Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba:79::79::79:
nasılsınız?
ben çok yorgunum dün taşınacağım evi temizlemeye gittik kayınvalidemle kocaman ev bide içinde tadilat yapılmış aman nasıl batmış oruç ağzımızla helak olduk kayınvalideciğimle

ben ilk defa taşınıyorum toparlanmak ne zormuş ne çok ıvır zıvırım varmış paketle paketle bitmiyor.
yarında kısmet olursa taşınıyoruz rabbim yeni evimde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)

selam bacılar bugün dokoruma gittim bulantı halsizlik başdönmei var diye serum takıldı iğne verdi veeee fasulyemin kalp atışını dinletti tarifsiz bi duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşallah çok şükür herşey yolundaymış 6 haftalık olmuş böyle işte çok şükür daha iyiyim şimdi

bbu saatte yazacak bişey bulamayınca iyi geceler öpücüğü kondurayım deidm..

günaydın kızlar nasıslınızzz
tuayne gözün aydınnnnn
papatyam rabbim yei evinizde evlatlarınızla olmayı nasip etsinnn
bynkutluay hayırlısı olsun canımmm ev bul taşın zor işler yaa

oh canım hadi bakalım güle güle otur evindee aminn inşalahh
melike merhaba
demek ev sahibi çıkmayın diyo ozaman siz neden çıkıyorsunuz madem komşularındanda memnunsun:26:
komşularımdan memnunum canımm saolsunlar ama işte eşimin işi buraya uzak kalıyoo birde ev sahibinin para sevgisii bardağı aşırdı canımm zaten eşimde sebep arıyodu çıkmak için sebep olduu
maşalahhhhhhh kocamann
bbu saatte yazacak bişey bulamayınca iyi geceler öpücüğü kondurayım deidm..
:97::97::97::97:
günaydın kızlar nasıslınızzz
tuayne gözün aydınnnnn
papatyam rabbim yei evinizde evlatlarınızla olmayı nasip etsinnn
bynkutluay hayırlısı olsun canımmm ev bul taşın zor işler yaa

saol canımm inşalahhhhhhhh

BİDENELERİM öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum hepimiz bir yerlerde olacağız topiğe girmeye pek vakit bulamaya bilirizzz
canlarımmm inşşşş bu bebeklerimiz olmadan geöirdiğimiz son bayram olsun bundan sonraki bayramda bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşşşşş
kızlar ben yarın annemlere gideceğim size yazmadım dün erkek kardeşim bir iş kazası yapmışşş dün yanındaydımmm aklım çıktı duyduğumda allah krumuş yinede bir şeyi yok çok şükür
yarın iftarda yemek vereceğiz kısmet olursa yoğun olurum giremem belki

canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi önemli bişeyi yoktur...iyi bayramlar herşey gönlümüzce olsun inşallah

canım aminnn
çok geçmiş olsunnnn ya
Allah kabul etsinn iyi bayramlarrrr

herkese iyi bayramlar herşey gönlünüzce olsun şekerler öpüldünüz kocaman

selam tatlişleeeeeerrrrrrrrrrr :79:
Ramazan bayramınız mubarek olsun
hayırlara vesile olsun inşallah bayramınız şeker tadında geçsin
epinisi kocaman öptmmmm tatlı tatlı mıncırdımmm

slm şekerler hayırlı bayramalrr kötü bi bayram sabahı oldu ama gerisi idare ederdi dün akşam geldik eve gezdikk eşim en üzülmeyim die bayram sabahı işten geldii hiçç uyumadıı bizi gezdirdi canım kocam benimm
yunusu yataktan düşürdümmm (( taşınacam die halı yoktu biliyosunuz kaFASINI kurtardım az bişey oda takkk etti ama buna şükür tutacam die yanağıı karyolanın kenarına geldii hemen morardı mor ve kırmızı gezdik hala da geçmedii(

canımm geçmiş olsun inşallah çnemli bişeyi yoktur sende isteyerek dşürmein ya üzülme allah beterinden korusun şükürki kafasını kurtarmışsın kafa yere gelmemişi allah korumuş çok öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…