn farklı olacaktı her istediğimde annem gelecek ben gidecemmm dertliyim datlım hiç sormaa
oyy oyy maşallah aplamm çok sevindimm ya hayırlı uğurlu olsunn minikler kısmetleriyle geldiler bakk maşalahh
hayırlısıyla oturun inşalah aplammm
oh maşalah aplam çok sevindim inşalah aşıyıda atlatır hayırlıısylaa paşamm

oruç olmayanın halii başka oluoyooheesiz şidi ymektesiniz bende nette geziyomm tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar ben dayanamadım bugün gittim test yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haydin halayaaaa hamişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meleklerim benimleeeeeeeeeeeeeeee benide hamiş listesine ekleyiiinnnnnn

şifam ay niye ağladın annem sen
seni ağlatmak istememiştim canıııııııımm bir arka sayafada hareketli şarkı var bari onu dinle ayy kıyamam sanaaaa
yok canım ismail yk içli söyledi gibi ne biliyim ya üzülme tatlım sonuçta hüngür hüngür ağlamadım ki albümü ful indirdim pc ye

canım evet yaaa yeni taşınmıştım 1 yıl sonra ufukta tekrar taşınmak varmış neyse sağlık olsun daha iyi olacak inşallah merkez hakkımızda hayırlısı inşşş canım benim çok teşekkür ederim inşşş yaşlanmadan bebişlerimiz bize ceee yapar tekrar çok teşekkür ederim

kızlar ben dayanamadım bugün gittim test yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haydin halayaaaa hamişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meleklerim benimleeeeeeeeeeeeeeee benide hamiş listesine ekleyiiinnnnnn
aman ALLAH ım ilk haberi benmi duydum şimdi bugün benim doğum günüm ve en güzel hediye senin hamişliğin oldu topikte canım benim gözün aydın tebrikler tekrar tekrar ohhhh ohhhh valla süper habere ihtiyacımızda vardı ohhhhhhhhhhhhhhhhhh :92:

Allah razı olsun hepinizden dualarınız sayesinde çok teşekkür ederim hepinize bu arada evet ilk sen gördün yazdığımı doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömür versin isyen erkezi meleklerine kavuştursun inşallah

şükür ki Rabbim yüzünü güldürür her zaman hepimizin duaları kabul olsun inşallah tez zamanda aminn canım benim daha nice birlikte doğum günleri kutlamak dileğiyle , müjdeler , güzellikler paylaşmak dileğiyle inşallah

aminnn inşallah çok şükür RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah....Hepimizi meleklerine kavuştursun....

ayy canımm çok sevindimm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadi bakalımm maşalahh tebarekallahh sağlıkla al kucağına inşlahh Rabbim bu günleri burdaki güzel kardeşlerimede göstersin inşalahhhhhhh
ayy çok kötü oldum ben tyaa
ne yaşlanması datlım sağlıkla gelecek bebeklerinn görecen o günleride inşalahhhh
daha mutlu edecek seni anlaşılan canım orası hayırlısı inşalahh
aminnn inşallah çok şükür RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah....Hepimizi meleklerine kavuştursun....

aminnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım benim inşallah Rabbim burdaki ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallaahhhhhhhh

edacık hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin innşallah şu mübarek ayda herkesi sevndirsin rabbim benim gibi senin gibi.Hadi çiçeği burnunda annoş geldi bi tane daha oh oh maşallah arkası gele innnşallah

sağol bacıı ALLAH razı olsun.çok güzel bi duygu RABBİM hepimizi meleklerine kavuştursun.Burda sizlerin payı çok büyük dualarınız sayesinde oldu RABBİM kabul etti ve oldu sevinçden saatlerce ağladım yeni kendime geldim diyebilirim...

inşallah canım inşallah hepimiz bu topikte mutlu sona ulaşalım inşş evet yaa merkezde olursam bi iş bulup çalışmayı düşünüyorum , çalışmak iyi gelecek sonuçta evde olmak çok zor başta sağlıkkk

selam kızlar nasılsınız iyi akşamlar :79:

edacım çok sevindim canım çok güzel bi haber bu ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım gözün aydın
ay ne güzel topikte bi hamişine daha kavuştu :81::81::81:

melikecim senide tebrik edememiştim tebrik ederim canım
seninde ALLAH tamamına erdirsin inşallah canım
hayırlı sağlıklı evlat olsunlar ikinizinde inşallah kızlar

sağol ALLAH RAZI OLSUN RABBİM hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.....

amin canım inşallah hepimizi canım
tedavi görmüşmüydün canım kusura bakma ben pek sık giremiyorum vede takip edemiyorum fazla topiği

2.5 sene gördüm canım eşimdeki sorunu doktorlar anlamamış o tedavi boşa gitti yeni tüp bebek yaptırdım ALLAHıma şükürler olsun tuttu şuan meleklerim benimle

2.5 sene gördüm canım eşimdeki sorunu doktorlar anlamamış o tedavi boşa gitti yeni tüp bebek yaptırdım ALLAHıma şükürler olsun tuttu şuan meleklerim benimle

çok şükür canım ya ikiz yaaaa ne güzelll çok sevindimmm ayyy ne güzel canım inşallah canım sağlıklı hayırlı sorunsuz bi hamilelik geçiririrsin canım kokucuklarını duymayı nasip etsin RABBİM biran önce
bende tüp bebek düşünüyorum doktorum son tedaviden sonra artık sende ümit yok dedi benim yapacaklarım bu kadar ancak tüp bebek olur dedi bakalım araştırıyorum ufak ufak bayramdan sonra bikaç yere gidicem ön görüşme için off çok korkuyorum yaaa beni nelerin beklediğini bilmiyorum inşallah olumlu şeyler söylerler
keşke uğraştırmasa kendiliğinden gelse ama ALLAH büyük napalım hayırlısı yani

canım benim aslında hepimiz korkuyoruz ama işte iş başa düşüyor tatlım bizi bu zorlu yollarda , bu zor görevde güçlü olmamız gerekirken korkma korkunun üstüne git inşallah tedaviye gerek kalmadan gelsin bebişlerimiz ama işte çokda ertelememek gerek dilerim tez vakitte müjdeler patlatırız canım pc de sorun oluyor ekran donup duruyor anlamadımki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…