canım bütün bunalrı ben netten indirmeye çalışıyorum ama bazıları harektli olmuyor bende arakadaşlardan ÇALIYORUMMMMMMMMMMMolmuş hemde çok güzel olmuşşşş kopyannnnnnnnnnnnnnn
canım bendede yumurta sorunu var (seninki tam olarak ne bilmiyorum ama )yumoşlarım boş çıkıyor dr söyledim senin yumurtaşarıyın boş çıkması hiç bir şeyi değiştirmez 2 defa aşılama yapmak zorundayız dedii
ayyy canım inşallah dediğin gibi olur en azından aşılamayla uğraşmam zamandan paradan uğraşmaktan kurtulmuş olurum direk başlarım o zamaniyi geceler kızlar
tuğbişim sonunda işin bitmiş bundan sonra bol bol dinlen bacım..benim olayda sorun yok canım görüştük doktorla yola devam..
serapçım rapor olayını sormuşsun yeter bilgilendirmiş canım seni ama doktorlar eğerki kullandığın ilaçların işe yaramasığını ve aşılamanın mümkün olmadığını bilirlerse rapor verirler canım gidip uğraşmak gerek..yada özel hastane daha kolay çıkarır haberin ola cnaım.
hadi yaaa datlum başkasımıydı o neyse silem bari tımam canım yazarım sana noyuaplamm tutacak inşalahhhh göbecikler atarızzzzzzzz
datlımm üstünü kapatınca emiyo sabaha yumuşacık oluyo
saol bidenem Allah razı olsunnn
hayırlısı olsun datlum
saol aplamm çok merçii
saol canım benim
oy oy maşallahh hayırlı hbele dön
saol canımm aminn inşalahhh sizede hayırlıları nasib etsin Rabbimm
oyy bidenemm yanlış kişiyi eklemişinn datlım yaa benim profilde beşiktaş arması varr bebemm
ayy canım wallaaa çok sevinirimm inşalahh bidenemm sen nomu biliyon dimi quzum ben seninkini bilmiyorumm sorun olmazsa gönder nonu bebemm
geçmiş olsun canım daha iyisin inşalahh
slm kızlzr nabersiniz ben fena yorgunum dün kalan tüm işleirm bitti ama inanın ben bende değilim elleirmi yumruk yapamıyor ayaklarımın üzerine basamıyorum bi markete gitsem5 dk da iki defa dinleniyorum inanılmaz yorgunum neyseki bitti ükür artık bi on yıl gitmem ben biyere taşınmak demesin bana kimseee
neyse sizlerde ne var ne yokgeçmiş 40 ya yakındı okuyamadım rüyammı çıktı acebaa bi gebişimiz varmış tuyaneda llah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
melişim arayamadım snei kusura bakma bebemm dakikam bitti avea bulursan çaldır sınırsız konuşak annem bu artada resimleri aldım totom düştü resmen maşallah sizlere bin maşallahh bende öyle doğurabilirmim acebaaa
nurcanım dün telde konuştuğumuz mevzuyla ilgili en kısa zaamanda aruyorum snei annem ama olumsuz cevap vericem detayları konuşuruz bebim kızma ne olur..
sevom nabersin canım arayamadım bi gelişme varmı
ipem nasıl acebaa kuzusu büyümüştür delikanlı olmuştur şimdi bamyasını öperim ben o yavrunun
kamer nice mutlu yıllara sağlık saygı ve sevgile inşallah
hmm kızlar tosti uğramıyo uzun zamandır inşallah sürprizlerle gelir
tarfil nabersin şekercim
son iki içinde kkdan beni ekleyen hatun kim olaki diğer kızlarla ortak arkadaşmışık
benden şimdilik bu kadar kızlar çok öper kaçarım allaha emanet olun kafaçok yorgun kesin çoğu kişiyi unuttum anmakta ama af buyrun olarmı
eşimde aynı şeyi bahsediyorşifa canım sen hastamısın geçmiş olsun tabi hastalanırsın hassas bi yapınvar anladığım kadarıyla temizlik yaptın yün ile uğraştın suyla fazlasıyla haşır neşir oldun üşüttün kendine dikkat et geçmiş olsun tekrar allah şifa versin(AMİN)
sadece dişle kalmadımayy bu diş ağrısıı kabir azabı diyolarr çok kötü bende çektim diştenn çok geçmiş olsun gelmesin ağrı bi dahaa
geçmiş olsun canımm
selam canımtesekkürler nem ıyıyım sen nasılsın?
sorma tubişim yaa aynen dediğin gibi adet olmadığım halde adet ağrısı tarzda ve siddetle ağrılarım ay içerisinde devam bile ediyosenin ağrılar nedne böyle fena bastırıyo yaa adet ağrısı diş ağrısı yazık ama sana yaaa
şükür canım bitti taşınma yerleşme bitti sadece küçücük bi bebek odamız var onu düzenlicem beşiği kurup eksikleri alıp tamamlanıcak onun dışında bi işim kalmadı bin şükür aynen dediğin gibi yapıcam ayakları uzatıp keyifyapıcam
kız bizde dikkat etmedikki hiç hatırlatırdık doğum gününüçok tşk ettim kızlar evet bugün doğum günüm ama ben misafir ağırlamak içn cebelleşiyorumm daha önce aklıma gelseydi bugünü başbaşa geçirmeyi yeğlerdim aslında..ama sağlık olsun doğum günümde çok yorulmak yemek kokularının içinde kalmak istemezdim açıkçası
neyse ben kaçtımmm çok işimm var
şifacım bende rütbene bayıldımmm..hastaymışsın sanırım geçmişler ola canım
olsun canım ama çok şekerler dayanamadım aldım vılla
canım benim yumurta sorunumda gelişmiyo yani az gelişiyo fazla büyümüyo o kadar iğne kullandım 2 çeşit, 4 kez dozu arttırarak kullandım olmadı klomenlerin haddi hesabı yok zaten o hiç geliştirmedi işim zor anlicann
sen ne hangi ilaçları kullandın canım
ayyy canım inşallah dediğin gibi olur en azından aşılamayla uğraşmam zamandan paradan uğraşmaktan kurtulmuş olurum direk başlarım o zaman
inşallah canım çok sağolasın
hadi yaaa datlum başkasımıydı o neyse silem bari tımam canım yazarım sana noyu
tubişim hoşgeldin canım güle güle otur yeni evinde hayırlı olsun
oyyyyy kıyamam dinlen yıvrım bol bol avatarındaki gibi uzat bacaklarını ooohhhh işlerde bitmiş daha yorma kendini bakem tamammı bebikim
hı tamam canım 900 iş günü için 3 yıl yeterli oluyor bebemcanımsgk girişi 5 yılık olcak 900 iş günü de pirim zaten 5 yılık siğorta ortalama 900 iş gününe yakın bir rakama çıkıyormuş
oy kurban olam inşallah hemşomcanım Yeterciğim gelmiş nede güzel resimler le paylaşmış , inşallah hepimiz çok çocuklu oluruztabi sağlıklı ve hayırlı olsunlarda olalımda inşş öpüyorum hepinizi ,
hemşom inşş sıkıntı yaşamadan aşılaman gerçekleşsin öpp
aplamm tutacak inşalahhhh göbecikler atarızzzzzzzz
datlımm üstünü kapatınca emiyo sabaha yumuşacık oluyo
saol bidenem Allah razı olsunnn
hayırlısı olsun datlum
saol aplamm çok merçii
saol canım benim
oy oy maşallahh hayırlı hbele dön
saol canımm aminn inşalahhh sizede hayırlıları nasib etsin Rabbimm
oyy bidenemm yanlış kişiyi eklemişinn datlım yaa benim profilde beşiktaş arması varr bebemm
ayy canım wallaaa çok sevinirimm inşalahh bidenemm sen nomu biliyon dimi quzum ben seninkini bilmiyorumm sorun olmazsa gönder nonu bebemm
geçmiş olsun canım daha iyisin inşalahh
hı tamam canım 900 iş günü için 3 yıl yeterli oluyor bebem
benim başlangıcım 11 yıllık iyi aman yırttım desene bide onu beklerdim artık
oy kurban olam inşallah hemşom
ayyyyyyyyy ben birsürü alıntı yapıyorum nerde bu alıntılar yaaaaaa
ipekim tubişim melikem hemşom yeterim hepiniz çok sağolun kızlarr ivet 12 yıl bitti abuuuuuuuu yaşlandık yaaaa
sevommmm doğumgünün kutlu olsun bacım sağlıklı mutlu nice yıllar canım
çiğdem günaydın tatlışım gelde anlat bakem nasıl geçti tatilin
şimdi bebeğim şöyle oluyor bir ayı 22 gün sayıyorlar pirimin aylık 30 gün yatmış olsada sadece hafta içi baz alınıyor hafta sonları sayılmıyor iş gününde kasıt buymuş tüp bebek merkezindeki hemşire böyle söyledi
ama neyse senin yeteri kadar günün var tek eksik BIDIK oda gelecek inşşşşş
günaydun hepinize minnoşlarım tontişlerimm
evilik yıldönümüzü nasıl kutladık anlatayım size
işten erken çıktım giderken eksiklerimi aldım güzzel bir sofra hazırlaycaktımbide yaşpasta alıyım dedim 13 mum alıyım kocamla dilek tutup üfleyelim didim ve giderken hepsini aldım eve geldim kapıyı açtım aaaaa sehpa kapının ağzında üzerinde bir buket beyaz çiçek içinde 1 tek kırmızı gül üzerinde seni seviyorum yazıyor ay pek mutlu oldum coştum sonra şu pastayı dolaba koyayım dedim dolabı açtım bide ne göreyim, üzerinde 13 mum olan benim aldığım pastanın aynısı, üzrinde de iyiki varsın yazıyor
acaip mutlu oldumkocacımla aynı şeyleri düşünüp uygulamısız, hemen aradım tabe aşk böcümü
sonra hazırlıklarımı yaptım tabe, kocacık biraz gecikmeli gelerek beni sinir ettiysede güzel bir akşam geçirdik heee bu arada bide romantik bir film almıştım onu da seyrettik
işte böyleeeee şunu anladımki biz artık bir olmusuz 12 yılımız boşa geçmemişbirbirimizin zevklerimizi, düşüncelerimizi, isteklerimizi artık çok iyi biliyoruz
pastaneden pastayı alırken aklıma geldi söylemiştim eşimde almış olabilir diye tabi götürüp iade ettik benim pastamı
işte böyle bacılar
günaydın canımsağol canım aman ne çok zora koşuyarlar şe...f.ler tedavi paranı önce çıkaracaksın devlete 3 yıl pirim yatıracaksın ondan sonra karşılayacaklar ne biçim iş bu yaww
evet canım her gün yeni bir yasa ve en zor yerindenama ben asıl neye kızıyorum bilyrmusun:26::26::26::26: hani devleten bakalnlardan insanlar çıkıp 3 çocuk yapın nüfüsümuz gençleşsin diyorlar ve arkasındanda çocuğu olmayan insanların önüne bu engeleri koyuyorlar ya işte bu beni çıldırtıyorrrrrrrr
neden doğal yapan 3 çocuk yapacakta biz (infertilite has ) tek çocuk için bile bu kadar zora koşuluyoruz bunu anlamyorum
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:/COLOR]
günaydun hepinize minnoşlarım tontişlerimm
evilik yıldönümüzü nasıl kutladık anlatayım size
işten erken çıktım giderken eksiklerimi aldım güzzel bir sofra hazırlaycaktımbide yaşpasta alıyım dedim 13 mum alıyım kocamla dilek tutup üfleyelim didim ve giderken hepsini aldım eve geldim kapıyı açtım aaaaa sehpa kapının ağzında üzerinde bir buket beyaz çiçek içinde 1 tek kırmızı gül üzerinde seni seviyorum yazıyor ay pek mutlu oldum coştum sonra şu pastayı dolaba koyayım dedim dolabı açtım bide ne göreyim, üzerinde 13 mum olan benim aldığım pastanın aynısı, üzrinde de iyiki varsın yazıyor
acaip mutlu oldumkocacımla aynı şeyleri düşünüp uygulamısız, hemen aradım tabe aşk böcümü
sonra hazırlıklarımı yaptım tabe, kocacık biraz gecikmeli gelerek beni sinir ettiysede güzel bir akşam geçirdik heee bu arada bide romantik bir film almıştım onu da seyrettik
işte böyleeeee şunu anladımki biz artık bir olmusuz 12 yılımız boşa geçmemişbirbirimizin zevklerimizi, düşüncelerimizi, isteklerimizi artık çok iyi biliyoruz
pastaneden pastayı alırken aklıma geldi söylemiştim eşimde almış olabilir diye tabi götürüp iade ettik benim pastamı
işte böyle bacılar
herkese günaydınlar
çiğdem hoşgeldin bacım nasıl geçti tatilin anlat bakalımm
kamercim ne güzel bir kutlama olmuş evet eşinle bütünleşmişsiniz aynı şeyleri düşünmüşsünüz..Rabbim ayırmasın mutluluğunuzu bebelerle taçlandırsın..
canım dün doğum gününmüş sanırım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlaara herşey gönlünce olsun ccanım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?