Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hı hıı evettt varmısınn ?
ben varım quuzmm yapalım güsel olurr inşalahh diğeri gibi olmucakkgiyim tarzımızı az çok biliyoruz birbirimizin süper olar wallaa

hatırlamammı kızzz bir an o var sandım sen öyle yazınca

ufff benimde her yerimden terlerr fışkırıyorr r sıcaktannnn
minnakkım okey değiştirim hemen

o men edildii şekerrr
oyy kıyamam soğuk duş al bebemm gell senii keseleim

hangi saç rengim canım profilimdekini mi soruyon yoksa diğer resimdekilerimi ? ben normalde kuaförde boyatıyorum ama karamel gibi bal rengi gibi rengi canım vardır elbet ona yakın satılan canım..

evet yine belli bir limit koyalım ama sizde fikriniz söyleyin yaaa

Son düzenleme:
tey teyy ölemi dion quzuu benim koca gelmicek herhalde bugün mesai yapacak kanımcaa(
sınır olsun ve belirli marka olsun olma mı şekerlerr kimsenin kimseye hakkı geçmesinn haksızlık olmasın biliyosunuz canım yandıı diğerindee

Allah yardımcınız olsun şeker zorr wallaa geçmiş olsun dedeyee

minnakkım bunu beğenirsin umarım

hangi saç rengim canım profilimdekini mi soruyon yoksa diğer resimdekilerimi ? ben normalde kuaförde boyatıyorum ama karamel gibi bal rengi gibi rengi canım vardır elbet ona yakın satılan canım..

profilindeki quzumm artık kuaföre sadece kestirmek için gitmek istiyorum quuzu bi dünya para alıyo benkendim boyayım diorum çikolata kahve nasıll avon satıyoya boya artık ordan bakım didiydim

evet yine belli bir limit koyalım ama sizde fikriniz söyleyin yaaa

böle şeylerde fikir anası sensin

30 yada 40 tl limit olsun bence

bu arada kızlar burada sabahtan beridir bir yağmur bir rüzgar görmelisiniz ama şuan iyi şimdilik hava aman iyi olsun yoksa eşim yalovada mahsur kalır ulaşım iptal edilir

ay canım aman Allah korusunn böle kalsın inşalah

yunus beyin sesleri geliyorr uyandıı

anaaam yasah topuklu giyilmes hamileyken neden baa topuhlu pabuç giydirdin ne rüküş olmuşum aboooov gülesim geldi puhahahaha

tamam canım zaten mecburi değildi benim fikrimmgeçiş olsun dede'cike
ben varım quuzmm yapalım güsel olurr inşalahh diğeri gibi olmucakkgiyim tarzımızı az çok biliyoruz birbirimizin süper olar wallaa

o men edildii şekerrr
oyy kıyamam soğuk duş al bebemm gell senii keseleim
tamam sen ben sevo birde esroş var ,oda yaparsanız varım demişti bakalım diğer kızlar ne diyecek fatoışta büyük ihtimal girer sever böyle şeyleri :)))
gel kesELLE kızz gel kesELLEeee HIRRR HIRRRR

profilindeki quzumm artık kuaföre sadece kestirmek için gitmek istiyorum quuzu bi dünya para alıyo benkendim boyayım diorum çikolata kahve nasıll avon satıyoya boya artık ordan bakım didiydim

en iyisi canım evde boya tabi
şimdi baktım dediğine olabilir yada bi ton açığı varsa oda olur,bal köpüğü rengi,karamel gibi renklere bak cnaım

kızlar bence burdan sölemeyin herkes özelden bütçesine göre bi limt belirleyi yurciki göndersin sonra istatistiğe göre bişey belirlersiniz şahsen bizzat benim fikrim artıkın gerisi size kalmışşş yavrularım

ben sizin ananızım ben nedersem o olur gibi hisettim kendimii

hava biraz daha iyi diyorsun iptal olmaz inşallah :26::26::26:

4 oldukk şekerrr hadi bakamm hayırlısı
tey tey geleyomm şekerimm kesELLEcem seniiiiii
şimdi baktım dediğine olabilir yada bi ton açığı varsa oda olur,bal köpüğü rengi,karamel gibi renklere bak cnaım
tamam bidenemm öle yaparımm şu an karamell oldu saçımm ama sevmedim ısınamadımm baya oldu oyatalı gedl uzadıı

4 oldukk şekerrr hadi bakamm hayırlısı
tey tey geleyomm şekerimm kesELLEcem seniiiiii
tamam bidenemm öle yaparımm şu an karamell oldu saçımm ama sevmedim ısınamadımm baya oldu oyatalı gedl uzadıı

hani belirli bir miktar olursa kimsenin kimseye hakkı geçmemiş olur diye bellirli bir miktar koyalım diyoz ,neyse yaa konuşuruz diğer kızlarda gelsin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…