zamanlamam harikaama gelmeden girmişim nurcikk
yavruşlarım bir telefon geldi acilen bankaya koşammam lazım geldi işimi hallettim geldim
size yazdım acil çıkıyorum diye ama gelmemiş iletim sanırım gelmeden ben acele edip kapattım
neyse nasılsınız bakalımmm
heyoooooo ben geldimmm
nasılsınız bakemmhepinizi çok özledimmm daha doğrusu mekanımı çok özledim banlanmam benim için bir kayıp olmadı başkaları düşünsünn onuu burda olmasada her türlü görüşüyoruz nasıl olsa dimi kızlarr
dönüşüm kısa oldu ama çıkmam lazım yarın görüşürz inşallah eşimle dıaşrı çıkacaz ..biraz bayram alışverişi birazda dolaşma amaçlı :81::81::81::81::81::81::81:hayden kalın sağlıcallaa
hoşbuldum pampişimnurcik bacımmmmmmm hoşgeldinnnnnnn
hoşbulduk canım bende çıkıyorum zaten hade beraber çıkalımmhoşgeldinn nurcan sen geldin ben çıkıyorumm görüşmek üzere
dönüşüm kısa oldu ama çıkmam lazım yarın görüşürz inşallah eşimle dıaşrı çıkacaz ..biraz bayram alışverişi birazda dolaşma amaçlı :81::81::81::81::81::81::81:hayden kalın sağlıcallaa
hoşgeldinnnnnnyok şimdilik kalmadık yavaş yavaş dökülmeye başladınızzzz:) ablacım sen ne tür kitaplar okursun meraklandımm
bence senin enfeksiyondan dolayı bu kadar çabuk çişi..n geliyorbunu atman lazım ama sen zor atacaksın bu gidişle zorla içiyosun suyu çünkü
bendede var anacım sistit olurum ha bire suyu çok içtiğimden hemen atlatırım, bide gelince çok sızlar hemensıkıştırır seninde o şekilde oluyor işte tutamıyosun hemen boşaltman gerekiyor
yani günde 3 litreyi devirmelisin canım sadece su olarak diğer sıvıları saymıyorum bile
valla yavrum maymun iştahlıyım ne bulursam okurum bazen.osmanlı tarihini anlatan romanları çok okudum ama şu ara hürrem furyası başladığından o türe ara verdim.türk edebiyatı severim daha çok..boyut olarak da en kalın kitapları alırımki çabuk bitmesin.elif şafak vazgeçilmezimdir,iskender pala aynen öyle daha bir çok var ,sende de vvarsa değiş tokuş yapalım mı
ayyy en diyon yaa sayma bencede ben bi alıştırayım da 1litreden sonra artıra artıra giderim,bu gidişle börülcemi de tuvalette doğurrum heralde
valla yavrum maymun iştahlıyım ne bulursam okurum bazen.osmanlı tarihini anlatan romanları çok okudum ama şu ara hürrem furyası başladığından o türe ara verdim.türk edebiyatı severim daha çok..boyut olarak da en kalın kitapları alırımki çabuk bitmesin.elif şafak vazgeçilmezimdir,iskender pala aynen öyle daha bir çok var ,sende de vvarsa değiş tokuş yapalım mı
ayyy en diyon yaa sayma bencede ben bi alıştırayım da 1litreden sonra artıra artıra giderim,bu gidişle börülcemi de tuvalette doğurrum heralde
ayy yapalım bende kitap çokkkk bende osmanlı ve biyografi kitaplara hastayım şimdi elimde kütüphaneden kitap aldım sineklerin tanrısı var onu okuyorum
hadi canlarım ben çıkıyorum hepinize kucaklar dolusu öpücükler muck muck muck
ha şunu bileydiniçme sen daha dur bebek mesaneye baskı yapınca ne yapacaksın acaba onu merak ediyorum bide
aklıma ne geldibizim bir akrabamız var annesi onu trende doğurmuş adamın adı ''seyyar selami''
senin bebeyi hiç düşünemiyorum gel şu çocuğun geleceğiyle oynama iç şu suyuu
ayy yapalım bende kitap çokkkk bende osmanlı ve biyografi kitaplara hastayım şimdi elimde kütüphaneden kitap aldım sineklerin tanrısı var onu okuyorum
sineklerin tanrısı mı ismi ofsayt okumam hu haha amma ben senet yaparım kitap verirken öyle cimriyim kitap konusunda he
hadi canlarım ben çıkıyorum hepinize kucaklar dolusu öpücükler muck muck muck
ay ayy ayyy şımartıyorsun beni çörek otlu ,tarçınlı, incirli ,reçelimmmhobaaaaaa piyuuvvvvv yurcan gelmiiiiş hoşgelmiiiiş.ballı çöreeeeem,zencefşlli kurabiyem,patlıcan dolmam ,lahana turşum ösledik beeee Allah bir daha yaşatmasın ayrılığı taaam mı sende artık rahat dur bizi yalnız bırakma.haydi al bakalıııım muaaaah şlup şlap hoşgeldin öpücüğüüü en salyalısındaaaan
git yaaa bu en bööle çocuk kandırır gibi ce diyip kaçıyosun,tocen bu büyük günü bilmiyo mu nasıl alışveriş palnı yapar bugüne..aaaağğğğh çok kızdıııım
neyse hadi git bakalım yarın hesabını verirsin haydi azatsın şimdi var git yolun açık olsun,iyi alışverişler bitter çikilotam
günaydınnnnnn neden yoksun bakayımmmm
günaydın yeteerrrr
günaydın çiğdemmm
Herkese günaydın dicem ama kimsecik yok sabah kuşları neredesinizzz
melikecik demek bugün aşı var olsun bitsin hemencik çok ağlamasın yunus paşamız
çiğdem evet bugün ayrı bir mutluluk var..o sabah namazındaki huzuru bende biliyorumm o duaların nasıl içten geldiğini,heryer karanlıkken allaha yalvarışını ve başbaşa olduğunuzu hissetmekk çok güzel..
Laracık sen neden idare ediyon bakimm :44:
Yeter hayırdır nerelerdesin bugün
kızlar bende bu gece adet oldum hemen hemen bundan sonraki adet tarihim belli oldu diyebilirim 20 eylülde adet olurum büyük ihtimal bugün doktorla konuşucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?