cnm yemin ediyorum eşime dedimki her konuda ez beni ama bu annenlere gitme konusunda sana ezdirmem kendimi bunuda bil dedim hiç sesini çıkaramadı ozaman ya wallahi bak benim kadar kayınvalidesine giden yoktur yaaaa her hafta giderim vee 1 hafta veya 2 hafta kalır gelirim yaaa daha da ne diyoooo annemgili istemiyon e be salak annengili istemesem haftalarca kalırmıyım hiç diyorum yok o yine bildiğini okuyoooo
ama yok dün kendimi iyi savundum yemin ederim dedimki eğer bana GİT dersen yenim ederim GİDERİM dedim ozaman çok korktuuu otur oturduğun yerde deli diyo banaaaa yok anam yok bunlara ezilmeye gelmiyo hemen başına çökerler alimallahh...
öptü sarıldı iftardan sonra dışarı çıkardı şunu istermsin bunda istermisin bi görsen şaşarsın walla nese cnm benimde içim dolu en iyisimi kafanızı hiç şişirmeyimmm
evet cnm gıcık şey çok üzdü hemdeeee ama sonra gönlümü aldı ama ben yine tavrımı koydum...
yeter yaaaa her seferinde annesigil yüzünden evde kavga ediyoruzzzz ne yaaa okadar annenden ayrılamıyoduysa ne evleniyosun demi yaaaaa
offffffff offf maalesef 4 4lük evililik kimsede yok kızlarhepimizin ayrı sorunları vaar benim eşimde herzaman beni el üstünde tutar asla ezmez ezdirmez kimsenin yanında, hatta daha ilgili davranır iyihoş ta bizimde başka sorunlarımız var işte
demekki diyorum iyi yönleri biraz fazla olunca evililik katlanılır oluyor, yoksa asla katlanmazdım
canım gizli modundayımo yüzden öle görünüyorum
gözyaşlarınızın bile timsah gözyaşı olduğunu düşünüyolar demek..sizin kalbinizin kırılacağını inanmıyolar nasıl bişeydir bu..
dediğiniz gibi Rabbim içlerine merhamet versin
kızlar siz böle anlatınca ben eşimi öpüp başıma koyasım geldi valla hakkını yiyormuşum allah için
benim eşimde bak kimsenin yanında beni kırmaz incitmez ama yanlızken ve deee söz konusu annesigil oluncaaa şeytan gibi oluyo benim kocaaa yaa her gün gidiyoruz bi pazar evde geçirsek noluyo kiiii yaaaaa ama annesigile sölüycem yaaa walla bu böle olmaz onlarda bilsinler oğullarının beni nasıl üzdüğünü yemin ediyorum kayınvalidemgil heralde eşime kızarlarrrr yok yaa söylüycem bu böle olmaz her seferinde beni üzüyo yaaa
he bacım yap ama ne olur olmaz sen genede 1 tane ve küçük olanını tercih etinsan korkuyor genede ve zeytini yeyip çekirdeğini yut zeytini komple yutunca zarını eritemiyormuşsun
boğazım geniş her türlü yutarımyinede ihmalae gelmez
tamam canım yerim öle yutarım
ben çıkıyorum kızlar patron geldi işlerim de çok
üzmeyin kendinizi herşey olacağına varır
cnm kolay gelsinn benimki gönlümü aldı biz iyizda inşallahh çiğdemin kocasıdaaaa akıllanırda gönlünü alırr
ahh nerdeeeeee hayallerde facede gördüm hiç laf atmıyor dayanamadım laf attım naber diye sen akşm annenlere git ben geç gelirim neden dedim kapatmış çıkmış
çok duygulandım çok güzel anlatmışş
yeter ben açtım canım hikaye anlatıyor adamın biri ama ben dinleyemedim tabe patronlar var
günaydın gacılarr
çiğdemm ne diyeyim senin bu eşin bilemedimm allah akıl fikir versin kızlara katılıyorum kesin tavrını koy artık altında kalma sende kurallarını koy öyleyse böyle diyeceksin bu erkeklere iyilik yaramıyor yeminle topunun gelmişini geçmişini töbe töbe açacam şimdi bayramlık ağzımıı
asi seninkide pek bir anacı yaaa ne bu böyle ,madem öyle evlenmeseymiş dediğin gibi neyseki bu konuda ben rahatım eşim pek gitmez (ama ytinede düşkündür annesine laff ettirmez)bazen kalk bu akşam gidelim diyorumm yok istemiyorum kalsın diyo..hastalık olsun bişey olsun öyle gideriz
yaaaaaaaaa kızlar nirdesinizzzzzz
affffeeeeeerrrriiiin kız sana bide çiğdem yapabilse az karşısnıa geçip konuşabilse az adamı dize getirebilse gerçi zavallım o ne yapsın bi insanın çinde olacak sölemeyle yola gelmezkiyok bacım yooook nerdeee her hafta gitmek ister gitmesek ağzımdan burnumdan getirir anam ha diyince gidilecek biyer değilki yaaa sinir ediyo o yollar beniiiii 1 saat sürüyo gitmemizzzz anlamıyorum ozaman diyorum yaa hep annenin yanında kalmak istiyoduysan ne evlendin hadi evlendin ananın yanında duracak bi kız alsaydın diyorum ona bir sürü köpürüyo ama yok dün çok güzel aldı gönlümü ne anamdan ne babamdan fayda bitanem senden başka kimim var benim dedi çok duygulandım gerçekten ama bu konuda kendimi ezdirmeeeeeeeeeemmmmm
hoşbuldum annem geldim gidiyorum müsadenle kızmayın ne olur kalasım yok bu arada kızlar facede arkadaş olduğumuz ayşe hatun kim olaki bilen biri benide bilgilendirsinamuuuuuuu tubişim gelmişşşş hoşgelmiiiişşşşş
günaydın gacılarr
çiğdemm ne diyeyim senin bu eşin bilemedimm allah akıl fikir versin kızlara katılıyorum kesin tavrını koy artık altında kalma sende kurallarını koy öyleyse böyle diyeceksin bu erkeklere iyilik yaramıyor yeminle topunun gelmişini geçmişini töbe töbe açacam şimdi bayramlık ağzımıı
asi seninkide pek bir anacı yaaa ne bu böyle ,madem öyle evlenmeseymiş dediğin gibi neyseki bu konuda ben rahatım eşim pek gitmez (ama ytinede düşkündür annesine laff ettirmez)bazen kalk bu akşam gidelim diyorumm yok istemiyorum kalsın diyo..hastalık olsun bişey olsun öyle gideriz
yok bacım yooook nerdeee her hafta gitmek ister gitmesek ağzımdan burnumdan getirir anam ha diyince gidilecek biyer değilki yaaa sinir ediyo o yollar beniiiii 1 saat sürüyo gitmemizzzz anlamıyorum ozaman diyorum yaa hep annenin yanında kalmak istiyoduysan ne evlendin hadi evlendin ananın yanında duracak bi kız alsaydın diyorum ona bir sürü köpürüyo ama yok dün çok güzel aldı gönlümü ne anamdan ne babamdan fayda bitanem senden başka kimim var benim dedi çok duygulandım gerçekten ama bu konuda kendimi ezdirmeeeeeeeeeemmmmm
geçmişi okumadan daldım ilk sayfaya göz attım ne olmuş bizim heriflere bugün böle hepsi anlaşmış gibi üzmüşler hatunları bizde dün gece hafiften atıştık konuşmuyorum mümkünse bu haftayı konuşmadan geçirmeyi düşünüyorum yok bunlara yüz müz koyun tavrınızı süründüreün nasını satayım seviyoruz ama gerektiği zaman nefretede dönüştürmeyi en azından öle göstermeyide bilirik dimi ama ya aay nasıl dolmuşum herkesler iyimi kavga gürültü dışşında ben kaçar keyiifsizim uyku moduna geçeyim hiç bişey yapmak istemiyo canım eşşekler gibi uyumak istiyorum günlerce
affffeeeeeerrrriiiin kız sana bide çiğdem yapabilse az karşısnıa geçip konuşabilse az adamı dize getirebilse gerçi zavallım o ne yapsın bi insanın çinde olacak sölemeyle yola gelmezki
hoşbuldum annem geldim gidiyorum müsadenle kızmayın ne olur kalasım yok bu arada kızlar facede arkadaş olduğumuz ayşe hatun kim olaki bilen biri benide bilgilendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?