Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

zaten öyle yaptığım için sinirleniyor kime diyorum ben diyor bende gidiyorum ya mutfağa yemek yapıyorum yada yatak odasına gidip kitabımı okuyorum hepsini denedim ama bu sefer hemen yumuşamıyacam şifanın dediği gibi soru sorarsa konuşacammm:26::26::26:

ya yazdığım mesajlarım nereye gitti pc kafayı yedi vınn la bağlanıyorum ondanmı aceba bu mesajım çıkacakmı niye ağır pc bi bende mi böyle:26:

zaten öyle yaptığım için sinirleniyor kime diyorum ben diyor bende gidiyorum ya mutfağa yemek yapıyorum yada yatak odasına gidip kitabımı okuyorum hepsini denedim ama bu sefer hemen yumuşamıyacam şifanın dediği gibi soru sorarsa konuşacammm:26::26::26:

neden ayıp olsun cnm yyaaa herkes kısmetiyle gelir merak etme ne güzel 3 yaşında bi kardeşin var demek

ayy kızlarr çok komik oldu siteee papağan gibi oldukk tekrarlıoruzzz habiree bakalım bu mesajım kaç defa çıkacakk

neden ayıp olsun cnm yyaaa herkes kısmetiyle gelir merak etme ne güzel 3 yaşında bi kardeşin var demek

ayy kızlarr çok komik oldu siteee papağan gibi oldukk tekrarlıoruzzz habiree bakalım bu mesajım kaç defa çıkacakk

ooooooffffff çıkmıyoooo yaaaaaaa yazılarım noluyooooooooooooooooooooooooo :84::84::84::84::84::84::84:

nan sizi hiç boş bırakmaya gelmiyor sayfalar almış başını gitmişşşş yetişemiyorummmmmmmmm

ooooooffffff çıkmıyoooo yaaaaaaa yazılarım noluyooooooooooooooooooooooooo :84::84::84::84::84::84::84:

nan sizi hiç boş bırakmaya gelmiyor sayfalar almış başını gitmişşşş yetişemiyorummmmmmmmm
kızlar kocişlere gelince onalrı anlam çok zor konuşursan durdurcı olursun susarsan kaprisli
orat yolu yoktur ben eşimle tartışnca çıkarım o odadan ama eşim arkamdan gelir ve devam eder nereye kdar sabırım bitene kadar allahtan öğrendim artık sabırlı olmayıı

kızlarr şuu prensese bakarmısınızz ne datluu yaaa Allahım onu bağışlasın annesine babasınaa
maşallah diyin kızlar

bu arada alıntı olmasın lütfen silinecek çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…