ahh çiğdemcim yaa stres atmak için izne ayrıldın daha da stresli olarak işe başladın kıyamamm sanaaa yaaasen böle anlatırken eşini gırtlaklıyasım geldi kusura bakma canım yaa..kendini neden bu kadar ezdirdin bunlara bölee..ben hastayım eşim ilk beni düşünmesi lazım ablasını değil..allahım sana sabır versin canım..herşeyde bir hayır vardır unutma bunu tamammı bebek için çırpınıyoruz ama geleceği düşünmüyoruz anladın umarım canım..ne olur üzme kendini eğerki eşin annenlerde gelmezsede gelmesin aynısını sen yap ne kadar ekmek okadar köfte misali..
sevom sağol canım amin hepimizi taçlandırsın inşallahherkese günaydınlar
çiğdem hoşgeldin bacım nasıl geçti tatilin anlat bakalımm
kamercim ne güzel bir kutlama olmuş evet eşinle bütünleşmişsiniz aynı şeyleri düşünmüşsünüz..Rabbim ayırmasın mutluluğunuzu bebelerle taçlandırsın..
amin bebem hep beraber inşallahcanım ne güzel allahım ağzı tadıyla uzun ömürlü ilişkiler nasip etsin inşallah seneye hayırlı bebişlerle kutlarsınız inşallah allahım gönlünüze göre versin
canım çok iyi anlıyorum zaten bu hiç aklımdan çıkmıyor belli ki bişey olacak ki vermiyor rabbim diyorum diyorum senin mi benim mi canım hele ben bi kaşı k suda boğacam eğer annemlere gelmezse sanırım bu işi burada bitirecem öyle düşünüyorum çünkü benim annemler bunları haketmiyorlar benimle problemi varsa benimle yaşasın başkalrını karıştırarak değil öyle düşünüyorum çok ezdirmişim çokk şimdi dişimi gösterince benden kötüsü yokk
sevom sağol canım amin hepimizi taçlandırsın inşallah
amin bebem hep beraber inşallah
ne olursa olsun göster dişini canımseni bastırmaya pısırıklaştırmaya çalışıyolar sakın izin verme ciddiyetini anlasınlar yok öyle hep bana hep bana
canım çok iyi anlıyorum zaten bu hiç aklımdan çıkmıyor belli ki bişey olacak ki vermiyor rabbim diyorum diyorum senin mi benim mi canım hele ben bi kaşı k suda boğacam eğer annemlere gelmezse sanırım bu işi burada bitirecem öyle düşünüyorum çünkü benim annemler bunları haketmiyorlar benimle problemi varsa benimle yaşasın başkalrını karıştırarak değil öyle düşünüyorum çok ezdirmişim çokk şimdi dişimi gösterince benden kötüsü yokk
kızlar size bir video atmaya çalıştımumarm becermişimdir izleyin bunu
Asm Yldrm Bir Gecelik Annelik izle, Asm Yldrm Bir Gecelik Annelik video izle, Asm Yldrm Bir Gecelik Annelik youtube izle - Video-izlesen.Com
günaydın canlarınlarımmmmm nasılsınız geçmişi okuyayım dedim okuyamamdan yazıyorum varmı gelişmeler merak ediyorum ve hepinizi o kadar çok özledim ki tatilde hep aklımdaydınız
evet size gelişmeleri aktarayım sabırsızlanıyorum zatennn
cuma günü işten burdan çıktık eve gittik hazırlıkları yaptım dr aramayı unuttum sabah ta ağdacıya gideyim ordan dr u ararım dedim ben temizlenirken eşim aradı babam hasta oldu işi bitireyim gideriz dedim sonra telefon geldi eşimden akşama pikniğe gidecez ee baban hasta değil mi iyileşmiş nasıl olur zaturre olmuş hemen 1 günde iyileşemezkii dedim neyse oruçtan dolayı olmuş akşm da pikniğe gidildi neşesi pek yerindeydi aman iyi olsun zaten dedim tatil gidecek ama öyle olmadı ama iyi olsun da tatilimiz yansın varsın neyse akşam piknikten geldik üşümüşüm hava soğuk karnım ağrımaya başladı kalkmış eşim ablamlarda kalalım bende hazırlık yapmamız lazım ve rahatsızım dedim neymiş efendim ben bencilmişim büyük ablaları senede 1 kere geliyorlarmış beraber vakit geçirsek nolacakmış neyse gittik yattık ama gelin de bana sorun ağlaya ağlaya sabahladım tabi eşimlerde içerde şen şakrak okey oynamalar eğlenceler ben diğer odada sessiz sessiz ağlıyorum herneyse evimize vardık hemen valizleri hazırladım daha tatile ilk gün gittiğimiz günden beri kavga dövüş birbirimizi yiyorum hiç ağız tadıyla tatilimiz olmadı haa unutmadan sadece denizde birbirimize kavşı sevgi besledik sadece denizde sanırım ikimizden biri boğulursa iyi anılmak içinve adet olmuştum zaten çarşamba günü adetim bitmişti o gece ilişki oldu arkasından çok kanamam geldi cumaya kadar sürdü biraz önce dr u aradım normal dedi bu sıralar ilişki olsun diyo dün tatilden döndük anaına gittik benim bu kaynana tam şeytan yaa tam şeytan töbe töbee oruçlu oruçlu beni konuşturuyor bende annemi özleyecem biliyor gıcıklık yapacak ya eşimle kaynanamın yanında bi birbirimize girdik var ya nasıl ağlıyorum kaynana kalkmış diğer odayı süpürüyor eşimde bana öküz öküz oturacağına kalkta bi iş yap hiç iş yapmıyorsundedi o kadar ağrıma gitti anlatamam demekki yaptıklarımın hiç biri görülmemiş değer verilmemiş bende gittim kaynanaın yanıa ver ben süpürürüm dedim oda yok kızım ben yaparım falan filan bende bi bağırdım ilk defa ver şunu süpürüecem dedim sana demi hayret bişi ya diye bağırdım ilk defa ben orada kendime şaşırdım hayatım boyunca böyl ebişey yapacağım hiç aklıma gelmezdi ama dolmuşum belli eşimle de limoniyiz bu akşam anneme gidilecek ama eşim gene muzurluk yapacak bahane bulacak allahım ben ne günah işledimde bunları yaşıyorum acabaaa
çok uzun yazdım anlattım canınızı sıktım çok özür dilerim canlarım
canım benim denilecek çok şey var ama bişey demek istemiyorum hepimiz akıllı insanlarız karşımızdaki çocuk değilki bu şekilde davranışlar olsun..heleki sana süpürme olayında öle tabir kullanması çok kötü..nasılki onun ailesi varsa seninde ailen var, nasılki o ailesiyle vakit geçirmek için seni de devamlı sürüklüyo senin ailen içinde bunu yapması gerek..inşallahh düzelirsiniz canım senin için hangisi hayır ise o olsun canım benimama dediğin gibi eğer annenlere gelemzse sonrasında adam akıllı konuşmaya çalış sorunları ve olacakları söyle onunda neden böle yaptığını belki anlarsın yada o hatalarını anlar..
günaydııın canlarıııımmmm...
AH ÇİĞDEM AHHHH senin şu yazdıklarını okuyunca öyle kötü oldumki aynısını dün bizde yaşadık ya cumartesi günü misafirlerim vardı canım çıktı yemin ediyorum...neymiş pazar erkenden kalkmış hadi annemlere gidiyoruz ya hayatım dün çok yoruldum bi pazarımız var bırakta evde geçirelim dedim vay onu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gözünü neymiş ben annesigili istemiyomuşumda haftada 1 gün gitsek nolurmuşkiii aboooooo nasıl şaşırdım nASıl ağlıyorum hemen apla zaten ağlamanla beni kandırırsın diyip durdu ah çiğdemcim seni çok iyi anlıyorum vee allah şu kocalarımıza akıl fikir versin bizim kıymetimizi anlasınlar ne diyim çok üzüldüm sıkma canını bitaneeem hepsi aynı bunlarınnnbunlar eşlermizeee.....
SEVOOOOM doğum gününmüş heralde bacııım nice mutlu senelere inşallahh bidahaki yaşını yavrula kutla inşallahhhh çok öptüm iyiki doğdun canımmm
sanki benim eşimi ve annesini anlatmışşın.yalnız değilsin.emin ol her tatilim kavgayla geçiyor.annesi ortalığı karıştırıyor.eşimde annemlere bile gitmiyor ama benim onun ailesinin ayaklarını öpmemi istiyor resmen.Allah büyük.sabrediyorum.
yok canım benim kocamın hiç hatası yokmuş hatalı olan vars aoda benmişim bide üstüne ne diyor biliyormusun o kadar herkesi kötülüyorsun diyor(ablalarını anlatıyorum marifetlierini kötülemek olarak algılamış nasıl bi beyne sahipse ) ertesi gün gidip kocacığıma yalvarıyormuşum beni affet diye oysa yalvarmak özür bile dilemedim sadece kırgınlığı fazla uzatmamak için kapatıp konuyu güzel güzel bişeyler paylaşıyorumböyle oldum bunu duyunca ne diyeceğimi şaşırdım artık bizim kocayla bişey konuşulmaz anca sen kendi hayatını yaşa sus pus otur onun isteklerini yerine getir senden iyisi yok
ayy aynı sanki kocamı anlattın yaa inanmıyorum dediğin gibi canım ben eşime her gece yatmadan önce allahım yüreğine merhamet versin diyorum her gece böyle yalvarıyorum akılı bıraktım merhametsiz insandan korusun bizi rabbim
yeter ben açamıyorum iş yerinde merakta ettim aslında..
asicim günaydın.. demek senin eşte üzdü seni kıyamamm yaa
tşk ler bu arada canım iyi dileklerin için.
sevo sen neden çevrimdışı görünüyosun bendee yeşil ışığın yanmıyor
nereye kadar gidecek bu bilmem ama ben en büyük hatamı iyiliğimi fazla göstermiş olmam en büyük kabahati ben hep kendimde buluyorum hep aman aman kimse kırılmasın üzülmesi diye diye bu hale geldimsonrada böyle tepğpeme çıkıyorlar bende böyle çokkk ağlarım
asicim bu arada demeyi unuttum bende senin gibi ağlayınca hemen senin kocanın dediği gibi diyor allahım yaa allahım sabır güç kuvvet versin ellerine düşürmesin rabbim
aaaaaaa midem acaip yanıyor kızlar delinecek sanki offfff
sevo geçenlerde demiştimya sana zeytin çekirdeği yutuyorum iyi geliyor diye bir kere daha anladımki evet gerçekten iyi geliyormuş:26::26::26::26::26:evdeki zeytini çok beğenmedim yemiyorum o yüzden 15 gündür felan yeseydim her sabah 1 tane minik olanının çekirdeğini yutuyordum çünkübak uzun zamandır yanmıyordu midem bir kaçgündür yanıyorrrrrrrrr
canım gizli modundayımo yüzden öle görünüyorum
gözyaşlarınızın bile timsah gözyaşı olduğunu düşünüyolar demek..sizin kalbinizin kırılacağını inanmıyolar nasıl bişeydir bu..
dediğiniz gibi Rabbim içlerine merhamet versin
kızlar siz böle anlatınca ben eşimi öpüp başıma koyasım geldi valla hakkını yiyormuşum allah için
ayy ben onu hepten unuttum yaa ne salağım haa..benimde midem şuan ağzımdan çıktı çıkacak okadar kötü.. inşallah sahurda unutmam yutarım hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?