Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla seninkisi yine iyimiş bizimkisi asla kolay kolay gönlümü almazz ben böylee çokkk gel uzatmayalım derimmm

haklısın canım bi gün onuda diyecem ben zaten çok sinirlendim çok istiyorsan gitsin yerleşsin bak yinede gönlünü almış benimkisi onuda yapmıyor

evet canım hiç 4 4lük yok ama bi insanın hiç olmazsa bi merhameti ve aklı olmasını isterdim

aman canım kıymetinizi bilin valla ne erkekler var diyorum bazen ama insan yinede iyi eşinin olmasını istiyorrr

söyleyebiliyorsan söyle valla canım dün ben kayınvalideme dedim ki oğlun la insan gibi konuşulmuyor varsa yoksa gerizekalı salak her lafın başında ben insna gibi bişey soruyorum bunda hiç sinirlenecek bişey yok ki var mı söyle dedim kaynana az ucuyla zoraki oğlum deme öyle dedi ve odadan çıktı yanıma gelmiş bid eçiğdem aman sende bunun için ağlanırmı ben ona değil kendime ağlıyorum ne kadar yüz verdikçe tepeme çıkıyor dedim hiçççç cvp vermedi bi anne olarak görevi yerine getirmesi gerekenleri neden getirmedi o anda bi de kalkmış ben kimsenin yuvasının bozulmasını isteemem allah göstermesin bellliiiiii diye bağırasım geldi vallaaa

he bacım yap ama ne olur olmaz sen genede 1 tane ve küçük olanını tercih et insan korkuyor genede ve zeytini yeyip çekirdeğini yut zeytini komple yutunca zarını eritemiyormuşsun

boğazım geniş her türlü yutarım yinede ihmalae gelmez
tamam canım yerim öle yutarım

ben çıkıyorum kızlar patron geldi işlerim de çok

üzmeyin kendinizi herşey olacağına varır

kolay gelsin canımmm
haklısın herşey olacağına varıyor biz yine de kendimizi üzmekle geçiriyoruz günümüzüüü

güle güle bacım zaten varmısın yokmusun belli değil şöyle aşağıda sevdanehri diye ayzması lazım kanımca bence öleeeeee

cnm kolay gelsinn benimki gönlümü aldı biz iyizda inşallahh çiğdemin kocasıdaaaa akıllanırda gönlünü alırr

cnm kolay gelsinn benimki gönlümü aldı biz iyizda inşallahh çiğdemin kocasıdaaaa akıllanırda gönlünü alırr

ahh nerdeeeeee hayallerde facede gördüm hiç laf atmıyor dayanamadım laf attım naber diye sen akşm annenlere git ben geç gelirim neden dedim kapatmış çıkmış

ahh nerdeeeeee hayallerde facede gördüm hiç laf atmıyor dayanamadım laf attım naber diye sen akşm annenlere git ben geç gelirim neden dedim kapatmış çıkmış

canım benim yaa ne diyeceğimi bilemedim git sende annenlere hatta telefonla arayıp sorma o kendisi arasın seni bakalım ne yapacak

canlarım ben çıkıyorum arkadaşımı çok özlemişim beni bekliyor çabuk gel yarum diyoo insan hiç olmazsa rahatlıyor kafası dağılıyor güzel sözleri duyuncaaa

günaydın gacılarr

çiğdemm ne diyeyim senin bu eşin bilemedimm allah akıl fikir versin kızlara katılıyorum kesin tavrını koy artık altında kalma sende kurallarını koy öyleyse böyle diyeceksin bu erkeklere iyilik yaramıyor yeminle topunun gelmişini geçmişini töbe töbe açacam şimdi bayramlık ağzımıı
asi seninkide pek bir anacı yaaa ne bu böyle ,madem öyle evlenmeseymiş dediğin gibi neyseki bu konuda ben rahatım eşim pek gitmez (ama ytinede düşkündür annesine laff ettirmez)bazen kalk bu akşam gidelim diyorumm yok istemiyorum kalsın diyo..hastalık olsun bişey olsun öyle gideriz

yok bacım yooook nerdeee her hafta gitmek ister gitmesek ağzımdan burnumdan getirir anam ha diyince gidilecek biyer değilki yaaa sinir ediyo o yollar beniiiii 1 saat sürüyo gitmemizzzz anlamıyorum ozaman diyorum yaa hep annenin yanında kalmak istiyoduysan ne evlendin hadi evlendin ananın yanında duracak bi kız alsaydın diyorum ona bir sürü köpürüyo ama yok dün çok güzel aldı gönlümü ne anamdan ne babamdan fayda bitanem senden başka kimim var benim dedi çok duygulandım gerçekten ama bu konuda kendimi ezdirmeeeeeeeeeemmmmm

geçmişi okumadan daldım ilk sayfaya göz attım ne olmuş bizim heriflere bugün böle hepsi anlaşmış gibi üzmüşler hatunları bizde dün gece hafiften atıştık konuşmuyorum mümkünse bu haftayı konuşmadan geçirmeyi düşünüyorum yok bunlara yüz müz koyun tavrınızı süründüreün nasını satayım seviyoruz ama gerektiği zaman nefretede dönüştürmeyi en azından öle göstermeyide bilirik dimi ama ya aay nasıl dolmuşum herkesler iyimi kavga gürültü dışşında ben kaçar keyiifsizim uyku moduna geçeyim hiç bişey yapmak istemiyo canım eşşekler gibi uyumak istiyorum günlerce

affffeeeeeerrrriiiin kız sana bide çiğdem yapabilse az karşısnıa geçip konuşabilse az adamı dize getirebilse gerçi zavallım o ne yapsın bi insanın çinde olacak sölemeyle yola gelmezki

amuuuuuuu tubişim gelmişşşş hoşgelmiiiişşşşş
hoşbuldum annem geldim gidiyorum müsadenle kızmayın ne olur kalasım yok bu arada kızlar facede arkadaş olduğumuz ayşe hatun kim olaki bilen biri benide bilgilendirsin

amin canım aminnnn bize de güç kuvvet versinnn ağzım burnum uçuk içindee

ne güzel konuşmuşşşşş bi daha yapmaz inşallahhhh

sizde miiii canım dün yoksa erkeklerin jkavga etme günümüde haberimiz yokkksaçmaladım ama herkes atışmış kocalarıylaaaa:26::26:

affffeeeeeerrrriiiin kız sana bide çiğdem yapabilse az karşısnıa geçip konuşabilse az adamı dize getirebilse gerçi zavallım o ne yapsın bi insanın çinde olacak sölemeyle yola gelmezki

çok yaptım canım çok ama bizimkisi konuşmayı sevmeyen bi insan olduğu için ne yapacağımı şaşırdım galiba en iyisi susmak garip ama 2 gündür tatilde rüya gördüm hemen hemen konusu aynı ama farklı insanlar vardı rüyamda çiğdem eşinle çok fazla konuşuyorsun sen en iyisi hiç konuşma bak eşin nasıl oluyor göreceksin diyorlardı o kadar garipsemiştim jkii dünde gördüm acaba öylemi yapsam o sormadan konuşmasam :26::26:

hoşbuldum annem geldim gidiyorum müsadenle kızmayın ne olur kalasım yok bu arada kızlar facede arkadaş olduğumuz ayşe hatun kim olaki bilen biri benide bilgilendirsin

bende bilmiyorum banada yollamışşş:26:

çiğdemcim sana bişey sölemek istiyorum bacım bi gün eşim bana dediki çok konuşuyosun çok dırdırcısın dedi bende öylemmiiii dedim ve konuşmama kararı almıştım çok işe yarıyo gerçekten cnm eşim soruyo kısa ve öz bi şekilde cv pveriyodum o bişey sprmadan ben hiç konuşmuyodum daha sonra eşim isyan etmiişti noluuur konuş ben senin o halini özledim lütfen konuş diye diye bir olmuştuuuu
bence sende konuşma o sorarsa kısa ve öz cvp ver tmm görsün bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…