arkadaşlar pınar t. a. faceden arkadaş olduk ama ben hanginiz olduğunuzu çıkaramadımaayyy kusura bakmayın unutuyor insann aklıma yeterr geliyor ama omu acebaa
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar bayram tatili başlayanlara hayırlı tatilller ve hayırlı bayramlar diliyorum biz bu bayramda evdeyiz eşimde ilk defa bi bayramda çalışmıcak bol bol dinlenmeyi umuyoruz:81:
arkadaşlar bende çıkıyorum şimdilik, görüşemezsek hepinizin bayramı kutlu olsun
bizimde iş bir anda yoğunlaştıhaydi hepiniz allaha emanet olun canlarım bayramdan sonra bomba gibi olun olurmuuuuuu
selam bacılar hepinize hayırlı kandiller bikaç gündür yoktum bir süre daha yok olacağım sanırım fenalardayım valla hiç ayağa kalkamıyorum baş dönmesi halsizlik bulantı maf ediyor beni giremezsem şimdiden iyi bayramlar kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman...
aşkolsundemek beni tanımadın haa benim canım oooo pınar t. a. hadi öptüm
seninde bayramın kutlu olsun ablacımmm
selam bacılar hepinize hayırlı kandiller bikaç gündür yoktum bir süre daha yok olacağım sanırım fenalardayım valla hiç ayağa kalkamıyorum baş dönmesi halsizlik bulantı maf ediyor beni giremezsem şimdiden iyi bayramlar kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman...
kıyamam canım çok geçmiş olsun canımmmm allahım şifalar versin yardımcın olsun
sanada iyi bayramlar canım gönlünce olsunnn
canım benimm ya inşalahh geçecekk Rabbim yardımcın olsunselam bacılar hepinize hayırlı kandiller bikaç gündür yoktum bir süre daha yok olacağım sanırım fenalardayım valla hiç ayağa kalkamıyorum baş dönmesi halsizlik bulantı maf ediyor beni giremezsem şimdiden iyi bayramlar kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman...
canım benimm ya inşalahh geçecekk Rabbim yardımcın olsun
akidelerrrr (duru aplayı özledim)) şekerler herkesler ditmişş gelmezseniz bi daha hayırlı bayramlarr sizebenim kociş bayram sabahı gelecek işten 1ve 2. gün izinli yaşasınn gezecezz inşalahh 2 senedirr bayramlaçmaya anne ve babalr dışında kimseye gitmiyorduk gerçi sadece benim annemlere gidecez halalar teyze falan derken yaşasınnnnnnnnnnnnnnn
canım ya ne güzel işte gözünüz aydınncanım benimm ya inşalahh geçecekk Rabbim yardımcın olsun
akidelerrrr (duru aplayı özledim)) şekerler herkesler ditmişş gelmezseniz bi daha hayırlı bayramlarr sizebenim kociş bayram sabahı gelecek işten 1ve 2. gün izinli yaşasınn gezecezz inşalahh 2 senedirr bayramlaçmaya anne ve babalr dışında kimseye gitmiyorduk gerçi sadece benim annemlere gidecez halalar teyze falan derken yaşasınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın fıstıklarrrrr nasıslınız
saol bidenem amin aplam amin inşalah Rabbim sizlerede nasib etsin bebişlerinizle gezmeyii inşalahhhhhhhcanım ya ne güzel işte gözünüz aydınnayyyy melike alacan bebişini kucağına çıkacan gezmelere canım daha güzel geçecek bayramın, darısı bize inşallah
canım seni ve güccükk paşayı kocaman öpüyorumbayramınız mubarek olsun canım
günaydın yeterim napıyosun canımm
ipek günaydın canım
bayramınızı kutluyorumminik paşanın ve senin yanaklarınınızdan öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?