Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet kurbağa varmış ama elbisenin içinde ,modeli öyleymiş ne yapalım sanada böyle denk geldi istersen değiştirimm

ahandaa 3 tane melike oldukkkkk

özlemişim senii beaa :)) haklısın bidenemm dee öle de zor oluyoo eşimin adam akıllı izni olmuyoo ben sıkıldığımda binip gidebiliyimm diorumm

sağol cnaım benim hayırlısı bakalım ertelenmemesi ve daha uğraşmamam beni mutlu etti çok..

iyi yaptın demek aklına bişey geldi ne gelmişti

canım ozaman iltihap var sende yaa nasıl yok dediki tahlil falan yaptımı

melike sen benimi takip ediyon topiklerde gezerken yoksam bak sonra kaybolursun pis topiklerde bulursun kendini benden sölemesi

minnak hoşgeldin
hojbulduk yavrum

ne kurbağasıı beee yanlış görmüşsündür yada ben yanlışmı ekledim dur bi bakayımm :44::44::44::44::44::44:

yaaaa bak bi baaak baya bildiğin kurbağaaa yaaaaaa

ebet datlım tahlil yaptıı baktıı bişiler yaptı temiz dedii ben bi daha gidiyim en iyisii yunusu götürürken bende gidiyim bi daha bakılsınn

şişştt gardaşım menimm ne geldii değiver nolduu
bide şeyy hani bişi anlatacaktınn fatoş gelince demiştin fatoş anlatmana izin vermişti ama sen anlatmadınn

gelelim aklımdaki fikri paylaşmaya ,daha önce yapmıştık yılbaşında çekilişe katılanlar eşleşip hediye göndermiştik ,ufak prüzler çıksada yinede güzeldi bacılar arasında olur böyle şeyler :)))şimdi önümüz bayram diyorumkibu bayramda böyle bişey yapsak katılan olurmu

bayramlık gibi bişeymii hediyee canım benimm

yurcanım yoolursun değiştir onu yaaa karnımda kurbik var gibi lüffen değiştir

üçüncü melike kim ben bilmiyorum kim kim kim???

melike cim o sıcaklanman ateş basması başka şeylerden olmasın enüşte bey söndürür gelince merak etme ayy yaa bende ne kötüyümm haa

nurcikim demek hediyeleşmek istiyon valla bana uyarda bayramlık derken baştan aşağı giydirmicez dimi yine sınır olacak

yurcikim ben şimdiden söliyim bayılırım böyle hediye alma işlerine ama bu ay ı ıh çok feci durumlar.dedeyi doktora falan götürdü toce özelde filmler falan onu kütahyaya götürüp getircek yol parası ben anneme gidicem aman yaa boşver işte dünya telaşesi ajitasyon gibi oldu.sıkışıkız kısaca innşallahj başka sefere bllarım

hı hıı evettt varmısınn ?
ben varım quuzmm yapalım güsel olurr inşalahh diğeri gibi olmucakkgiyim tarzımızı az çok biliyoruz birbirimizin süper olar wallaa

hatırlamammı kızzz bir an o var sandım sen öyle yazınca

ufff benimde her yerimden terlerr fışkırıyorr r sıcaktannnn
minnakkım okey değiştirim hemen

o men edildii şekerrr
oyy kıyamam soğuk duş al bebemm gell senii keseleim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…