merveee canım leydimin kızınurcan kim bu fıstıkkkk
kızlarr şuu prensese bakarmısınızz ne datluu yaaa Allahım onu bağışlasın annesine babasınaa
maşallah diyin kızlar
maşallah allah bağışasınnnn YETEEEEER TEYZESİ YESİN ONUUUU
merveee canım leydimin kızı
bu arada asi sen bayram çekilişine giriyonmu bugün çekilişimiz olacak kızlar duyurulur
çekilişi tubiş yapacak bazı nedenlerden dolayı tubiş giremiyecek maalesef
çekilişte olanlar
ipek
esra
seyhan
nurcan
bebekdls
çiğdem
yeter
fatoş
melike
canım ya nete sık giremiyorum kaçırmayayımmm sonraaaaaaaa/COLOR]
yetercim alıntı yapmışsın gerçi bende silmedim yaaakeşke eklemeseydim ama nerden bilecektim kka bakıma gireceğini
benim yarım saati çoktannn aştıı o yüzden silemedim ..resmide faceden kopyala yapıştır yapmıştım eklentilerden görünmüyo ordanda silemedimmsildim canım yeni yapmıştım alıntıyı
benim yarım saati çoktannn aştıı o yüzden silemedim ..resmide faceden kopyala yapıştır yapmıştım eklentilerden görünmüyo ordanda silemedimm
bu arada asi sen bayram çekilişine giriyonmu bugün çekilişimiz olacak kızlar duyurulur
çekilişi tubiş yapacak bazı nedenlerden dolayı tubiş giremiyecek maalesef
çekilişte olanlar
ipek
esra
seyhan
nurcan
bebekdls
srp
yeter
fatoş
melike
kızlarr şuu prensese bakarmısınızz ne datluu yaaa Allahım onu bağışlasın annesine babasınaa
maşallah diyin kızlar
bu arada alıntı olmasın lütfen silinecek çünküü
günaydın canlarım kk da problem çıkmadan hemen anlatayım diyecem ama neye yarayacak siz okuyup yorum yazamadıkça ama yine de yazıyorum
dün akşam annemlere iftara gittik eşimde gelecekti geç gelecem dedi beyfendi iftardan sonraymış meğer herneyse bekle bekle gelmedi annemde msj çekti nerdesin diye ezana 3 dk kala msj anne bugün arkadaşlarla geziyorum ben geç gelecem diyor gelde sinirlenmeeeondan sonra bi 45 dk sonra falan eşim bana msj attı geç olmadan eve gel ben eve geç gelecem dedi bende aradım senin bu yaptığın terbiyesizlik saygısızlık değil mi ben senin annene babana böyle mi yaptım dedim oda çiğdem msjda yazdım geç olmadan eve gel dedi bende beni gelip buradan alırsan gelirim dedim oda sen bilirsin orada kalırsın demez mi bende benim kaybedecek hiç bişeyim yok kalırım kapım açık bana dedim sen bilirsin kapat telefonu dedi bende kapattım sinirlendim annemler anladı tabi anlattım babamda sana daha öncede söyledim benim kapım sonuna kadar açık çünkü sen bizim canımızsın dedi acaip duygulandım ve bu duruma düşürenlere allaha havale ettim sanki gözlerimdeki yaşlar kurumuş ağlayamadım boğazım düğümlendii ne bi msj nede bi arama bakalım bekleyip görecezz annem dün bana kızım bak bebek bebek diye tutturuyordun belki rabbim hayrını görmedi nasip etmedi belki boşanacaktınız şuanda ne yapmaya çalıştığını da anlamadım ama yüz verme pek dedi kafamın içi allak bullak sanki:44::44::44::44::44:
cnm gerçekten senin bu eşinin güzel bi dövmek lazımmm
sen şimdi annenlerdemi kaldın ?
senin eşin adam olmaz kusuruma bakmada bitanem gerçekten çok sinirlendim kadın nasıl hazırlandı kim bilir damadım gelecek diye gıcık saygısız şey töbe yarabbim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?