ayyy yaaa hamiş listemizz süperrr yaaa :a015: bizde olcakmıyız o listede acaba :uhm: bu arada benim sinirler acayip koy vermiş eşime oftan puftan bağırıyorumlmaz: oda küstü bana haklı olarak öpmeden gitti benii :gitme: offf noluyo bana anlamıyprumm iyice kendim olmaktan çıkıyorumm bu stres gerginlik mahvetti benii.Hangi diziyi açsam elinde bebeği şefkatle seviyo öpüyo hep bebek üzerine herşeyyy deli oluyorumm bazenn..ne kadar takmamaya çalışsakta çok etkileniyorum demekki :gitme:
iki tane bebek görmeye gidicem 2 ay oldu hala gitmedim hediyeleri bile hazırr ama gidemiyorummm
evet bekleyelimmm canım benimmm en iyisi bu sonra insan daha kötü oluyo olumunekankayizsmile cumaya kadar olmazsan yap ama bişeyler ona göre sabır küplük yapma sakın şimdiden anlaşalım kaydirigubbakcemile3
nevomm hoşgeldinn canımm nasılşsınnn geçtimii lekelenmen doktora bugünmü gidicen
çok oldu senin kafana vurmadığım :mymeka: transa geçmişmişbugünde ben transa geçtim sanırımm eyvahedigeldismile kusura bakmayınn
rüyamda kedersizi gördüm....
beyaz bir tabak içi pişmiş et dolu, pirzola buharı üstünde...
kedersizin yanında bizden biri daha var ipek galiba ama emin değilim...
kedersiz yiyo ben bakıyorum ağzımın suyu akıyo resmen
ya belki ben de yicektim ama hemen uyandım
neyse pişmiş etin tabiri çok güzel
hayır olsun inşallah...
canım rüyan hayr olsun .bende rüyada et göremek iyi değil diye biliyorum ama pişmiş olan et iyimi bilmiyorum
canım çiğ et iyi değil ama pişmiş et mal menfaat filan...çok güzel anlamlara geliyo.
ben içinde bulunulan maddi zorluklardan kurtulmaya yoruyorum...
nevom bugün daha iyi olmana sevindim inşallah sonucunda yükselmiş oluacak merak etme..... o avukat meselesinide takma kafana delinin biri gelmiş aklınca kafa buluyo.....rüyanda hayır olsun inşallah hamile kadınsın bugün biraz et pişir kendine çok canın çekmiş rüya bile olsa canının çektiğini ye bulantılar başlamadan......
sevdam merak etme olurum ben olmazsamda öyle sabır taşı gibi davranamam hiç sanmıyorum ....
kedersiz naber ben daha olmadım bekliyorum sen benim evlilik tarihimi gördünmü
inş canım ..bu aralar beni sık görmeye başladın ahyırdır çokmu düşünüyorsun arkadaşını :1hug:
çok oldu senin kafana vurmadığım :mymeka: transa geçmişmiş
nevommm rüyann kedersizim içinde hayrolur inşallahhhh
ipeğimm sende bendensin ozaman sabırsızsın eyvahedigeldismile
kedersizim yaa benim takvimdeki denkmi geldi daha öncekide bu bebektide boshayallersmile
bu arada takvimler süper gerçekten...
benim takvimi 15 gün sonra yapsak olur mu canım
herşey bi netleşsin inşallah...
:kedi::kedi:
nevommm rüyann kedersizim içinde hayrolur inşallahhhh
ipeğimm sende bendensin ozaman sabırsızsın eyvahedigeldismile
kedersizim yaa benim takvimdeki denkmi geldi daha öncekide bu bebektide boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?