Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım çok iyi anlıyorum zaten bu hiç aklımdan çıkmıyor belli ki bişey olacak ki vermiyor rabbim diyorum diyorum senin mi benim mi canım hele ben bi kaşı k suda boğacam eğer annemlere gelmezse sanırım bu işi burada bitirecem öyle düşünüyorum çünkü benim annemler bunları haketmiyorlar benimle problemi varsa benimle yaşasın başkalrını karıştırarak değil öyle düşünüyorum çok ezdirmişim çokk şimdi dişimi gösterince benden kötüsü yokk

sevom sağol canım amin hepimizi taçlandırsın inşallah
canım ne güzel allahım ağzı tadıyla uzun ömürlü ilişkiler nasip etsin inşallah seneye hayırlı bebişlerle kutlarsınız inşallah allahım gönlünüze göre versin
amin bebem hep beraber inşallah

ne olursa olsun göster dişini canım seni bastırmaya pısırıklaştırmaya çalışıyolar sakın izin vermeciddiyetini anlasınlar yok öyle hep bana hep bana

zaten ezdirmeyi düşünmüyorum canım artık yeter dedim valla hiç umursamamaya çalışacammm

canım benim denilecek çok şey var ama bişey demek istemiyorum hepimiz akıllı insanlarız karşımızdaki çocuk değilki bu şekilde davranışlar olsun..heleki sana süpürme olayında öle tabir kullanması çok kötü..nasılki onun ailesi varsa seninde ailen var, nasılki o ailesiyle vakit geçirmek için seni de devamlı sürüklüyo senin ailen içinde bunu yapması gerek..inşallahh düzelirsiniz canım senin için hangisi hayır ise o olsun canım benim ama dediğin gibi eğer annenlere gelemzse sonrasında adam akıllı konuşmaya çalış sorunları ve olacakları söyle onunda neden böle yaptığını belki anlarsın yada o hatalarını anlar..

günaydııın canlarıııımmmm...

AH ÇİĞDEM AHHHH senin şu yazdıklarını okuyunca öyle kötü oldumki aynısını dün bizde yaşadık ya cumartesi günü misafirlerim vardı canım çıktı yemin ediyorum...neymiş pazar erkenden kalkmış hadi annemlere gidiyoruz ya hayatım dün çok yoruldum bi pazarımız var bırakta evde geçirelim dedim vay onu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gözünü neymiş ben annesigili istemiyomuşumda haftada 1 gün gitsek nolurmuşkiii aboooooo nasıl şaşırdım nASıl ağlıyorum hemen apla zaten ağlamanla beni kandırırsın diyip durdu ah çiğdemcim seni çok iyi anlıyorum vee allah şu kocalarımıza akıl fikir versin bizim kıymetimizi anlasınlar ne diyim çok üzüldüm sıkma canını bitaneeem hepsi aynı bunlarınnn bunlar eşlermizeee.....

SEVOOOOM doğum gününmüş heralde bacııım nice mutlu senelere inşallahh bidahaki yaşını yavrula kutla inşallahhhh çok öptüm iyiki doğdun canımmm

sanki benim eşimi ve annesini anlatmışşın.yalnız değilsin.emin ol her tatilim kavgayla geçiyor.annesi ortalığı karıştırıyor.eşimde annemlere bile gitmiyor ama benim onun ailesinin ayaklarını öpmemi istiyor resmen.Allah büyük.sabrediyorum.

yok canım benim kocamın hiç hatası yokmuş hatalı olan vars aoda benmişim bide üstüne ne diyor biliyormusun o kadar herkesi kötülüyorsun diyor(ablalarını anlatıyorum marifetlierini kötülemek olarak algılamış nasıl bi beyne sahipse ) ertesi gün gidip kocacığıma yalvarıyormuşum beni affet diye oysa yalvarmak özür bile dilemedim sadece kırgınlığı fazla uzatmamak için kapatıp konuyu güzel güzel bişeyler paylaşıyorum böyle oldum bunu duyunca ne diyeceğimi şaşırdım artık bizim kocayla bişey konuşulmaz anca sen kendi hayatını yaşa sus pus otur onun isteklerini yerine getir senden iyisi yok

ayy aynı sanki kocamı anlattın yaa inanmıyorum dediğin gibi canım ben eşime her gece yatmadan önce allahım yüreğine merhamet versin diyorum her gece böyle yalvarıyorum akılı bıraktım merhametsiz insandan korusun bizi rabbim

nereye kadar gidecek bu bilmem ama ben en büyük hatamı iyiliğimi fazla göstermiş olmam en büyük kabahati ben hep kendimde buluyorum hep aman aman kimse kırılmasın üzülmesi diye diye bu hale geldim sonrada böyle tepğpeme çıkıyorlar bende böyle çokkk ağlarım

asicim bu arada demeyi unuttum bende senin gibi ağlayınca hemen senin kocanın dediği gibi diyor allahım yaa allahım sabır güç kuvvet versin ellerine düşürmesin rabbim

yeter ben açamıyorum iş yerinde merakta ettim aslında..

asicim günaydın.. demek senin eşte üzdü seni kıyamamm yaa
tşk ler bu arada canım iyi dileklerin için.

cnm yemin ediyorum eşime dedimki her konuda ez beni ama bu annenlere gitme konusunda sana ezdirmem kendimi bunuda bil dedim hiç sesini çıkaramadı ozaman ya wallahi bak benim kadar kayınvalidesine giden yoktur yaaaa her hafta giderim vee 1 hafta veya 2 hafta kalır gelirim yaaa daha da ne diyoooo annemgili istemiyon e be salak annengili istemesem haftalarca kalırmıyım hiç diyorum yok o yine bildiğini okuyoooo
ama yok dün kendimi iyi savundum yemin ederim dedimki eğer bana GİT dersen yenim ederim GİDERİM dedim ozaman çok korktuuu otur oturduğun yerde deli diyo banaaaa yok anam yok bunlara ezilmeye gelmiyo hemen başına çökerler alimallahh...
öptü sarıldı iftardan sonra dışarı çıkardı şunu istermsin bunda istermisin bi görsen şaşarsın walla nese cnm benimde içim dolu en iyisimi kafanızı hiç şişirmeyimmm

yeter ben açamıyorum iş yerinde merakta ettim aslında..

asicim günaydın.. demek senin eşte üzdü seni kıyamamm yaa
tşk ler bu arada canım iyi dileklerin için.

evet cnm gıcık şey çok üzdü hemdeeee ama sonra gönlümü aldı ama ben yine tavrımı koydum...
yeter yaaaa her seferinde annesigil yüzünden evde kavga ediyoruzzzz ne yaaa okadar annenden ayrılamıyoduysa ne evleniyosun demi yaaaaa

offffffff offf maalesef 4 4lük evililik kimsede yok kızlar hepimizin ayrı sorunları vaar benim eşimde herzaman beni el üstünde tutar asla ezmez ezdirmez kimsenin yanında, hatta daha ilgili davranır iyihoş ta bizimde başka sorunlarımız var işte
demekki diyorum iyi yönleri biraz fazla olunca evililik katlanılır oluyor, yoksa asla katlanmazdım

sevo sen neden çevrimdışı görünüyosun bendee yeşil ışığın yanmıyor

canım gizli modundayım o yüzden öle görünüyorum

gözyaşlarınızın bile timsah gözyaşı olduğunu düşünüyolar demek..sizin kalbinizin kırılacağını inanmıyolar nasıl bişeydir bu..

dediğiniz gibi Rabbim içlerine merhamet versin

kızlar siz böle anlatınca ben eşimi öpüp başıma koyasım geldi valla hakkını yiyormuşum allah için

aaaaaaa midem acaip yanıyor kızlar delinecek sanki offfff
sevo geçenlerde demiştimya sana zeytin çekirdeği yutuyorum iyi geliyor diye bir kere daha anladımki evet gerçekten iyi geliyormuş:26::26::26::26::26:evdeki zeytini çok beğenmedim yemiyorum o yüzden 15 gündür felan yeseydim her sabah 1 tane minik olanının çekirdeğini yutuyordum çünkübak uzun zamandır yanmıyordu midem bir kaçgündür yanıyorrrrrrrrr

ayy ben onu hepten unuttum yaa ne salağım haa..benimde midem şuan ağzımdan çıktı çıkacak okadar kötü.. inşallah sahurda unutmam yutarım hemencik

benim eşimde bak kimsenin yanında beni kırmaz incitmez ama yanlızken ve deee söz konusu annesigil oluncaaa şeytan gibi oluyo benim kocaaa yaa her gün gidiyoruz bi pazar evde geçirsek noluyo kiiii yaaaaa ama annesigile sölüycem yaaa walla bu böle olmaz onlarda bilsinler oğullarının beni nasıl üzdüğünü yemin ediyorum kayınvalidemgil heralde eşime kızarlarrrr yok yaa söylüycem bu böle olmaz her seferinde beni üzüyo yaaa

ayy ben onu hepten unuttum yaa ne salağım haa..benimde midem şuan ağzımdan çıktı çıkacak okadar kötü.. inşallah sahurda unutmam yutarım hemencik

he bacım yap ama ne olur olmaz sen genede 1 tane ve küçük olanını tercih et insan korkuyor genede ve zeytini yeyip çekirdeğini yut zeytini komple yutunca zarını eritemiyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…