Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallah sülale okuyucu demek ne güsel,bizde yok annem bi ben varım hatta annem hep der sen kime çektin böle bu kadar çok okuyon diye.akşama ne yemek yapıcan yavru ?ayy nasıl daldan dala atlıyorum
Hoşbuldum

4 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 1 yıldır bebek istiyoruz fakat henüz Rabbim nasip etmedi . İnşallah Allah isteyen herkese yaşatır bu duyguyu eminim çok güzeldir.

daha bir yıl olmuş hemen umutsuzluğa kapılma elbet vakti saati vardır.doktora gittiniz mi peki.

dün akşam mercimek ve makarna yapmıştım kalanlar yeter salata, yoğurt felan doyarız oruç değiliz nasılsa

nerde yaşıyosun canım hiç tedavi gördünmü neler yaptın
İstanbulda yaşıyorum canım bi tedavi görmedim bugüne kadar hep bişeyler araştırmayla geçti zaman maalesef. Evliliğimin ilk yılında dermoid kistim vardı ve bunun için açık ameliyat geçirdim. ameliyattan sonra 2,5 yıl korundum. 3 yılımızda artık korunmayı bıraktık ve doktora genel kontrollerim için gittiğimde herşeyin normal olduğunu gebelik için bi sıkıntım olmadığını söylediler. 6 ay geçtikten sonra başka doktora gittim hormon testleri yaptırdı yumurtalıkları ve rahmi kontrol etti gayet normal dedi 2 ay daha bekledik bu kez de eşimden sperm analizi istediler orda eşimde enfeksiyon ve hareketli sprem sayısında azlık gördüler. 1 ay ikimizede antibiyotik verdiler onu kullandık sonra eşim tekrar gitti 1 ay içinde 2 kez sperm testi yaptırdı düzelme vardı gayet normal artık dediler. Tabi bu sırada yaşadığımız psikolojiyi tahmin ediyorsundur hem bizim için bi sıkıntı hemde çevrenin baskısı çok bunalttı bizi. Sonra biz bu böyle olmayacak dedik bi tüp bebek merkezine gittik orda ayrıntılı bi muayeneye aldılar ikimizi de eşim için sayılar az değil ama çok da mükemmel değil fakat çocuk sahibi olamazsın diye bişey denemez normal sayılabilecek durumdasın dediler benim içinde yumurtalar ve rahim için çok güzel hatta folloplar çok güzel dedi doktor yalnız hsg çektirmeni isteyeceğim dedi onu da çektirdim korka korka sağ tüpümde yapışma varmış açık ameliyat geçirdiğim için baskıdan dolayı olabiliyormuş basınçlı ilaçla açtılar. hsg sonrası 3 ay gebe kalmak için şansınız çok yüksek dediler ama olmadı eşimde artık ben tüp bebek yaptırmak istiyorum bu stres daha kötü beklenecek bişey yok diye ısrar etti bu ay gebeliğin bütün belirtilerini yaşadım göğüs ağrısı kasık ağrısı uyku hali vs. gerçi diğer aylarda psikolojik olarak bişeyler hissediyordum ama bu ay hiç düşünmemiştim sonuç yine negatif regli oldum .. eşim son ayımız artık diye tutturunca başka bi doktora gittim bu kez yine hormon testleri istediler yumurtaları kontrol ettiklerinde yeni yumurta atmışsın ağrıların ondan dediler çok sevindim çünkü yumurtanın çatlamamasından çok korkuyordum şimdi bayram sonrasına gün verdiler yumurtlama takibi yapacağız gününde yumurtlamıyorsan ona göre bi yol bulucaz eşinden de tekrar bi sperm tahlili istiyoruz dediler ...

Kusura bakmayın baya uzun yazmışım

dün akşam mercimek ve makarna yapmıştım kalanlar yeter salata, yoğurt felan doyarız oruç değiliz nasılsa

oruç yoksa her türlü geçer öğün..bende taze fasulye pilav yapıcam bakalım bide yarın akşam sonra 10 gün sultanlıüımı ilan edicem ne yemek ne bulaşık

kızlar özürdilerim
ben sayfayı yenilediğim halde yazılarınızı göremiyorum sayfa ilerlemiyor:26::26:ancak ben yazıp paylaşınca gördüm, şimdi bide bu çıktı ne bu şimdi yaaaaaaaaaaaa

gözüm kamaştı ama hepsini okumayı başardımmçok geçmiş olsun canım 1 yıl normal bir zaman ama önceniz korunarak geçsede 4 yıllık evilik herkesin gözüne batar tabidüşn ben 12 yıılık evli olarak çokkk tecrübeliyim artık insanları üzerimden püskürtmekte
hayırlısı olsun innşallah allah çok bekletmeden veriri bebişini
bu arada tüp bebekten önce aşılama önermedilermi durumunuza bakılırsa şansınız yüksekhem maliyeti az denemeye değebilirr

angelcim zor günler geçirmişsin okuduğum kadarıyla ama en güzeli büyük bir sorun yok buna sevinmelisin.ufak tefek sorunlar ki bunun gibi neleri hamile kaldı.düşün bizde hiçbir sorun yoktu 3 yıl sonra hamile kaldım,2 aşılama oldum negatif,tam tüp bebek derken kendiliğinden yola çıkıverdi börülcem ..bizde daha çok ben stres yapıyordum ama anladığım kadarıyla sizde öyle değil hem sen hem tocen bu yüzden olayın yüzde sekseni psikolojik benceibunu söylemek için doktor olmaya gerek yok biliyorsun..hormonları en fazla etkileyen şey stres..ama zaman kaybetmek istemiyoruz diyorsan ki tocen acele ediyor belliki.maddi açıdan bir endişeniz yoksa tüp bebek şansınızı deneyin o halde

çok doluyum yaa kusura bakma özet geçeyim dedim bu kadar uzadı
İnşallah canım her an her dakika dua ediyorum inşallah biran önce olur hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde. Valla insanların bakışlarından bile etkileniyorken artık iyice laf çarpmaya başladılar acayip sinirlerimi bozuyorlar artık.
Aslında biz önce aşılama için gitmiştik tüp bebek merkezine ama aşılamanın tüp bebeğe nazaran şansının daha az olduğunu öğrenince onu hemen eledik artık eşimin sabrı kalmadı çocukları çok seviyor ailenin tek erkeği o herkes onu da bunalttı artık babası falan da laf ediyorlarmış benim arkamdan dedikodumu yapıp kısır o çocuğu olmuyor bile demişler düşün artık.

Çok şükür halime tabi ne insanlar var asla çocuk sahibi olamayacaklarını bilip yinede Allahtan ümit kesilmez diyip nasıl çırpınıyorlar onları görünce halime binlerce kez şükrediyorum . Ama senin de dediğin gibi bencede herşey psikolojik maalesef bunun da önüne geçemiyoruz düşünmediğim bir an yok desem yeridir. Sanki sokakta hamile kadınlar benim onları görmem için sıraya girmiş gibi heryerde yeni doğmuş bebek yada hamile bayan görüyorum

akşam olsada eve gitsek öf sıkıldımmmm

ne o lara hanım sarmadı mı muhabbetimiz

zaten bende gidiyorum azıcık dinlenicem sende kal bi başına soğan cücüğü gibi,neyse llahtan yeni arkadaş var hadi iyisn tek kalmıyosun yine..canın sıkılıyosa kkdan oyun oyna popüler oyunlarda bi mahjonng var ayyy ben takıldım bi ara gözlerim döndü oynarken saçma ssantirik bişe ama ben takılmıştım bi bak istersen

sana bu şekilde düşünme demek çok zor maalesef burda hepimiz aynı şekildeyiz canımama en azından pozitif olmalısın ki allaha şükür durumunuz çok iyievet aşılamanın şansı düşük hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk denemenizde kavuşursunuz dileğinize

sen ne diyorsun ben dizilerdekiler bile ayar oluyordum hürreme,bi tecavüzle hamile kalan cemileye izlerken köpürüyordum resmen düşün ne kadar aciz bir halde olduğumu.şimdi toce diyorki artık rahatız dizilerdeki hamile kadınlar senden kurtuldu diyor.lara nın dediği gibi aşılama deneyebilrdiniz sorun yoksa ama maddi açıdan dediğim gibi sorun yoksa direk tüp deneyin bence de..

tık tık oynayamıyorum canım yazıyı bilem yavaştan yazıyorum ki tuşlar ses yapmasın diyeburdda olsan sende sıkılırsın allah aşkına patron içerde çıt çıkmıyor büroda telefon bile çalmadı bugün ya dahası varmıı

allah sana ne diyim hakket vahimmiş durumunahhhhhh bacım darısı bize inşallahh

kızlar şak diye elektrikler gitti gene kusura bakmayın
burda yazın sıcaktan kışında yağmur ve şimşekten çok sık gidiyor sizin oralarda da oluyormu

yok çok şükür gitmesin elektirk melektrikkk:))

kolay gelsinnnn allah yardımcın olsun suyunu ihmal etmee iç tuvalete de git suyunuda iç şişir karnıcığınıı bebiş susamış bak ben taaa burdan duyuyor anne susadım diyor bak hadi iç yazık bebişineeee

bende çok var canım aaa sen onu mu okuyorsun ben şok oluyordum okudukça ama kadına da helal neler yaptı vallaaa

hoşgeldin canımmm

çok geçmiş olsun canım allahım o güzel yüreğine göre nasip etsin inşallah bir an önce kucacığına alırsın inşallahhhhh

çiğdem nerde bu arada bir ara görmüştüm aşağıda tekrar kayboldu

geldimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…