Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hemşom gel avatarını da değiştirek , hem isteersen ben sana çizelge yapıyımmm hadi hadi imajını değiştirekkk bize moral lazım dimi ama

şimdi yazdımmm bakabilirsin
ipekim hoşgeldinn
kızlar ben biraz çıkıyorum sizi gizli takip edeyim şifaaaa bana çizelge yapacak sonra gelirim
hemşom hadi bekliyom ben beceremem yapıver sana zahmet

herkese selam iki gündür okuyup çıkmak zorunda kaldım kankimin tekrar banlanmasına üzüldüm değmeyen insanlar yüzünden keşke
böyle olmasaydı birde ne yazmış çok merak ettim ...minnakın minnakı büyüyomuş maşallah süphanallah ona ...kamer herşeyde bir hayır vardır hiç üzülme doktoruna güveniyosan sorgulama peşinden git ben kendini sorgulamadan doktoruna bırakmış biri olarak tavsiye ederim sonuç çok iyi oluyo ...şifa sevom tubişim melikem ve diğerleri sizleride öpüyorum

çokkkk güzel oldu hemşom ellerine sağlık valla güldüm kendi kendime avatarıma teşekkür ederim hemşommm

Son düzenleme:
şimdi yazdımmm bakabilirsin
ipekim hoşgeldinn
kızlar ben biraz çıkıyorum sizi gizli takip edeyim şifaaaa bana çizelge yapacak sonra gelirim
hemşom hadi bekliyom ben beceremem yapıver sana zahmet

yaptım geldim bileee canım beğenmediysen hemen değiştiririm istediğin bişi
canım hoşgeldin ipeğim bende seni özledim canım siz nasılsınız oğluşun sen nasıl gidiyor ramazanda hayat

teşekkür ederim ipek bende aynen öyle düşünüyorum tecrübelerimden çok sorgulamamk gerektiğini öğrendim

biz iyiyiz çok şükür oğluş perşembe günü aşı oldu aşı sonrası kabız da oldu 3. gün bugün doktor aşıdan olabilir dedi yapmasını bekliyorum hevesle . valla ramazan bana gelmedi bu sene sadeçe emdiği için tutmuyorum sen nasılsın şifam vaktim var şimdilik uyuyo benimki çizelge yprsan isterim tabiki

teşekkür ederim ipek bende aynen öyle düşünüyorum tecrübelerimden çok sorgulamamk gerektiğini öğrendim

inşallah sizin için en hayırlısı olur kamer allah yardım etsin

canım oğluşunun doğum tarihini alabilirmiyim ve ismi neydi ayy çok unutkanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…