yok canım yok herseferinde gel oturup konuşalım ilişkimizi gözden geçirelim diyorum nesini geçirecez sen önce konuşmayı öğrende gel der yani ne diyeyim şimdi yani oturup konusmayı sevmiyor bana bi kere dedi ki benim ne istediğimi yüz ifademden suratımın asılıp ne istediğim den bilmem neyimden anlayacaksın diyo be adam sen zaten konuşmayı bilmiyorsun ki ne istediğini söylesen yaparım söylemeden benim anlamamı nasıl bekleyebilir yani onun istediği kadın herşeyi alttan alan hizmetçi gibi her dediğini yapacak bütün işleri kendi yapacak birini istiyor zaten çoğunu ben yapıyorum ama ne istediğini çözmedim 6 senedir beraberizz ama şunu farkettim annesinin babasının ablalarının sözleri etkisi altında kalıyor çok
bunun egosu tavan yapmış yawrumevettt bak sen şu an tavrını koyar ve seni aarayıp konuşmak isteyene kadar aramazsan paşa paşa konuşur canım sen merak etmee
haa bide aklıma geldi ev senin babanın eviymiş nasılsa işine gelmiyosa alsın bavulunu çıksın gitsinama sen sakın böyle bişey söyleme yoksa gurur yapar bide bu
bu arada kamerimm gece zeytin yedim bir tane çekirdeğini yuttum ama midem iyne fenaydı benim durum ilerlemiş baya canımbana mide ilaçlarıda etki etmiyodu zaten
bu arada kamerimm gece zeytin yedim bir tane çekirdeğini yuttum ama midem iyne fenaydı benim durum ilerlemiş baya canımbana mide ilaçlarıda etki etmiyodu zaten
rennie de kullandın mı canım
sevo bir kerede fayda etmez tabibunu hergün uygulayacaksın bir süre sonra anlıyorsun çekirdeğin içindeki öz midenin onarılmasını sağlıyormuş
sevom geçmiş olsun hayırdır reflü falan mı var yoksa..
sevo bu arada ev bulduk istediğim kriterlere uygundaha kesin değil anahtarı almadan kesin gözüyle bakmıyorum inşallah bayramdan önce taşınırım
kullandım canım renni gaviscon meteo.. pulcet ti sanırım artık isimlerini hatırlamıyorum bitek yumuşak kapsül biraz iyi geliyodu..
hee ölemi ozaman devam edeyim ne bilem hemen mucizevi bişey bekledim herhal
evet canım reflü var gastrit başlangıcıda vardı kaç sene önce bide bağırsak girişinde sanırım yara oluşmaya başlamıştı..uzun zamandır gitmiyorum kontrole falan zaten ilaçta kullanamıyprum bebek olaylarından
aa hadi inşallah olur canım.bayrama ne kaldı şurda az kalmış hayırlı olsun diyeyim şimdiden
kaça buldun canım
bayaaa varmış sorunun sevo geçmiş olsun denemeye devam et bakalım belki faydasını görrüsün canım bitkiler bazen mucize yaratabiliyor
sevo bu arada ilaçla biri daha hamiş kalmış sen ne yaptın getirtebiliyomusun
sevooom çok geçmiş olsun gerçekten çok zor şu reflü yaaa eşimdede varda ölüyo adamcağız azıcık özen göstermese onun ileri derecede mide kapağında yara oluşmuş adamcağız ölür yaaaa allahım seninde iyilğini versin inşallahhhh.....
günaydın canlarım kk da problem çıkmadan hemen anlatayım diyecem ama neye yarayacak siz okuyup yorum yazamadıkça ama yine de yazıyorum
dün akşam annemlere iftara gittik eşimde gelecekti geç gelecem dedi beyfendi iftardan sonraymış meğer herneyse bekle bekle gelmedi annemde msj çekti nerdesin diye ezana 3 dk kala msj anne bugün arkadaşlarla geziyorum ben geç gelecem diyor gelde sinirlenmeeeondan sonra bi 45 dk sonra falan eşim bana msj attı geç olmadan eve gel ben eve geç gelecem dedi bende aradım senin bu yaptığın terbiyesizlik saygısızlık değil mi ben senin annene babana böyle mi yaptım dedim oda çiğdem msjda yazdım geç olmadan eve gel dedi bende beni gelip buradan alırsan gelirim dedim oda sen bilirsin orada kalırsın demez mi bende benim kaybedecek hiç bişeyim yok kalırım kapım açık bana dedim sen bilirsin kapat telefonu dedi bende kapattım sinirlendim annemler anladı tabi anlattım babamda sana daha öncede söyledim benim kapım sonuna kadar açık çünkü sen bizim canımızsın dedi acaip duygulandım ve bu duruma düşürenlere allaha havale ettim sanki gözlerimdeki yaşlar kurumuş ağlayamadım boğazım düğümlendii ne bi msj nede bi arama bakalım bekleyip görecezz annem dün bana kızım bak bebek bebek diye tutturuyordun belki rabbim hayrını görmedi nasip etmedi belki boşanacaktınız şuanda ne yapmaya çalıştığını da anlamadım ama yüz verme pek dedi kafamın içi allak bullak sanki:44::44::44::44::44:
evi daha görmedim eşim buldu. komşuyla konuşuyorlamış öylesine komşuda emlakçıeşim bahsetmiş öylesine oda benim binam yeni bitti demiş, kendisine ait olduğu için emlak arası almayacak ama elektrik-su aboneleri birkaç güne alınıyor bak hangisini istiyosan taşın demiş
2+1 ayrı mutfaklı ankastre mutfaklı çok güzel daireler demiş bakalım kirada 400 verip girecez direk ve aynı mahallede çok masraf olmadan taşınacaz yane
evet canım reflü var gastrit başlangıcıda vardı kaç sene önce bide bağırsak girişinde sanırım yara oluşmaya başlamıştı..uzun zamandır gitmiyorum kontrole falan zaten ilaçta kullanamıyprum bebek olaylarından
evi daha görmedim eşim buldu. komşuyla konuşuyorlamış öylesine komşuda emlakçıeşim bahsetmiş öylesine oda benim binam yeni bitti demiş, kendisine ait olduğu için emlak arası almayacak ama elektrik-su aboneleri birkaç güne alınıyor bak hangisini istiyosan taşın demiş
2+1 ayrı mutfaklı ankastre mutfaklı çok güzel daireler demiş bakalım kirada 400 verip girecez direk ve aynı mahallede çok masraf olmadan taşınacaz yane
sağol canım. valla çokta ilgilenmeye fırsatım kalmadı ne de olsa bizde sorun çok
hadi yaa ne güzel demek bir hamiş daha var.
canım ben tedaviden sonraya bıraktım iş yerindeki arkadaş görüşecekti şimdilik kalsın dedim.eğer tedavim olmazsa ozaman temin edicem.
çok sağol canım evet mide olayı çok fena..ne güzel bak eşin dikkat ediyomuş ben etmiyorum canım ya.. doktor bi liste vermişti anam hiçbişey yememem lazım ona uymak içindomates,soğan,salçalı yağlı şeyler,fast food,patates kızartması (vazgeçilmezim) ve diğer kızartmalar,yoğurt,süt yağlı olmayacak,daha neler vardıda hatırlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?