günaydın kızlar be yne geldim dün akşam katılmıştım aranıza eşim aniden gelince kapatmak zorunda kalmıştım. kusura bakmayın :kedi:
ben bütün gece uykumda tefriciye okudum biliyomusunuz:roflol: jollitanınki kırmızılar gelmeden bitsin istiyorum onun için dün evde de çok okudum yemek yaparken falan uykumda da tefriciyeyle uğraştım durudm ama çok yordu beni ya sanki uykusuz gibiyim
günaydın kızlar be yne geldim dün akşam katılmıştım aranıza eşim aniden gelince kapatmak zorunda kalmıştım. kusura bakmayın :kedi:
saol canım sende hoşgeldn se kaç yıllık evlisin
nevom bende namaza başlamadan önce okuduğum duanın yerine tefriciye okuyorum dalgınlıkla kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, leydim84, nevbahar76+, sevdanehri54+
bugün bizim misafir uyuya kalmış
ha bu arada bende rüyamda duruyu gördüm şimdi hatırladım gelmiş bişeyler yazıyordu oğlundan bahsediyordu
burda en kıdemli benim bakın kızlar bişeyde birinci oldum :roflol:
8 yıllık tatlım
demek herkes birini görmüş bende hamile olan arkadaşım vardı onu gördüm ama iyi görmedim inşallah tersi çıkar biraz zaman geçsin arıcam zaten.Bebeği düşmüş haberini alıyorum birileri büyümü ne yapmış düşmesi için falan çok üzülmüştümm rüyamda.hayrolsun inş.
bu arada kedersiz sen nasılsın bugün daha iyisindir inş.
hihoyyyt
demek ki beraberiz canım bende 8 yıllık evliyim kaydirigubbakcemile5
25 yaşındayım sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum
vallahi buraya okadar adapte olmuşuzki dün akşam yemekte birden şu avukatın yazdıkları aklıma geldi ve güldüm eşim bana hayret bişekilde bakıyor ne oldu durup duruken ne gülüyorsun bende anllatım Allah akıl fikir versin size dedi siznle dalga geçiyor cevap vermeyin ona dedi kaydirigubbakcemile3artık rüyalarımızda başkalarına yer yok :roflol:
kızlar geçen gün eti puf diyerek uyanmışım eşimde diyo ki canın mı çekti gidim alim...:roflol:
demek herkes birini görmüş bende hamile olan arkadaşım vardı onu gördüm ama iyi görmedim inşallah tersi çıkar biraz zaman geçsin arıcam zaten.Bebeği düşmüş haberini alıyorum birileri büyümü ne yapmış düşmesi için falan çok üzülmüştümm rüyamda.hayrolsun inş.
iyiyim canım yuvarlanıp gidiyoz iştekaydirigubbakcemile3 sen nasılsın
ya kızlar bişey sorucam o resimleri nasıl koyuyosunuz oraya ben daha yeni olduğum için hiç birşey bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :kedi::kedi::kedi:kendimi çok cahil hissettim:kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?