Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

İnşallah ona da gerek kalmaz yaa ne bilim kendi kendimizi tüp bebek yapmaya itiyoruz resmen bu psikolojiyle ama normal yolla da olmayacaksa aşılama yerine tabi tüpü tercih edeceğim inşallah gelir biran önce meleğim ... Senin hiç çocuğun var mı canım yoksa benim gibi ilk mı olacak Allah nasip ederse ?

aynen aynen hürreme sinir oluyorum kadın her bölüm bi çocuk doğuruyo nerdeyse Maddi açıdan sıkıntı yapacak bizim için çünkü hala devam eden borçlarımız var ama eşimi artık durduramıyorum gerekirse kredi çekicem diyor

evet geri sayım başladıııı
nurcanım yavaş yavaş açılışı yapacak allahım izniyle sabırsızlıkla bekliyoruz kendisiniiiiiiiiii

çiğdemm nerde bu kızlarr yaaa hadi birlikte seslenelim deee sesimizi duysunlar

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

biri beni mi çağırdıııııı,işte geldim burdayım karşılama komitesinde ön saflardan yerimi almış bulunmaktayım evelallah

nabersiniz yavrular pınar çitos yalnız mı kaldınız

biri beni mi çağırdıııııı,işte geldim burdayım karşılama komitesinde ön saflardan yerimi almış bulunmaktayım evelallah

evet canım hoşgeldinn naber nasılsın ay bugün çokk tembelimm yaa daha sahur bulaşıklarım duruyo ezana kadar durup çıkıcam hemen mak. atıyım barii

hoşgeldinnnnnn yok şimdilik kalmadık yavaş yavaş dökülmeye başladınızzzz:) ablacım sen ne tür kitaplar okursun meraklandımm

evet canım hoşgeldinn naber nasılsın ay bugün çokk tembelimm yaa daha sahur bulaşıklarım duruyo ezana kadar durup çıkıcam hemen mak. atıyım barii

hoşbulduuuk yavrus iyidir ne olsun içip içip tuvalete koşuyorum annem şişede durduğu gibi durmuyoki hemen geliyo kapıya bende koştur helaya..yemeğini yaptın mı bari..ohooo makine varsa at içine gözün görmesin,ortada bulaşık olmayınca no probleem

zamanlamam harikaama gelmeden girmişim nurcikk
yavruşlarım bir telefon geldi acilen bankaya koşammam lazım geldi işimi hallettim geldim
size yazdım acil çıkıyorum diye ama gelmemiş iletim sanırım gelmeden ben acele edip kapattım
neyse nasılsınız bakalımmm

bence senin enfeksiyondan dolayı bu kadar çabuk çişi..n geliyorbunu atman lazım ama sen zor atacaksın bu gidişle zorla içiyosun suyu çünkü
bendede var anacım sistit olurum ha bire suyu çok içtiğimden hemen atlatırım, bide gelince çok sızlar hemen sıkıştırır seninde o şekilde oluyor işte tutamıyosun hemen boşaltman gerekiyor
yani günde 3 litreyi devirmelisin canım sadece su olarak diğer sıvıları saymıyorum bile

hoşgeldinnn iyiyiz ablacım sen nasılsınnn

ahh valla sorma o wc işini sahurda varyaa belki 10 defa gidiyorum kısss artık tuvalette uyumayı falan düşünüyorum tam yatıyorum hoppalaa gene geliyo ama sırf sahurda 1.5 litre su içiyorum toplamda 4 lt falan içiyorumdur yemeğim var dünden o yüzden rahatım birazda ütüm var hemen onu da yaparsan iyi olacak canım bulaşıklarda makineye bu arada

heyoooooo ben geldimmm

nasılsınız bakemm hepinizi çok özledimmm daha doğrusu mekanımı çok özledim banlanmam benim için bir kayıp olmadı başkaları düşünsünn onuu burda olmasada her türlü görüşüyoruz nasıl olsa dimi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…