çok şükür canım ya ikiz yaaaa ne güzelll çok sevindimmm ayyy ne güzel canım inşallah canım sağlıklı hayırlı sorunsuz bi hamilelik geçiririrsin canım kokucuklarını duymayı nasip etsin RABBİM biran önce
bende tüp bebek düşünüyorum doktorum son tedaviden sonra artık sende ümit yok dedi benim yapacaklarım bu kadar ancak tüp bebek olur dedi bakalım araştırıyorum ufak ufak bayramdan sonra bikaç yere gidicem ön görüşme için off çok korkuyorum yaaa beni nelerin beklediğini bilmiyorum inşallah olumlu şeyler söylerler
keşke uğraştırmasa kendiliğinden gelse ama ALLAH büyük napalım hayırlısı yani
ben diyecektim duvara ne gerek var diye sevom dimişoh maşalh aplamm çok şükür çok sevindimmm kızçen gelsinn hayırlısıylaa maşalahh sana bebemm
bende duvar siliyoum ara verdim diğer halıları yıkamaya verdim ayağıma kadar geldi halı yıkama tey teyy ev halısız serin serinn ohhh
pis bırakmış demesinler quzu temiz çıkıyım temiz girmiştim :)) tey etye aklıma başka bişi geldii töbe töbee
ben diyecektim duvara ne gerek var diye sevom dimiş
aman çok yorma kendini yavruş
tipik türk gacısı ahanda burdaane geldi aklına söyle çabıkkk
sevom çok sevindim canım hiç engelimiz olmasın aman su gibi duru berrak aksın hızla bitsin tadavilerimizzzz
yeni gelmiştim ama gene çıkıyorum kızlarrrpatron geliyomuşşşşş
slm taze aanniş hoşgeldinnnnnn
hayırlısıyla bir hamiş kal, sanada senin gibi seksi bir hamile bulur koyarımm
aaaay dur popmu çimdireyim menikem nihayet ne o yaaa hiç muhatap molmuyordun yavrus dedim noluyorus.belki bana öyle geldi bilemiyorum amma neyse,hamilelik evhamı diyelim geçelim dimi yavrum.neyse kolay gelsin bakıyım nerden ev bakıyorsun etimesgut mu oralarda yeni ve uygun evler var diye biliyorum ama netten baktın mı hiç
aaaay dur popmu çimdireyim menikem nihayet ne o yaaa hiç muhatap molmuyordun yavrus dedim noluyorus.belki bana öyle geldi bilemiyorum amma neyse,hamilelik evhamı diyelim geçelim dimi yavrum.neyse kolay gelsin bakıyım nerden ev bakıyorsun etimesgut mu oralarda yeni ve uygun evler var diye biliyorum ama netten baktın mı hiç
yurcanım yaaa listeye baktım ama yanlış mı gördüm bilmiyorum benim karnımdaki ne be öle kurbaaaa mı ne hiç bebeke benzemiyor be
evet hayırlısıyla inşallah tuğbişte sıra 2 ay sonra
melikem evet benim için ufak bir sorun var demişti tedavi ertelenebilrdi ama neyseki sorun olmaktan çıktı canım
ne kurbağasıı beee yanlış görmüşsündür yada ben yanlışmı ekledim dur bi bakayımm :44::44::44::44::44::44:yurcanım yaaa listeye baktım ama yanlış mı gördüm bilmiyorum benim karnımdaki ne be öle kurbaaaa mı ne hiç bebeke benzemiyor be
hayırdır quzu ne geldi aklına bakımmkız bana yazmışsın ama görmemişim gardaşım alıntı yapmasa görmiyecektimde ..
ayy bak buna sevindim iştee inşallah sorunsuz bir şekilde başlar pozitifle sonuçlanır tedavinnn bacım hakkında hayırlısı olsun inşallah
merhaba kızlar yine ben aklıma bişey geldide eş,imi kaldırı verdim hemenn
melike sen benimi takip ediyon topiklerde gezerken yoksambak sonra kaybolursun pis topiklerde bulursun kendini benden sölemesi
minnak hoşgeldin
enemm olurmu quzum muhatap olmamak aşkolsun quuzm yaa yazdım kaç defa ama görmedin galiba bidenemm du poponu bi kerede ben cimbikleyimm üzüldüm öle düşünmene aşkitom yaa
datlım ya eşime etimesgut yakın işine gordionda çalışıyo bana annemler yakın pursaklarda bende pursakları istyiorum bakalımm ne olacak annemlere bi gidiyimde babam konuşur eşimlee:))
hayırdır quzu ne geldi aklına bakımmkız bana yazmışsın ama görmemişim gardaşım alıntı yapmasa görmiyecektimde ..
ayy bak buna sevindim iştee inşallah sorunsuz bir şekilde başlar pozitifle sonuçlanır tedavinnn bacım hakkında hayırlısı olsun inşallah
merhaba kızlar yine ben aklıma bişey geldide eş,imi kaldırı verdim hemenn
melike sen benimi takip ediyon topiklerde gezerken yoksambak sonra kaybolursun pis topiklerde bulursun kendini benden sölemesi
minnak hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?