Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin yavru bizde konuşma yapacak birini arıyoduk derrrmişim..günün anlam ve önemini belirten he ne dersin

dönüşüm kısa oldu ama çıkmam lazım yarın görüşürz inşallah eşimle dıaşrı çıkacaz ..biraz bayram alışverişi birazda dolaşma amaçlı :81::81::81::81::81::81::81:hayden kalın sağlıcallaa

hoşgeldinn nurcan sen geldin ben çıkıyorumm görüşmek üzere

iyi hayde güle güle dimek kocan sana bayramlık alacak güzel bereketli alışverişler canım size

hobaaaaaa piyuuvvvvv yurcan gelmiiiiş hoşgelmiiiiş.ballı çöreeeeem,zencefşlli kurabiyem,patlıcan dolmam ,lahana turşum ösledik beeee Allah bir daha yaşatmasın ayrılığı taaam mı sende artık rahat dur bizi yalnız bırakma.haydi al bakalıııım muaaaah şlup şlap hoşgeldin öpücüğüüü en salyalısındaaaan

canımmmmmmmmmmmm fıstıkım evet canım biz her türlü görüşürüyoruzzz
hadi baş baş iyi alışverişlerrrrrr

hoşgeldinnnnnn yok şimdilik kalmadık yavaş yavaş dökülmeye başladınızzzz:) ablacım sen ne tür kitaplar okursun meraklandımm

valla yavrum maymun iştahlıyım ne bulursam okurum bazen.osmanlı tarihini anlatan romanları çok okudum ama şu ara hürrem furyası başladığından o türe ara verdim.türk edebiyatı severim daha çok..boyut olarak da en kalın kitapları alırımki çabuk bitmesin.elif şafak vazgeçilmezimdir,iskender pala aynen öyle daha bir çok var ,sende de vvarsa değiş tokuş yapalım mı

ayyy en diyon yaa sayma bencede ben bi alıştırayım da 1litreden sonra artıra artıra giderim,bu gidişle börülcemi de tuvalette doğurrum heralde

git yaaa bu en bööle çocuk kandırır gibi ce diyip kaçıyosun,tocen bu büyük günü bilmiyo mu nasıl alışveriş palnı yapar bugüne..aaaağğğğh çok kızdıııım

neyse hadi git bakalım yarın hesabını verirsin haydi azatsın şimdi var git yolun açık olsun,iyi alışverişler bitter çikilotam

ha şunu bileydin içme sen daha dur bebek mesaneye baskı yapınca ne yapacaksın acaba onu merak ediyorum bide
aklıma ne geldi bizim bir akrabamız var annesi onu trende doğurmuş adamın adı ''seyyar selami''
senin bebeyi hiç düşünemiyorum gel şu çocuğun geleceğiyle oynama iç şu suyuu

ayy yapalım bende kitap çokkkk bende osmanlı ve biyografi kitaplara hastayım şimdi elimde kütüphaneden kitap aldım sineklerin tanrısı var onu okuyorum

hadi canlarım ben çıkıyorum hepinize kucaklar dolusu öpücükler muck muck muck

haydi güle güle canım yarın görüşürük

ayyy yapma yavrus kabus gibi seni leylekler getirdi derimde yine tuvalette çiş yaparken arada çıkverdin demem allakkorusun içerim annem içerim kulaklarımdanda fışkırsa içerim

haydi selametle kuzucum hayırlı şftarlaaarr

arkadaşlar bende çıkıyorum
hepinize hayırlı iftarlar
iyiakşamlarr yarım görüşürüz öperek kaçıyorum

ay ayy ayyy şımartıyorsun beni çörek otlu ,tarçınlı, incirli ,reçelimmm ...bak böylekarşılanırsam alışkanlık yapar banlana banlana banlanırım haaaaa

yok bundan sonra yaramazlık başkalarının seviyesine düşünce kendileri gibi bir hafta banlandım heç yakıştırmadım kendime bu ben değelemmmm :82: :82:
ama azcık anlayış looo 1 hafta mapıstaydım ammada sıkılmıştım yane,eşim özgürlüğün şerefine gezdirdi tozdurdu bayramlık aldı çokmu yanee :86:

ne haber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hastanelerden geldim yoruldum bir hoş geldin yokmuuu
bir çay yapan yokmuuu57: nerdesiniz ülennnnnnnn:84::84::84::84.:84::84::84::84::84::84:
[:5757/SIZE]

günaydınnnnnn neden yoksun bakayımmmm

günaydın yeteerrrr
günaydın çiğdemmm

kızlar eşimin kontrolü vardı ama labaratuvar daki bayan kan testlerini eksik girmiş dr onun için fazla bir şey yapmadı bir kaç ilaç değişkiliği düzenlemesi yaptı tekrar kan verdik mr çekildi ayın 6 randevu verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…