Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan kim bu fıstıkkkk
merveee canım leydimin kızı

bu arada asi sen bayram çekilişine giriyonmu bugün çekilişimiz olacak kızlar duyurulur
çekilişi tubiş yapacak bazı nedenlerden dolayı tubiş giremiyecek maalesef

çekilişte olanlar
ipek
esra
seyhan
nurcan
bebekdls
çiğdem
yeter
fatoş
melike

Son düzenleme:
kızlarr şuu prensese bakarmısınızz ne datluu yaaa Allahım onu bağışlasın annesine babasınaa
maşallah diyin kızlar

maşallah allah bağışasınnnn YETEEEEER TEYZESİ YESİN ONUUUU

Son düzenleme:

canım ya nete sık giremiyorum kaçırmayayımmm sonraaaaaaaa/COLOR]

yetercim alıntı yapmışsın gerçi bende silmedim yaaa keşke eklemeseydim ama nerden bilecektim kka bakıma gireceğini

bu arada asi sen bayram çekilişine giriyonmu bugün çekilişimiz olacak kızlar duyurulur
çekilişi tubiş yapacak bazı nedenlerden dolayı tubiş giremiyecek maalesef

çekilişte olanlar
ipek
esra
seyhan
nurcan
bebekdls
srp
yeter
fatoş
melike

selam kızlar herkese hayırlı iftarlr
anam nolmuş böle siteye kafayı yemiş bi yazıdan 3 5 tane oku oku bitmez
neyse şimdi düzeldi sanırım
nurcik ne zaman alıyos hedayeleri belirli bi tarih limit varmı bayramdan öncemi sonramı datlum :26:
bu arada kızlar ne güzel detleşmişsiniz keşke bende olaydım aranızda bugün anacım bu erkek ve kaygana milletine hiç bi zaman yaranılmıyo ne yaparsan yap yine nankörler vede anlayışsız kendileri kaynanalarından çok çekmişler anlatırlar ama kendilerini hiç görmezler ben bunu bilir bunu söylerim bazı istisnaları ayrı tutuyorum tabiii
kızlar benimkine hiç o formüller sökmez ben konuşmayım o benlen 1 hafta konuşmaz hep ben alttan alıcam anca öyle beyfendi paşa çocuğu sanki kolay kolay bişe beğenmez şimdi konuşturcak beni akşam akşam sinirlendirdi yaaaaaaa :95:neyse boşverin gitsin bizim gibi kızları bulmuşlarda öpsünler başlarına koysunlar dimi valla bu konu uzun çok anlatçak şey var çoook
hadi öptüm epinisi bide mıncırdım acıkkkk iftara hazırlanayım bari çıkiiim görüşürük yine by by

gardaşım bende yolum sana anlatmıştım yaa ben rahat olamadımm sen anladın onu kusura bakmayın olar mı

günaydın canlarım kk da problem çıkmadan hemen anlatayım diyecem ama neye yarayacak siz okuyup yorum yazamadıkça ama yine de yazıyorum
dün akşam annemlere iftara gittik eşimde gelecekti geç gelecem dedi beyfendi iftardan sonraymış meğer herneyse bekle bekle gelmedi annemde msj çekti nerdesin diye ezana 3 dk kala msj anne bugün arkadaşlarla geziyorum ben geç gelecem diyor gelde sinirlenmeee ondan sonra bi 45 dk sonra falan eşim bana msj attı geç olmadan eve gel ben eve geç gelecem dedi bende aradım senin bu yaptığın terbiyesizlik saygısızlık değil mi ben senin annene babana böyle mi yaptım dedim oda çiğdem msjda yazdım geç olmadan eve gel dedi bende beni gelip buradan alırsan gelirim dedim oda sen bilirsin orada kalırsın demez mibende benim kaybedecek hiç bişeyim yok kalırım kapım açık bana dedim sen bilirsin kapat telefonu dedi bende kapattım sinirlendim annemler anladı tabi anlattım babamda sana daha öncede söyledim benim kapım sonuna kadar açık çünkü sen bizim canımızsın dediacaip duygulandım ve bu duruma düşürenlere allaha havale ettim sanki gözlerimdeki yaşlar kurumuş ağlayamadım boğazım düğümlendii ne bi msj nede bi arama bakalım bekleyip görecezz annem dün bana kızım bak bebek bebek diye tutturuyordun belki rabbim hayrını görmedi nasip etmedi belki boşanacaktınız şuanda ne yapmaya çalıştığını da anlamadım ama yüz verme pek dedi kafamın içi allak bullak sanki:44::44::44::44::44:

cnm gerçekten senin bu eşinin güzel bi dövmek lazımmm
sen şimdi annenlerdemi kaldın ?
senin eşin adam olmaz kusuruma bakmada bitanem gerçekten çok sinirlendim kadın nasıl hazırlandı kim bilir damadım gelecek diye gıcık saygısız şey töbe yarabbim yaaaaa

yok canım ne kusuru bırak kendi haklı çıkarmaya çalışması beni deli ediyor hazırlanmaz mıı tabi üzüldü ama boşver be kızım dedi takma senin üzülmen bizi üzüyor dedi yani terbiyesiz saygısız yaptığı eşimin yüzüne de söyledim evet annemlerde kaldım canım bu akşam da orada kalacam beni gelip babamdan almasını istiyorum eğer beni istiyorsa yaptığı terbiyesizlik için özür dilemesini istiyorum niyeti ciddiysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…