Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar bayram tatili başlayanlara hayırlı tatilller ve hayırlı bayramlar diliyorum biz bu bayramda evdeyiz eşimde ilk defa bi bayramda çalışmıcak bol bol dinlenmeyi umuyoruz:81:

selam bacılar hepinize hayırlı kandiller bikaç gündür yoktum bir süre daha yok olacağım sanırım fenalardayım valla hiç ayağa kalkamıyorum baş dönmesi halsizlik bulantı maf ediyor beni giremezsem şimdiden iyi bayramlar kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman...

kıyamam canım çok geçmiş olsun canımmmm allahım şifalar versin yardımcın olsun
sanada iyi bayramlar canım gönlünce olsunnn

aşkolsun demek beni tanımadın haabenim canım oooo pınar t. a. hadi öptüm
napıyım canım isimlerimizle hitap edilmediğimizden unutuyom
çok memnun oldun seni gördüğüme
seninde bayramın kutlu olsun ablacımmm

canlar çıkmadan sizi yakaladımmmmm tekrardan iy bayramlarrr

bende iznimi tam kullanıyorum 1 hafta oleyyyyyyyyy valla çok mutlu oldum:92::92::92::92:
daha çıkmıyorum ben 6:30 a kadar burdayım çıkaan arkadaşlarımı yanacıklarından tekrar öpüyorumm

tüh ya yetişemedim herkes gitmiş,sabahtan beri anca koydum totomu koltuğua ütüyd,sil süpür derken ancak gelebildim yarın yola çıkıcam gitmeden bayramlaşıyım kandilleşiyim dedim ama artık sonradan okursunuz yavrular.kadir gecemiz mübarek olsun,Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlsıyla versin,günahlarımızı affetsin ve hayırlı sağlıklı huzurlu bir bayram geöirmeyi nasip etsin hepimizie,hepiciğinizi öper koklarım hayırlı bayramlar olaaaaa

canım seninde kadir gecen mübarek olsun, dileklerin gerçek olsun allah açtığın ellerini boş çevirmesin inşallah canım
bayramında kutlu olsun canım benim, tahminimce eviliğin boyunca en güzel bayramı kutlayacaksınmaşallahh diyelim

canım benimm ya inşalahh geçecekk Rabbim yardımcın olsun

akidelerrrr (duru aplayı özledim)) şekerler herkesler ditmişş gelmezseniz bi daha hayırlı bayramlarr sizebenim kociş bayram sabahı gelecek işten 1ve 2. gün izinli yaşasınn gezecezz inşalahh 2 senedirr bayramlaçmaya anne ve babalr dışında kimseye gitmiyorduk gerçi sadece benim annemlere gidecez halalar teyze falan derken yaşasınnnnnnnnnnnnnnn

amin canım sağol inşallah

canım ya ne güzel işte gözünüz aydınn ayyyy melike alacan bebişini kucağına çıkacan gezmelere canım daha güzel geçecek bayramın, darısı bize inşallah
canım seni ve güccükk paşayı kocaman öpüyorumbayramınız mubarek olsun canım
günaydın fıstıklarrrrr nasıslınız

günaydın yeterim napıyosun canımm

ipek günaydın canım
bayramınızı kutluyorum minik paşanın ve senin yanaklarınınızdan öpüyorum

Son düzenleme:
saol bidenem amin aplam amin inşalah Rabbim sizlerede nasib etsin bebişlerinizle gezmeyii inşalahhhhhhh
aplam quzum seninde bayramın mübarek olsun inşalahhh bebişinsiz son bayramın oalacakkkkkk
ipek günaydın canım
bayramınızı kutluyorum minik paşanın ve senin yanaklarınınızdan öpüyorum

amanennnn kimse gelmemişş
bizim ev sahibi geldii almadım eve eşim uyuyodu aşşağıda bekledi eşim gittii çıkmayın falan diomuşş sizden çok memnunum diomuşş yaneee ev tertemizz kira gününü çok şükür aksatmayız hemen maaşı alır almaz ayırırızz daha ne olsun komşularda çok memnunlar bizden gitmemizi istemiyolar ayy ne çok sevenimiz varmış beaa
şaka bi yanaa insan mutlu oluyo beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…