Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende önceleri uzunca bir süre misafirdim selimina zamanlarda nevbaharım bende misafirdim
çok konusu olunca bende üye oldum hatta yazmıştım misafir olarak bende girdiğimi yanlız şimdi hatırladımda bir kişi o seliminanın çok hakkını yedi onu kınadı kınadı sonra aynısını kendi yaptı bu arada bizim misafir sabah bir ara buradaydı ben gördüm

hımm demek öyle oluyor kendinden tecübelisin yane ..
bende şüphelenmişmiydim kız senden kaydirigubbakcemile3

anaaam sen çok erken evlenmişsin ooo daha yaşın genç
inşallah olacak tatlım Allahın izniyle

evet canım ben biraz acaleci davrandım niyeyseeeeeeeee
sanki kovalayan vardı arkamdan liseden çıkınca evlendim. ama şimdi iyiki erken evlenmişim diyorum . böyle prob. olunca herşeyde bi hayır varmış
a.s.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
umudunukaybetme, iipekk34, leydim84, nevbahar76+, sevdanehri54

gunaydin kilzar
gecmisi okuyordum oda biraz uzun surdu
kusura bakmayin hepsinide okuyamadim
ya coktu

ya kizlar bu avukat kim neden ona kotu davrandiniz
benuzuldum ona onun da bebegi yokmus

sizleride oyle gorunce gercekten cok sasirdim
siz bana cok sevkatli davranmistiniz ilk geldigimde
anenemden ablalarimdan kardeslerimden ailemden dostlarimdan once beni dusunup benim icin dualar edip benimle beraber esimin sperm testinin sonuclarini beklediniz

siz ilk gelen insana yani bana bu kadar iyi davranirken neden o avukata kotu davrandiniz anlamadim
kilzar unutmayin o da bizim gibi yarali

aynısını değil daha beterini yaptı hiç olmazsa o bize sizinle lak lakmı edecem akşama kadar demedi hiç olmazsa o bize artık sizi beğenmiyorum gibi laflar etmedi şakkıdı

hımm demek öyle oluyor kendinden tecübelisin yane ..
bende şüphelenmişmiydim kız senden kaydirigubbakcemile3

evet en çok sen şüphelenmiştin
anam dedim misafir olarak rahat yok iyisi mi üye olim kaydirigubbakcemile3
sonra üye oldum ama pek yazmıyodum
ilk mesajımı sevadya yazmıştım idrar yolları iltihaplanmıştı
maydonoz kekik kaynatıp içmesini önermiştim
2. mesajımı da o malum gün birilerine çok kızmıştım
o zaman attım
ne günlerdi kızz

canım biz hiç kimsye ayrım gayrım yapmıyoruz sen iyi okumadığın için öyle anladın bak şimdi bu arkadaş daha önce kaç defa siteden atıldı hep ..kendince bir senaryo hazırlayıp yazıyor buralara (bana göre o bir erkek)
fatmazcım o bir avukat ama yazdıklarını iyi okursan çok garip şeyler yazıyor
dua ediyor ama dua ederken siz kısırsınız Allah rahminize melek kondursun gibi garip garip dualar ediyor
ha bu arada o da güya tüpbebek yapmış
bizde sorduk kaç yıllık evlisin diye 1 sene dedi
bende anlat bakalım nasıl çıkardın raporu diye sordum
oda bana eşimin patronu çıkrdı bize dedi sen bundan ne anladın fatma

umudunukaybetme canım boşuna üzülme biz kime nasıl davranıcağımızı biliyoruz çok şükür
o avukat falan olmadığı gibi (avukatlar nasıl olur çok iyi biliyorum) bizim gibi yaralı falanda değil
defalarca kk ya farklı isimlerle kayıt olmuş yalan dolan hikayelerle insanları aklınca kandırmış kendini bilmezin biri o

kızlar nasılsınız bakalım...maşallah bugün kalabalığız...
BAHARIM NASIL OLDUN CANIM...
KIZLAR BUGÜN TAM 6 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMUŞUZ...BEBEĞİMİDE GÖRDÜM FAKAT KALP ATIŞI ÇOK YAVAŞTI..HAFTAYA GEL TEKRAR BAKALIM DEDİ DOKTOR....RABBİM İNŞALLAH BEBEĞİMİ SAĞLIKLA SIHATLE BANA VERİR...HEPİMİZİNKİNİ....

he kız valla iyiki tanımışız birbirimizi 1-5 seneden fazla oldu sanırsam:uhm:

kızlar etipuf etipuf diyoruz ama farkındamısınız o bugün uğramadı acaba hastamı işlerimi yoğun
inşallah işi vardır

ben çok şükür bugün iyiyim bulutum
inşallah bi dahaki sefere gümbür gümbür duyarsın pıt pıtlarını...
sakın stres yapma...

evet canım haklısınnn aynısını yaptı boshayallersmile
bende o durumlar olmadan önce üye olmuştum durum daha yeni hamileydi a.s ey gidi zamannn nasıl geçmişşş :asigim:

ya canim atildiysa hangi mantikla geri geliyor

ya ne kadar sapik insanlar var ya

bu is torpille olsaydi

amannnnnn

bosverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…