olmuş olmuş bayıldım ben güle güle kullan canım hemşomolmadı hemşom tarayıcınız desteklemiyor didi ve yazı sığmıyor neden ki?:26:
hemşom gel avatarını da değiştirek , hem isteersen ben sana çizelge yapıyımmmhadi hadi imajını değiştirekkk bize moral lazım dimi ama
olsun kız tırnaksızda güzelleraaaaaaaaaaaaaaaaaa olmuş kızzzz ama tırnakları sığdıramadım almıyorr
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.htmlhadi yappppppp çizelgemide nasıl yapacxaz yönlendir benii:82:
şimdi yazdımmm bakabilirsin
ipekim hoşgeldinn
kızlar ben biraz çıkıyorum sizi gizli takip edeyim şifaaaa bana çizelge yapacak sonra gelirim
hemşom hadi bekliyom ben beceremem yapıver sana zahmet
canım hoşgeldin ipeğimherkese selam iki gündür okuyup çıkmak zorunda kaldım kankimin tekrar banlanmasına üzüldüm değmeyen insanlar yüzünden keşke
böyle olmasaydı birde ne yazmış çok merak ettim ...minnakın minnakı büyüyomuş maşallah süphanallah ona ...kamer herşeyde bir hayır vardır hiç üzülme doktoruna güveniyosan sorgulama peşinden git ben kendini sorgulamadan doktoruna bırakmış biri olarak tavsiye ederim sonuç çok iyi oluyo ...şifa sevom tubişim melikem ve diğerleri sizleride öpüyorum
herkese selam iki gündür okuyup çıkmak zorunda kaldım kankimin tekrar banlanmasına üzüldüm değmeyen insanlar yüzünden keşke
böyle olmasaydı birde ne yazmış çok merak ettim ...minnakın minnakı büyüyomuş maşallah süphanallah ona ...kamer herşeyde bir hayır vardır hiç üzülme doktoruna güveniyosan sorgulama peşinden git ben kendini sorgulamadan doktoruna bırakmış biri olarak tavsiye ederim sonuç çok iyi oluyo ...şifa sevom tubişim melikem ve diğerleri sizleride öpüyorum
ipeğim vaktin varsa sanada çizelge yapayım
biz iyiyiz çok şükür oğluş perşembe günü aşı oldu aşı sonrası kabız da oldu 3. gün bugün doktor aşıdan olabilir dedi yapmasını bekliyorum hevesle . valla ramazan bana gelmedi bu sene sadeçe emdiği için tutmuyorum sen nasılsın şifam vaktim var şimdilik uyuyo benimki çizelge yprsan isterim tabikiyaptım geldim bileeecanım beğenmediysen hemen değiştiririm istediğin bişi
canım hoşgeldin ipeğimbende seni özledim canım siz nasılsınız oğluşun sen nasıl gidiyor ramazanda hayat
teşekkür ederim ipek bende aynen öyle düşünüyorum tecrübelerimden çok sorgulamamk gerektiğini öğrendim
ipeğim vaktin varsa sanada çizelge yapayım
canım oğluşunun doğum tarihini alabilirmiyim ve ismi neydibiz iyiyiz çok şükür oğluş perşembe günü aşı oldu aşı sonrası kabız da oldu 3. gün bugün doktor aşıdan olabilir dedi yapmasını bekliyorum hevesle . valla ramazan bana gelmedi bu sene sadeçe emdiği için tutmuyorum sen nasılsın şifam vaktim var şimdilik uyuyo benimki çizelge yprsan isterim tabiki
inşallah sizin için en hayırlısı olur kamer allah yardım etsin
canım oğluşunun doğum tarihini alabilirmiyim ve ismi neydiayy çok unutkanımm
özel mesaj attım tatlım okudun mu31.05.2011 ömer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?