yok canım ne kusuru bırak kendi haklı çıkarmaya çalışması beni deli ediyor hazırlanmaz mıı tabi üzüldü ama boşver be kızım dedi takma senin üzülmen bizi üzüyor dedi yani terbiyesiz saygısız yaptığı eşimin yüzüne de söyledim evet annemlerde kaldım canım bu akşam da orada kalacam beni gelip babamdan almasını istiyorum eğer beni istiyorsa yaptığı terbiyesizlik için özür dilemesini istiyorum niyeti ciddiysee
günaydın pampişlerimoh beeee nihayet girilebiliyor siteye dün akşam sinir olmuştum durun ben geçmişe bakıp geleyim biraz
günaydın pampişlerimoh beeee nihayet girilebiliyor siteye dün akşam sinir olmuştum durun ben geçmişe bakıp geleyim biraz
ah cnm benim yaa annenlerde nasıl üzülmüşlerdir kim bilir yaaaa
cnm iyi edersin walla git hepmi sen onun g...tünde dolaşıcaksın bu ne yaaa ne sanıyolar kendileriniiiii
wallahi çok sinirlendim haaaaa
hiç konuştunuzmu bugünn???
hiç konuşmadık canım dün konuştuk o son konuşma oldu az öncede babam msj attı kızım çok özledim seni nolur üzülme seni aradı mı hiç dedi
artık ne olacaksa o olsun napayım herşey olacağına varıyor ama aramayı hiç düşünmüyorum
bi b.k sanıyorlar kendilerini
yazık babanda kaygılanmış ordaaaa
evet cnm hiç arama bakalım ne olacak rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahhh....
allahım bu erkeklerede akıl fikir versin ne diyimmm
günaydın canlarım kk da problem çıkmadan hemen anlatayım diyecem ama neye yarayacak siz okuyup yorum yazamadıkça ama yine de yazıyorum
dün akşam annemlere iftara gittik eşimde gelecekti geç gelecem dedi beyfendi iftardan sonraymış meğer herneyse bekle bekle gelmedi annemde msj çekti nerdesin diye ezana 3 dk kala msj anne bugün arkadaşlarla geziyorum ben geç gelecem diyor gelde sinirlenmeeeondan sonra bi 45 dk sonra falan eşim bana msj attı geç olmadan eve gel ben eve geç gelecem dedi bende aradım senin bu yaptığın terbiyesizlik saygısızlık değil mi ben senin annene babana böyle mi yaptım dedim oda çiğdem msjda yazdım geç olmadan eve gel dedi bende beni gelip buradan alırsan gelirim dedim oda sen bilirsin orada kalırsın demez mi bende benim kaybedecek hiç bişeyim yok kalırım kapım açık bana dedim sen bilirsin kapat telefonu dedi bende kapattım sinirlendim annemler anladı tabi anlattım babamda sana daha öncede söyledim benim kapım sonuna kadar açık çünkü sen bizim canımızsın dedi acaip duygulandım ve bu duruma düşürenlere allaha havale ettim sanki gözlerimdeki yaşlar kurumuş ağlayamadım boğazım düğümlendii ne bi msj nede bi arama bakalım bekleyip görecezz annem dün bana kızım bak bebek bebek diye tutturuyordun belki rabbim hayrını görmedi nasip etmedi belki boşanacaktınız şuanda ne yapmaya çalıştığını da anlamadım ama yüz verme pek dedi kafamın içi allak bullak sanki:44::44::44::44::44:
günaydın bacılarım nasılsınız , geçmişe baktımda anam ne öle hep aynı mesajlar deli etmiş sizi kk..
çiğdemcim yaa belki dedim akşam gönlünü almıştır senin güller almıştır sana sürpriz yapmıştır ama daha da kötü olmuş aranız.. çok üzüldümm ama annene katılıyorum senin bebekten önce aile huzurunuzu düzeltmeniz aranızdaki saygıyı getirmeniz lazım..sanki eşinde çok zor yazıyorum canım aslında yazmak istemiyorum ama eşin ya sana karşı artık sevgi,saygı beslemiyo yada okadar inatçı kinci ki geri adım atmıyo burnunun dikine gidiyo..
umarım düzelirsiniz canım,düzleipte yine eskisi gibi olursanız hiçbir mantığıda olmaz yine sorunlar devam eder..umarım aranızdaki sevgi saygı yeşerir daha fazla..hiçkimse istemez hanesinin yıkılmasını canım..
çiğdemim çok şaşırmadım açıkçasıçünkü böyle bir olay bekliyordum sizden bu günlerde ve ayrıca kusura bakma üzüldüm diyemicem çünkü bir şekilde bişeylerin ya düzelmesi için yada bitmesi için bu tavrı koyman lazımdı canım bence annen çok güzel söylemiş hele de ailen arkanda koy tavrını sonuna kadar ve bence arama sorma taki o seni arayana kadar ve emin ol kesinlikle arayacak yada gelecek senin tavrından emin olduktan sonra kendini üzme ve başını dik tut bence böyle bir ders bunlara ailece şarttı canım
Ah çiğdem aaaaahhhh ne diyceğimi bilemedim çok üzüldüm inşşalah aranız düzelir ne diyim cnm yaaaa evinin huzuru kadar hiç bişey önemli değiil ...
huzur çok önemli ama senin eşinde çok gaddar be çiğdem yoksa benmi yanlış anladım ama yok ya şu yaptıklarına bakılırsaaa çok gaddar birine benziyo rabbim hakkınızda hayırlı olnaı nasip etsin inşallahh cnm yaa inşalllah aranız düzelirrr...
herkese günaydınlaaar uyuyamadım kalktım ütü yaptım şimdide burdayıım.çiğdemcim valla ne diyeceğimi bilemiyorum genel olarak nasıl b,r karakteri var tocenin neden böyle davranıyor bir sebebi mi var senden bişeyin acısını mı çıkarıyor yoksa hep mi böyle..o yüzden peşin hüküm vermek istemem.çünkü aynı durumlara bazen bizde geliyoruz ama mutlaka bişeyin rövanşı oluyor bu..zamana bırak ve derim susmak en güzel cevaptır çoğu zaman.tabi bu biz hatunların en zor yaptığı şey ama olsun çabalaman bile yeterli
aslında çok basit bişey annesinde tartıştık ya sanırım onun acısını çıkartıp bana fazla yüz vermek istemiyor aklınca şımardığımı düşünmüş her seferinde altta kalarak haklısın dedikçe bu böyle yapmaya başlayarak kendini gerçekten haklı görmeye başladıı sonra ben daha çok kendimi savundukkça saygısı herkesi kötüleyen biri oldum çıktım bıide dün akşamki hiç hoşuma gitmedi annem iftara çağırmış hem tatilden döndük gidip el öpmemiz gereken yerde sen kalk arkadaşlarla takılacam sen eve git demesi beni iyice delirtti yani annemi babamı hiçe sayması beni iyice çıldırttı bardağı taşırdı durum bu canım
valla kızlar benim hatam varsa söyleyin bazen gerçekten kendimden bile şüphe eder oldum valla
valla kızlar benim hatam varsa söyleyin bazen gerçekten kendimden bile şüphe eder oldum valla
ayy valla okudukça sinir oluyorum ve yine aynı şeyi söylüyorum evlilik zor zanaat yavrum 4 yıl bitti ama ben hala alışamadım bana ters ama oldu bikere,anne olma dürtüm baskın geldi.ama bişey diyeceğim tocen senden önce annenlere ayıp etmiş öncelikle olgun bir insan kozunu rakibine oynar bu yanlış yapmış iki eksi birden almış annenlere gelecekti sonra eve dönünce ne karın ağrısı varsa kussun dimi ama...aaa bizimkide yapar diyrum ya birinin birinden farkı yok inanki,ikinci aşılamamda görümcem gelmidi okadar yırtındım yine benim kardeşim kırk yılda bi geldi ama sen beni rezil ettin.rezil olma sebebi de küçük bebek muz yiyormuş ben evde niye muz almamışım.ben 7/24 evde muz bulundurmak zorundamıyım,artı gidlir alınır.bu yüzden bana bağırdı ve annemde vardı..annem aynen seninki gibi dediki kızım siz daha geçinemiyorsunuz bide çocuk yapıcaz diye uğraşıyorsunuz..velhasıl böle böle sorunsuz aile yok hah şimdi sor çok iyiyiz ama kaç gün sürer allah bilir..son olarak hep diyorum şu toceler ağaç kovuğundan çıksalarmış aslında biçok sorun olmayacakmış çünkü sorunların çıkış noktası hep onların çıkış noktasına dayanıyor dimi ama ..mübarek gün pis pis konuşturuyorlar adamı
canım ben kendi adıma söyleyim:26: sonuçta biz burda birbirimizi anlatığımız kadar tanıyoruz, karakter kişilik olarak kimse öbürünü tanıyamaz.belki eşinin tepkili olduğu bazı hataların vardır bunu bilemem, birde hiç birşey karşılıksız değildir.bu hakaret olmasa da örneğin surat asman olabilir, herşeye bişey söylenem olabilir vs. amaaaa bunlar seni aşağılamasını gerektirecek şeyler olamaz bence, ne o öyle ben erkeğim üstünüm tavrı ondaki:26: madem memnun değilsin otur konuş demi neden böyle davranıyosun yani bence sizin oturup konuşarak halletmeniz gereken çok şey var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?