Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben de aynı oluyorum ipeğim ya sabahları salatı tefriciye okuyarak uyanıyorum
hatta geçen gün namazdan sonra ayetelkürsi yerine bi baktım tefriciyeye başlamışım...

günaydın kızlar be yne geldim dün akşam katılmıştım aranıza eşim aniden gelince kapatmak zorunda kalmıştım. kusura bakmayın :kedi:

günaydın canım .bazen bende kaçamak yapıyorum o yokken girip hemen çıkıyorum kaydirigubbakcemile3

nevom bende namaza başlamadan önce okuduğum duanın yerine tefriciye okuyorum dalgınlıkla kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, leydim84, nevbahar76+, sevdanehri54+

bugün bizim misafir uyuya kalmış

ha bu arada bende rüyamda duruyu gördüm şimdi hatırladım gelmiş bişeyler yazıyordu oğlundan bahsediyordu

artık rüyalarımızda başkalarına yer yok :roflol:
kızlar geçen gün eti puf diyerek uyanmışım eşimde diyo ki canın mı çekti gidim alim...:roflol:

demek herkes birini görmüş bende hamile olan arkadaşım vardı onu gördüm ama iyi görmedim inşallah tersi çıkar biraz zaman geçsin arıcam zaten.Bebeği düşmüş haberini alıyorum birileri büyümü ne yapmış düşmesi için falan çok üzülmüştümm rüyamda.hayrolsun inş.

hayır olsun sevdam inşallah tersi çıkar...

ya kızlar bişey sorucam o resimleri nasıl koyuyosunuz oraya ben daha yeni olduğum için hiç birşey bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :kedi::kedi::kedi:kendimi çok cahil hissettim:kedi::kedi::kedi:

artık rüyalarımızda başkalarına yer yok :roflol:
kızlar geçen gün eti puf diyerek uyanmışım eşimde diyo ki canın mı çekti gidim alim...:roflol:
vallahi buraya okadar adapte olmuşuzki dün akşam yemekte birden şu avukatın yazdıkları aklıma geldi ve güldüm eşim bana hayret bişekilde bakıyor ne oldu durup duruken ne gülüyorsun bende anllatım Allah akıl fikir versin size dedi siznle dalga geçiyor cevap vermeyin ona dedi kaydirigubbakcemile3

hayır olsun canım rüyaların tesri çıkarmış :hulya:

nurcanım misafirimiz niye yok biliyo musun
misafir olarak giren arkadaşlar dayanamayıp üye oluyolar ve hemen aramıza katılıyolar
ben üye olmadan önce 4 ay filan misafir olarak takip etmiştim öbür topikte
hatta selimina diye birinin hamile kalıp gittiği zamanlar
misafir olarak ben vardım
hepiniz beni o zannetiniz:1ninca:

ya kızlar bişey sorucam o resimleri nasıl koyuyosunuz oraya ben daha yeni olduğum için hiç birşey bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :kedi::kedi::kedi:kendimi çok cahil hissettim:kedi::kedi::kedi:

canım yukarda anasayfa yazan yerin yanında kullanıcı paneli var gir oraya sonra avatar resmini değiştir d,iye bir yer var ordan resim ekliyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…