oyy kıyamamm oku okudukça okuyası geliyo insanın yafffmelikecim evet topiklerde geziyom nurcikin dediği topiğe bakıyodum gözüm şaşıbeş olduu yaww okumaktan
bence canım taşınınca sil her nekadar kapatsanda koltukları muhakkak pisleniyo o yüzden boşuna uğraşma derim ben
yunusçuk iyi teyzesi çok şükürr bende iyiym taşınma telaşı var bakalımm kısmett sen nasılsın neler yapıyosunniyiyim canım sağol sen nasılsın iyisin demi valla farketmemişimdiir kusura bakma yoksam kabul etmemmi hiç kızlarda ekliysen ben bakiyim bi sana gönderirim istek tatlım bu arada yunusçun nası bakiiim oy yesin teyzesi onun aguçuklarını
bu arada çok güzel olmuş maharetli marifetli bacım eline sağlık inşallah günün birinde bizim yavrularımızada örersin .... örersin demi kız
canım Allah gönlüne göre versin inşalahh walla e kadar uzak olursa o kadar iyi oluyoo mesafe şart bence o zaman daha tatlı oluyoo sohbetlerbunlar süper olmuş canımmm yine döktürmüşsün maşallahgüle güle kullansınlar sahibi
canım bence koltukları taşınırken poşetle , naylonla vs. kaplamayacaksan hiç silme yeni evde silersinben il dışı taşındığımdan dolayı herşeyimi silip,yıkayıp sıkı sıkı naylon poşetlerle kapladığımdan tertemiz yerleştirmiştim ama ekim ayı gibi kayseri merkeze taşınma ihtimalim yüksek ya vede kısa bi yolculuk olacağından kaplama yapmayacağım ve taşındığım evde silicemmm koltukları sadece sende ona göre hareket et canım hiç sorma senle aynı karışığız bakalım tayin olursa eşimin merkeze işe yakın daha ev bakılacak v.s. tayin olmazsa bu ilçeye en yakın kayseri çıkışı semt var yol üzeri oraya taşınmak zorundayım ( eşim rahat gidiş geliş yapsı diye ) ama o semte 2 ay olacak eltimde taşındı :95::95: offf yaaaa ben uzak durmak istedikçe burnumda bitecekler resmen neolur dua et ki hayırlısı ile tayinimiz olsun uzak olayım gıcık eltiye vs. senin içinde en uygun yer nasip olsun
canım merhaba sanırım kızkardeşin tüp bebek tedavisine başlıyacakinşallah nasip olur sanada inşallah çifte kutlama olsun yüce Rabbim bu mübarek günde nasip etsin dualarımızı
saol datlım öle yapacam artıkk dediğin gibi silerim yada görümceğin makinası var ona yıkatırım hanfendi yıkarsaGünaydın kızlar
etipufum nasılsın ben yiğitin resmini göremedim yaff eşinin işleri düzelmiş çok sevindim
nurcik yazılarına çok güldüm sabah sabah , battaniyen çok güzel olmuş elleirne sağlık canım
melike canım sıkma canını buda geçecek elbet dede eşinin dedesiydi dimi bir kere kayınvalide varken gelinine göndermesi çok ayıp siz gençsiniz olmaz yanlış , yemek yiyemiyumusun canım ilk 3 ay öyle oluyor hatta kilo bile verirsin allah bezelyeni korusun burdaki arkadaşlarımada versin amiinn
melike temizlesende yine kirlenebilir gittiğin yerde silersin yada yıkattırırsın
şifam inşallah istediğiniz gibi olur eltinden uzak
arkidişlerim sizler nasılsınız iyimisiniz hepiciznizi kocaman öperim mucukksssss
aplamm eşim kanıma giriyo etimesgut işime yakın dio 1-2 sene idare et dioo bi tane ev varmış ama istemiyorum etimesgutudaa
günaydın durucuğum
ben de göremedim yiğidoyu müstakbel damadımı
nurcan topiğine koydun mu bu şaheser battaniyeyi bi bakim mükemmel olmuş zamanında göstermedin ki ben de yaptıram
melike guzu ev buldun mu ablam.koltukları bence de gidince sil.ama bütün örtü dantel ne varsa yıka ütüle tertemiz hurçlara koy gidince hemen serersin.
şifacım da taşınırmış hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönlüne göre versin.ya kızlar eltisiyle kardeş gibi olan var mı bu dünyada acep.bizimkiyle hiç bi problemimiz yok ama hanfendi çok uzak duruyo geçen aradım tele bile çıkmadı emziriyomuş geri bile aramadı sinir oldum.oysa ben söylenmez ama bebeğinin beşiğini çarşafına kadar aldım gönderdim amaaaaan çokta tııııııııııııın ben de aramıyorum işte ohhhh...
gördüğünüz gibi durucumdan baya bi kopya çektim
oyy oyy maşallah aplamm çok sevindimm ya hayırlı uğurlu olsunn minikler kısmetleriyle geldiler bakk maşalahhyahu dualarınız bu kadar mı çabuk kabul olnur şok oldum
topiğe en son girdiğimizde herkes ev sahibi olsun diye dua etmiştik bilmem hatırladın mı neyse bizim birikmiş ev alacak kadar paramız yok hayal yani
eşim doğumda iş değiştirdi toplu konut yapan bi firmada mesleğini devam ettiriyo
neyse dün geldi dediki eve yazıldım
hangi parayla nasıl didim
meğer personele bi miktar peşinatla, teslimattan sonra taksitleri başlatma imkanı sunmuşlar
yani biraz peşin verip ev bitince taksit ödemeye başlicaz kira öder gibi olcak bizim için biraz üstüne koycaz tabi
tek sıkıntı evler şehrin çok dışında olsun dedik kiraya veririrz
Allah bu devirde kimseyi namerde muhtaç etmesin herkes ev sahibi olsun inşallah.
oh maşalah aplam çok sevindim inşalah aşıyıda atlatır hayırlıısylaa paşammselam minnoşlar....ömer iyi çok şükür geçt bronşiti burnunda bir hırıltı var onuda burun spreyi sıkıp aspiratörle çekiyoruz oğluşun burun yapısından dolayı bu geniz tıkanıklığı sorunu oluçakmışl sanırım doktor öyle söyledi yarında aşımız var geçen hafta hasta olduğu için yapmadılar bu haftaya kaldı ....sizler nasılsınız ...nevom ev almış hayırlı uğurlu olur inşallah
yok canım ismail yk içli söyledi gibişifam ay niye ağladın annem sen
seni ağlatmak istememiştim canıııııııımm bir arka sayafada hareketli şarkı var bari onu dinle ayy kıyamam sanaaaa
canım evet yaaa yeni taşınmıştım 1 yıl sonra ufukta tekrar taşınmak varmışcanım Allah gönlüne göre versin inşalahh walla e kadar uzak olursa o kadar iyi oluyoo mesafe şart bence o zaman daha tatlı oluyoo sohbetler
walla zor canımn sizin de ya yeni taşınmıştın inşallahheltiye uzak olursunn
bu arada tekrardan doğum günün kutlu olsun inşalahh seneye yavrun hediyeni verir
dualarımdasın her zamann Rabbim büyük hayırlı olanları yaşatsın inşalahh
aman ALLAH ım ilk haberi benmi duydum şimdikızlar ben dayanamadım bugün gittim test yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehaydin halayaaaa hamişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meleklerim benimleeeeeeeeeeeeeeee benide hamiş listesine ekleyiiinnnnnn
yok canım ismail yk içli söyledi gibine biliyim ya üzülme tatlım sonuçta hüngür hüngür ağlamadım ki albümü ful indirdim pc ye
canım evet yaaa yeni taşınmıştım 1 yıl sonra ufukta tekrar taşınmak varmışneyse sağlık olsun daha iyi olacak inşallah merkez hakkımızda hayırlısı inşşş canım benim çok teşekkür ederim inşşş yaşlanmadan bebişlerimiz bize ceee yapar tekrar çok teşekkür ederim
aman ALLAH ım ilk haberi benmi duydum şimdibugün benim doğum günüm ve en güzel hediye senin hamişliğin oldu topikte canım benim gözün aydın tebrikler tekrar tekrar ohhhh ohhhh valla süper habere ihtiyacımızda vardı ohhhhhhhhhhhhhhhhhh :92:
şükür ki Rabbim yüzünü güldürür her zaman hepimizin duaları kabul olsun inşallah tez zamandaAllah razı olsun hepinizden dualarınız sayesinde çok teşekkür ederim hepinize bu arada evet ilk sen gördün yazdığımı doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömür versin isyen erkezi meleklerine kavuştursun inşallah
şükür ki Rabbim yüzünü güldürür her zaman hepimizin duaları kabul olsun inşallah tez zamandaaminn canım benim daha nice birlikte doğum günleri kutlamak dileğiyle , müjdeler , güzellikler paylaşmak dileğiyle inşallah
ayy canımm çok sevindimm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlar ben dayanamadım bugün gittim test yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehaydin halayaaaa hamişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meleklerim benimleeeeeeeeeeeeeeee benide hamiş listesine ekleyiiinnnnnn
ne yaşlanması datlım sağlıkla gelecek bebeklerinn görecen o günleride inşalahhhhyok canım ismail yk içli söyledi gibine biliyim ya üzülme tatlım sonuçta hüngür hüngür ağlamadım ki albümü ful indirdim pc ye
canım evet yaaa yeni taşınmıştım 1 yıl sonra ufukta tekrar taşınmak varmışneyse sağlık olsun daha iyi olacak inşallah merkez hakkımızda hayırlısı inşşş canım benim çok teşekkür ederim inşşş yaşlanmadan bebişlerimiz bize ceee yapar tekrar çok teşekkür ederim
aman ALLAH ım ilk haberi benmi duydum şimdibugün benim doğum günüm ve en güzel hediye senin hamişliğin oldu topikte canım benim gözün aydın tebrikler tekrar tekrar ohhhh ohhhh valla süper habere ihtiyacımızda vardı ohhhhhhhhhhhhhhhhhh :92:
aminnn inşallah çok şükür RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah....Hepimizi meleklerine kavuştursun....
ayy canımm çok sevindimm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadi bakalımm maşalahh tebarekallahh sağlıkla al kucağına inşlahh Rabbim bu günleri burdaki güzel kardeşlerimede göstersin inşalahhhhhhh
ayy çok kötü oldum ben tyaa
ne yaşlanması datlım sağlıkla gelecek bebeklerinn görecen o günleride inşalahhhh
daha mutlu edecek seni anlaşılan canım orası hayırlısı inşalahh
aminnnnnnnnnnnnnnn
edacık hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin innşallah şu mübarek ayda herkesi sevndirsin rabbim benim gibi senin gibi.Hadi çiçeği burnunda annoş geldi bi tane daha oh oh maşallah arkası gele innnşallah
inşallah canım inşallah hepimiz bu topikte mutlu sona ulaşalım inşşayy canımm çok sevindimm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadi bakalımm maşalahh tebarekallahh sağlıkla al kucağına inşlahh Rabbim bu günleri burdaki güzel kardeşlerimede göstersin inşalahhhhhhh
ayy çok kötü oldum ben tyaa
ne yaşlanması datlım sağlıkla gelecek bebeklerinn görecen o günleride inşalahhhh
daha mutlu edecek seni anlaşılan canım orası hayırlısı inşalahh
aminnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlar nasılsınız iyi akşamlar :79:
edacım çok sevindim canım çok güzel bi haber bu ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım gözün aydın
ay ne güzel topikte bi hamişine daha kavuştu :81::81::81:
melikecim senide tebrik edememiştim tebrik ederim canım
seninde ALLAH tamamına erdirsin inşallah canım
hayırlı sağlıklı evlat olsunlar ikinizinde inşallah kızlar
amin canım inşallah hepimizi canımsağol ALLAH RAZI OLSUN RABBİM hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.....
amin canım inşallah hepimizi canım
tedavi görmüşmüydün canım kusura bakma ben pek sık giremiyorum vede takip edemiyorum fazla topiği
2.5 sene gördüm canım eşimdeki sorunu doktorlar anlamamış o tedavi boşa gitti yeni tüp bebek yaptırdım ALLAHıma şükürler olsun tuttu şuan meleklerim benimle
canım benim aslında hepimiz korkuyoruz ama işte iş başa düşüyor tatlım bizi bu zorlu yollarda , bu zor görevde güçlü olmamız gerekirken korkma korkunun üstüne gitçok şükür canım ya ikiz yaaaa ne güzelll çok sevindimmm ayyy ne güzel canım inşallah canım sağlıklı hayırlı sorunsuz bi hamilelik geçiririrsin canım kokucuklarını duymayı nasip etsin RABBİM biran önce
bende tüp bebek düşünüyorum doktorum son tedaviden sonra artık sende ümit yok dedi benim yapacaklarım bu kadar ancak tüp bebek olur dedi bakalım araştırıyorum ufak ufak bayramdan sonra bikaç yere gidicem ön görüşme için off çok korkuyorum yaaa beni nelerin beklediğini bilmiyorum inşallah olumlu şeyler söylerler
keşke uğraştırmasa kendiliğinden gelse ama ALLAH büyük napalım hayırlısı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?