evet kurbağa varmış ama elbisenin içinde ,modeli öyleymişبِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufbebişi artık kucağında
3....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
4.....Nazraca10 yıldan sonra şimdi anne
5...bynkutluaykuzusu kucağında
6..ipek34
7..leydim
8.s.tugba
9.xelifxx
10.maiberf
11.tuyaneda
kız bana yazmışsın ama görmemişim gardaşım alıntı yapmasa görmiyecektimde ..
ayy bak buna sevindim iştee inşallah sorunsuz bir şekilde başlar pozitifle sonuçlanır tedavinnn bacım hakkında hayırlısı olsun inşallah
merhaba kızlar yine ben aklıma bişey geldide eş,imi kaldırı verdim hemenn
tatlım bence çok zorlama eşini pursaklar çok mu uzak.sonuçta her gün gidip geliyor ona yakın olması daha uygun değil mi hem ne ana kuzusu haller evlendin anne oldun hala anam anam diyosun olmas öööle,evinin kadını çocuğunun anası etimesgutun kiracısı olacaksın taaam mı
kız bana yazmışsın ama görmemişim gardaşım alıntı yapmasa görmiyecektimde ..
ayy bak buna sevindim iştee inşallah sorunsuz bir şekilde başlar pozitifle sonuçlanır tedavinnn bacım hakkında hayırlısı olsun inşallah
merhaba kızlar yine ben aklıma bişey geldide eş,imi kaldırı verdim hemenn
ayy delirecemm ya çok şükür iltihapp yada başka bişi yok rajim temiz dedş dohtorr ama pis kokulu sarı uzayan bi akıntı varr anam değiştir değiştir çamaşır kalmadıı:)) şaka bi yaner sıkıldım walla kokuyomuş gibi hissedfiyorum kendimi
ayy haylaa haylaaaaa sıcaklandımm
hojbulduk yavrummelike sen benimi takip ediyon topiklerde gezerken yoksambak sonra kaybolursun pis topiklerde bulursun kendini benden sölemesi
minnak hoşgeldin
ayy delirecemm ya çok şükür iltihapp yada başka bişi yok rajim temiz dedş dohtorr ama pis kokulu sarı uzayan bi akıntı varr anam değiştir değiştir çamaşır kalmadıı:)) şaka bi yaner sıkıldım walla kokuyomuş gibi hissedfiyorum kendimi
aman o akıntı bende de var sürekli günlük ped kullanıyorum ama bende idrar yolu enfeksiyonu var kendimi bildim bileli valla yapacak bişe yok bezli çocuklar gibi sade çamaşır hiç giyemedim bugüne dek hep pedliyim
ayy haylaa haylaaaaa sıcaklandımm
ne kurbağasıı beee yanlış görmüşsündür yada ben yanlışmı ekledim dur bi bakayımm :44::44::44::44::44::44:
sağol cnaım benim hayırlısı bakalım ertelenmemesi ve daha uğraşmamam beni mutlu etti çok..
iyi yaptın demek aklına bişey geldi ne gelmişti
canım ozaman iltihap var sende yaa nasıl yok dediki tahlil falan yaptımı
gelelim aklımdaki fikri paylaşmaya ,daha önce yapmıştık yılbaşında çekilişe katılanlar eşleşip hediye göndermiştik ,ufak prüzler çıksada yinede güzeldi bacılar arasında olur böyle şeyler :)))şimdi önümüz bayram diyorumkibu bayramda böyle bişey yapsak katılan olurmu
camları kapıları aç ceyran yapsınnüff haylaa sıcaklanıyorummmmmmmmm
camları kapıları aç ceyran yapsınn
hı hıı evettt varmısınn ?bayramlık gibi bişeymii hediyee canım benimm
yurcanım yoolursun değiştir onu yaaa karnımda kurbik var gibi lüffen değiştir
üçüncü melike kim ben bilmiyorum kim kim kim???
hatırlamammı kızzz bir an o var sandım sen öyle yazıncayaaa hatırlamıyonusmu sapığıııııııı
ben varım quuzmm yapalım güsel olurr inşalahh diğeri gibi olmucakkgiyim tarzımızı az çok biliyoruz birbirimizin süper olar wallaahı hıı evettt varmısınn ?
hatırlamammı kızzz bir an o var sandım sen öyle yazınca
ufff benimde her yerimden terlerr fışkırıyorr r sıcaktannnn
minnakkım okey değiştirim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?