Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım yaa verelim şu fazlalıkları beraber paylaşalım yaptıklarımızı destek olalım gaza getirelim birbirimizi yarışa girelim ama verelim yaa :84::84:

leslie seansonla yürü ve incel programını keşfettim canım ramazandan sonra hergün yapıcam sende yap bayağa ter attırıyo biliyosundur belki sende..

neyse bende çıkıyorum görüşmek üzere

çok şükür geçtin sende şu sınavdan darısı bizlerin başına inşallah tekrar gözün aydın

yok kız bilmiyorum neki bu leslie seansonla ben bir guugl emmiye sorayımm

çok şükür geçtin sende şu sınavdan darısı bizlerin başına inşallah tekrar gözün aydın

yok kız bilmiyorum neki bu leslie seansonla ben bir guugl emmiye sorayımm

sor bakalım emmiye ben onun 5 ml olanı yapıcam 70 dk falan sürüyo ama hiç sıkılmıyon çok zevkli 5 ml yürümüş kadar oluyoruz buda 8km falan yapıyo mutlaka yapalım beraber

napıyosunuz fıstıklarımmmm
ben birazdan çıkarım geri çünkü patroniçe gelecek haberiniz olsun inşallah erken çıkarlarda görüşürüz herkesle akşam üzeri

kızlar 1 hafta sonra sifaa dönüyo aramıza kazenden rica ettim sağolsun kırmadı ama bir hafta daha cezası var dedi olsun ya süresiz olmasında

tamam canım sende bayramlaşmadan çıkma tamammı

çıkarmıyım hiç hepinizin ellerini öpecemmmmm harçlığımıda isterim ona göree :))

amin amin aminnnnnnnnnnnnn

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, geceniz kutlu olsun.

amin canım inşallahhhh

kızlar 1 hafta sonra sifaa dönüyo aramıza kazenden rica ettim sağolsun kırmadı ama bir hafta daha cezası var dedi.... olsun ya süresiz olmasında

kızlar sporamı başlıyosunuz bacılarımbende yürüyorum ama hergün değil, çok sıcak havalar biraz serinlersin devamlı yürüycem :92::92::92::92:ama 3 gün felan yürüdüm onun bile faydası var inanın kızlarama en az 6 km yürüyorum bir günde

valla başlıycaz sanırsamm :86::86:bakalım kim önce verecek loploplarıı :86:

valla başlıycaz sanırsamm :86::86:bakalım kim önce verecek loploplarıı :86:

arkadaşlar pınar t. a. faceden arkadaş olduk ama ben hanginiz olduğunuzu çıkaramadım aayyy kusura bakmayın unutuyor insann aklıma yeterr geliyor ama omu acebaa

arkadaşlar pınar t. a. faceden arkadaş olduk ama ben hanginiz olduğunuzu çıkaramadım aayyy kusura bakmayın unutuyor insann aklıma yeterr geliyor ama omu acebaa
bebekdelisi canım

kızlar çıkıyorum ben hepinize hayırlı bayramlar şimdidenn ....
çıkmadan bayram mesajlarımıda yazıp öyle çıkayım

Gömleğiniz Levi's, pantolonunuz Diesel, bayramınız mübarek olsun."

"iyi bayramlar, gerçi bize her gün bayram ama olsun"

"Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutllu bayramlar..."

Son düzenleme:

gel bir öpüşelim canımseninde bayramın mübarek olsun
evlatlarında senin bayramını kutlasın inşallahhhhhhhhhhhh inşalllahhhhhh

kızlar 1 hafta sonra sifaa dönüyo aramıza kazenden rica ettim sağolsun kırmadı ama bir hafta daha cezası var dedi.... olsun ya süresiz olmasında

hadi gözümüz aydın şükürrr

seninde bayramın mübarek olsunn kuzumm canımmm inşallahhhhhh

arkadaşlar bende çıkıyorum şimdilik, görüşemezsek hepinizin bayramı kutlu olsun
bizimde iş bir anda yoğunlaştı haydi hepiniz allaha emanet olun canlarım bayramdan sonra bomba gibi olun olurmuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…