Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol quzum menimm
aminnn quzumm men tavuklu pilav artı çorba salata yeter artarrr

saol quzum menimm
aminnn quzumm men tavuklu pilav artı çorba salata yeter artarrr

oh yeter canım allah berekt versin yuvanıza inşallah

kızlar ben çıktım yavaştan toparlanıyım büroyu kapatıyım evime gidip yemekimi yapıyım

dün geliş gidiş, bugün gelişi yürüdüm ama şimdi giderken eşim götürsün yemek yok ya evde geç kalmayım demiaradım zaten geçerken alacak
haydi hepinizi çok öptüm ve kaçtımiyi akşamlar hayırlı iftarlarrrrr

Kızlar Merhaba,
Ben bugün üye oldum klubünüze... :) Henüz çok aktif bir şekilde neler yazmışsınız, neler paylaşmışsınız bilmiyorum ama sanırım bu bölümde bebeği olmayanlar birbirleri ile dertleşiyor...

Umarım benimde çok sıkıldığım ve bunaldığım anlarda bana da destek olursunuz.. ( Ve bende sizlere tabiki )

Şimdilik bir merhaba demek için yazdım.

Görüşürüz...

amin quzum cümlemizin inşş
haydi güle güle quzum çok öptümm seniiii
hayırlı iftarlarr

meraba canım hoşgeldin topiğimizeee ne kadarlık evlisinn

amin quzum cümlemizin inşş
haydi güle güle quzum çok öptümm seniiii
hayırlı iftarlarr

meraba canım hoşgeldin topiğimizeee ne kadarlık evlisinn

hoş geldin aramıza

hoş geldin aramıza biraz kendinden bahsedermisin bize:)

melişim dönemedim kzuzu sana markete indik aşağıya sonra az dolaştık hava esince haydi merkezi gezelim dedim tocede sağolsun kırmadı atladık arabamıza az dolaştık eve geldik geç olmuş arayamadım onun için yarın tosunum evde yarından sonra agörşrz okişmi balım

hmmm betül diye bi hatun gelmiş hoşta gelmiş nasıl bulmuş burayı pat diye geçmişi okumuşmu bizleri önceden takip etmişmi nerden sanırmış dertleştiğimizi yoksa yoksa yoksa hmmmnedne olmasın demi aaah aah nurcanım olsaydı ne demek istediğimi anlardı inşallah bu durum uzun sürmez yoksa üzülerek söylüyorum bu bölü
me olan aboneliğimi iptal edicem zaten çoğunuzla özelden görüşüyoruz sevom yurcanım yok neyleyim ben baharı böyle mekanı

günaydınlarrrr
kızlar neredesiniz bizim topiğimiz böyle olmayı hak etmiyorrrlütfen gelin ve öksüz bırakmayın topiğimizi

ama ama ama

kızlar benim canım sıkkın bugünev işimiz olmıcak sanırım adam nerdeyse 2 aylık peşinat istiyoronuda peşinat adı altında değilde parası yokmuş aboneleri almak için en az 600 tl tutuyomuşta onu istiyor hemde bugün için acilmiş bugün alması gerekiyomuş birkaç daire olduğundan diğerlerine kiracı gelecekmiş onların paralarını almış bizden de istiyor ama maalesef veremicezevi gördüm akşam çokkkk güzeldisinir oldum yaa
eşim bugün arayıp tutamıycağımızı söylicek nasıl yapacaz nerdeyse 1000 lira aşılamaya gidecek bu ay kredim var bide bunu çıkaramıyoruz maaleseff

DURU bacım nerdde kızlar haberi olan varmı kaç gündür soracam unutuyorum:26::26::26::26:facede de yok kaç gündür çok merak ettim inşallah iyidir

merhabalaaaar ben geldim kimsecik yok ya bu ne böyle sabahın körü değil gecenin yarısı değil nerde bu hatun millleti.neyse dün kontroe gittim bezelyem serpilmiş elleri ayakları çıkmış kıpır kıpır yüzüyo sanki içimde,ama henüz hissetmiyorum tabi..ikili testimizi yaptık ama henüz çıkmadı sonuç,cumaya toce alıp doktora gösterecek.Hayırlısı bakalım...yeni bir hatun kişi gelmiş ne diyim hoşgelmiş safa getirmiş.ama önce bir özgeçmiş alsaydık aydınlansaydık dimi ama..

kamerim üzülme hayırlsıı olsun çok istediğimi her şey bizim için hayırlı olmuyor Rabbim bi kapı kapatır diğerini açar,üzülme hiç yavrum müsterih ol amaaan kiracıya ev mi yok allasen sallla gitsin.

sinirlen canım valla bende sinirlendimama benim için gel yaa ben varım

geldim canımmm dayanamadım geldimmm ama saat 4 de nurcanlarım gelecekkk

hoşgeldin canımmm allahım yüreğine göre nasip etsin inşallahhh

günaydınlarrrr
kızlar neredesiniz bizim topiğimiz böyle olmayı hak etmiyorrrlütfen gelin ve öksüz bırakmayın topiğimizi

ağlamaaa geldim bakkkk

hayırlısı olsun canım vardrı bunda bi hayır öyle düşün üzülemee kıyamam sanaaaaa
duru ablacım izinli diye biliyorum ama:26::26::26::26:

ayyy canım hoşgeldinnnn kocaman olacak büyüyecek tekme atacak sanaaaa inşallahhh rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ağız tadıyla hamileliğini geçir inşalalhhhhhhhhhh

iyi yapmışsınız canım gezin gezin ben seni anladım tubişim ne demek istediğini canımmm

Allah razı olsun çiğdemcim darısı innşallah hepinizn başına olsun.nasılsın bakalım moraller nasıl iyi misin toparlandın mı??

ya bu arada kamere ayetel kürsi okunuyormuş bende alıcam kim hesap kitap işini yapıyor acilinden el atsın bi

kızlarrrrrrrrrr sizi çok özledimmmmm neredesinizzzzzz
sizleri seviyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…