kızlaaarrr merhaba ben geldimmm
İnşallah ona da gerek kalmaz yaa ne bilim kendi kendimizi tüp bebek yapmaya itiyoruz resmen bu psikolojiyle ama normal yolla da olmayacaksa aşılama yerine tabi tüpü tercih edeceğim inşallah gelir biran önce meleğim ... Senin hiç çocuğun var mı canım yoksa benim gibi ilk mı olacak Allah nasip ederse ?sana bu şekilde düşünme demek çok zor maalesef burda hepimiz aynı şekildeyiz canımama en azından pozitif olmalısın ki allaha şükür durumunuz çok iyi evet aşılamanın şansı düşük hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk denemenizde kavuşursunuz dileğinize
aynen aynen hürreme sinir oluyorumsen ne diyorsun ben dizilerdekiler bile ayar oluyordum hürreme,bi tecavüzle hamile kalan cemileye izlerken köpürüyordum resmen düşün ne kadar aciz bir halde olduğumu.şimdi toce diyorki artık rahatız dizilerdeki hamile kadınlar senden kurtuldu diyor.lara nın dediği gibi aşılama deneyebilrdiniz sorun yoksa ama maddi açıdan dediğim gibi sorun yoksa direk tüp deneyin bence de..
hoşgeldin canımmm
çok geçmiş olsun canım allahım o güzel yüreğine göre nasip etsin inşallah bir an önce kucacığına alırsın inşallahhhhh
hoşgeldin ablacım yüzünü gören cennetlik vallaaaaa
HoşbuldumAllah razı olsun canım inşallah Rabbim nasip eder tabi benle beraber tüm isteyenlere ...
hoşbuldummm canım sen zaten melek gibisin cennete girmen için yüzümü görmene gerek yok inşallah
inşallahhh inşallahhhhh
inşallah ablacımm
biri beni mi çağırdıııııı,işte geldim burdayım karşılama komitesinde ön saflardan yerimi almış bulunmaktayım evelallah
nabersiniz yavrular pınar çitos yalnız mı kaldınız
çiğdemm nerde bu kızlarr yaaa hadi birlikte seslenelim deee sesimizi duysunlar
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
biri beni mi çağırdıııııı,işte geldim burdayım karşılama komitesinde ön saflardan yerimi almış bulunmaktayım evelallah
nabersiniz yavrular pınar çitos yalnız mı kaldınız
evet canım hoşgeldinn naber nasılsın ay bugün çokk tembelimm yaa daha sahur bulaşıklarım duruyo ezana kadar durup çıkıcam hemen mak. atıyım barii
hoşbulduuuk yavrus iyidir ne olsun içip içip tuvalete koşuyorum annem şişede durduğu gibi durmuyoki hemen geliyo kapıya bende koştur helaya..yemeğini yaptın mı bari..ohooo makine varsa at içine gözün görmesin,ortada bulaşık olmayınca no probleem
zamanlamam harikaama gelmeden girmişim nurcikk
yavruşlarım bir telefon geldi acilen bankaya koşammam lazım geldi işimi hallettim geldim
size yazdım acil çıkıyorum diye ama gelmemiş iletim sanırım gelmeden ben acele edip kapattım
neyse nasılsınız bakalımmm
hoşbulduuuk yavrus iyidir ne olsun içip içip tuvalete koşuyorum annem şişede durduğu gibi durmuyoki hemen geliyo kapıya bende koştur helaya..yemeğini yaptın mı bari..ohooo makine varsa at içine gözün görmesin,ortada bulaşık olmayınca no probleem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?