Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın pampişlerim oh beeee nihayet girilebiliyor siteye dün akşam sinir olmuştum durun ben geçmişe bakıp geleyim biraz

ah cnm benim yaa annenlerde nasıl üzülmüşlerdir kim bilir yaaaa
cnm iyi edersin walla git hepmi sen onun g...tünde dolaşıcaksın bu ne yaaa ne sanıyolar kendileriniiiii
wallahi çok sinirlendim haaaaa
hiç konuştunuzmu bugünn???

günaydın pampişlerim oh beeee nihayet girilebiliyor siteye dün akşam sinir olmuştum durun ben geçmişe bakıp geleyim biraz

günaydıııııınnn

wala bende çok sinirlenip çıktım ne gıcık olmuştu yaaa yazdıklarımız kaç kere çıkmışşş...
şimdi düzelmişşş

hiç konuşmadık canım dün konuştuk o son konuşma oldu az öncede babam msj attı kızım çok özledim seni nolur üzülme seni aradı mı hiç dedi
artık ne olacaksa o olsun napayım herşey olacağına varıyor ama aramayı hiç düşünmüyorum
bi b.k sanıyorlar kendilerini

yazık babanda kaygılanmış ordaaaa

evet cnm hiç arama bakalım ne olacak rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahhh....

allahım bu erkeklerede akıl fikir versin ne diyimmm

yazık babanda kaygılanmış ordaaaa

evet cnm hiç arama bakalım ne olacak rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahhh....

allahım bu erkeklerede akıl fikir versin ne diyimmm

amin canım inşallah bekleyip görecez canım evet çok kaygılandığı belli
hayırlısı neyse o olsun rabbim hayırlısını nasip etsin dediğin gibi inşallahh

günaydın bacılarım nasılsınız , geçmişe baktımda anam ne öle hep aynı mesajlar deli etmiş sizi kk..

çiğdemcim yaa belki dedim akşam gönlünü almıştır senin güller almıştır sana sürpriz yapmıştır ama daha da kötü olmuş aranız.. çok üzüldümm ama annene katılıyorum senin bebekten önce aile huzurunuzu düzeltmeniz aranızdaki saygıyı getirmeniz lazım..sanki eşinde çok zor yazıyorum canım aslında yazmak istemiyorum ama eşin ya sana karşı artık sevgi,saygı beslemiyo yada okadar inatçı kinci ki geri adım atmıyo burnunun dikine gidiyo..
umarım düzelirsiniz canım,düzleipte yine eskisi gibi olursanız hiçbir mantığıda olmaz yine sorunlar devam eder..umarım aranızdaki sevgi saygı yeşerir daha fazla..hiçkimse istemez hanesinin yıkılmasını canım..

çiğdemim çok şaşırmadım açıkçası çünkü böyle bir olay bekliyordum sizden bu günlerde ve ayrıca kusura bakma üzüldüm diyemicem çünkü bir şekilde bişeylerin ya düzelmesi için yada bitmesi için bu tavrı koyman lazımdı canım bence annen çok güzel söylemiş hele de ailen arkanda koy tavrını sonuna kadar ve bence arama sorma taki o seni arayana kadar ve emin ol kesinlikle arayacak yada gelecek senin tavrından emin olduktan sonra kendini üzme ve başını dik tut bence böyle bir ders bunlara ailece şarttı canım

Ah çiğdem aaaaahhhh ne diyceğimi bilemedim çok üzüldüm inşşalah aranız düzelir ne diyim cnm yaaaa evinin huzuru kadar hiç bişey önemli değiil ...
huzur çok önemli ama senin eşinde çok gaddar be çiğdem yoksa benmi yanlış anladım ama yok ya şu yaptıklarına bakılırsaaa çok gaddar birine benziyo rabbim hakkınızda hayırlı olnaı nasip etsin inşallahh cnm yaa inşalllah aranız düzelirrr...

herkese günaydınlaaar uyuyamadım kalktım ütü yaptım şimdide burdayıım.çiğdemcim valla ne diyeceğimi bilemiyorum genel olarak nasıl b,r karakteri var tocenin neden böyle davranıyor bir sebebi mi var senden bişeyin acısını mı çıkarıyor yoksa hep mi böyle..o yüzden peşin hüküm vermek istemem.çünkü aynı durumlara bazen bizde geliyoruz ama mutlaka bişeyin rövanşı oluyor bu..zamana bırak ve derim susmak en güzel cevaptır çoğu zaman.tabi bu biz hatunların en zor yaptığı şey ama olsun çabalaman bile yeterli

o hayalleri bende kurdum valla canım ama olmadı daha da kötü gitti o anda zaman benim içim çok kötü oldu bazen düşünüyorum gerçekten bana karşı sevgisi saygısı olmadığı için mi yapıyor bilmiyorum çok inatçı biri olduğu kesin ben gitmem herkes bana gelir tipi huyu var artık nolcak bilmemm:26::26::26::26:

zaten dünü olaylardan sonra düşündükçe dediklerin gibi yapmaya karar verdim annemde aynısını diyor çünkü ne kadar sen kendi istediğinle gidersen gene bunları yaşayacaksın bi kere korkutacaksın ki yapmayacak eğer yapıyorsa bana göre sevgisi olmayan insan yapar dedi bakalım hiç aramaya niyetim yok taa ki eşim beni arayana kadar dediğini uygulayacam canım nereye varacaksa varsın

yok canım yanlış anlamadın bal gibi öyle babasının aynısı pek gururlu bana göre gereksiz yerlerde gurur yapıyorlar hakkımızda hayırlısı olsun

aslında çok basit bişey annesinde tartıştık ya sanırım onun acısını çıkartıp bana fazla yüz vermek istemiyor aklınca şımardığımı düşünmüş her seferinde altta kalarak haklısın dedikçe bu böyle yapmaya başlayarak kendini gerçekten haklı görmeye başladıı sonra ben daha çok kendimi savundukkça saygısı herkesi kötüleyen biri oldum çıktım bıide dün akşamki hiç hoşuma gitmedi annem iftara çağırmış hem tatilden döndük gidip el öpmemiz gereken yerde sen kalk arkadaşlarla takılacam sen eve git demesi beni iyice delirtti yani annemi babamı hiçe sayması beni iyice çıldırttı bardağı taşırdı durum bu canım

ayy valla okudukça sinir oluyorum ve yine aynı şeyi söylüyorum evlilik zor zanaat yavrum 4 yıl bitti ama ben hala alışamadım bana ters ama oldu bikere,anne olma dürtüm baskın geldi.ama bişey diyeceğim tocen senden önce annenlere ayıp etmiş öncelikle olgun bir insan kozunu rakibine oynar bu yanlış yapmış iki eksi birden almış annenlere gelecekti sonra eve dönünce ne karın ağrısı varsa kussun dimi ama...aaa bizimkide yapar diyrum ya birinin birinden farkı yok inanki,ikinci aşılamamda görümcem gelmidi okadar yırtındım yine benim kardeşim kırk yılda bi geldi ama sen beni rezil ettin.rezil olma sebebi de küçük bebek muz yiyormuş ben evde niye muz almamışım.ben 7/24 evde muz bulundurmak zorundamıyım,artı gidlir alınır.bu yüzden bana bağırdı ve annemde vardı..annem aynen seninki gibi dediki kızım siz daha geçinemiyorsunuz bide çocuk yapıcaz diye uğraşıyorsunuz..velhasıl böle böle sorunsuz aile yok hah şimdi sor çok iyiyiz ama kaç gün sürer allah bilir..son olarak hep diyorum şu toceler ağaç kovuğundan çıksalarmış aslında biçok sorun olmayacakmış çünkü sorunların çıkış noktası hep onların çıkış noktasına dayanıyor dimi ama ..mübarek gün pis pis konuşturuyorlar adamı

valla kızlar benim hatam varsa söyleyin bazen gerçekten kendimden bile şüphe eder oldum valla

anlattıklarının üzerinden konuşursam kesinlikle hatan yok ama önceden varmış bu hale gelmeye göz yummuşsun alttan alarak bu da senin aslında iyiliğinden ama karşındaki farklı şekilde kullanmış..

ben şimdi kendi yerine koydum da kendimi böle bir durumda ne olur diye..aynı senin gibi davranırdım eve gitmez resti çekerdim, ailemden babam dayı yada başka büyüklerden biri eşimle konuşmak isterdi adam gibi konuşmazsa bizimkilerden bi ton dayak yerdi benimde içimin yağları erirdi :)) çok mu gaddar oldum nee :))

canım sen şimdi hiççç kafanı yorma artık sen elinden geleni yaptın..bişeyler yapılacaksa o yapıcak yada yapmıcak olacğaına varıcak ki zannetmiyorum bende kızların dediği gibi paşa paşa senin ciddiyetini anlayınca gelecek..sen hakkında hep hayırlısını iste dua et cnaım..

valla kızlar benim hatam varsa söyleyin bazen gerçekten kendimden bile şüphe eder oldum valla

canım ben kendi adıma söyleyim:26: sonuçta biz burda birbirimizi anlatığımız kadar tanıyoruz, karakter kişilik olarak kimse öbürünü tanıyamaz. belki eşinin tepkili olduğu bazı hataların vardır bunu bilemem, birde hiç birşey karşılıksız değildir.bu hakaret olmasa da örneğin surat asman olabilir, herşeye bişey söylenem olabilir vs. amaaaa bunlar seni aşağılamasını gerektirecek şeyler olamaz bence, ne o öyle ben erkeğim üstünüm tavrı ondaki:26: madem memnun değilsin otur konuş demi neden böyle davranıyosun yani bence sizin oturup konuşarak halletmeniz gereken çok şey var canım

valla boyuna konuşturuyorlar aynı aynı artık ben korunmaya karar verdim olaki barışırsak yoksa yavruma yazık olur yine babasız büyütürüm ama bi çocuğun babasız annesiz büyümesi çok zor yıpratır etrafdan gözlemlediğim kadarıyla ama işte sırf şu elalem ne der lafından dolayı katlanıyormuşuz gibi geliyor bana bi de şu sevgi yok mu ne kadar yıpratsada sevmekten düşünmekten vazgeçemiyoruz eşim bana diyors ki senle kavga ediyoruz özür diliyorsun bana sonra en fazla ya 1 hafta yada 2 hafta iyi gidiyoruz sonra tekrar aynı şeyleri yapıyorsun diyo be adam ben değil sen yapıyorsun ama kendi kusurlarını görmüyor nedense hep suçlu benn muhakkak ki yanlışlarım vardır ama biri uyarıpta söylerse çok dikkat eder bi daha yapmamaya çalışırım yapmadım da bu zamana kadar bide annesine gidince bana oturup duruyorsun hiç iş yaptığını görmedim dedi o kadar evi evirip çevirip sofrayı hazırlayan bulaşıkları yıkayan kim bilemem ana kız yatak odasına geçerler fısıl fısıl konuşuyorlar kendi gördü ama yoo görmedim der bide allahım yaa allahım aklıma geldikçe delleniyorum böylee

yok canım yok herseferinde gel oturup konuşalım ilişkimizi gözden geçirelim diyorum nesini geçirecez sen önce konuşmayı öğrende gel der yani ne diyeyim şimdi yani oturup konusmayı sevmiyor bana bi kere dedi ki benim ne istediğimi yüz ifademden suratımın asılıp ne istediğim den bilmem neyimden anlayacaksın diyo be adam sen zaten konuşmayı bilmiyorsun ki ne istediğini söylesen yaparım söylemeden benim anlamamı nasıl bekleyebilir yani onun istediği kadın herşeyi alttan alan hizmetçi gibi her dediğini yapacak bütün işleri kendi yapacak birini istiyor zaten çoğunu ben yapıyorum ama ne istediğini çözmedim 6 senedir beraberizz ama şunu farkettim annesinin babasının ablalarının sözleri etkisi altında kalıyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…