- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın yeterimmmmmm AMİNNN
geçmiş olsun tekrar nasıl eşinin son durumları, olumsuz bişey yoktur inşallah
sağol canım aslında bu sefer pek bir şey anlamadık labaratuvar görevlisi kan tetkilerini eksik girmiş bazı kan talileri yaplmamış yapılmış oalanlara bakıp ilaç ayaraladı
endokrin dr u eksik olan sonuçlar içinde kanverdik birde mr sonucunu görecekler oda 20 gün sonra çıkıyor
kızlar eşimin kontrolü vardı ama labaratuvar daki bayan kan testlerini eksik girmiş dr onun için fazla bir şey yapmadı bir kaç ilaç değişkiliği düzenlemesi yaptı tekrar kan verdik mr çekildi ayın 6 randevu verdiler
günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş
Sponsorlu Bağlantılar
Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!
Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.
Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.
Hz. Muhammed (s.a.v)
* * *
ALLAH’IM
ACİZLİKTEN
FAKİRLİKTEN
CİMRİLİKTEN
KORKAKLIKTAN
TEMBELLİKTEN
HİLEKAR DOSTTAN
FAYDASIZ İLİMDEN
KABİR AZABINDAN
AĞLAMAYAN GÖZDEN
SIKINTI VE HÜZÜNDEN
ÜRPERMEYEN KAPTEN
HER TÜRLÜ HASTALIKTAN
HAYATIN FİTNELERİNDEN
BORÇ ALTINDA KALMAKTAN
KABUL OLMAYAN DUADAN
DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN
İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN
ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN
İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN
GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN
SANA SIĞINIRIM.
HZ.MUHAMMED (S.A.V.)
hayırlısı olsun canımhep güzel sonuçlarla dönün inşallahh
geçmiş olsun canımmm allahımşifa versinn
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ağladı teyzesi titredi nasıll sıpaaHerkese günaydın dicem ama kimsecik yok sabah kuşları neredesinizzz
melikecik demek bugün aşı var olsun bitsin hemencik çok ağlamasın yunus paşamız
çiğdem evet bugün ayrı bir mutluluk var..o sabah namazındaki huzuru bende biliyorumm o duaların nasıl içten geldiğini,heryer karanlıkken allaha yalvarışını ve başbaşa olduğunuzu hissetmekk çok güzel..
Laracık sen neden idare ediyon bakimm :44:
Yeter hayırdır nerelerdesin bugün
kızlar bende bu gece adet oldum hemen hemen bundan sonraki adet tarihim belli oldu diyebilirim 20 eylülde adet olurum büyük ihtimal bugün doktorla konuşucamm
saol canım benimmevet sevommm canımmmmmmmmmmm çok güzel bi duyguuu hadi gözün aydın çok sevindim hamiş olacaksın inşallahh rabbim o güzel yüreğine göre versin güldürsün yüzünü inşallahhhhhsevom senin adet çok erken mi geliyor canım başında adet olmamışmıydın bana mı öyle geliyorrr:26::26::26::26:
melikecim çok ağlamaz paşamız inşallah geçmiş olsunnnn
saol bidenemmmpampişlerim günaydınnnn
melikem guzumm paşamızın aşısımı var, geçmiş olsun kuzuyaa inşallah çok ağlamazz bebişimmm
ah melike içim neler diyoda dışıma söz geçiremiyom iştekalbimle beynimi eline aldı adam ikisinede söz geçiremiyorummmm
sevommm günaydınnnnn benim kocamdandolayı idareyim işte neden olacakne kadar istemesem ve sinirlensemde kradiyi çekmeye ve tedaviyi ertelemeye razı geliyorum sanırım ama bak söyleyim en fazla 6 ay ertelerim belki onuda ertelemem benim iş yerinden maaş harici 1000 liranın üzrerinde alacağım var, iş merkezi satılınca alacam o parayı, valla alıp hemen koşarım 1 ay sonra merkeze bana hiç belli olmazz
çiğdem canım bayramdan sonra beklerim kayfem bolll köpüklü olur canım
ohh ne güsel güle güle git gel quzum inşalahhben geldiiiim kimse yok muuu lara yavru sen mi varsın bi başına yazııık,makineye çamaşır attım bir posta ,akşama da ikinci postayı atıcam toce dedeyi bıcı bıcı yaptırsın yarına bi ton ütü sonra ertesi gün ben gider annoşuma..gece saat 2ye kadar kitap okudum göslerim pörtledi..
geçmişi okuyamaya mecalim yok ne var ne yok siz anlatıverin,daha 8 bardak su içmem gerek ağğğğhhhh
heyoo hoşgeldin bebemmm benimmmmm beni kesin daha çok özleedinnnnheyoooooo ben geldimmm
nasılsınız bakemmhepinizi çok özledimmm daha doğrusu mekanımı çok özledim banlanmam benim için bir kayıp olmadı başkaları düşünsünn onuu burda olmasada her türlü görüşüyoruz nasıl olsa dimi kızlarr
amin canımm benimm sanada günaydıngünaydın canlarım nasılsınız
Kadir gecemiz mübarek olsun canlarım allahım kalbinizden geçenleri nasip etsin ne muradınız varsa versin inşallah...Hayırlı evlatlar,eşler ,işler,arkadaşlar,hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh
ağladı teyzesi titredi nasıll sıpaa
aplam hadi bakalım quzumm hayırlı tedaviler inşşşşşşşş
saol canım benimm
saol bidenemmm
aplamm benim yaa walla ne dinir bilmem ki bu durumdaa sabret bakalım quzumm
ohh ne güsel güle güle git gel quzum inşalahh
heyoo hoşgeldin bebemmm benimmmmm beni kesin daha çok özleedinnnn
günaydınn cişişler bern kaçıyuorum hemennn
herkese günaydınlar hayırlı cumalar ve kadir geceniz mübarek olsun ben arızalıyımdualarınızda benide eksik etmeyin olurmu
şifamda gelse kadro tamamlanıcak yeniden bekliyoruz şifacım sen yolunu bulursun :82:
nasılsınız kızlar bakalım
günaydınnn canımmmm unuturmuyuz hiççç herzaman aklımdasınız amin inşallah
bulur yolunu inşallahda hemen gelirrr
günaydın sevo ve angel
kızlar ben sayfayı yeniliyorum ama yeni yazıları göremiyorum sizdede varmı böyle bişey
bir önceki sayfaya gidip gelmem lazımki yeni yazıları görüyümama sayfalarda çok zor açılıyor işin kötüsüüüüü
tamam canım kolay gelsin sanasağol canım benimm
yaa sorma laracım bende siteyi kapatmak zorunda kalıyorum bekleme modunda kalıyo yazı yazsamda gitmiyo
kızlar ben bugün çokkkk yoğun olucam malum maaşlar,borçlar,vergiler ödenecek bayram öncesi son gün olunca böle oluyo..çok katılamasamda buralarda olurum haberiniz olsun
sağol canım benimm
yaa sorma laracım bende siteyi kapatmak zorunda kalıyorum bekleme modunda kalıyo yazı yazsamda gitmiyo
kızlar ben bugün çokkkk yoğun olucam malum maaşlar,borçlar,vergiler ödenecek bayram öncesi son gün olunca böle oluyo..çok katılamasamda buralarda olurum haberiniz olsun
tamam canım kolay gelsin sanasağol canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?