Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bunun egosu tavan yapmış yawrumevettt bak sen şu an tavrını koyar ve seni aarayıp konuşmak isteyene kadar aramazsan paşa paşa konuşur canım sen merak etmee

haa bide aklıma geldi ev senin babanın eviymiş nasılsa işine gelmiyosa alsın bavulunu çıksın gitsinama sen sakın böyle bişey söyleme yoksa gurur yapar bide bu

bunun egosu tavan yapmış yawrumevettt bak sen şu an tavrını koyar ve seni aarayıp konuşmak isteyene kadar aramazsan paşa paşa konuşur canım sen merak etmee

valla öyle yapacam umarım arar hatta dün dedim ki benim kaydecek bişeyim yok sen bilirsin dedim nasıl sinirleniyor var ya kapat şu telefonu kapat diyo bende direk kapattım

bu arada kamerimm gece zeytin yedim bir tane çekirdeğini yuttum ama midem iyne fenaydı benim durum ilerlemiş baya canım bana mide ilaçlarıda etki etmiyodu zaten

bu arada kamerimm gece zeytin yedim bir tane çekirdeğini yuttum ama midem iyne fenaydı benim durum ilerlemiş baya canım bana mide ilaçlarıda etki etmiyodu zaten

sevo bir kerede fayda etmez tabi bunu hergün uygulayacaksın bir süre sonra anlıyorsunçekirdeğin içindeki öz midenin onarılmasını sağlıyormuş

sevo bu arada ev bulduk istediğim kriterlere uygundaha kesin değil anahtarı almadan kesin gözüyle bakmıyoruminşallah bayramdan önce taşınırım

rennie de kullandın mı canım

kullandım canım renni gaviscon meteo.. pulcet ti sanırım artık isimlerini hatırlamıyorum bitek yumuşak kapsül biraz iyi geliyodu..

sevo bir kerede fayda etmez tabi bunu hergün uygulayacaksın bir süre sonra anlıyorsunçekirdeğin içindeki öz midenin onarılmasını sağlıyormuş

hee ölemi ozaman devam edeyim ne bilem hemen mucizevi bişey bekledim herhal

sevom geçmiş olsun hayırdır reflü falan mı var yoksa..

evet canım reflü var gastrit başlangıcıda vardı kaç sene önce bide bağırsak girişinde sanırım yara oluşmaya başlamıştı..uzun zamandır gitmiyorum kontrole falan zaten ilaçta kullanamıyprum bebek olaylarından

bayaaa varmış sorunun sevo geçmiş olsun denemeye devam et bakalım belki faydasını görrüsün canım bitkiler bazen mucize yaratabiliyor
sevo bu arada ilaçla biri daha hamiş kalmış sen ne yaptın getirtebiliyomusun

sevooom çok geçmiş olsun gerçekten çok zor şu reflü yaaa eşimdede varda ölüyo adamcağız azıcık özen göstermese onun ileri derecede mide kapağında yara oluşmuş adamcağız ölür yaaaa allahım seninde iyilğini versin inşallahhhh.....

evet canım reflü var gastrit başlangıcıda vardı kaç sene önce bide bağırsak girişinde sanırım yara oluşmaya başlamıştı..uzun zamandır gitmiyorum kontrole falan zaten ilaçta kullanamıyprum bebek olaylarından[/QUOTE]

ayyy yavrum allah şifa versin bende devar o illet ama ben kendim kaşındım kilo alıcam diye geçen yıl dayadım pekmezi tabi mide sapıttı o gün bugün devam ediyor..ne dicem lansor sanırım yanlış yazmadım yemeklerden önce aldığında mideyi çok rahatlatıyor.abim yıllardır kullanır ben de arad bi alıyordum.denedin mi hiç.tereciye tere satmış olmıyım bide

aa hadi inşallah olur canım.bayrama ne kaldı şurda az kalmış hayırlı olsun diyeyim şimdiden
kaça buldun canım

evi daha görmedim eşim buldu. komşuyla konuşuyorlamış öylesine komşuda emlakçıeşim bahsetmiş öylesine oda benim binam yeni bitti demiş, kendisine ait olduğu için emlak arası almayacak ama elektrik-su aboneleri birkaç güne alınıyor bak hangisini istiyosan taşın demiş
2+1 ayrı mutfaklı ankastre mutfaklı çok güzel daireler demiş bakalım kirada 400 verip girecez direk ve aynı mahallede çok masraf olmadan taşınacaz yane

sağol canım. valla çokta ilgilenmeye fırsatım kalmadı ne de olsa bizde sorun çok

hadi yaa ne güzel demek bir hamiş daha var.
canım ben tedaviden sonraya bıraktım iş yerindeki arkadaş görüşecekti şimdilik kalsın dedim.eğer tedavim olmazsa ozaman temin edicem.

çok sağol canım evet mide olayı çok fena..ne güzel bak eşin dikkat ediyomuş ben etmiyorum canım ya.. doktor bi liste vermişti anam hiçbişey yememem lazım ona uymak için domates,soğan,salçalı yağlı şeyler,fast food,patates kızartması (vazgeçilmezim) ve diğer kızartmalar,yoğurt,süt yağlı olmayacak,daha neler vardıda hatırlamıyorum..

canım ne desem bilemedimm eşinin yaptığı hiç hpş değil ama annein söylediğide çok doğru bebek için uğraşırken bir çok şeyi gözden kaçırıyoruz önce bu sorunları haletmelisin eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısnn rabm yardımcın olsun

hayırlı olsun innşallah canım Rabbim satın alıp kendi evimizde oturmayı nasip etsin cümlemize..

ayyy yavrum allah şifa versin bende devar o illet ama ben kendim kaşındım kilo alıcam diye geçen yıl dayadım pekmezi tabi mide sapıttı o gün bugün devam ediyor..ne dicem lansor sanırım yanlış yazmadım yemeklerden önce aldığında mideyi çok rahatlatıyor.abim yıllardır kullanır ben de arad bi alıyordum.denedin mi hiç.tereciye tere satmış olmıyım bide[/QUOTE]

lansor kullanmadım canım ama çok duydum iyi olduğunuda fırsatım olmadı aslında alim ben bugün nede olsa tedaviye yöneldim bu ay rahatça kullanabilirim

oo sizin ev işi olmuş bitmiş bile canım ev sahibi seç beğen al demiş daha ne olsun kirasıda çok iyi sıfır bina ne güzel emlak olayıda yok, elk. su gibi şeylere taksit yapıyolar canım cepten çok fazla çıkmıyo kartada yapıyolar.

aynen sevooom bu söylediklerin eşimede yasak eşimde patates kızartmasını çok sever ben haşlarım tavada yumurta yok haşlıyorum dikkat eederiz ama eğer biraz dikkat etmiyelim o gece yatamaz mide ağrısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…