Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne bilim beee tubik yaptıysa doğrudur didim sonsuz güven böle bişe işte güzelim neyse hadi ben kaçar olmuştur sanırsam

ne bilim beee tubik yaptıysa doğrudur didim sonsuz güven böle bişe işte güzelim neyse hadi ben kaçar olmuştur sanırsam
olmuş olmuş bak kaç haftalık olduğun yazıyor daha ne olsun cinsiyetini öğrenene kadar idare et bamyasımı kukusumu var ona göre değişriiz şekilli bişeyler yaparık de hayde çok laf yaptı ağzımız bend eçıkayım tosunuma sahurluk hazırlıcam
öptük sizi canlarr

iyi geceler kızlar

tuğbişim sonunda işin bitmiş bundan sonra bol bol dinlen bacım..benim olayda sorun yok canım görüştük doktorla yola devam..

serapçım rapor olayını sormuşsun yeter bilgilendirmiş canım seni ama doktorlar eğerki kullandığın ilaçların işe yaramasığını ve aşılamanın mümkün olmadığını bilirlerse rapor verirler canım gidip uğraşmak gerek..yada özel hastane daha kolay çıkarır haberin ola cnaım.

sağol caım teşekkür ederim inşallah....

sağol canım inşallahhh...

EVET CANIM RABBİM HAIRILI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım kişisel rütbenen bayıldımmmmm çok hoş olmuşşşşşşşşş
amin canım amin inşallah bu yıl müjdelerle dolaşıcaz kk da teşekkür ederim canım evet rütbe avatar değişikliği yapmıştım geçenlerde inşallah tez zamanda hepimiz çok pissss anne oluruz

saol canımm aminn inşalahhh sizede hayırlıları nasib etsin Rabbimm

geçmiş olsun canım daha iyisin inşalahh
amin canım amin inşallah ayy sorma dişim tüm gün hafifte olsa zonkladı o değilde iftara yakın bir üşüme,titreme musallat oldu bana kasıklarım , karnım , midem nasıl ağrıdan kıvrandım üşütmüştüm galiba halaaa karnım midem ağrıyor diş ağrımıyor ama neyse hepimize sağlık olsun başta

Tubişim de gelmiş , hoşgelmiş canım şükür yerleşmişsin , güle güle otur canım benim avatarındaki gibi ayağını uzat ve dinlen

şifa canım sen hastamısın geçmiş olsun tabi hastalanırsın hassas bi yapınvar anladığım kadarıyla temizlik yaptın yün ile uğraştın suyla fazlasıyla haşır neşir oldun üşüttün kendine dikkat et geçmiş olsun tekrar allah şifa versin(AMİN)

oy canım benim önemli değil bidenem ya sen meşgule atınca arıcan die bekledim tık yok anam didim noluyos darıldı falan mıı bugün afilli bi mesaj atacaktım PP
doğurursun bidenemm nasıl bana benziyomu resimmm:))
28 mayıs yavrum sana zahmet sonra azatsın
datlım benim son satta 29 mayıss 26 şubatta geldii sıpamm

ayy bu diş ağrısıı kabir azabı diyolarr çok kötü bende çektim diştenn çok geçmiş olsun gelmesin ağrı bi dahaa
geçmiş olsun canımm

SeYhAn ApLaM cAnIm DoĞuM gÜÜn kuTlU OLsUn HaYıRlI yAşLaR İnŞ....RaBbİm O GÜsEl gÖnLüNdEn GeÇeN hErŞeYe ol Desİn HeR DiLeĞiNi dOlU DoLu YaŞA İnŞaLlAh..........

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar

iyi geceler kızlar

tuğbişim sonunda işin bitmiş bundan sonra bol bol dinlen bacım..benim olayda sorun yok canım görüştük doktorla yola devam..

s.
süper bi haber buu inşallah devam ettiğin yolda herşey dilediğimiz gibi olucak inşallah

Tubişim de gelmiş , hoşgelmiş canım şükür yerleşmişsin , güle güle otur canım benim avatarındaki gibi ayağını uzat ve dinlen
senin ağrılar nedne böyle fena bastırıyo yaa adet ağrısı diş ağrısı yazık ama sana yaaa
şükür canım bitti taşınma yerleşme bitti sadece küçücük bi bebek odamız var onu düzenlicem beşiği kurup eksikleri alıp tamamlanıcak onun dışında bi işim kalmadı bin şükür aynen dediğin gibi yapıcam ayakları uzatıp keyifyapıcam

yeteeeer naber canım nasılsın
sevom mutlu yıllar canım herşey gönlünce olsun bi bakıp kaçtım öperim herkesi

çok tşk ettim kızlar evet bugün doğum günüm ama ben misafir ağırlamak içn cebelleşiyorumm daha önce aklıma gelseydi bugünü başbaşa geçirmeyi yeğlerdim aslında..ama sağlık olsun doğum günümde çok yorulmak yemek kokularının içinde kalmak istemezdim açıkçası

neyse ben kaçtımmm çok işimm var

şifacım bende rütbene bayıldımmm..hastaymışsın sanırım geçmişler ola canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…