Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

serapçım doktorlara kalsa kimsede umut yok zaten,sen hiiiç moralciğini bozma bak bende iki aşılama yapıldı olmadı doktorum hemen tüp bebek dedi ,hiç kendini iyi hissediyormusun bak şöle şöle olacak şunları şunları yapıcaz moral çok önemli,zort diye hemen başlıcaz dedi ben kalakaldım zaten moral sıfır dedim yok ben iyi değilim yani hazır değilim iyi dedi hazır olunca gel.hatta doktordan çıktık toce bana bi ton söylendi madem hazır değilim dicektin niye gittik adamın yanına diye hatta kavga ettik konuşmadan eve geldim ben onu bırakıp.eeee noldu ama ben sonraki ay hamile kaldım hemide kendiliğinden güzel Allahım dedim şimdi git o doktora nanik yap.şuan başka doktora gidiyorum zaten.o yüden sakın doktorların her dediğini kanun kabule etme.hep derlerdi beklemediğin anda diye aynen öyle oluyor.Rabbim şu mübarek ayda innşallah daha bir çoğunnuzu daha güldürsün.amiiiiinnn

ben diyecektim duvara ne gerek var diye sevom dimiş
aman çok yorma kendini yavruş
pis bırakmış demesinler quzu temiz çıkıyım temiz girmiştim :)) tey etye aklıma başka bişi geldii töbe töbee

tipik türk gacısı ahanda burdaane geldi aklına söyle çabıkkk

sevom çok sevindim canım hiç engelimiz olmasın aman su gibi duru berrak aksın hızla bitsin tadavilerimizzzz

sildim bile quzu mutfak kaldıı:)) kıs temiz çıkıyımda depotizo verdikya adam geri versinn:))) o paraylada taşınıyım nasıl fikirrrr:))
sence ne geldi aklımaa P ayy çok pisim benn yaaaaaaaaa

aminn kamerim datlım gıymatlımm

slm taze aanniş hoşgeldinnnnnn

aaaay dur popmu çimdireyim menikem nihayet ne o yaaa hiç muhatap molmuyordun yavrus dedim noluyorus.belki bana öyle geldi bilemiyorum amma neyse,hamilelik evhamı diyelim geçelim dimi yavrum.neyse kolay gelsin bakıyım nerden ev bakıyorsun etimesgut mu oralarda yeni ve uygun evler var diye biliyorum ama netten baktın mı hiç

enemm olurmu quzum muhatap olmamak aşkolsun quuzm yaa yazdım kaç defa ama görmedin galiba bidenemm du poponu bi kerede ben cimbikleyimm üzüldüm öle düşünmene aşkitom yaa
datlım ya eşime etimesgut yakın işine gordionda çalışıyo bana annemler yakın pursaklarda bende pursakları istyiorum bakalımm ne olacak annemlere bi gidiyimde babam konuşur eşimlee:))

enemm olurmu quzum muhatap olmamak aşkolsun quuzm yaa yazdım kaç defa ama görmedin galiba bidenemm du poponu bi kerede ben cimbikleyimm üzüldüm öle düşünmene aşkitom yaa
datlım ya eşime etimesgut yakın işine gordionda çalışıyo bana annemler yakın pursaklarda bende pursakları istyiorum bakalımm ne olacak annemlere bi gidiyimde babam konuşur eşimlee:))

melike sen benimi takip ediyon topiklerde gezerken yoksam bak sonra kaybolursun pis topiklerde bulursun kendini benden sölemesi

minnak hoşgeldin

evet hayırlısıyla inşallah tuğbişte sıra 2 ay sonra

melikem evet benim için ufak bir sorun var demişti tedavi ertelenebilrdi ama neyseki sorun olmaktan çıktı canım

kız bana yazmışsın ama görmemişim gardaşım alıntı yapmasa görmiyecektimde ..
ayy bak buna sevindim iştee inşallah sorunsuz bir şekilde başlar pozitifle sonuçlanır tedavinnn bacım hakkında hayırlısı olsun inşallah

merhaba kızlar yine ben aklıma bişey geldide eş,imi kaldırı verdim hemenn

ayy delirecemm ya çok şükür iltihapp yada başka bişi yok rajim temiz dedş dohtorr ama pis kokulu sarı uzayan bi akıntı varr anam değiştir değiştir çamaşır kalmadıı:)) şaka bi yaner sıkıldım walla kokuyomuş gibi hissedfiyorum kendimi

ayy haylaa haylaaaaa sıcaklandımm

yurcanım yaaa listeye baktım ama yanlış mı gördüm bilmiyorum benim karnımdaki ne be öle kurbaaaa mı ne hiç bebeke benzemiyor be
ne kurbağasıı beee yanlış görmüşsündür yada ben yanlışmı ekledim dur bi bakayımm :44::44::44::44::44::44:

hayırdır quzu ne geldi aklına bakımm
melike sen benimi takip ediyon topiklerde gezerken yoksam bak sonra kaybolursun pis topiklerde bulursun kendini benden sölemesi

minnak hoşgeldin

nolur git nolurr gitt bende gelimm:)))

tatlım bence çok zorlama eşini pursaklar çok mu uzak.sonuçta her gün gidip geliyor ona yakın olması daha uygun değil mi hem ne ana kuzusu haller evlendin anne oldun hala anam anam diyosun olmas öööle,evinin kadını çocuğunun anası etimesgutun kiracısı olacaksın taaam mı

hayırdır quzu ne geldi aklına bakımm

minnak hoşgeldin

nolur git nolurr gitt bende gelimm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…