,yok kız acabalık bir durum yok bu ay ,ahh bilirimmm bu durumları canımm :44: Ne olursa olsun insan olmayınca bide umutlanıyoda acaba diyo :18:
hoşbuldum canım sende hoşgeldin ,inşallah seninde halaylarını çekeriz yakında
,yok kız acabalık bir durum yok bu ay ,
ama olabilirmikiii heee
Benim okuduğum ilkokula herkesin evi okulun hemen yakınındaydı. 1. sınıfta da birileri altına yaptı öğretmen bunları evelerine gönderdi üstlerini değiştirsinler önlüklerini çıkarıp normal kıyafet giysinler diye. Ben de uyanığım ya bilerek altıma yaptım öğretmen eve göndersin şort tişörtle filan okula geri döneyim . Öğretmenim galiba ben de altıma yaptım eve gidebilir miyim dedim nedense bana inanmadı kaldım mı ben bütün gün boyu o önlükle çişli çişli.
neden olmasınAynı saatemi ölçtün bunları eğer ölçüm saatleri farklı ise doğru olmayabilir..eğer aynı ise pek umut yok demektir bacım
sen misin öğretmeni kandırmaya çalışanHemen anlamış öğretmen
,yok kız acabalık bir durum yok bu ay ,
ama olabilirmikiii heee
çıktım ben kızlar markete gitmem lazım görüşürük
gelirimm geneeeeeee
amin quuzm aminn inşalahhhhhhhhhayy süper olduuu listemiz,inşallah sırasıyla bizde dahil oluruzzz bu listeye:97::97::97::97:
bende tutuummmmmmmmmmmmbende tuttummm
dimi wallaa maşalah gardaşlımada tubişimedeeinşallahh cnaımmm inşallahhh
bu arada tuğbişin resmini nasıl benzeyenini bulmuşsun aynı tuğbiş yaa
kendin için mi bidenemmbuarada nurcik dopktorla konuştum bence sorun yok yola devam dedi
ya bilgisayarım kendi kendini resetliyo sinir oldumm bi düzelmedi şu sorunlar
evet hayırlısıyla inşallah tuğbişte sıra 2 ay sonra
melikem evet benim için ufak bir sorun var demişti tedavi ertelenebilrdi ama neyseki sorun olmaktan çıktı canım
oh maşalh aplamm çok şükür çok sevindimmm kızçen gelsinn hayırlısıylaa maşalahh sana bebemm
bende duvar siliyoum ara verdim diğer halıları yıkamaya verdim ayağıma kadar geldi halı yıkama tey teyy ev halısız serin serinn ohhh
sağol canım hayırlısı bakalım
kız ne duvarı siliyon zaten taşıncan boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?