nurcanım misafirimiz niye yok biliyo musun
misafir olarak giren arkadaşlar dayanamayıp üye oluyolar ve hemen aramıza katılıyolar
ben üye olmadan önce 4 ay filan misafir olarak takip etmiştim öbür topikte
hatta selimina diye birinin hamile kalıp gittiği zamanlar
misafir olarak ben vardım
hepiniz beni o zannetiniz:1ninca:
anaaam sen çok erken evlenmişsin ooo daha yaşın genç
inşallah olacak tatlım Allahın izniyle
bende önceleri uzunca bir süre misafirdim selimina zamanlarda nevbaharım bende misafirdim
çok konusu olunca bende üye oldum hatta yazmıştım misafir olarak bende girdiğimi yanlız şimdi hatırladımda bir kişi o seliminanın çok hakkını yedi onu kınadı kınadı sonra aynısını kendi yaptı bu arada bizim misafir sabah bir ara buradaydı ben gördüm
hımm demek öyle oluyor kendinden tecübelisin yane ..
bende şüphelenmişmiydim kız senden kaydirigubbakcemile3
artık rüyalarımızda başkalarına yer yok :roflol:
kızlar geçen gün eti puf diyerek uyanmışım eşimde diyo ki canın mı çekti gidim alim...:roflol:
canım biz hiç kimsye ayrım gayrım yapmıyoruz sen iyi okumadığın için öyle anladın bak şimdi bu arkadaş daha önce kaç defa siteden atıldı hep ..kendince bir senaryo hazırlayıp yazıyor buralara (bana göre o bir erkek)Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
umudunukaybetme, iipekk34, leydim84, nevbahar76+, sevdanehri54
gunaydin kilzar
gecmisi okuyordum oda biraz uzun surdu
kusura bakmayin hepsinide okuyamadim
ya coktu
ya kizlar bu avukat kim neden ona kotu davrandiniz
benuzuldum ona onun da bebegi yokmus
sizleride oyle gorunce gercekten cok sasirdim
siz bana cok sevkatli davranmistiniz ilk geldigimde
anenemden ablalarimdan kardeslerimden ailemden dostlarimdan once beni dusunup benim icin dualar edip benimle beraber esimin sperm testinin sonuclarini beklediniz
siz ilk gelen insana yani bana bu kadar iyi davranirken neden o avukata kotu davrandiniz anlamadim
kilzar unutmayin o da bizim gibi yarali
:roflol: :roflol: :roflol: eşin nerden bilsin etipufun arkadaşımızın olduğunu :roflol: :roflol:
evet en çok sen şüphelenmiştin
anam dedim misafir olarak rahat yok iyisi mi üye olim kaydirigubbakcemile3
sonra üye oldum ama pek yazmıyodum
ilk mesajımı sevadya yazmıştım idrar yolları iltihaplanmıştı
maydonoz kekik kaynatıp içmesini önermiştim
2. mesajımı da o malum gün birilerine çok kızmıştım
o zaman attım
ne günlerdi kızz
kızlar nasılsınız bakalım...maşallah bugün kalabalığız...
BAHARIM NASIL OLDUN CANIM...
KIZLAR BUGÜN TAM 6 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMUŞUZ...BEBEĞİMİDE GÖRDÜM FAKAT KALP ATIŞI ÇOK YAVAŞTI..HAFTAYA GEL TEKRAR BAKALIM DEDİ DOKTOR....RABBİM İNŞALLAH BEBEĞİMİ SAĞLIKLA SIHATLE BANA VERİR...HEPİMİZİNKİNİ....
bende önceleri uzunca bir süre misafirdim selimina zamanlarda nevbaharım bende misafirdim
çok konusu olunca bende üye oldum hatta yazmıştım misafir olarak bende girdiğimi yanlız şimdi hatırladımda bir kişi o seliminanın çok hakkını yedi onu kınadı kınadı sonra aynısını kendi yaptı bu arada bizim misafir sabah bir ara buradaydı ben gördüm
canım biz hiç kimsye ayrım gayrım yapmıyoruz sen iyi okumadığın için öyle anladın bak şimdi bu arkadaş daha önce kaç defa siteden atıldı hep ..kendince bir senaryo hazırlayıp yazıyor buralara (bana göre o bir erkek)
fatmazcım o bir avukat ama yazdıklarını iyi okursan çok garip şeyler yazıyor
dua ediyor ama dua ederken siz kısırsınız Allah rahminize melek kondursun gibi garip garip dualar ediyor
ha bu arada o da güya tüpbebek yapmış
bizde sorduk kaç yıllık evlisin diye 1 sene dedi
bende anlat bakalım nasıl çıkardın raporu diye sordum
oda bana eşimin patronu çıkrdı bize dedi sen bundan ne anladın fatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?