yahu çıkma dur yanlış olanı yapıltırdın neyseyavrum ben kaçar toce kızacak şimdi bana öper koklarım.tekrar thanks baby
olmuş olmuş bak kaç haftalık olduğun yazıyor daha ne olsun cinsiyetini öğrenene kadar idare et bamyasımı kukusumu var ona göre değişriiz şekilli bişeyler yaparık de hayde çok laf yaptı ağzımız bend eçıkayım tosunuma sahurluk hazırlıcamne bilim beee tubik yaptıysa doğrudur didim sonsuz güven böle bişe işte güzelim neyse hadi ben kaçar olmuştur sanırsam
slm kızlzr nabersiniz ben fena yorgunum dün kalan tüm işleirm bitti ama inanın ben bende değilim elleirmi yumruk yapamıyor ayaklarımın üzerine basamıyorum bi markete gitsem5 dk da iki defa dinleniyorum inanılmaz yorgunum neyseki bitti ükür artık bi on yıl gitmem ben biyere taşınmak demesin bana kimseee
neyse sizlerde ne var ne yokgeçmiş 40 ya yakındı okuyamadım rüyammı çıktı acebaa bi gebişimiz varmış tuyaneda llah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
melişim arayamadım snei kusura bakma bebemm dakikam bitti avea bulursan çaldır sınırsız konuşak annem bu artada resimleri aldım totom düştü resmen maşallah sizlere bin maşallahh bende öyle doğurabilirmim acebaaa
nurcanım dün telde konuştuğumuz mevzuyla ilgili en kısa zaamanda aruyorum snei annem ama olumsuz cevap vericem detayları konuşuruz bebim kızma ne olur..
sevom nabersin canım arayamadım bi gelişme varmı
ipem nasıl acebaa kuzusu büyümüştür delikanlı olmuştur şimdi bamyasını öperim ben o yavrunun
kamer nice mutlu yıllara sağlık saygı ve sevgile inşallah
hmm kızlar tosti uğramıyo uzun zamandır inşallah sürprizlerle gelir
tarfil nabersin şekercim
son iki içinde kkdan beni ekleyen hatun kim olaki diğer kızlarla ortak arkadaşmışık
benden şimdilik bu kadar kızlar çok öper kaçarım allaha emanet olun kafaçok yorgun kesin çoğu kişiyi unuttum anmakta ama af buyrun olarmı
aplamm tutacak inşalahhhh göbecikler atarızzzzzzzz
datlımm üstünü kapatınca emiyo sabaha yumuşacık oluyo
saol bidenem Allah razı olsunnn
hayırlısı olsun datlum
saol aplamm çok merçii
saol canım benim
oy oy maşallahh hayırlı hbele dön
saol canımm aminn inşalahhh sizede hayırlıları nasib etsin Rabbimm
oyy bidenemm yanlış kişiyi eklemişinn datlım yaa benim profilde beşiktaş arması varr bebemm
ayy canım wallaaa çok sevinirimm inşalahh bidenemm sen nomu biliyon dimi quzum ben seninkini bilmiyorumm sorun olmazsa gönder nonu bebemm
geçmiş olsun canım daha iyisin inşalahh
amin canım amin inşallah bu yıl müjdelerle dolaşıcaz kk daEVET CANIM RABBİM HAIRILI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım kişisel rütbenen bayıldımmmmm çok hoş olmuşşşşşşşşş
amin canım amin inşallahsaol canımm aminn inşalahhh sizede hayırlıları nasib etsin Rabbimm
geçmiş olsun canım daha iyisin inşalahh
oy canım benim önemli değil bidenem ya sen meşgule atınca arıcan die bekledim tık yok anam didim noluyos darıldı falan mıı bugün afilli bi mesaj atacaktımslm kızlzr nabersiniz ben fena yorgunum dün kalan tüm işleirm bitti ama inanın ben bende değilim elleirmi yumruk yapamıyor ayaklarımın üzerine basamıyorum bi markete gitsem5 dk da iki defa dinleniyorum inanılmaz yorgunum neyseki bitti ükür artık bi on yıl gitmem ben biyere taşınmak demesin bana kimseee
neyse sizlerde ne var ne yokgeçmiş 40 ya yakındı okuyamadım rüyammı çıktı acebaa bi gebişimiz varmış tuyaneda llah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
melişim arayamadım snei kusura bakma bebemm dakikam bitti avea bulursan çaldır sınırsız konuşak annem bu artada resimleri aldım totom düştü resmen maşallah sizlere bin maşallahh bende öyle doğurabilirmim acebaaa
nurcanım dün telde konuştuğumuz mevzuyla ilgili en kısa zaamanda aruyorum snei annem ama olumsuz cevap vericem detayları konuşuruz bebim kızma ne olur..
sevom nabersin canım arayamadım bi gelişme varmı
ipem nasıl acebaa kuzusu büyümüştür delikanlı olmuştur şimdi bamyasını öperim ben o yavrunun
kamer nice mutlu yıllara sağlık saygı ve sevgile inşallah
hmm kızlar tosti uğramıyo uzun zamandır inşallah sürprizlerle gelir
tarfil nabersin şekercim
son iki içinde kkdan beni ekleyen hatun kim olaki diğer kızlarla ortak arkadaşmışık
benden şimdilik bu kadar kızlar çok öper kaçarım allaha emanet olun kafaçok yorgun kesin çoğu kişiyi unuttum anmakta ama af buyrun olarmı
datlım benim son satta 29 mayıss 26 şubatta geldii sıpamm28 mayıs yavrum sana zahmet sonra azatsın
amin canım amin inşallah bu yıl müjdelerle dolaşıcaz kk dateşekkür ederim canım evet rütbe avatar değişikliği yapmıştım geçenlerde inşallah tez zamanda hepimiz çok pissss anne oluruz
amin canım amin inşallahayy sorma dişim tüm gün hafifte olsa zonkladı o değilde iftara yakın bir üşüme,titreme musallat oldu bana kasıklarım , karnım , midem nasıl ağrıdan kıvrandım üşütmüştüm galiba halaaa karnım midem ağrıyor diş ağrımıyor ama neyse hepimize sağlık olsun başta
Tubişim de gelmiş , hoşgelmişcanım şükür yerleşmişsin , güle güle otur canım benim avatarındaki gibi ayağını uzat ve dinlen
iyi geceler edacım
nasılsın bakalımm
nasıslınız kızlarrr keyifler nasıl
amin canım amin inşallah bu yıl müjdelerle dolaşıcaz kk dateşekkür ederim canım evet rütbe avatar değişikliği yapmıştım geçenlerde inşallah tez zamanda hepimiz çok pissss anne oluruz
amin canım amin inşallahayy sorma dişim tüm gün hafifte olsa zonkladı o değilde iftara yakın bir üşüme,titreme musallat oldu bana kasıklarım , karnım , midem nasıl ağrıdan kıvrandım üşütmüştüm galiba halaaa karnım midem ağrıyor diş ağrımıyor ama neyse hepimize sağlık olsun başta
Tubişim de gelmiş , hoşgelmişcanım şükür yerleşmişsin , güle güle otur canım benim avatarındaki gibi ayağını uzat ve dinlen
iyi geceler kızlar
tuğbişim sonunda işin bitmiş bundan sonra bol bol dinlen bacım..benim olayda sorun yok canım görüştük doktorla yola devam..
s.
senin ağrılar nedne böyle fena bastırıyo yaa adet ağrısı diş ağrısı yazık ama sana yaaaTubişim de gelmiş , hoşgelmişcanım şükür yerleşmişsin , güle güle otur canım benim avatarındaki gibi ayağını uzat ve dinlen
oy canım benim önemli değil bidenem ya sen meşgule atınca arıcan die bekledim tık yok anam didim noluyos darıldı falan mıı bugün afilli bi mesaj atacaktımPP
doğurursun bidenemm nasıl bana benziyomu resimmm:))
QUOTE]
senden gitmesin diye meşgule attım arayayım deidm dahkika yok kaldı öyle neyeb darılayım kız insna kardeşllerine darılırmı hiç
resim konusunda sussam daha iyi eben ağlamış ama oğlana bayıldım maşallah fılf-dır fıldır gözler daha doğar doğmaz maşallah allah korusun minik danayı
yeteeeer naber canım nasılsın
sevom mutlu yıllar canım herşey gönlünce olsun bi bakıp kaçtım öperim herkesi
süper bi haber buu inşallah devam ettiğin yolda herşey dilediğimiz gibi olucak inşallah
senin ağrılar nedne böyle fena bastırıyo yaa adet ağrısı diş ağrısı yazık ama sana yaaa
şükür canım bitti taşınma yerleşme bitti sadece küçücük bi bebek odamız var onu düzenlicem beşiği kurup eksikleri alıp tamamlanıcak onun dışında bi işim kalmadı bin şükür aynen dediğin gibi yapıcam ayakları uzatıp keyifyapıcam
oy canım benim önemli değil bidenem ya sen meşgule atınca arıcan die bekledim tık yok anam didim noluyos darıldı falan mıı bugün afilli bi mesaj atacaktımPP
doğurursun bidenemm nasıl bana benziyomu resimmm:))
QUOTE]
senden gitmesin diye meşgule attım arayayım deidm dahkika yok kaldı öyle neyeb darılayım kız insna kardeşllerine darılırmı hiç
resim konusunda sussam daha iyi eben ağlamış ama oğlana bayıldım maşallah fılf-dır fıldır gözler daha doğar doğmaz maşallah allah korusun minik danayı
oyy yirim seni lannn
hee wallaa ebe ağladııı( hee öle teyzesii doğduğunda kaşlarr inanılmaz çatıktıı kızıyodu nie doğurttunuz diee eşşekk aminn teyzesii darısıı prensese inşalajh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?