Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olsun canım ama çok şekerler dayanamadım aldım vılla
canım benim yumurta sorunumda gelişmiyo yani az gelişiyo fazla büyümüyo o kadar iğne kullandım 2 çeşit, 4 kez dozu arttırarak kullandım olmadı klomenlerin haddi hesabı yok zaten o hiç geliştirmedi işim zor anlicann
sen ne hangi ilaçları kullandın canım
ayyy canım inşallah dediğin gibi olur en azından aşılamayla uğraşmam zamandan paradan uğraşmaktan kurtulmuş olurum direk başlarım o zaman
inşallah canım çok sağolasın

hadi yaaa datlum başkasımıydı o neyse silem bari tımam canım yazarım sana noyu

tubişim hoşgeldin canım güle güle otur yeni evinde hayırlı olsun
oyyyyy kıyamam dinlen yıvrım bol bol avatarındaki gibi uzat bacaklarını ooohhhh işlerde bitmiş daha yorma kendini bakem tamammı bebikim

herkese iyi pazarlar kızlarr :79:

sevooooo nice yıllara datlımmmm hepi börtley tuy yuuuuuuuu yıvrım iyiki doğdun iyiki varsın canım

eşimde aynı şeyi bahsediyor yünlerin faturasını ödüyorsun şimdi diyo off dedğin gibi çok hassasım ben yaaa:94: hemen rahatsızlanıyommm bünyem çok zayıf bu konuda dirençsizim sağol canım benim amin

ayy bu diş ağrısıı kabir azabı diyolarr çok kötü bende çektim diştenn çok geçmiş olsun gelmesin ağrı bi dahaa
geçmiş olsun canımm
sadece dişle kalmadım off sanki adet sancısı çektim adet öncesi

tesekkürler nem ıyıyım sen nasılsın?
selam canım aramıza yeni katıldın sanırım , inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evladını rabbim nasip etsin , yüzünüz gülsün inşallah

sorma tubişim yaa aynen dediğin gibi adet olmadığım halde adet ağrısı tarzda ve siddetle ağrılarım ay içerisinde devam bile ediyo ayyyyy sorma yazık bana ben yarım bi insan oldum zaten tüp bebek tedavisine hiççç kalkışmak istemediğim çok oluyorrr :97: yani korkuyomm bahsetmeyim diyom hep burada ki kızlarında psikolojini etkilemek istemiyomm ama içimde atmam gerekli :18::18::18: çok tırsıyomm hakikaten tamamen çürük bi insan olucam diye çok korkuyomm ( bak tutsun tutmasın sonuçta yıpratıyor ya tedavi ) amann terelelli bu aralar gözümden yaş eksik olmuyoo bu aralar çok sulugözüm

kız bizde dikkat etmedikki hiç hatırlatırdık doğum gününü neyse sağlık olsun canım tekrar mutlu bebişli yıllar

rütbem bu aralar havalı dimi daha güzelleri sizlerin olsun sağol canım biraz keyfim yok işte hamdolsun daha iyiyim

canım ben ilk tedvimde gonal f kulandım sonrakilerdede pregon son tedavimde çok yüksek doz 375 ünite kulandımm bunamı bağlıdır bilmiyorum yumoşların büyük bir bölümü bazı tedavilerde tamamı boş çıktı ve embiryo oluşmadı

canımsgk girişi 5 yılık olcak 900 iş günü de pirim zaten 5 yılık siğorta ortalama 900 iş gününe yakın bir rakama çıkıyormuş
hı tamam canım 900 iş günü için 3 yıl yeterli oluyor bebem
benim başlangıcım 11 yıllık iyi aman yırttım desene bide onu beklerdim artık
oy kurban olam inşallah hemşom

ayyyyyyyyy ben birsürü alıntı yapıyorum nerde bu alıntılar yaaaaaa
ipekim tubişim melikem hemşom yeterim hepiniz çok sağolun kızlarr ivet 12 yıl bitti abuuuuuuuu yaşlandık yaaaa

sevommmm doğumgünün kutlu olsun bacım sağlıklı mutlu nice yıllar canım
çiğdem günaydın tatlışım gelde anlat bakem nasıl geçti tatilin

günaydınlarrrrrrrrrr doğmuş vr doğacak bıdıkları anneleriiiii

şimdi bebeğim şöyle oluyor bir ayı 22 gün sayıyorlar pirimin aylık 30 gün yatmış olsada sadece hafta içi baz alınıyor hafta sonları sayılmıyor iş gününde kasıt buymuş tüp bebek merkezindeki hemşire böyle söyledi
ama neyse senin yeteri kadar günün var tek eksik BIDIK oda gelecek inşşşşş

günaydun hepinize minnoşlarım tontişlerimm
evilik yıldönümüzü nasıl kutladık anlatayım size
işten erken çıktım giderken eksiklerimi aldım güzzel bir sofra hazırlaycaktım bide yaşpasta alıyım dedim 13 mum alıyım kocamla dilek tutup üfleyelim didim ve giderken hepsini aldım eve geldim kapıyı açtım aaaaa sehpa kapının ağzında üzerinde bir buket beyaz çiçek içinde 1 tek kırmızı gül üzerinde seni seviyorum yazıyoray pek mutlu oldum coştum sonra şu pastayı dolaba koyayım dedim dolabı açtım bide ne göreyim, üzerinde 13 mum olan benim aldığım pastanın aynısı, üzrinde de iyiki varsın yazıyor
acaip mutlu oldum kocacımla aynı şeyleri düşünüp uygulamısız, hemen aradım tabe aşk böcümü
sonra hazırlıklarımı yaptım tabe, kocacık biraz gecikmeli gelerek beni sinir ettiysede güzel bir akşam geçirdik heee bu arada bide romantik bir film almıştım onu da seyrettik
işte böyleeeee şunu anladımki biz artık bir olmusuz 12 yılımız boşa geçmemiş birbirimizin zevklerimizi, düşüncelerimizi, isteklerimizi artık çok iyi biliyoruz
pastaneden pastayı alırken aklıma geldi söylemiştim eşimde almış olabilir diye tabi götürüp iade ettik benim pastamı
işte böyle bacılar

günaydın canım sağol canım aman ne çok zora koşuyarlar şe...f.ler tedavi paranı önce çıkaracaksın devlete 3 yıl pirim yatıracaksın ondan sonra karşılayacaklar ne biçim iş bu yaww

nice senlere kuzum her gününüz böyle geçsinnn özel günlerinize bebişinizin doğum günleride eklensin inşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın canım sağol canım aman ne çok zora koşuyarlar şe...f.ler tedavi paranı önce çıkaracaksın devlete 3 yıl pirim yatıracaksın ondan sonra karşılayacaklar ne biçim iş bu yaww

evet canım her gün yeni bir yasa ve en zor yerinden ama ben asıl neye kızıyorum bilyrmusun:26::26::26::26: hani devleten bakalnlardan insanlar çıkıp 3 çocuk yapın nüfüsümuz gençleşsin diyorlar ve arkasındanda çocuğu olmayan insanların önüne bu engeleri koyuyorlar ya işte bu beni çıldırtıyorrrrrrrr
neden doğal yapan 3 çocuk yapacakta biz (infertilite has ) tek çocuk için bile bu kadar zora koşuluyoruz bunu anlamyorum

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:/COLOR]

herkese günaydınlar

çiğdem hoşgeldin bacım nasıl geçti tatilin anlat bakalımm

kamercim ne güzel bir kutlama olmuş evet eşinle bütünleşmişsiniz aynı şeyleri düşünmüşsünüz..Rabbim ayırmasın mutluluğunuzu bebelerle taçlandırsın..

günaydın canlarınlarımmmmm nasılsınız geçmişi okuyayım dedim okuyamamdan yazıyorum varmı gelişmeler merak ediyorum ve hepinizi o kadar çok özledim ki tatilde hep aklımdaydınız
evet size gelişmeleri aktarayım sabırsızlanıyorum zatennn
cuma günü işten burdan çıktık eve gittik hazırlıkları yaptım dr aramayı unuttum sabah ta ağdacıya gideyim ordan dr u ararım dedim ben temizlenirken eşim aradı babam hasta oldu işi bitireyim gideriz dedim sonra telefon geldi eşimden akşama pikniğe gidecez ee baban hasta değil mi iyileşmiş nasıl olur zaturre olmuş hemen 1 günde iyileşemezkii dedim neyse oruçtan dolayı olmuş akşm da pikniğe gidildi neşesi pek yerindeydi aman iyi olsun zaten dedim tatil gidecek ama öyle olmadı ama iyi olsun da tatilimiz yansın varsın neyse akşam piknikten geldik üşümüşüm hava soğuk karnım ağrımaya başladı kalkmış eşim ablamlarda kalalım bende hazırlık yapmamız lazım ve rahatsızım dedim neymiş efendim ben bencilmişim büyük ablaları senede 1 kere geliyorlarmış beraber vakit geçirsek nolacakmış neyse gittik yattık ama gelin de bana sorun ağlaya ağlaya sabahladım tabi eşimlerde içerde şen şakrak okey oynamalar eğlenceler ben diğer odada sessiz sessiz ağlıyorum herneyse evimize vardık hemen valizleri hazırladım daha tatile ilk gün gittiğimiz günden beri kavga dövüş birbirimizi yiyorum hiç ağız tadıyla tatilimiz olmadı haa unutmadan sadece denizde birbirimize kavşı sevgi besledik sadece denizde sanırım ikimizden biri boğulursa iyi anılmak içinve adet olmuştum zaten çarşamba günü adetim bitmişti o gece ilişki oldu arkasından çok kanamam geldi cumaya kadar sürdü biraz önce dr u aradım normal dedi bu sıralar ilişki olsun diyo dün tatilden döndük anaına gittik benim bu kaynana tam şeytan yaa tam şeytan töbe töbee oruçlu oruçlu beni konuşturuyor bende annemi özleyecem biliyor gıcıklık yapacak ya eşimle kaynanamın yanında bi birbirimize girdik var ya nasıl ağlıyorum kaynana kalkmış diğer odayı süpürüyor eşimde bana öküz öküz oturacağına kalkta bi iş yap hiç iş yapmıyorsundedi o kadar ağrıma gitti anlatamam demekki yaptıklarımın hiç biri görülmemiş değer verilmemiş bende gittim kaynanaın yanıa ver ben süpürürüm dedim oda yok kızım ben yaparım falan filan bende bi bağırdım ilk defa ver şunu süpürüecem dedim sana demi hayret bişi ya diye bağırdım ilk defa ben orada kendime şaşırdım hayatım boyunca böyl ebişey yapacağım hiç aklıma gelmezdi ama dolmuşum belli eşimle de limoniyiz bu akşam anneme gidilecek ama eşim gene muzurluk yapacak bahane bulacak allahım ben ne günah işledimde bunları yaşıyorum acabaaa

çok uzun yazdım anlattım canınızı sıktım çok özür dilerim canlarım

canım ne güzel allahım ağzı tadıyla uzun ömürlü ilişkiler nasip etsin inşallah seneye hayırlı bebişlerle kutlarsınız inşallah allahım gönlünüze göre versin

canım dün doğum gününmüş sanırım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlaara herşey gönlünce olsun ccanım benimm

ahh çiğdemcim yaa stres atmak için izne ayrıldın daha da stresli olarak işe başladın kıyamamm sanaaa yaaa sen böle anlatırken eşini gırtlaklıyasım geldi kusura bakma canım yaa..kendini neden bu kadar ezdirdin bunlara bölee..ben hastayım eşim ilk beni düşünmesi lazım ablasını değil..allahım sana sabır versin canım..herşeyde bir hayır vardır unutma bunu tamammı bebek için çırpınıyoruz ama geleceği düşünmüyoruz anladın umarım canım..ne olur üzme kendini eğerki eşin annenlerde gelmezsede gelmesin aynısını sen yap ne kadar ekmek okadar köfte misali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…